Politika

Krivokapićev program rada Vlade: Sedam stubova kuće, za četiri godine da Crnu Goru učinimo sličnom Luksemburgu

Mandatar Zdravko Krivokapić u srijedu će predstaviti ministre i program rada Vlade Crne Gore koji je danas objavljen na sajtu Skupštine Crne Gore. Kaže da njegova Vlada počiva na sedam stubova, Crnu Goru  za četiri godine vidi sličnu Luksemburgu. Na listi prioriteta su mu sloboda vjeroispovijesti, sloboda medija, njegovanje dobrosusjedaskih odnosa sa zemljama regiona, te podsticanje prerađivačke industrije, proizvodnje hrane…

“Stubovi na kojima počiva naša kuća Vlade su zapravo elementi kojima se prepoznaje rad na prostorima Evropske unije i oni su slijedeći: Prvi stub obuhvata zelenu ekonomiju. Drugi stub je digitalna transformacija.  Treći stub je regionalna saradnja i povezanost.  Četvrti stub je unapređenje konkurentnosti. Peti stub, po pravilu, nije tako definisan, međutim, s obzirom na to da želimo da iskažemo jedan poseban odnos prema svim socijalnim problemima, nazvali smo ga socijalna zastita. Šesti stub poznat je kao društvo jednakih šansi. Sedmi stub je dobro upravljanje kojim želimo da krenemo u proces integraeija ka EU”, naveo je mandatar.

<<<Krivokapić predstavio sastav Vlade: Ovo su kandidati za ministre<<<

Krivokapić navodi da zadatak neće biti lak, a izazovi koji nas čekaju zahtijevaju angažovanje čitavog društva.

“Stanje koje zatičemo možemo s pravom nazvati svojevrsnim državnim udarom. Situacija u javnim finansijama je ozbiijna, administrativni aparat preglomazan i neefikasan, epidemiološka situacija izazvana virusom COVID 19 je izvan kontrole, zdravstveni sistem je nadomak kolapsa, dok je medicinsko osoblje na ivici izdžljivosti, regularnost obrazovnog procesa je pod znakom pitanja, nezaposlenost svakim danom raste usijed snažne ekonomske recesije, a gražani su odavno izgubili povjerenje u institucije”, navodi Krivokapić.

Prema njegovim riječima, kriza je velika.

“Odlazeća vlast je primijenila i sprovodi scenario spržene zemlje kako bi nam dodatno otežala posao, ali to nas nije pokolebalo i svjesni smo da se postojeća kriza može prevazići iskijučivo reformama, poštenim i domaćinskim upravijanjem, znanjem i permanentnim radom na jačanju ekonomije i unapređivanju vladavine prava.  U politiku sam ušao srcem, ljubaviju, s vjerom i željom za bolju budućnost Crne Gore – ljubaviju prema Crnoj Gori i narodu, a srcem radi očuvanja prađedovskog zavjeta, sa zeljom da zajedno stvorimo bolju budućnost za nas i našu djecu”, napominje mandatar Krivokapić.

Koji je zadatak pred njima

“Zadatak koji danas preuzimamo nakon tridesetogodišnje vladavine DPS-a i njihovih koalicionih partnera, veoma je težak, izazovi su veliki, ali i u ovoj krizi jedini izbor koji imamo je da iskoristimo šansu da našu Crnu Goru ponovo vratimo na pravi put. Stoga nam je potrebno zajedničko djelovanje svih poslanika Parlamenta i svih građana. Saradnja sa Skupštinom nam je jedan od glavnih prioriteta.  Izvršna vlast neće, kao do sada, nametati diktat Skupštini, nego će se truditi da zajednički radi ono stoje najbolje za naše građane. Moramo popraviti odnose na putu do cilja, a to je boijitak, sigurnost i veći kvalitet života svih nasih građana. Putevi mogu biti različiti, ali dobra namjera, uz najkvalitetnija rješenja, najviše će se vrednovati”, napominje on.

Kako vidi Crnu Goru?

“Kada bih nas upoređivao sa drugim državama, volio bih da za četiri godine učinimo Crnu Goru sličnom Luksemburgu, sa naglaskom na žeiji da svi budemo solidarniji i humaniji, da živimo u državi koja služi čovjeku i u kojoj će čovjek služiti njoj”, naveo je on.

Na listi prioriteta su mu: 

  • Njegovanje dobrosusjedskih odnosa sa zemljama okruženja i iskreno prijateljstvo sa svim zemljama;
  • Apsolutno obezbjeđenje uslova da građanin u fer i poštenoj atmosferi bira svoje predstavnike na demokratskim izborima;
  • Smanjenje troškova u oblasti javne potrošnje, što će podrazumijevati više rada, reda i odricanja od privilegija;
  • Stvaranje povjerenja javnosti i potpunu transparentnost rada državne administracije;
  • Podsticanje prerađivačke industrije, proizvodnje hrane, IT sektora, turizma i svih akcija ekonomstog razvoja – onog kojije održiv i inkluzivan, baziran na inovacijama i znanju;
  • Usmjeravanje kapitalnih investicija u strateške prioritete Crne Gore – prije svega u energetsku i saobraćajnu infrastrukturu;
  • Unapređenje korporativnog upravljanja;
  • Promovisanje humane dualne ekonomije, oslonjene na porodična gazdinstva u sektorima poput poljoprivrede, miniindustrije, drvoprerade, turizma;
  • Mjere ekonomskog oporavka i podrške oporavku privrede nakon pandemije koronavirusa;
  • Zdravu životnu sredinu;
  • Dostupnost informacija i osudu svih zloupotreba pred sudomjavnosti;
  • Slobodu govorai zaštitu licčog dostojanstva.

Eliminisanje svih oblika diskriminacije

Takođe, na listi prioriteta koje je naveo Krivokapić, je, i kako je kazao eliminisanje svih oblika diskriminacije, sloboda vjeroispovijesti, sloboda medija, saradnja sa civilnim društvom u realizaciji zagarantovanosti lične slobode i ljudskih prava u skladu s najvišim standardima. Vraćanje ugleda i integriteta institucijama sistema nacionalne bezbjednosti, kao osnovnog preduslova povjerenja građana u njihov rad, te obrazovanje fokusirano na kreativnost i prepoznavanje talenata, sportski razvoj djece i omiadine, koja, od vrtića pa do univerziteta, treba da se nadmeće u sportskom duhu. Kulturu koja se zasniva na njegovanju tradicije,  piše između ostalog u programu rada.

Neće povlačiti Zakon o slobodi vjeroispovijesti

Mandatar je u svom programu najavio da će svi, kako kaže, diskriminatorni zakoni koji su kreirani sa ciljem ostvarivanja partijskih interesa, a na štetu građana i vjerskih zajednica, biti preispitani, izmijenjeni i dopunjeni, dok će njihove §tetne odredbe, koje dijele biće i svađaju gradane Crne Gore, biti uklonjene.

“Poseban prioritet Vlada će posvetiti izmjenama i dopunama Zakona o slobodi vjeroispovijesti, kako bi ispravila nepravdu i štetu koju postojeći Zakon donosi građanima i vjerskim zajednicama”, naveo je Krivokapić.

Program rada Vlade možete pročitati OVDJE. 

M.D. 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Salamanca
Gost
Salamanca

Luksemburg za samo 500.000 eura

expert123
Gost
expert123

Ovo su nerealna obecanja koja se samo u snovima mogu ostvariti ali ne i u zbilji i realnom zivotu.da bi dostig najbogatiji na ovom kontinentu potrebno je vrijeme. Ne mogu se vjekovi zaostajanja premostiti i preskociti preko nociza to je potrebno vrijeme i puno rada i odricanja jer je startna osnova niska . Treba poceti da se taj jaz smanjuje… Više »

Ragnar
Gost
Ragnar

Oce to, oce, tvoji popovi ce da daju poseban evropski smek, jos kad Aleksa izbachi dvije, tri cestitke, ima da bude pola Svajcarska, pola Luksemburg!

nesam školovana
Gost
nesam školovana

Ja imam više od 4 razreda osnovne, tako da mi ova obećanja ne obećavaju.

NIKOLA
Gost
NIKOLA

Mogu da se ponove izbori samo da se ne dogodi narod jer mu je svega dosta i nacionalizma,popovanja,crkve,srbovanja……on nema o toga nista samo se ambis drzave jos vise otvara.KUDA IDE OVA ZEMLJA SA PATRIOTIMA I OVIM VJERSKIM I VELIKOSRBIJANSKIM FANATICIMA. U ovaj 21 vjek nama trebaju ljudi koji mogu vidjeti buducnost a ne proslost

dano
Gost
dano

Imao sam simpatije prema novom premijeru ali sam svatio da je bolje da zauzme mjesto Anfilohija nego Markovica kojeg svakako treba smjeniti kao i kompletnu vladu osim ministra nauke.On dozvoljava da srbi jos vise sire propagandu VELIKE SRBIJE i da CG baci ponovo pod tudom cizmom,mislim da je pogrjesio kao i mnogi drugi kao sto su Knezevic,Mandic,Carevic i ostali zadojeni… Više »

Toni
Gost
Toni

Za 78 godina.

Ana
Gost
Ana

Jupiiiii

Milo
Gost
Milo

Ne mogu pisati komentar na jako bitnu temu !Zasto? Kako mozes komentarisati covjeka koji onako ” izuje” ovog momka iz Bara i sto bi rekli , bas ga briga za to….
Tako je htio jos jednoga, no je ovaj prekaljeni i iskusni , pa ga he pustio da se , nazovi ” mandatar” izuje!

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Svaka uredba svaki gest i od tebe I bilo koga od tvojih mantijasa koji budu zadorivali u moja ljudska prava i ugrozavali moja prava koji su mi ustavom zagarantovani ja cu odbaciti I boriti se svim silama protiv toga.Takodje sve dje budu ugrozen pravni poredak I drzavna obiljezja i protiv toga cuda se boriti svim raspolozivim.To mi je duznost kao… Više »

Mica
Gost
Mica

Novak Ramov, dje si bio do sada kada su bila ugrožena sva prava nas “običnih” gradjana.Na svakom koraku.Nešto se nijeste potresali ti i tebi slični.Crna Gora je prepoznata kroz istoriju da nije imala jako javno mnjenje.Kada je, napokon, dio naroda ustao…vi se sada sjetili ljudskih prava, ali vaših.Ne bojte se..ovo je napokon prava Crna Gora…čojstva a i junaštva.

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

laz je strasna bolest …podlost pokvarenost …da li znate crnogorci da je luksemburg vojvodstvo da mu je zastava trobojka himna se zove nasa otadzbina …vojvoda se zove anri ….tuga nasto su politicari spremni …laku noc crna goro

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

Ocete li to da posrbite i luksemburg?

Skaljarin
Gost
Skaljarin

Dobra priča

Jež
Gost
Jež

Dvanaest apostola, plus- minus, Dritan Abazović.Smiješno i tužno u isto vrijeme.

8484
Gost
8484

Za stubove kuce koja ce da se gradi biraju se i grade jaki, cvrsti i dugovjecni stubovi, ne biraju se na brzinu pa neki zdrav a neki pun bivsa tako da ih u stertu treba eliminisati a ne ugradjivati u temelje domovine Krivokapicu

ŠKRIPAR
Gost
ŠKRIPAR

svetosavski zatucani primitivni velikosrbin!

Leo
Gost
Leo

Da ista zna ovaj tandara Mandatar,znao bi da Luksemburg nema gotovo nijedan svoj proizvod ,vec su potpuno na drugi nacin dosli do standarda kojeg imaju,npr
. dovodjenjem stranog kapitala(banaka) ,a prije svega jako niskim stopama poreza ili ga cak cesto i nema.Tako da mu ne pomaze ni 77 stubova.

Spica
Gost
Spica

Ha,ha

Stevo
Gost
Stevo

Stubovi, apostoli, pomjeranje brda, budite me iz ovog košmara.

Ilija
Gost
Ilija

Čovjek koji je za ministra postavio zeta. Šta više reći?

Vesko
Gost
Vesko

Ti nisi u stanju da vodiš kućni savjet a ne Vladu.

Dejo
Gost
Dejo

Sve i da stavimo po strani apostolsku opčinjenost svetosavskim anticrnogorskim opredijeljenjima u toj Vladi 2/3 apostola nije kvalifikovano da śedi na tim mjestima. Ovo je improvizacija osuđena na brzu propast i izlišan je svaki njihov Program.

Anonimni777
Gost
Anonimni777

Becic veli kao Svajcarska ovaj kao Luksenburg,ovo je sprdnja

Zastidje
Gost
Zastidje

Snezana i 7 patuljaka…

Vojo
Gost
Vojo

Narode srećna ti sloboda i povrstak u 90te.

Atos
Gost
Atos

A đe smo bili do sad, svi vrijeme smo mi u 90′

monty
Gost
monty

Takvi kao ti su u srednjem vijeku…

Biljana
Gost
Biljana

Veliko ćemo dobro dočekati sa tobom, Pipunom, Vojvodom, Medom i ekipom.

herceg
Gost
herceg

si primjetila da ih nema u vladi

Atos
Gost
Atos

Milu smo dali šansu 39gdsj Krivokapiću 10 pa da vidimo

Tomo
Gost
Tomo

Nesretni narod mislio da će im ova izlapjela svetosavska neznalica neki progres donijeti. Ovoga je vrijeme pregazilo. Donijeće nam samo sirotinju.

Shoro pv
Gost
Shoro pv

I treba kad smo ovo dozvolili !!!!

Monarch
Gost
Monarch

Pa i milo ima nesto blizu godina.

Kuvarica
Gost
Kuvarica

A ni za 4 vijeka necemo stici Luxemburg kakve 4 godine??!!!.Dobro ce biti da sacuvamo poslove koje imamo i da primamo plate koje su uveliko smanjene a tek ce biti jos manje.Kazu dolaze bolja vremena, kakva crna bolja vremena kad je kako koji dan mjesec prolazi ,sve gore i gore i gore.. no daj boze da grijesim…

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Kakav neko može biti kada ovakve nebuloze tvrdi!

Out_of_space
Gost
Out_of_space

I sve ovo sa Vladom u kojoj su ministri, koji su na takvom intelektualnom i moralnom nivou, da u 21-om vijeku se izjasnjavaju kao cetnici i nacionalisti. I da, sa premijerom koji u tome ne vidi nista sporno.
Optimisticki, nema sta.

Lisboa
Gost
Lisboa

Nsvilonslista je onaj ko voli svoju zemlju a Šovinista onaj ko voli svoju a mrzi tuđu

Rako
Gost
Rako

Iz tvojih u božije !

Pitbul staford
Gost
Pitbul staford

Ako nas primaknes na 10% Luksemburga do 2024. ja ti se Krivokapicu zaklinjem da cu se odmah sluzbeno prekristiti u Protojerej Staford Stiropor i svaki dan cu da idem u crkvu i da ostavim njoj pola od toga sto zaradim taj dan. Eto tako!

Dara
Gost
Dara

Kakav polusvijet.

Caca
Gost
Caca

Vala kad brda pomijeraš mogli smo i za manje od 4 godine stići Luxemburg.

Strpljiv
Gost
Strpljiv

Izdržali smo 3 mjeseca dok si Vladu formirao, izdržaćemo još 3 dok te oburdaju ovi što su te doveli.

Kurjak
Gost
Kurjak

Rukoljube ti izgleda i u stvarnom životu voliš mitove i legende…

Kurjak
Gost
Kurjak

Obična budalaština,za četiri godine ćemo biti u rangu neke afričke države. O čemu ovaj čovjek mlati.Ovolika kriza ,dugovi,rate stizu na naplatu,kovid kriza,turizam nista…a on oce kao Luksemburg,već postaje mandatar smiješan i neozbiljan.

Freedom
Gost
Freedom

A kad ti je izgledao ozbiljan?

Kurjak
Gost
Kurjak

A nikada,ali sam mislio da imalo ima kulture,sa ovakvim izjavama vrijedja zdrav razum…

Freedom
Gost
Freedom

Zdrav razum je manjina u Cg.

Zdravko
Gost
Zdravko

Dobro si rekao.Dugovi, krediti, rate, zemlja zaduzena, fabrike unistene, turizam propao.Samo nijesi rekao koje kriv za to i koje doveo Crnu Goru u takvo stanje.

Jovo
Gost
Jovo

Kakvih nebuloza ođe ima da se pročita.

Milica
Gost
Milica

Ovaj nema pojma u šta se uvalio. Nije mi zbog njega no što će nam đeci budućnost uništiti. Daleko od toga da su ovi do sad bili dobri, ali ovaj samo nek je zdravo.

Rade
Gost
Rade

Blago nama sa tobom. Blagostanje nas čeka. Sa śetom ćemo se sjećati vremena kad nam je plata bila na računu 1og u mjesecu.

marius
Gost
marius

Sve je onako ,kako sam reka da ce bit kad se ovi dokopaju vlasti. A reka sam, prvo ce se oko fotelja “poklat”, to se i desilo. Danima Manda, Pipun, a narocito Medo, sipa “paljbu ” po Krivokapicu, i optuzuju ga za izdaju, Sad slijedi prica, bivsa vlast je sve popljackala, nema para. Anarodu bih reka, trazili ste , gledajte,… Više »

Freedom
Gost
Freedom

Da, da. Odmah alibi za smanjenje plata i nesposobnost u upravljanju drzavom. Viđećete kad ćemo i kolike plate primati. Živjela sloboda i prazni džepovi.

Nikola
Gost
Nikola

Program jada Vlade.

Kefalo
Gost
Kefalo

Kakva prazna priča i izlizane floskule. Ugasili smo ga sa apostolima i velikim štrumfom.

Nena
Gost
Nena

Da ih čojek priupita šta je to digitalna tranformacija đaolji od apostola prozboriti ne bi znao. Puna usta razvoja IT sektora a mail poslati ne umiju.

Daro
Gost
Daro

Kod nas i ne postoji IT sektor.

Bobo
Gost
Bobo

Generalniji, politikantskiji i uzaludniji Program rada ni Aleksa Bečić napisao ne bi.

Vito
Gost
Vito

Ako ti budeš četiri godine vladao dovešćeš nas do prosjačkog štapa neznalice.

Bojo
Gost
Bojo

Radi mene nisi ga morao ni pisati, ne interesuje me što četnici u Programe pišu.

Kosta
Gost
Kosta

Pitaćeš se taman koliko i Brnabićka u Srbiji. Marionete.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Ti nećeš nikad biti Preśednik crnogorske Vlade, već samo jedna nesretna i sramotna stranica u našoj slavnoj istoriji. Izdajnik, ništa više od toga.

Valter
Gost
Valter

Dugaaaaa voznja sledi…

Boki
Gost
Boki

7 stubova:
– izdaja drzave
– nekompetentna Vlada
– revanšizam
– anti NATO politika
– iskljucivanje manjina
– klerikalizacija
– slom ekonomije i finansija uz drastičan pad plata

monty
Gost
monty

Dosad smo smatrali da su Vuciceve lazi nedostizne i neprikosnovene.Sad se pokazuje da i Rukoljub Minhauzen ima znatan potencijal na podrucju laganja svog naroda…

Neradnik
Gost
Neradnik

Ima da śedimo i da de sprdamo po kancelarijama, ne možete nam ništa. Vi rabotajte koliko vi god volja, mi ćemo svoga posla. Za ovu bijednu platu i da se pojavimo na posa vi je premnogo.

Boro
Gost
Boro

Tik tak, tik tak….

PG_man
Gost
PG_man

Ti ne mozeš nikad biti Premijer Crne Gore, jer si njen izdajnik. Možeš da śediš u tu fotelju i da se lažno predstavljaš, crnogorci te ne doživljavaju kao preśednika svoje Vlade.

Mijo
Gost
Mijo

E ove sprdačine od Programa.

Jokso
Gost
Jokso

Da je pisao profesor Radulović imao bi minimum 100 strana, pa bi ga fino ukoričio, BRE.

MajskaCrna Gora
Gost
MajskaCrna Gora

Je li ovo Progon rada Vlade?

Vaspitač
Gost
Vaspitač

E jada od programa. Ovo kao da je Prohram rada predškolske ustanove a ne Vlade.

Vozač
Gost
Vozač

Kako ćemo da te vozamo.

Cinovnik
Gost
Cinovnik

Bogami se rukavi zavrćati neće sa ovakvim platama, o tome možeš samo da sanjaš. Ima da surfujemo po netu i slušamo muziku. Na pauze da ispijamo kafe u Bokešku, da bjezimo ranije sa posla. A ti udri sa apostolima po svu noć.

Ćata
Gost
Ćata

Tačno tako, veće propasti od njihovog dolaska na vlast nije se moglo desiti. Sad me boli uvo za sve. Neka oni rade.

Elena85
Gost
Elena85

ne pametne se vece podjele jos od doba RIMSKOG CARSTVA, od kad dodjose ovi. Neka to nego koliko narod pokaza pravo lice,nisam znala da imaju to u sebi,citav zivot im pomagali, dali im masu, a oni sad oce da te satru. Ali neka nikad ne bi znali da ovo postoji u 21. vijeku crkve nekakvih obicaji mimo Svetog Pisma, velicanje… Više »

Ivan
Gost
Ivan

Ja mislim da ćemo na more dogodine poslije izbora.

Bob Rock
Gost
Bob Rock

Prošli put je bila priča da smo kao Monako, sad Luksemburg. Kako se političarima oslade floskule i nabrajanje država iza kojih smo mi hiljadu godina u zaostatku…
sledeća vlada će govoriti da ćemo biti kao Norveška ili Švajcarska…

Terra nova
Gost
Terra nova

Preskočio si Rukoljube i nijesi rekao glavne namjere, to je “prevodjenje” Crne Gore u srpsku državu – za početak !!!

Iustitia
Gost
Iustitia

Vise ne postoji rijec koja bi tebe opisala!!! Program Vlade kao da je pisala kandidatkinja za mis svijeta. Fali jos samo mir u svijetu, iako znamo da vam je i sve prethodno nedokucivo. Je li osnovac pisao program rada? Đe su mjere za sprovodjenje navedenog. Otkucala je ponoc, a cipelice nema. Poljubi ruku za svaki slucaj, jer ovo nece moci… Više »

Tito
Gost
Tito

Ne možemo biti ni primaći bilo kojoj uređenoj zemlji za četiri godine jer smo patološki iskorumpirani do srži. Treba da dođe neka nova generacija koja će da ima kičmu i oni će zaslužiti bolju budućnost.

460
Gost
460

Pa što si čeka tri mjeseca.

Paloma
Gost
Paloma

Što da ne čeka, kao da se njemu žuri? Vidi ga, kao usporeni film… Uh 😒

Sasa78
Gost
Sasa78

Rukoljube aj pa dabogda a dace Bog pa da ti vlada traje do petka.

delboj
Gost
delboj

Pod njegovanjem dobrosusjedskih odnosa sigurno ne misli na Hrvatsku i Albaniju.

Tivat
Gost
Tivat

Naravno jer sa nji a već imamo razvijene odnose, mora razvijati tamo gdije nisu do kraja

Njegoš
Gost
Njegoš

Pa dogovorite se što ćete lagati, jal Švicarska, jal Luxembourg???

Happy
Gost
Happy

A Monte Karlo niko vise ne spominje 🙂

Marko
Gost
Marko

Pa moze i Svajcerska i Luksemburg. No se pitam sta je DPS radio ovih 30 godina.

Marko
Gost
Marko

Bravo, konacno neko ko misli na Crnu Goru i Crnogorce

Zli
Gost
Zli

Haha, vi ste Srbi veliki prevaranti.

Mekely
Gost
Mekely

Nikad srece u ovoj drzavi,osakatili je materijalno ovi dosadašnji a duhovno ovi budući.

Krsto
Gost
Krsto

Ovaj posta i gradjevinac. Tesko nama.

Episkop
Gost
Episkop

Aj sto lazes nas no i sebe, gresnice

monty
Gost
monty

Sanse da nas ekstremisticka vlada mandatara Krivokapica dovede do standarda Luksemburga je isto tolika kolika je i ona da Crnogorska kosmicka ekspedicija za cetiri godine krene u misiju kolonizacije Plutona…

Branka
Gost
Branka

monty
Tačno tolika. Ili da ja dobijem velike pare na kladionici a pored nje samo ponekad prođem

monty
Gost
monty

Mandatar je jos jedino zaboravio da pomene svemirski turizam u hotelu na Saturnovim prstenovima…

Kokot
Gost
Kokot

E neću dočekati da ti nešto pametno napišeš.Koliko safre u tebe čudo jedno.

Zli
Gost
Zli

Veselimo se… Proci ce i ovo zlo, onda cemo na popravni.

Petrovic
Gost
Petrovic

4 godine ne sanjaj Vasa vlast ce biti 100 Dana I to je prévis Bice glasanje o povjerenju vlade I vi cette past vec se zalite kako vam losu situacija ostavljaju

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Ako Crna Gore nikada ne može postići ono što je postignuto u Luksemburgu, onda ne treba ni da postoji !

Tricky
Gost
Tricky

Ko tad tebe pita da li CG treba da postoji? Ko se sve dohvatio interneta…

Gaeta
Gost
Gaeta

Srećno premijeru učini ovu državu srećnom.Dozvoli da svi građani budu ponosni što su stanovnici Crne Gore i da nema podjela.

Branka
Gost
Branka

Gaeta
Nekada sam učila o nečemu sličnom ovome što ti pričaš a zvalo se Utopijski socijalizam. Utopija! Zemlja koja postoji samo u mašti.

delboj
Gost
delboj

On sam inicira podjele.

David
Gost
David

Dosad smo isli ka Monte Karlu sad ka Luksemburgu. Nasi vizionari. A svi idu do Brisela za svoje misljenje. Cijeni svoju zemlju mrčo.

Kum nije dugme
Gost
Kum nije dugme

Pricate o pomirenju o ovome onome a u vladi nemate predstavnike manjinskih narida….vi ste neciji ekaperiment koji je unaprijed proglasen propalim…

herceg
Gost
herceg

imaju podpredsednika vlade albanca, koji je dobio svoje glasove na isti nacin kao i svi drugi poslanici (bez specijalne racunice o pozitivnoj diskriminaciji)

Tricky
Gost
Tricky

Znamo svi kako je dobio glasove. Na pricu o gradjanskoj drzavu, sigurno ne na ovaj fanatizam i teokratiju.

Hogar
Gost
Hogar

Ovo je vic.Četnici i kriminalna SPC sekta da nas dovedu do blagostanja.
#potpuno se podrazumijeva da je za goli opstanak Crne Gore,da ne pominjem sad razvoj,potrebna apsolutna daljina od Srbije.

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Овај човјек има моју искрену подршку јер ми дјелује као поштењачина, а ријетко гријешим у процјени људи. Ипак ми не можемо достићи Луксембург за 4 године па да ће не знам који стручњаци попунит министарска мјеста. Уништавани смо 30 година и бојим се да је то минималан период за обнову. Дај Боже да гријешим!

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

nijesi realan.
a ovo da će cg=lux … 😂

Maja V.
Gost
Maja V.

Daj ne zezaj… Folirant je ovo. Vidjeces sve.

Tivat
Gost
Tivat

Dijeluje i drugima za to se i boje od njega

CGNK
Gost
CGNK

Da nijesi vidovit.
Komentarisi Srbiju. Vidi kako je tamo stanje.

Zli
Gost
Zli

BOT. Ajde pojedi sendvic.

Sport
Gost
Sport

Daleko je sa vama do cilja.

Hogar
Gost
Hogar

Za nepunu godinu transformisali smo se od “pozitivnog primjera u regionu” do “džamahirije u srcu Evrope”,kako nas nedavno nazvaše u italijanskom listu corriere de la serra.Imamo četnike na vlasti,imamo uspjehom osokoljenu neprijateljsku Srbiju,i opet će biti nekih maloumnika koji će progutati priču o Luksemburgu..nedavno bješe Švajcarska..

Zli
Gost
Zli

Pojede nas srpski polusvet!

Sova
Gost
Sova

Volio bih da me iznenadi, i da ostvari što je obećao. Ipak, ne vjerujem mu, i ne pada mi na pamet da dajem podršku. Samo čestitke za ispunjeno, a unaprijed ništa.

Laki
Gost
Laki

Ma koji Luksemburg, Crna Gora ko Svakcarska.😁😁😁

Pako Rabanović
Gost
Pako Rabanović

Za četiri godine ka Luksemburg?
To jedino ako krenemo brda da pomjeramo.

Milo
Gost
Milo

Kada rukočlub pomera planine ,moci ce i CG napraviti ,,za četiri godine da Crnu Goru učinimo sličnom Luksemburgu,,

Putnik
Gost
Putnik

Milo je 30 godina pravio Monte Carlo…napravi ga bas. Ne mlati.

King Henry
Gost
King Henry

Hahahahahhahahahhahah imamo vic godine.

Maja V.
Gost
Maja V.

Definitivno 😎

Taxi
Gost
Taxi

E da vas vidimo na postovanju slobode vjeroispovjesti i vjernika CPC!!!

Pero
Gost
Pero

Bajke za malu djecu

Pješivac
Gost
Pješivac

Ne filozofiraj častiti…

Aleksa
Gost
Aleksa

Profesore kako si izabrao te tvoje
srpske Ministree 7 stubova neće izdržati prosrpski program biće zemljotresa i ruševina

djeca kukuruza
Gost
djeca kukuruza

S vama idemo ravno u pakao.

Cg🇲🇪😇
Gost
Cg🇲🇪😇

A vi se necete ni sastavit🤣🤣

ludački pokret
Gost
ludački pokret

Vaša jedina misija će biti da podvodite državu Crnu Goru – srbistanu. Da od nas napravite zadrugare.
Neće vam proći.

Tivćanin
Gost
Tivćanin

Super. Onaj Monako, ti Lukseburg, a mi u Južni Sudan.

Realistic
Gost
Realistic

E svaka Vam čast na komentaru… tačno tako.

ibijo
Gost
ibijo

luksemburg hahahaha

Turbo mili
Gost
Turbo mili

Sa popovima srpskim Luksemburg,
nikad za nikad znamo to i mi i ti savrseno !!!!!

Drago1
Gost
Drago1

Milo je kralj. Nema ga na svijet. 100 god napunio

sektaši NAZI
Gost
sektaši NAZI

Blečić je na sarani Ristovoj pljunuo na Crnogorsku naciju – najgrublje negirajući identitet polovini građana – naravno, bez ikakve osude. Bošnjaka, Muslimana, Albanaca, Hrvata, Roma – nema ni pomena o njima, pa makar i u negaciji.

Drago1
Gost
Drago1

Ni krenuli nisu a vec ih osuđujete. Citam komentare i ne mogu se cudu načuditi. Kao da ne zelite da nam svima bude ljepse. Umjesto da im pozelimo srecu vi prije nego su krenuli prognozirate mjesec dana da ce raditi. Ja neznam sto je sa narodom.

monty
Gost
monty

Jesi li ti do dvadesete godine vjerovao u Deda Mraza…

boris
Gost
boris

nije ovo vecina! ovo su ostaci dps. poslednji trzaji! vecina je pokazala snagu na izborima!

monty
Gost
monty

Vi ste Srbi nebitna manjina…

Putnik
Gost
Putnik

Al pobjedise…nebitno 😂😂😂

monty
Gost
monty

Misle da su pobijedili.Uvijek se Srbin rano obraduje pa se poslije za glavu hvata…

Tricky
Gost
Tricky

Neka Boki, nemate ni 30 % na mufte ste dobili izbore, sad i nikad vise.

Окле
Gost
Окле

Одлично, сад на посао. Приоритет да буде закон стицању имовине.

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Oće li ga pošteni Dps podržati

kachawendy
Gost
kachawendy

prioritet bi i trebao da bude ne plaćanje poreza

Sova
Gost
Sova

Misliš da nam je sad najvažnije pitanje šta je bilo u prošlosti.

Putnik
Gost
Putnik

Jeste vam bitno, čim lelečete za 1918.

Brat
Gost
Brat

SPC da dokaže sticanje imovine na teritoriju Crne Gore. Svaka vam čast litijaneri, ukjučujući Okle i Rukoljuba!

Atos
Gost
Atos

To je dokazano, nego ti sad dokaži da nije njeno

Putnik
Gost
Putnik

A nek dokaze onaj koji potrazuje sve to nazad…papiri kazu ko je vlasnik…a vlada neka dokaze da nisu. Vrlo jednostavno.

monty
Gost
monty

Kako moze okupatorska crkva biti vlasnik starih manastira u zemlji u koju se dovukla 1918. za rezimskim bajonetima Karadjordjevica.Previse si samouvjeren za svoj nezavidni intelektualni kapacitet…

Putnik
Gost
Putnik

Naravno, neistomisljenici se vrijedjaju. Pa to je ta “demokratija” patriJota. Neka vlast dokaze papirima da je to gradila drzava i prije 1918. pa lagano. Mozes da puknes od muke ali toga nema niti ce biti. Jos kad se tome doda sta je bila Crna Gora i u kojim granicama dok su se neki od manastira gradili…bice tu dokazivanja jos par… Više »

Nezavisni
Gost
Nezavisni

Vi ćete ,,pasti “na slobodi vjeroispovijesti na ravnopravnosti vjere ,na Crnogorskoj Pravoslavnoj Crkvi. Tu ćemo viđeti gospodu iz URE.

KLM
Gost
KLM

Samo posteno
I nema problema

Kemal
Gost
Kemal

jedan je bio i ostao Milo djukanovic gospodin za ove izdajnike.
O muslimanima ni rijec a nasa je zemlja minimum isto kao pravoslavcima

NeZnamPoCemu
Gost
NeZnamPoCemu

Da da,minimum, samo se nadajte!

monty
Gost
monty

Tvoja nije Srbine,imas ti svoju drzavu.Kakvo je vrijeme u Beogradu…

Časni
Gost
Časni

Knjaz Danilo car junaka!

Zli
Gost
Zli

CG nikad nece biti dio srpskog pulusveta.

Boris
Gost
Boris

Bravo ! Imate punu podrsku nas iskrenih patriota i crnogoraca

SrbijanacNas
Gost
SrbijanacNas

OK Srbijanac, kad ti kazes.

djeca kukuruza
Gost
djeca kukuruza

Okle podržavaš, iz šumske or srbistana?

Iustitia
Gost
Iustitia

Crnogorac se pise velikim slovom i na njegov pomen se ustanes i stavis ruku na srce!! Patriota bi to znao!

sone
Gost
sone

Treba li sad da se pomolimo

Terry
Gost
Terry

“Santa Claus” se mnogo bavi religio-numerologijom: 12 apostola, 7 stubova…….. prioritet sloboda ispovjesti…….
Čudan i težak period je ispred nas…………sa Santa Clausom-Rukoljubom,Pipunom,Medom,Vojvodom………..

Marko
Gost
Marko

utopijski program, trajaće ti vlada mjesec …bez ako nemaš replikatore kao u star treku, tj ako mi budemo kao Vulkanci, a nismo niti ćemo biti za još jedno 3000 godina

ahahhahahahaha
Gost
ahahhahahahaha

A bracki srbistan nova Švecka?

šuplja za nepis
Gost
šuplja za nepis

Uz četnikušu Bratić, Milojka, Leposavića… Luksemburg, čuvaj se. 😶

starica
Gost
starica

Kakva parodija.

Maestro
Gost
Maestro

Mislim da mu se Luksemburg više sviđa zbog trobojke, pošto se u ekonomiju ne razumije…

Lisboa
Gost
Lisboa

Ako smo imali 500 fabrika, firmi.. I sve zatvorili, srušili, prodali…. Ne trebaš biti prof. Dok da bi znso da smo Kenija

Gorocrnac
Gost
Gorocrnac

Za čije vlasti je sve uništeno?

Lisboa
Gost
Lisboa

Zaključi sam, kada ovi tek sad dolsze na vlast

Sova
Gost
Sova

Teško da neko može prebrojati fabrike koje su od 1990. zatvorene u zapadnoj Evropi. Skoro sva teška industrija je uništena.
DPS ima zaista veliku moć.
Vjerovatno je Milo kriv i za rat u Siriji i Iraku, zemljotres u Grčkoj i Turskoj…

Lisdoa
Gost
Lisdoa

Oni zatvorili, pa to se sprdaš. Nikad jači nisu bili

Sova
Gost
Sova

Svašta ima na internetu. Pronađi koliko je bila proizvodnja željeza, uglja i čelika, a kolika je danas. Sva proizvodnja, posebno ona koja ne zahtijeva veliko znanje, je zatvorena i prebačena u Aziju. Koliko je nekad bilo nekstilnih radnika na zapadu, a koliko ima danas? Gdje se proizvodi odjeća i obuća?

Cuca
Gost
Cuca

Visemu se svdja Luk-sem-burger, Svedska je napredovala Suvise i religija im je ZADNJA rupa , a Mislim da mu je u podsvijest “ riletova zemlja :Kosovo , Ali bez Albanaca I Crna Gora bez Crnogoraca” ..ovaj Trojanski KONJ ce borzo kolapsati…

Mitar
Gost
Mitar

Ljubav prema CG ???? Ovaj vise ne zna ni sto prica!!! Valjda Srbiji mozgu!!!

Maki
Gost
Maki

Bravo,sva podrska za vasu vladu !

Snjeg
Gost
Snjeg

A koja je tvoja vlada Srbije ili Sumske Republike!?

Gost
Gost
Gost

Ne interesuju me susjedi kad u kuci ne zivimo kako treba. Bas me briga za odlazecu i dolazecu vladu. Izgledaju mi kao dokoni ljudi samo mlate praznu slamu. Meni je smanjena plata, neko je ostao bez posla. To su problemi, a ne jesmo li se zamjerili susjedima. Svak svoju kucu neka gleda. Pozdrav.

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Nismo i Rusija da možemo bez susjeda

monty
Gost
monty

Bez Srbije mozemo bez problema…

Vesna
Gost
Vesna

Ko tebi može išta da vjeruje, čovjeku bez srama koji je išao i širio zarazu po narodu!!!!

D1 trilion eur
Gost
D1 trilion eur

Ja bih preporučio mojim crnogorcima da štede.

Kot do
Gost
Kot do

Sad ce nam biti zvanicno pismo cirilica

Dijamant
Gost
Dijamant

Da. Bog da nam to bio najveći problem.

Dert
Gost
Dert

Vrh😁😂Ba aerodrom?

Realno
Gost
Realno

Sa ovim tvojim 7 stubova ja nas vidim kao onu autobusku u Kolasin 😄

CG4EVER
Gost
CG4EVER

Koje cetri godine? Pa vi ste se orocili na sest mjeseci. I zasto Luksemburg? Zar ne gledate sa posebnim zarom prema vasoj crnoj rupi Evrope, Srbiji? O cemu sad to ?

Lscg
Gost
Lscg

Nemas ti nikakvog znanja za mjesto koje pokrivas sto ce se vrlo brzo pokazati.Ovoliko cekanja na formiranje nove Vladu to savrseno dokazuje.

Lisboa
Gost
Lisboa

On je profesor doktor sa 60g, a Milo je sa 28g postao premijer

Putnik
Gost
Putnik

I od kad postade premijer “naucio” samo da kaze dobar dan na engleskom 😂😂😂

monty
Gost
monty

Pogledaj snimak na kome tvoj idol Toma nikolic govori na engleskom.Na sajtu SMIJESNA STRANA POLITIKE…

Miki maus
Gost
Miki maus

Rukoljube jedno su želje, a drugo stvarnost.
Sa četnicima ima daleko da doguramo, ali u drugom smjeru.

Vaše ime
Gost
Vaše ime

tandara mandara broć

Živa Istina
Gost
Živa Istina

Hahahaha Vidjeces od treceg kako ćete vi biti ta dara mandara hahaha

Volim te zeleno
Gost
Volim te zeleno

A što ćemo to viđeti? Zaboravljaš kako ste prošli svuda đe ste ovo radili! Crnogorce nije strah, pa nam se nemojte zalijetati da vas zamolio! A sve će brzo doći na svoje!

Pero
Gost
Pero

Čovjek govori istinu, taman tandara mandara broć

monty
Gost
monty

Kad Srbin prijeti cio Balkan umire od smijeha…

Laban
Gost
Laban

Već ste napravili dosta poteza isto kao DPS,i to bitnih.Proganjate one koji drugačije misle,zapošljavati svoje,sakupljate preletače,pravite raskol u drugim partijama.Nema pomaka,razočaranje.

Dert
Gost
Dert

Slazem se u potpunosti.Vidljivo vec☹️

Ass
Gost
Ass

Ovaj se sprda sa narodom. Javno je rekao imao sam koronu i svo vrijeme bio na nogama a mi pricamo o nekakvom postovanju mjera 😉

CGNK
Gost
CGNK

Pomoli se prije nego sto pocnes.

Milić od bačve
Gost
Milić od bačve

A ti nećeš trajati ni 4 mjeseca a ne 4 godine. Zapamti dobro ovaj komentar.

Dert
Gost
Dert

Vec mu je isteklo 100 dana.

Jasna
Gost
Jasna

Wow! Medo i Pipun, na aparatima. 😁
Što se tiče Programa: Tako vam Bog pomogao!’

Dert
Gost
Dert

Jedino im i “on” moze pomoci.Kaze vam agnostik

Ćeta
Gost
Ćeta

Čemu se ovaj nada da bude na vlast četiri godine veca je realnost kad bi neki trener našuh prvoligaša reka da ce osvoit ligu šampiona

Dert
Gost
Dert

Vise vjerujem u osvajanje lige sampiona

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Nijesam vjernik, ali dok ovo štivo čitam- krstim se. Sedam stubova, dvanaest apostola, tri musketara 😂… Pod hitno psihijatrijski vještačiti ovog čovjeka!

monty
Gost
monty

Mandatar je jos na nivou bajke Snezana i sedam patuljaka…

Kavajo
Gost
Kavajo

Znaci posjeta Beigradu Sarajevu Zagrebu Skoplju Tirani i Pristini a mandataru?

Putnik
Gost
Putnik

Ne,prvo ga je Brisel zvao 😉

Nick
Gost
Nick

Zašto nova Vlada neće imati Ministarstvo turizma?
– Zato što zna da ljeto dočekati neće! 🤣

sasa
Gost
sasa

Sto ce nam turizam ? Sad ce premijer odnekud pomjerit 5, 6 fabrika i eto posla. Kad moze planine pomjerati vala moze i te fabrike odnekud donijet

Pobro
Gost
Pobro

Ajde da vidimo i to čudo.Ako bude nam standard skočio ne mora da bude kao u Luxemburgu jer to ne mogu da postignu ni većina EU zemalja, nego kao u Sloveniji ja glasam za tebe pa taman neka si to što si (vojvoda)

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

2x pominje turizam a ukinuo ministarstvo turizma.😂

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

lapsus.
mislio je sličnu iranu.

Dragan
Gost
Dragan

Hahahah ovo je neki komičar.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Ti i tvoj ekspoze???Zalosno!Sto se tice NKT-a, sve cestitke za do sada uradjeno od onih koji su vidjeli sta ste radili.Sto se tice ove borovinicke ,njene mjere ne treba ni slusati a jos manje postovati jer nam je ona sa Zdravkom lijep primjer dala! Sve sto su oni rekli i radili treba dragi gradjani i mi isto da primijenimo!

russ
Gost
russ

Mi smo evo tridesetak godina i Luksemburg i Monako i Monte Karlo tako da nam ništa novo nijesi reka’.

Veki
Gost
Veki

Sa cam ce mo daleko stic svi su nam izgledi???

Baraka
Gost
Baraka

Za ove zamisli treba imati kvalitetne ljude. A to ovi, sto su predvidjeni za vladanje, nisu sigurno.

IvanUKCG
Gost
IvanUKCG

Prva tacka prioriteta i odmah laz. Trebalo je da pise:
-dobrosusjedski odnos sa Srbijom i licemjerno prijateljstvo sa ostalim drzavama regiona.

Dalje ne mora ni da se cita, jer je uglavnom sve izmisljeno i premazano.

Cg Njegoseva
Gost
Cg Njegoseva

Amin!

posrbica ca ca
Gost
posrbica ca ca

Kako je u Surdulicu?

Dert
Gost
Dert

Oce li osvjeziti i u Surdulicu?

Joanikije
Gost
Joanikije

Hahahahah “Obecanje ludom radovanje” a i prava Crna Gora nikad nije zeljla da bude kao neko drugi tako da nam poredjenja ne trebaju.Mi imamo svoj identitet i ko god kod nas dolazi dolazi od meraka jer to u svoju drzavu nema.Tako da rukoljube ako ti se ide i svidja idi zivi u Luksemburg budi pozdravljen mašino.Ne cekaj slobodno jer taj… Više »

Kokot
Gost
Kokot

Što reći sem BRAVO.Želim vam svaku sreću u radu.

Dert
Gost
Dert

Zelim vam da do ljeta kazete “izvini Crna Goro”!

Cuca
Gost
Cuca

Ovaj Kokot je iz rukoljub ovoj tima :STALNO kukurice, Po vazdan a pravi kokoti to rade vecinom u zoru ..treba ga osvestati rukoljube…

Kokot
Gost
Kokot

Cuca a da se dohvatiš kakve knjige pravopisa.

Generacija 70
Gost
Generacija 70

Nijesam podrzavao ovu politiku. Međutim, po prvi put moram dati pozitivno mišljenje o novoj vlasti i g-dinu Krivokapiću. Ako bude imao podršku i ako bude po napisanom planu, ima nade. Promjene su morale doći kad-tad, kao u svim državama.
Budimo civilizovani i dostojanstveni u porazu i neka nam je sa srećom.

Putijer
Gost
Putijer

pusti ti pisaniju…to je pokrivač ispod kojeg je poraz ove zemlje

monty
Gost
monty

Ako si generacija sedamdesetih,cudim se tvojoj naivnosti.Tu generaciju je poceo da laze jos Milosevic sa Svedskim standardom u SRJ…

Anderba
Gost
Anderba

Luksemburg ? E,moj Rukoljube, mani se šuplje priče, vrati mandat i pravac u penziju.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Ne fantaziraj rukoljube,tebi je samo u glavi svetosavska crna gora,vjerski fanatiku!

Dert
Gost
Dert

Ja mislio da ce u Iran prvu posjetu organizovat…..zeznuo je i njih,pa da im objasni

Gagule
Gost
Gagule

Luksemburg ! Za 4 godine. Visoko puca mandatar. Mozda je mislio na Laos.

monty
Gost
monty

Bicemo sa njim Luksemburg u limburgu mjesecu…

Naroz
Gost
Naroz

Au, šta napriča.., ko li je pisac ove ingeniozne tragikomedije.. Otprilike kao svojevremeno, mi znamo kako, Crna Gora kao Monako… Da nije tužno, bilo bi smiješno.

Kokot
Gost
Kokot

Evo smo vidjeli ove tvoje 30 god.

Naroz
Gost
Naroz

@Kokot, Ja sam do 2001. bio liberal, od tada glasam ili ne glasam po nahodjenju… A podržavam ih (svim srcem) od usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovjesti, jer je to bio pravi i pravedni korak u borbi protiv velikospske ideologije i posrbljavanja Crnogoraca, a ujedno i pravi put ka pomirenju i ujedinjenju dijela crnogorskih gradjana pravoslavnog porijekla.

Boca Senior
Gost
Boca Senior

Pošast i ludilo korone nakon smrti Amfilohija amo dobili od ove nove vlade i to je jedino što ona može da nam da.

delboj
Gost
delboj

😆😆😆😆
Ajde pevo provjeri sto ti Joanikije misli o tome.

Šone
Gost
Šone

Bili smo k’o Monako, sad malo kao Luxemburg. Mozda nam bude bolje ali za 100 godina.

Terry
Gost
Terry

A Bečićeva Švajcarska?????Zaboravio si???

ooo
Gost
ooo

Gospodine Krivokapicu , niste svjesni sta Vas ceka od drzavnog vrha Srbije. Pozdrav !

Trojke
Gost
Trojke

Prvo mentalitet, pa onda sistem

Misko
Gost
Misko

Cirilica?

Tetange-Luxembo
Gost
Tetange-Luxembo

Nemoguće!!!!!!!

ZLI
Gost
ZLI

hahahhahaaaa… ovo je totalno ludilo.

Jaok
Gost
Jaok

Luxembourg je bogata mala zenlja zahvaljujuci u deugim zemljama nedozvoljenim radnjama banaka. Takodje Luxemborg je zemlja sa najvecom stop samoubistava.

Milosh
Gost
Milosh

Zar nije Svajcarska?

Ćotek
Gost
Ćotek

Kad je onomad dizao AB revoluciju, obecavao je Švicu….sad nam ovi obecavaju Luksemburg…. dokle!

Pencilin
Gost
Pencilin

Sve su ovo gluposti. Nije Srbija dala milione da bi Crnoj Gori bilo bolje vec da bi izvršila hegemoniju i similaciju.. posle 1918 nastao je pakao u CG.. to nijesu radili ni Turci ni Austrougari sto je napravila Srbija.. to je bio pakao na zemlji.

Milan
Gost
Milan

Dje bas nadje luksemburg, cudo jedno sto ne rece Saudijska Arabija, Ko se moli robija socijalu, ne radi nista, posto smo im blizi sad.

Dana
Gost
Dana

Nista vam ne vjerujem gos.Krivokapicu

Markisa1
Gost
Markisa1

Za 4 god a orocen na 200 dana do godinu. Smiješno koliko i jadno

Trol
Gost
Trol

Kakvo je ovo glupiranje sa 2 pisma? Pa oba su ravnopravna, sto nije samo na cirilici ili samo na latinici? A posle kao necemo podjele

Luxemburg
Gost
Luxemburg

Dobre vijesti dolaze iz srednjovjekovne crne gore ! Krivokapic zaCHetnik renesanse/

Putijer
Gost
Putijer

aoooo, sredi li ga, sredi, a sređen je i bio

Festadjun
Gost
Festadjun

Cus 4 godine, zar nije bilo 200 dana, za četri godine vi jedino što možete napravit je da odštampate 30000 pasoša srbima da glasaju za vas, kako bi uru makli iz koalicije na sledeće izbore

Didule
Gost
Didule

Luksemburg je off-shore zona za banke. Super ti je benchmark. Mogao si izabrati Sejsele, kad je bal nek je maskembal.

Imenjak
Gost
Imenjak

12 apostola
7 direka
4 godine
1 potpredsjednik
1 Luksemburg
0 bodova

OCG
Gost
OCG

Cetnicki Luksemburg??

Samo pitam
Gost
Samo pitam

Je li Luksemburg ili Monako? Da nije štamparska gerška?

Esch sur alzett
Gost
Esch sur alzett

U Luksemburg nema cetnicke ideologije

gangrena
Gost
gangrena

ja u ovome ne vidim ama bas nista novo sto vec ne postoji u programu rada stare vlasti. jedino sto vidim jeste jednog zalutalog proferora pred penziju u politicke vode a koji (politickim jezikom) uopste i ne zna da pliva. naravno, vidim i plitku pamet koja mu dozvoljava da masta o nasoj zemlji slicnoj luksemburgu za 4 godine (kada se… Više »

Apple 13 6g
Gost
Apple 13 6g

Čemu ćirilica

Putnik
Gost
Putnik

Zato sto je po Ustavu ravnopravno pismo. Jel ti smeta😉

monty
Gost
monty

Smeta…

Komsooo
Gost
Komsooo

Pravi ljudi na pravo mjesto .Srecno

Brat
Gost
Brat

Prooobuuudiii seee kooomšooo… Prooobuuudiii seee!

Hogar
Gost
Hogar

Sprdnja. #što je najgore ima u Cg kreatura koji će ovo shvatit ozbiljno.

Mudro
Gost
Mudro

Đe puno obećaju ponesi malu torbu, uvjek bilo!!

U ime naroda
Gost
U ime naroda

Narod vas je izabrao i sada je na vama

Hogar strasni
Gost
Hogar strasni

Bili smo Monaco. Sad cemo malo Luxemburg. ALi kako stvari stoje, prije cmeo bit Zimbabve.

Dragan
Gost
Dragan

Pa receno je da cemo bit svajcarska

Cuca
Gost
Cuca

Nista STRASNO?? On pomjera Planine , evo sada i drzave…Mislim da cemo mi u Procijepu izmedju njegovih katastrofalnih “pomijeranja” I Poremecaja…

Dako svane
Gost
Dako svane

Bravo

Živa Istina
Gost
Živa Istina

Bravo tako razmišlja jedan ozbiljan državni vrh……BRAVO.

ZLI
Gost
ZLI

ajde botino, ne zabavljaj narod.

Zoran
Gost
Zoran

Bilo bi posteno da vec jednom prestanetei da se uporedjujete sa normalnim vladama i narodima.
Sto ne probate da se priblizite jednoj Sloveniji, za koju ste govorili da ce da propadne bez ostatka na bivse drzave …

Mirso
Gost
Mirso

Ka Boro Miranovic.

Branka
Gost
Branka

Mirso
Boro Miranović je gospodin za ovoga. Njegova priča je bila normalnija nego rukoljubova. I što je najbitnije Boro nije bio četnik niti je bilo koga ugrožavao ni zdravstveno ni nacionalno. Boro je moralna vertikala za Herbiko sektu.

Techno Pop
Gost
Techno Pop

Samo nemoj sličnu Serbiji pa ćemo lako za Luksemburg…

Eko
Gost
Eko

Hahahahahahahaha

Velek
Gost
Velek

A šta je sa EU integracijama? To nije pri vrhu prioriteta? Bitno je sa ‘bratskom’ Srbijom i Šumskom da su na nivou odnosi, i da se pripreme izbori po vašim pravilima. Iskreno, želim vam da što kraće trajete, jer će biti bolje po sve nas, u svakom pogledu. Koliko će nas ovaj eksperiment koštati – vidjećemo.

CG4EVER
Gost
CG4EVER

Jako puno ce kostati. Koliko god da traju stete ce nanijeti da ce trebati dvocifreni brojevi godina da se steta ispravi.

marko
Gost
marko

kakav je ovaj zidar,12 ovoga,6 drugoga,7 stubova,3 cimenta,2pijeska i to je to…

BALBEGOVO BRDO
Gost
BALBEGOVO BRDO

Jos samo hvali prasak za pecivo

Djoko
Gost
Djoko

Za pocetak svakom stanovniku CG dati kazan za pecenje rakije!

Houp
Gost
Houp

Crni humor. Vec smo vidjeli koliko vrijedi tvoja rijec.

mačor
Gost
mačor

Tuđman je obećavao da će RH biti nova Švicarska.

Laban
Gost
Laban

I knjaz Nikola,ali i Bečić.

BBC
Gost
BBC

Epidemioloska situacija ja izvan kontrole zbog tebe nesreco!!

Marko
Gost
Marko

Zbog NKT-a

brzi
Gost
brzi

Za 4 godine ćete napraviti pravoslavni Iran, ništa više!

čitalac
Gost
čitalac

Treba biti objektivan, Krivokapić djeluje kao pošten čovjek i sigurno je da su sve ovo njegove iskrene želje. Međutim, on nema predstave o ekonomiji i Crna Gora će prije izgledati kao Poljska u doba komunizma nego kao Luksemburg. Da zna kako Luksemburg zarađuje novac (najviše kao offshore destinacija), ne bi lupao ovakve gluposti. Najsmješniji je kada počne da priča kako… Više »

Prcko
Gost
Prcko

A to će ovi experti što vode ekonomiju sve da omunje.

Anakin
Gost
Anakin

Evo izgleda niko nece Crnu Goru nidje da nosi. Sta ste se prepali? xD

Bobija
Gost
Bobija

Covjece ,pada ti popularnost cim se pojavis i nesto ovakvo izjavis

Kako je
Gost
Kako je

Vi ste zastida stida

Realno
Gost
Realno

A Migo ti je za ponos

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Ajde ne tandaraj

Anderba
Gost
Anderba

Rukoljube, izgleda si si puk’o.

Tgd
Gost
Tgd

Za 4 godine?Neće vlada trajat ni 200 dana mandataru 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Send this to a friend