Politika

Kvalitetni predlozi za nove sazive organa cilj DPS-a u Baru

Sastanak DPS-a u Baru na temu aktivnosti mjesnih organizacija u susret Opštinskoj izbornoj konferenciji održan je večeras.

Sjednici su prisustvovali član Predsjedništva Branimir Gvozdenović, predsjednica Opštinskog odbora Branka Nikezić, partijski funkcioneri, odbornici, koordinatori i predsjednici mjesnih odbora.

“Na sastanku su precizirane konkretne aktivnosti svih članova radnih grupa koje su formirane kako bi pružile podršku mjesnim odborima, u cilju obezbjeđivanja kvalitetnih predloga za sastav novoizabranog Opštinskog odbora. U narednom periodu, izvršiće se izbor novih mjesnih odbora, predsjednika mjesnih odbora, izbor predstavnika za opštinsku Izbornu konferenciju, kao i odabir kandidata za članove novog saziva Opštinskog odbora”, saopštili su iz barskog DPS-a.

Na sastanku je ocijenjeno da predstojeće aktivnosti predstavljaju odličnu priliku da u radu organa partije učestvuju svi koji do sada nisu bili u prilici, te da kroz svoj rad i konkretne predloge daju svoj doprinos.

“Podmlađivanje partijske strukture i prilika koja je ukazana mladim kadrovima pokazala se kao dobra praksa sa kojom se treba nastaviti i u narednom periodu, uz saradnju sa dugogodišnjim članovima koji pružaju neizmjeran doprinos radu i rezultatima partije”, dodaju oni.

Kako je istaknuto, u narednom periodu će se raditi na jačanju ukupnih kapaciteta partije.

“Ove aktivnosti će predstavljati priliku za pojačan rad na terenu. Cilj je ostvariti komunikaciju sa građanima na području cijele opštine, prije svega u pravcu realizacije Izbornog programa. Napori koji se ulažu u formiranje kvalitetnih organa partije u Baru, predstavljaju riješenost da se Izborni program i politika partije sprovode na najkvalitetniji način, u korist svih građana Bara”, navode iz ove stranke.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Svetlana_TV
Gost
Svetlana_TV

Ova partija je svojim radom, trudim u zalaganjem, kako za nasu drzavu, tako i za gradjane zasluzila moju podrsku!

Marelica
Gost
Marelica

Dps je uvijek odgovorno pristupala realizaciji svih planova i uvijek vodila racuna da gradjani budu ispostovani od strane njih, iz tog razloga i sve vise mladih se pridruzuje Dps-u.

Tommy_h
Gost
Tommy_h

Moju podrsku ce uvijek imati partija za koju smatram da ozbiljno pristupa svom zadatku, a to je na prvom mjestu rad u interesu gradjana. Do sad se pokazalo da se jedino Dps iskreno zalaze za ovu drzavu i za njene gradjane.

Send this to a friend