Politika

Krsto Rađenović predsjednik budvanskog SNP-a

U skladu sa odlukama Glavnog odbora SNP CG danas je u Budvi održana Izborna konferencija opštinske organizacije SNP, na kojoj je izabran novi opštinski odbor i predsjednik.

Za novog predsjednika opštinskog odbora SNP Budva izabran je Krsto Rađenović, a opštinski odbor brojaće 31 člana. Na prvoj sjednici novog opštinskog odbora izabrana su i tri potpredsjednika Nada Purić, Željko Srdanović i Miloš Duletić.

“Zalagaćemo se da opštinski budvanski odbor povrati uticaj i ugled koji je u ovom gradu imao”, kazao je između ostalog Radjenović.

Rađenović

Izbornoj konferenciji SNP u Budvi su prisustvovali predsjednik SNP Vladimir Joković, potpredsjednici Dragoslav Šćekić i Dragan Ivanović, sekretar Izvršnog odbora Dragan Vukić, šef Medijskog centra Vasilije Lalošević i predsjednik beranskog odbora Tihomir Bogavac.

Joković je učesnicoma Izborne konferencije govorio o trenutnoj političkoj situaciji u Crnoj Gori, aktuelnim protestima, kao i narednim aktivnostima SNP CG na podizanju i jačanju partijske infrastrukture.

“SNP je u fazi uspona i potpune stabilizacije i taj trend moramo nastaviti”, zaključio je Joković.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bosko Z.
Gost
Bosko Z.

Svaka cast za izbor, odabran je pravi domacinski i posten covjek na celu SNP-a

Ivo
Gost
Ivo

Čestitam na izboru,izabran je najbolji mogući kandidat ,velik čovjek,pošten… Puno uspjeha u budućem radu želim Krstu i njegovim saradnicima!

Fileopg
Gost
Fileopg

svi rađenovići raspoređeni u sve partije za zlu ne trebalo…

Mrak
Gost
Mrak

sad Sveto Marovic ima jednog svog predsjednika ali u SNP

Prvi i do njega
Gost
Prvi i do njega

Lako im ga je njima. Svi su u glavnom ili opštinskom odboru.

Dzikic
Gost
Dzikic

Bolje da su je ugasili no sto su napravili !

Send this to a friend