Politika

Leković: Popović da sredi sopstveno dvorište, pa da gleda u tuđe

Nakon što je odbornik Demokratske partije socijalista u Baru Jovan Popović saopštio da je Demokratama bitniji Vladimir Jokić od Maljevika, reagovale su Demokrate. Odbornik ove partije u Baru Momčilo Leković, poručio je Popoviću da prvo sredi “sopstveno dvorište” pa da onda gleda u tuđe, ali je dodao, da se sjetio da ga je sa kolegama već sredio 17. januara 2019. godine.

<<<Popović: Barskim Demokratama Jokić bitniji od Maljevika<<<

“Ipak, poručujem ti da sljedeći put kada spomeneš Jokića i Kotor, sam se sjeti šta je i koga je tvoja partija iznjedrila u našem Baru, da te ne bi mi morali ponovo podsjećati. Vjerujemo da ćeš onda dobro promisliti da li ćeš opet stavljati potpis na saopštenje u kojem nijesi ni slova dodao”, dodao je Leković.

On je istakao da je već drugi put zaredno glavna tema sjednica SO Bar i odsustvo Demokrata.

“Reklo bi se ništa novo od isturenog i ničim izazvanog mlađanog aparatčika Popovića, kako primjećujemo i ovog puta samo pukog “stavljača” potpisa na tuđe saopštenje. Međutim, nije Popović  samo pozirajući za Skupštinskom govornicom promijenio imidž već se za promjenu usudio baviti ali očigledno i sladiti smjenama predsjednika opština u drugim gradovima. Mlađani Popović i ovog puta pravi grešku u koracima, pa započinje priču o predsjednicima opština, a sada ćemo mu pojasniti zašto i zbog čega to nikako ne bi trebalo da radi”, kazao je on.

Leković je istakao da Bar dobro pamti čuvenog Žarka Pavićevića koji je gradio grad na konto svog žiro računa, kao i, kako je dodao, “nemuštog doktora Srzentića kojem je pasarela bila najveći investicioni poduhvat, ali i aktuelnog predsjednika, ili kako ga u Baru sada zovu – čempresjeka, Raičevića”.

“Pominje Popović i Maljevik pa mu poručujemo da Bar pamti i Maljevik, preko 40 miliona suludo predatih Prvoj banci tokom 2007. godine koje građani Bara nikad više nijesu vidjeli, a zbog kojih smo sada, što bi rekao njegov relativno mladi kolega, ‘donji’ u odnosu sa investitorom. Zaboravio je, izgleda, Popović, ali pamti Bar 17. januar i sječu čempresa koju je mlađani aparatčik, ovako kako inače i jedino zna i može, uzdržano ispratio pogledom. Ako misliš, Popoviću, da se interesi građana štite samo za skupštinskom govornicom, onda si se grdno prevario a dokaz tome ti je promijenjena lokacija vrtića, uprkos tvom čvrstom suzdržanju u Skupštinskoj sali”, istakao je odbornik Demokrata.

Kako tvrdi, pamti Bar i Popovića ali i njegovog kolegu Boža Jankovića koji je svojoj predsjednici sa ćoškova “javljao”  ko je sve došao na građanski protest, a u međuvremenu, prema riječima Lekovića,  sugrađane na društvenim mrežama nazivao pogrdnim imenima.

“Pamti Bar i njegovu predsjednicu, ali pamti je i Agencija za zaštitu podataka o ličnosti koja joj je uručila Rješenje zbog brutalnog kršenja zakona. Pamti Bar sve navedene kao i preostalih 10  uzdržanih odbornika DPS-a koji su dozvolili i svojim odlukama doprinijeli da građane brutalno razvlače, hapse i maltretiraju na ulazu uništenog parka. Gdje si tada ti bio, Popoviću? Jesi li i tada kao i sada bio u skupštini čekajući naređenje da pročitaš neki “alibi tekst” na temu Maljevika, Primorke, ZIB-a, Luke Bar,  Budžeta Opštine,  svega onog što je tvoja partija uništila i rasprodala, a koji su ti sastavljali i poturili da pročitaš tvoji nadređeni?”, upitao je Leković.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
vinjak
Gost
vinjak

Pamti bar i tebe heroju koji si boza blatio preko fejsbuka i javno prozivao a kada si paradirao sa tvojim cempresarima pognute glave prosao gledajuci mu u cipele.

Mijaujork
Gost
Mijaujork

Ko je umislio ovaj ? On nekome da kaze da je samo potpisao saopstenje a oni u stranci crvenih ni u wc ne smiju otic bez becicevog blagoslova

pizza majstor
Gost
pizza majstor

Kad vidim ovog malo piona one sekte od demokravata ,uvijek zamislim becica kako ga stavlja na ruku kao rukavicu i onda govori kroz ovu svoju krpenu lutku

Egzodus
Gost
Egzodus

Lekovicu jesi li se izlupao u serpe i lonce po kotoru ?

Komandant Mark
Gost
Komandant Mark

Lekovicu opet spinujes, drzinse zadate teme. Nistw prisustvovali sjednici lokalnog parlamenta, za to su vas gradjani birali. Dobijate platu i to lijepu, obzirom koliko radite, plus dnevnice. Otisli ste da podrzite politicki skup i date politicku podrsku. Zbog cega? Sednica lokalne skupstine je manje bitna od partijskih obaveza. Sramota

saocao
Gost
saocao

Šta su uradili u proteklih godinu dana osim što su uništili park u centru grada ? Mislim na vlast. Sada su i INVESTITORU za Maljevik oprostili 16 miliona duga. To je sve novac građana Bara.

ines23
Gost
ines23

Pa dje su juce Demokrate kad je trebalo da se rjesava oko Maljevika pitanje? Kako to da ste morali bas svi da idete u Kotor i da bodrite Jokica?

Vitinka
Gost
Vitinka

Vama da nije bilo DPS vidjeli biste vi na sta bi vam Bar licio, nego se zahvali DPS sto imas takav grad.

oliver14
Gost
oliver14

Cim se sad javljas da pricas ovako, znaci da si svjestan da je Popovic iznio sve tacno!

Kosta
Gost
Kosta

Pusti ti Popovica nego da te pitam kako je tebi Jokic danas, prvi dan nakon razrjesenja ?

goran1978
Gost
goran1978

Popovic nikad ne bi nista rekao a da nije prvo u svoje dvoriste pogledao, kod njega u DPS je sve kako treba, uredno!

REKS
Gost
REKS

trebali ste pomenuti koliko dps odbornci imaju firmi i preduzeća u Baru . Svuda su se uhlebili. Foliranti jedni. Omladino samo naprijed, podržali su vas građani jer bili ste uz građane, zato samo naprijed i ne obazirite se na komentare pune ljubomore.

Neno
Gost
Neno

Bravo Lekovicu, pocistis ih vazda! haha ne mogu ti opepelit haha

REKS
Gost
REKS

Boli dps sječa čempresa ..tu su ga ugasili

Trebjesa
Gost
Trebjesa

E neka nam svaki proble bude kao sjeca cempresa. A cutite i ne oglasavajte se vise prevaranti!

Bar_pamti
Gost
Bar_pamti

Je li te sramota sto ti je argument sjeca cempresa ? Tebi koji branis jokica koji je trecinu miliona svom savjetniku dao ? Jokica koji je uhljebio kuma i drugove u opstinu a kumu u kulturnu mrezu?

Liberal
Gost
Liberal

Lekovicu jesi li morao da places po naredjenju ili je bilo dovoljno sto si mlatio do kotora da podrzis jokica?

Stefo12
Gost
Stefo12

Jovan popovic je jedan sposoban i edukovan mlad momak,a ti si partijski potrcko koji po komandi becica sjeda na prvi autobus do kotora i ide da protestvuje za ocuvanje jokiceve fotelje

Senka
Gost
Senka

Lekovic je faca, bravo Demokrate! Napokon neko kome DPS ne može ni da se priblizi. Ponosna sam na vas omladino!

Goci
Gost
Goci

Lekovicu,ujak ti je Dragoslav Ivanović???Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa a bježte foliranti

DPS-ovka
Gost
DPS-ovka

Lekoviću, kako obavi rabotu u Kotor? Jesi li ga spasio?

Send this to a friend