Politika

Liberali razmišljaju o povremenom bojkotu

Popović neće sjutra biti na sjednici

Mogućnost našeg parcijalnog učešća u radu crnogorskog parlamenta je stalno otvorena i zavisiće od realizacije koalicionog sporazuma i uspješnosti postizborne saradnje, rekao je za Dan predsjednik Liberalne partije Andrija Popović.

Popović je objasnio da je Liberalna partija, nezadovoljna kako se sprovodi koalicioni sporazum, tražila sastanak lidera saveza na vlasti.

“Sastanak lidera parlamentarne većine je održan krajem juna, na inicijativu Liberalne partije. Analizirana je realizacija sporazuma o zajedničkom političkom djelovanju iz novembra 2016. godine. Tada je dogovorena dinamika realizacije, uvažavajući ključne odrednice sadržane u političkim programima članica konstituenata vladajuće koalicije”, naglasio je Popović.

On je rekao da ostaju otvoreni za mogućnost povremenog bojkota sjednica crnogorskog parlamenta, ako dogovor ne bude poštovan.

“Mogućnost parcijalnog učešća u radu crnogorskog parlamenta je stalno otvorena i zavisiće od realizacije koalicionog sporazuma i uspješnosti postizborne saradnje, kao i spremnosti za pravljenje širokih konsenzusa u odnosu na društveno važna pitanja, u okviru subjekata koji su za evroatlantske integracije, kao najboljem okviru za razvoj demokratskih sloboda i ukupan prosperitet Crne Gore”, rekao je Popović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ljuta
Gost
Ljuta

muci pura babe ti….

ana
Gost
ana

sikter za vazda Popoviću

Virus
Gost
Virus

Najveća ironija je u tome da je Popović u skupštinu upao preko liste DPS-a

21 MAJ
Gost
21 MAJ

Ovaj Popovic je velika petljavina.

Mne
Gost
Mne

Opa poceli da napustaju brod, shvatili su da ce dozivjeti politicko samoubistvo ako ostanu sa dpsom. Milo jeli ti malo krivo sto nisi ispostovao postene glasace crnogorske nezavisnosti

Fundo
Gost
Fundo

A nemojte molim vas, e ćete neko čudo napravit

Prešo
Gost
Prešo

Moj Njeguš se stalno nešto buka.Ajde prelomi više da znamo dje si.
Ovako možeš dovjeka.Udri više tom šakom od sto.ako ti basta.

Send this to a friend