Politika

Krstović Vešoviću: Pustite papagajske floskuletine i jeftine pokušaje humora

Janko Krstović
Šef kluba odbornika Demokrata u Skupštini Glavnog grada Janko Krstović poručio je predsjedniku Odbora DPS Glavnog grada, Časlavu Vešoviću da pusti, kako kaže, nemaštovite papagajske floskuletine i jeftine pokušaje humora, u reagovanju na Vešovićevo saopštenje da ta partija izbjegavaja odgovore i reciklira propagandni otpad Demokratskog fronta.

<<<Vešović: Robotskim saopštenjima Demokrate izbjegavaju odgovore i recikliraju propagandni otpad DF-a>>>

Njegovo saopštenje prenosimo integralno:

Prvo da kažemo da nam je drago jer primjećujemo da učimo DPS da radi. Umjesto da, kao nekad, za „srećnoga vakta“, vrijeme bezbrižno provode u bašti nekog kafića, sad sjede uveče, znoje se i pišu saopštenja. Jedini problem za sad jeste što nemaju šta da kažu, ali važan je trud. Otkad smo ih razvlastili, a zatim i ponizili na lokalnim izborima, shvatili su da je rad stvorio čovjeka, pa vele da i oni pokušaju. Cijenimo!

Drugo, i važnije: jesu počeli da nas slušaju i uče, ali zabaguju tu i tamo pa se prebace u vrijeme kad su naređivali da im se odgovara. Ta su vremena prošla, i to da se nikad ne vrate, dragi naš Časlave. Stiglo je drugačije vrijeme, gdje će se takođe odgovarati, ali ne sili već zakonu. I tu vas žestoko svrbi.

Treće, Milo Đukanović sa snimka lično vas suoči s vašim lažima, a vi to nazivate „propagandni otpad“? Nije to lijepo prema šefu, Časlave. Razumijemo da ste vi i DF sad u koaliciji, da je jako teško razlikovati Đukanovića i Mandića, ali ono na snimku je ipak Đukanović. Vaš šef, Časlave. Po njegovom nalogu bojkotujete parlament. Po njegovom nalogu protestujete protiv Vlade. Po njegovom nalogu i vi i oni zajedno svakodnevno napadate Demokrate.

A znate li zašto to radite, Časlave? Jer vam je i jednima i drugima noćna mora građanska, umjerena, pomirena Crna Gora na čijoj nesreći i podijeljenosti ne možete da jašete. Jer smo razobličili da su oni lažni Srbi, a vi lažni Crnogorci, i da je sve to vaša dogovorena igranka kako biste spriječili ovo društvo da se oporavi i krene naprijed. Zato su vam toliki problem Demokrate. Znate vi odlično ko je vaš istinski protivnik. Zato samo Demokratama i našim saborcima gore automobili, Časlave. Ali ništa vam to neće pomoći, taman kao što vam nisu pomogle ni silne prijetnje i fizički napadi ranije.

Pustite nemaštovite papagajske floskuletine, Časlave. Pustite jeftine pokušaje humora. Nego otkrijte građanima zašto zajedno sa DF želite da srušite Vladu?

Gdje je pao dogovor DPS i DF o zaštiti, bijegu i prikrivanju Svetozara Marovića? Sjećate se Svetozara, pretpostavljamo? Kriminalac-ideolog vaše partije.

Gdje su DPS i DF proslavili zajedničko usvajanje izbornog zakonodavstva koje je Crnu Goru gurnulo u ambis, i šta je bilo na meniju? Koljenica i?

Da li se sjećate visokog Vučićevog funkcionera i vašeg i DF prijatelja, gospodina Selakovića i njegovih riječi na vašem kongresu: od DPS treba učiti? Sjećate se Selakovića, pretpostavljamo? Vašeg i Mandićevog prijatelja.

Ponosite li se DPS-DF bojkotom parlamenta, zajedničkim protestima, shizofrenim nacionalistčkim orgijanjima po Crnoj Gori?

Gdje je pao dogovor o koaliciji? Je li opet na Dahlanovom kanabeu? Sjećate se i Dahlana, pretpostavljamo?

I za kraj nam kažite, kako će se zvati koalicija, i ko će biti nosilac liste? Pretpostavljamo Đukanović, jer Mandić to svakako ne smije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Anonimous
Gost
Anonimous

Sada će da okrive Mila i za glad u svijetu, topljenje ledenika i čipove u vakcinama.

Send this to a friend