Politika

Lekić: URA se bavi sporednim stvarima da prikrije svoj neuspjeh u Tuzima

URA pokušava spinovati svoj neuspjeh u Tuzima baveći se sporednim pitanjima umjesto suštinskim. Koliko povjerenje baštine kod građana Tuzi, odgovor je jasan, pri činjenici da nijesu uspjeli da zavrijede povjerenje ni 32 odbornika kako bi sastavili odborničku listu u Tuzima, poručio je predsjednik mladih DPS Tuzi Džemal Lekić.

Ranije, član opštinskog odbora Građanskog pokreta URA u Tuzima, Eldin Pepić je saopštio da je,iako i dalje ne znaju ko je on,  Lekićeva priča smiješna.

“Takođe, zahvalio bih se gospodinu Eldinu Pepiću na pominjanju prilikom obraćanja, međutim neprihvatljivo je za njega kao predstavnika političke organizacije URA na prostoru Tuzi da ne zna  ko je predstavnik mladih najveće organizacije, što možemo reći da govori o njihovom površnom pristupu, lošoj političkoj informisanosti, a prije svega nepoznavanju sugrađana, odnosno biračkog tijela”, dodao je Lekić.

Kako je istakao, bolje bi bilo da Pepić odgovori na pitanje kako to da njihovi partneri Demokrate mogu da učestvuju na izborima u Tuzima dok njegova partija smatra da ne bi trabalo da učestvuje i smatra ih nelegalnim izborima.

“Iskreno bih ga savjetovao da povremeno izađe u Tuzi i upozna svoje građane i biračko tijelo, da se ne bi putem portala upoznavao sa njima. Demokratska partija socijalista je uvijek baštinila politiku koju su građani u Tuzima prepoznavali kao najbolju i ukazali potpuno povjerenje, što očekujemo da će biti slučaj i na ovim izborima”, zaključio je Lekić.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
moRt
Gost
moRt

Gospodin Lekic je pravi primjer kako jedan politicar treba da razmislja, doprinosi i izgleda. Jedan od rijetkih (ako ne i jedini) koji je dosao tu dje je zahvaljujuci svojim sposobnostima i zalaganjima. Svaka cast, samo naprijed!

MMM
Gost
MMM

E moj Pepicu..pokri se usima i ne pojavljuj se u javnost vise, Lekicu ne trosi rijeci na svakoga:)

Centar
Gost
Centar

Hahahah kako im se covjek lagano sprda sa glavom. Bez natezanja 😂 Lekicu gospoce jedno!

Fileopg
Gost
Fileopg

Ako Dritan ka što nije pozove svoje birače da glasau Bečića Aljeksinima će poradti rejting za trista osto klasaće ga 52 glasača ili dvadeset viš nego mu je na listi…..

Mitar M
Gost
Mitar M

Lekicu, dobro si im ga rekao, dako se dozovu u pamet, nije narod manit da vjeruje u njihove suplje price..

Dragutin
Gost
Dragutin

Nije narod manit da vjeruje da su u onoj koverti pare…

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Pepić ne zna ko je Lekić…A čuo za coca colu..

Ivana B.
Gost
Ivana B.

Tako je Lekicu, svaka ti je sveta!!!! Neka si im pokazao gdje im je mjesto! Ovoga Pepica ne vjerujem da u njegovu stranku svi znaju a kamoli dalje!!!

Fondan
Gost
Fondan

Kad se URA ikad bavila sustinskim pitanjima, njima se politika vodi na kisi oko Kragujevca! To bi oni trebalo da stave kao opis politickog programa!

vlado
Gost
vlado

I kako posle neko da podrzi ovakvu partiju ciji clanovi nijesu upuceni u osnovne informacije i podatke koji svaki politicki subjekt mora da zna..Kako da znaju sta je najbolje za narod kad ne znaju podatke koji su im pred ocima

milos
Gost
milos

Nije mi jasan komentar Pepica da nije toliko upucen i da ne zna ko je predstavnih mladih u tuzima iz dps? Da li je u pitanju foliranje ili samo losa politicka informisanost nije mi jasno, ali je svakako los marketing da jedan politicki subjekt moze da da ovakvu izjavu

Kosta
Gost
Kosta

URA i nema svoje biracko tijelo u Tuzima, tako da neka sjedi dje je, jer ni za dje je nije!

Ilija
Gost
Ilija

Znas li samo sta ne znam kako li ce Dritan da prezivi sto mu je sut kartu dao Becic a potpisali koalicioni sporazum!

neven
Gost
neven

Uvijek kad clanovi ure zele da kazu nesto pemtno samo sebe jos vise ponize i ukazu na brojne nedostatke koji su prisutni u njihovoj partiji sto i sami gradjani godinama znaju da prepoznaju

Hektor
Gost
Hektor

Zamislite da vam nesto kaze neko iz URA-e, oni koji imaju 1,23 podrsku od gradjana, oni su tobos najavljivali bojkot izbora u Tuzima, kad se malo bolje razmisli njima je najlakse bojkotovati jer oni nemaju ni glasove niti nista!!

Slaven
Gost
Slaven

sad ce dritana i eldina gazde iz vijesti da napanu ,kako to da im se ovako sprda DPS s glavom

Jovan
Gost
Jovan

A sta zna jedan Eldin Pepic, njega su stavili tu za figuri samo reda radi, on ne zna ni sta se u njegov partiji desava a ne van nje!

1389
Gost
1389

ма од када је алекса издајник напустио партнера Дритана,та УРА нема будућност

Starletan
Gost
Starletan

ahahahahahaahahah e neka si mu rekao,nema ura nista od kad se rastavise sa aleksom

Tuzi
Gost
Tuzi

ahhahahahaha eldin pepic ,bitan cojek kolko i dritan

Bitanga
Gost
Bitanga

cus sto se povuka ,dritan glasace moze na prste prebrojat eto sto

mile
Gost
mile

e kolko se paznje poklanja dritanu ovo je smijesno

stefo
Gost
stefo

raskinuli su becic i dritan ahhaaa

Send this to a friend