Politika

Lavrov: Rusija nije pokušala državni udar u Crnoj Gori

Lavrov

Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov odbacio je optužbe da je Rusija pokušala da organizuje državni udar u Crnoj Gori.

“Pokušali su da nas optuže da smo u Crnoj Gori pokušali da organizujemo državni prevrat i da je ne pustimo da uđe u NATO. To nije tačno, mi se time nijesmo bavili”, rekao je Lavrov istupajući na forumu “Rusija-zemlja mogućnosti”.

On je kazao da se sadašnje crnogorsko rukovodstvo “pod rukovodstvom Brisela bavilo izbjegavanjem demokratskih procedura”.

“Kategorički su odbijali da sprovedu referendum o ulasku ili neulasku u NATO, mada su istraživanja pokazivala da daleko od toga da su mišljenja stanovnika jednoznačna”, rekao je šef ruske diplomatije.

On je naveo da u svijetu postoji mnogo primjera kada se ne poštuje mišljenje naroda.

“Rezultati izbora u Italiji, u Austriji, takođe zabrinjavaju EU i ja ne isključujem da će opet nešto smisliti da demokratija ide putem koji oni prokopaju za sebe”, dodao je Lavrov.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
aleksandar leso
Gost
aleksandar leso

U pravu je lik Lav iliti Lavrov oni i DALJE POKUŠAVAJU nijesu pokušali,potpuno legitimno on zbori znači nijesmo još završili.Blago Srbijancima svami, neznaju ušto su se UVALILI,znat će ali im je kasno.

Dukljanin
Gost
Dukljanin

100% ..Teroristi …Rusi..Srbi…Okupatorska spc u cg..

Zoran beograd
Gost
Zoran beograd

Rusi treba zabraniti ulazak u crnu goru i srbiju.

Sigurica
Gost
Sigurica

Kakav majstor… IZBJEGAVANJE DEMOKRATSKIH PROCEDURA… On neće ni da NAS komentariše a ne da se miješa… A mi dajemo ordenje onima koji nam ne daju da se bavimo demokratskim procedurama…

FreeMontenegro
Gost
FreeMontenegro

AHA, taman ka sto niste otrovali ovoga vasega bivsega spijuna u Velikoj Britaniji hemijom, isto kao sto niste otrovali onoga drugog radioaktivnom materijom, isto kao sto se niste mijesali tokom referenduma o Brexitu-u, isto kao sto se niste mijesali u izbore u Americi i ucijenili trampa, isto ka sto niste upozorili erdogana o pucu i dobili saveznika……hobotnica rusija igra prljave… Više »

Vidoviti
Gost
Vidoviti

Ne nego ste vi u Rusiji reper demokratije u svijetu.Diktatorski vladate i spocitavate nekome o demokratiji.

Istina
Gost
Istina

A ne nego ces rec jesmo, pokusali smo, aj makse oli?

Seka
Gost
Seka

I nije neki diplomata cim je kontradiktoran. Nije Rusija to je tacno ali po nalogu sluzbi pojedinci jesu. Ali se prosuo pricom o odsustvu referenduma. Veliki kvazi demokrata iz kvazi demokratske drzave drzi lekcije. Da nije tuzno bilo bi bas smijesno.

Sprdnja
Gost
Sprdnja

Ne nego smo mi demokratska republika, ajde brate sjedi i ne komentarisi da se bar ne brukamo…

Tvrtko
Gost
Tvrtko

A ti si diplomata od formata ?

gagi
Gost
gagi

Naravno,ko ce se prvi javiti nego Lavrov-Baron Minhausen,lazavcina jedna,on pokusava da ubijedi Engleze da oni (rusi) nijesu otrovali ong spijuna,ali gospodja premijerka Mej,procera diplomate-spijune,ajte polako u Rusiju,a zna cijela EU i Amerika da si ti i tvoji spijuni-sateliti,pokusali udar u CG.Muci gurbetu.

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Gagi, da si ikada pročitao bilo šta iz istorije Crne Gore, ne bi ti nikada palo na pamet da ruskog ministra spoljnih poslova nazoveš gurbetom.

Montenegrin
Gost
Montenegrin

Nesto se mlogo pravda ovi La(z)vrov!!

tebra
Gost
tebra

a ko da bi priznali i da jeste… manje ste zlo od zapada, vi bar ne ucjenjujete

nenad mne
Gost
nenad mne

Javio se poslije godinu i pola,a agente sklonio u Rusiju,traži referendum koji nije obavezan,plaća petu kolonu…..no dobro je jer ovijem “našima” nije dostavio nervni gas,ili…možda jeste!

Biohazard
Gost
Biohazard

Manje im se moze , inace dje im se moglo , nije bilo dobro ! Ima raznih primjera drzava u svijetu , dje su oni imali svoj uticaj . Paradoks je da poljaci poslje drugog svjetskog rata vise mrze ruse nego njemce recimo !

Sprdnja
Gost
Sprdnja

A zanimljivo da su indija i kina medju vodecim svjetskim ekononijama pod njihovim “uticajem” …

tebra
Gost
tebra

a ko to amere voli dje su imali uticaj? bolivija, venecuela, vijetnam, afganistan, Irak, libija, sirija? ne vidim da se nešto rusi petljaju po svijetu dje njih neko nesto ne ugrožava! al zato vidimo da amere svi ugrozavaju heheheh

Send this to a friend