Politika

Liberali: Nemoguće podržati nacionalističke i ekstremističke snage

Liberalna partija prihvata sporazum za savez građanskih i proevropskih partija koje se zalažu za sekularnu, multietničku i antifašističku Crnu Goru, saopštili su danas iz te stranke.

<<<Održan sastanak koalicionih partnera, dogovoreno zajedničko djelovanje za očuvanje temeljnih vrijednosti Crne Gore<<<

Kako ističu, predsjedništvo LP, na jučerašnjoj sjednici, jednoglasno je podržalo pristupanje liberala takvoj platformi za evropsku Crnu Goru koja je razmatrana na sastanku lidera državotvornih političkih partija.

“Mi Liberali kao progresivna i moderna politička snaga koja Crnu Goru vidi kao evropsku i naprednu državu, građansku državu, slobodno društvo koje poštuje ljudska prava i slobode i vladavinu prava, nemamo dileme da je nemoguće podržati, kod konstituisanja nove parlamentarne i izvršne vlasti, bilo kakve retrogradne, nacionalističke, klerofašističke i ekstremističke snage u Crnoj Gori. Da je to tako, vidjelo se prethodnih dana na ulicama crnogorskih gradova,gdje se pokazala slika Crne Gore,kakvu oni zamišljaju a u kojoj nema mjesta za druge i drugačije”, poručuju iz LPCG.

Platformu, naglasili su, podržavaju poslanici državotvornih partija – DPS, Liberalne partije, SD, Bošnjačke stranke i izborne liste albanskih partija, kao i HGI, a biće otvorena i za sve ostale subjekte i pojedince.

10

avatar
1000
10
0
0
 
10
ludak_nkKotorSamo naprijed!Slavkoliberal od 1990
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
ludak_nk
Gost
ludak_nk

Ali zato nemaš problema da prećutiš kriminal i korupciju time što okrećeš glavu

Kotor
Gost
Kotor

Dobro Slavko je reko Lazni

Samo naprijed!
Gost
Samo naprijed!

Bravo !!!

Slavko
Gost
Slavko

Ucijenjeni glasnogovornik DPS. Da vam je stvarno stalo do Crne Gore, svim silama biste se borili protiv DPS i stali u odbranu jasno iskazane volje građana, građanske Crne Gore i našeg međunacionalnog sklada. Ali, dosije čuda čini…

liberal od 1990
Gost
liberal od 1990

Odlučno za svoju Crnu Goru. Devedesetih godina prošlog vijeka ste bili predvodnica u obnovi države i sad treba da budete prvi u odbrani.

nemamime
Gost
nemamime

Slavko Perović kaže da si ti lažni liberal.

Nada
Gost
Nada

🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Maki
Gost
Maki

Liberalima Crna Gora uvjek iznad svega,nikad je neće prodati.

Kokot
Gost
Kokot

A ti si….?

Seni
Gost
Seni

Bravo Liberali,samo hrabro naprijed

Send this to a friend