Politika

Krstović: Da li nam se Bešlin kroz Muratovića obratio kao antisrbin ili velikosrbin, kao doktor Džekil ili gospodin Hajd?

Krstović

Kada u DPS-u nemaju petlju da sami udare, onda angažuju strane plaćenike i bešline. Onda se bešlini u javnosti pojavljuju katkad kao Jovanka Laličić, katkad kao Boris Muratović, naveo je  odbornik Demokrata u Skupštini Glavnog grada Janko Krstović, u reagovanju na Muratovićevu izjavu da ta partija nema petlju da glasa za smjenu ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića.

<<<Muratović: To što Demokrate nemaju petlju da glasaju za smjenu Leposavića je za žaljenje>>>

“U svim slučajevima pričaju istu priču. Tako da Muratović nije prvi bešlin koji nas napada, ali je na odličnom drugom mjestu. A potrebno je da ih bude više od jednog pošto strani plaćenici sa zadatkom da za cirka 50 eura izgovore kako je Bečić velikosrbin, kada im to ne uspije, moraju angažovati svoju drugu stranu koja će reći da je Bečić antisrbin. Ostaje samo pitanje da li nam se Bešlin kroz Muratovića obratio kao antisrbin ili kao velikosrbin? Kao doktor Džekil ili kao gospodin Hajd?”, navodi Krstović.

Dodaje da jedno je sigurno: DPS je toliko slab da su uspjeli da ih ovih dana izvozaju od jednog do drugog kraja, od jedne do druge strane medalje, od jednog do drugog radikalnog nacionalizma da su izgubili sve konce i da im politički ring izgleda kao ringišpil.

“Poraženi ste, gospodine Muratoviću, i ovog puta, kao i 28. decembra, za samo 15 minuta. Stoga vam najdobronamjernije predlažemo da pokušate da angažujete još nekog stranog plaćenika jer vam sa postojećim očigledno slabo ide. Izgleda da je udruživanje ekstrema jedina situacija u kojoj ne važi pravilo „zajedno smo jači“. Što se ekstremi više udružuju, sve ih je manje. A lijepo ih je vidjeti: jedni sa jednim, drugi sa drugim zastavama, jedni sa grafitima protiv Srba, drugi protiv komita, jedni sa kolonama ka Cetinju, a drugi ka Nikšiću… I svima vam je Crna Gora pokazala da vas ne želi i da vas, svakim danom, sve više i više odbacuje kao strano, kancerogeno, tijelo”, istiće on.

Krstović tvrdi da je DPS došao dotle da se hvali rezultatom kompletne opozicije od 40 odsto u Nikšiću, naspram 60 odsto, koliko je aktuelna vlast osvojila. Ovo je najbolja potvrda prethodno izrečene teze da su DPS, dodaje on, građani prozreli, te da kompletna opozicija klizi ispod 25 odsto, koliko će imati na prvim narednim lokalnim izborima.

“Želimo vam svu “sreću” u zajedničkim nacionalističkim poduhvatima protiv građanske i umjerene Crne Gore. Samo pokušajte nešto promijeniti u toj vašoj radikalnoj, kleronacionalističkoj pomami, jer koliko vidimo broj automobila u kolonama jednih i drugih, kao i broj ljudi na navodnim protestima i jednih i drugih, rapidno opada”, ističe Krstović.

On dodaje da Demokrate razumiju da ih se DPS plaši, jer nijesu posebno ni hrabri, ali da za napade angažujeu plaćenike i srpske retrogradne nacionaliste, priznaju je i za njih iznenađenje.

“Mada, kad ste vi u pitanju, ništa nas ne može iznenaditi. I na kraju, poručujemo vam da će vaš plaćenik Bešlin proći onako kako je vaš Brano prošao u Nikšiću, kao bos po trnju. A što se tiče ministra, zar da sa DPS-om smjenjujemo bilo kog? Sa onim DPS-ovcima koji su letjeli kako niko na svijetu nije letio, sa onim DPS-ovcim koji su pokrali sve što se moglo pokrasti, sa onim DPS-ovcima koje čeka ruka pravde? Znajte da će ministre smjenjivati oni koji su ih birali, a ne oni koji su gori od njega”, zaključuje Krstović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
marius
Gost
marius

A imate li petlju da prigovorite onima te vam gazdu izdajnikom zovu ?

Send this to a friend