Politika

Kusovac: Prioritet opštine Tivat je završetak projekata za bolji život građana

Prioritet rada Opštine Tivat za ovu godinu biće završetak projekata koji se realizuju u cilju bolje ponude za predstojeću turističku sezonu, kao i za bolji kvalitet života građana, kazao je predsjednik opštine Siniša Kusovac na sjednici DPS-a u tom gradu.

Opštinski odbor DPS-a Tivat je na sjednici razmatrao Izvještaj o realizaciji izbornog programa partije i Izvještaj o radu Kluba odbornika, s posebnim akcentom na plan i dinamiku realizacije kapitalnih i drugih investicija u Tivtu tokom 2019. godine.

Kusovac je kazao da je u prethodnoj godini donijeta odluka o organizaciji i načinu rada lokalne uprave kojom je preciziran broj sekretarijata i službi, u cilju daljeg unapređenja efikasnosti rada lokalne administracije i kvalitetnijeg pružanja usluga građanima.

On je istakao značaj infrastrukturnih projekata, koji su u skladu sa izbornim programom DPS-a Tivat, a to su saobraćajnica MR 1 I faza kao i MR 1 II faza, Cacovo II i III faza, izgradnja dva kružna toka, zatim I i II faza Lungo Mare, kao i izgradnja Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju, čija realizacija je u toku.

“Poseban akcenat stavljen je na investicije u oblasti kulture, gdje je izvršena rekonstrukcija Centra za kulturu kroz dvije etape – potpuno je rekonstruisan DTV Partizan i urađena adaptacija Muzeja i galerije. Ove, kao i druge investicije koje se realizuju, dodatno će uticati na unapređenje kvaliteta života stanovnika Tivta”, kazao je on.

Nakon razmatranja rezultata rada kluba odbornika i realizacije investicionih projekata u 2018. godini, Kusovac je izložio Program rada Opštine Tivat za 2019. godinu.

“Prioritet će  biti završetak projekata koji se realizuju u cilju bolje ponude za predstojeću turističku sezonu, kao i za bolji kvalitet života naših građana”, zaključio je Kusovac.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Tivat-Bar
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tivat-Bar
Gost
Tivat-Bar

Svakako gledajte, za naše dobro, da posječete ona stabla na parkingu kod Porta, pa da vas ,,blagosiljamo” na ulici.

Send this to a friend