Politika

Kvalitet života građana u Tuzima sigurno će snažno rasti

Andrija Popović

Presjednik Liberalne partije Andrija popović čestitao je rukovodstvu Opštine i svim građanima Tuzi Dan Opštine – 1. septembar.

“Tuzi kao mlada crnogorska Opština sa dubokim utemeljenjem ima odličnu perspektivu daljeg razvoja i napretka za svoje stanovništvo. Odlična pozicija uz Skadarsko jezero, Glavni grad Podgoricu, veliki poljoprivredni potencijali i velika trgovačka tradicija biće najveći podsticaj za ovu Opštinu u budućnosti i jačanje njene privrede. Kvalitet života građana i životni standard u Tuzima sigurno će napredovati i snažno rasti”, poručio je on.

Pre,a mjegovim riječima Liberali su u svakom vremenu bili otvorena podrška građanima Tuzi i njihovom pravu na lokalnu samoupravu i odlučivanje o sopstvenom životu i razvoju u Crnoj Gori.

“Takvu našu podršku Tuzi i građani će imati i u narednom periodu”, zaključio je Popović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Velja gora
Gost
Velja gora

Prepao sam ti se bio…
Nemoj.vise dje odit a da nam se ne javis..

Mrgud
Gost
Mrgud

Da nemas sto u dzep te ga.toliko hvalis . .sa njegusa ste pa morate . .30 g ista klika . Na ponosno cetinje nista ne rafi kao i u cijeloj cg a ti ga hvalis . . .

Njegus
Gost
Njegus

Lijepo je cuti nesto od ovoga poslanika. Umjeren u svemu, svaka mu je na mjesto. Da dugo i dugo bude narodni predstavnik. Samo tako mozemo naprijed.

Draginja
Gost
Draginja

Ovoga ni kuci nevole a kamoli ko drugi

Dzordz
Gost
Dzordz

Odavno te nema bistrino nasa.Kad ovakvi mogu da zive od politike treba debelo da se zamislimo.

DAAKA SU-57
Gost
DAAKA SU-57

Cool ,nema sto?

Send this to a friend