Politika

Krstović: Vukoviću i ekipo iz DPS-a, ne znate vi šta je čojstvo

Luka Krstović

Gospodo iz Demokratske partije socijlaista DPS, vaše selektivna pravda i selektivna osuda nasilja nisu ništa drugo do dokaz vašeg antičojskog političkog djelovanja. Tačnije, nasilje osporavate onda kada se desi vama, ili ako vam to predstavlja kakav eventualni poen u datoj političkoj situaciji, kazao je Luka Krstović, predsjednik OO Demokrata Zeta.

<<<DPS Golubovci: Bečić ćuti, dok njegova partija podržava napad na gradonačelnika Vukovića<<<

Njegovo reagovanje prenosimo u cjelosti

Umjesto što pišete isprazna saopštenja i pokušavate da izigravate žrtve, javnosti bi bilo korisnije da date odgovore na sljedeća pitanja:

1. Zašto nijednom riječju nijeste osudili napad na tada opozicione poslanike Aleksu Bečića i Borisa Bogdanovića kad im je prijećeno bombama?

2. Zašto ne osudiste napade kriminalaca na Danila Šaranovića i kandidate za odbornike Prestonice kada je poslanikovo auto uništeno, a kada su na njih potezani pištolji?

3. Zašto ne osudiste višestruke fizičke napade na odbornika Danila Mrvaljevića?

4. Zašto ne osudiste prijetnje upućene Vladimiru Jokiću?

5. Zašto ne osudiste verbalni, a zatim i fizički napad na direktora Demokrata Momčila Lekovića od strane vaših aktivista u Mojkovcu?

6. Zašto ne osudiste paljenje automobila Darka Šljivančanina, i to tik do kuće gdje je bila cijela porodica uključujući i bebu?

7. Zašto ne osudiste krvave slike sa Konika, gdje su vaši aktivisti napali Demokrate?

8. Zašto ne osudiste Petra Smolovića kad je fizički nasrnuo na predsjednika bjelopoljskih Demokrata Marka Ljujića?

9. Zašto ne osudiste vaše mlade članove kada su predmetima za obijanje u kasnim večernjim satima lupali na vrata poslanika Moma Koprivice?

10. Zašto ne osudiste nasrtaje palicama na poslanika Moma Koprivicu i predsjednika Skupštine Opštine Nikšić Nemanju Vukovića?

11. Zašto ne osudiste napade na Milojicu Tešovića, Bojana Krvavca i Nikolu Rovčanina od strane vaših aktivista kada su otkrili i snimili punkt DPS-a gdje ste kupovali lične karte?

12. Zašto ne osudiste napad brata Duška Markovića kada je mladim Demokratama rekao: ,,Sve ću vas pobiti”!?

13. Zašto ne osudiste brutalno prebijanje Mija Martinovića?

14. Jeste li preskočili da osudite sve ove napade jer su upravo vaši aktivisti, a nerijetko i funkcioneri, bili predvodnici svih njih?

Gospodine Vukoviću i ekipo iz DPS-a, ne možete vi ni znati šta je čojstvo, jer čojstvo podrazumijeva odbranu drugoga od sebe, a vi ste navikli da budete isključivo oni koji napadaju ili podstrekuju. Valjda vam zbog toga nije problematično i to što su vaše partijske kolege omogućile regionalnim monstrumima da kolju po Crnoj Gori.

Ne samo da gore pobrojano niste osudili, već naprotiv, sve ste učinili da nijedan od ovih slučajeva ne dobije svoj pravni epilog. Ta su vremena prošla, to vam je jasno, pa biste se danas malo krili iza uloge žrtve. Neće moći.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gojko
Gost
Gojko

Demokrate su Mandina i Pipunova djeca…

Cetinje
Gost
Cetinje

Zivio Krstovicu

Markisa1
Gost
Markisa1

Ako ne znaju ono znaju gradjanin a vi prvi nemate ni č od čojstva

Send this to a friend