Politika

Krstović: Iz pera LP-a i Andrije Popovića po ko zna koji put progovora besmisao

Po ustaljenoj praksi, iz pera Liberalne partije i Andrije Popovića po ko zna koji put progovora besmisao. Osim besmisla, tu je i konfuzija izazvana usled temeljne političke nesamostalnosti, koja suštinski predstavlja bivstvovanje te partije, saopštio je Janko Krstović, predsjednik kluba odbornika Demokrata u Skupštini Glavnog grada.

<<<LP: Opasni pokušaju manipulacije predsjednika Vlade i Skupštine<<<

Janko Krstović

“Da podsjetimo one koji opravdano nemaju predstave o kome se radi: riječ je o “partiji” za koju je svojevremeno sam Slavko Perović rekao da je “takozvana LP nastala kao udbaški proizvod nastao da prikrije najsramotniju od svih balkanskih izdaja”. Toliko o Andrijinom navodnom predstavljanju kao liberala”, ističe Krstović.

Jedina svrha, dodaje on, takozvane Liberalne partije je da u ime DPS-a, sa čije liste nastupa, u javnost plasira najneetičnije stavove i sitne spinove, nadajući se da će zahvaljujući minornosti ovog subjekta to proći sa što manje primjetnosti.

“Naravno, ne radi to LP, jer LP suštinski i ne postoji, već to radi DPS i njihov Klub poslanika kroz jednu od brojnih maski svog djelovanja. Da nešto bude sasvim jasno: jeste da živimo vrijeme postmoderne, i da je prema tome svaka gluma dozvoljena, ali vi gospodo niti predstavljate Crnogorce, ni Liberale. Naprotiv, svojim dosadašnjim političkim djelovanjem – ne čak ni iz koalicije, već direkt sa liste DPS-a – brukate njihovo časno ime skrnavljeći sve što jesu bile njihove izvorne ideje, napadajući sveštenstvo i sve koji nijesu po volji DPS-a”, naglasio je Krstović.

Ali građani to i prepoznaju, kaže Krstović, zato nikada ni u jednoj opštini, a na državnom nivou da i ne pominjemo, ova vic partija nije smjela samostalno da izađe na izbore.

“Tako da su ovo samo bestidna reagovanja jednog od najmanjih, ali najpokvarenijih privezaka DPS-a. I baš ništa vise od toga”, zaključio je on.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nikola
Gost
Nikola

Da nije liberala i Slavka Perovića ti bi se rodio u drugu drzavu bolje rečenou Sebiju!

Ostat će ti ta zelja neispunjena

Vuk Crnogorski
Gost
Vuk Crnogorski

Vi iz demokrata ste procitani od naroda. Procetnicka lutka sa crvenom kravatom. Zalosno je da se jedan mladi covjek tako nisko spusti i da u ime crvenokravatasa cita saopstenje. Cak je i df za vas visoko moralan.

Janko
Gost
Janko

Interesantni su odgovori Demokrata, sustine i odgovra nidje, svi su dps-ovci, udbasi itd…

Zaboravljate da ste se izletli iz SNP, a SNP IZ DPS.

Vlado Dapčević
Gost
Vlado Dapčević

Sve je to tačno, ali je isto tako tačno i da ste vi osudili napad koji se nije desio, i ničim to nijeste demantovali.

amo
Gost
amo

Jadnoga li mladog političara

Zoran V
Gost
Zoran V

Dobro momče fino si to pročitao. ma ni jedno slovo o tome dali je Popovoć rekao nešto netačno.Đetiću,pitaj tvoje stare u porodici da ti objasne što je obraz i poštenje i zbog čega su živote davali da to sačuvaju. A u politiku imaš kad ,još si mlad.

Gernsheim
Gost
Gernsheim

Vi Demokrate ste ista sekta svi ste uniformisani ne znam kako vas nije sramota da se uopšte javljate…

Send this to a friend