Politika

Liberalna partija podržala Zakon o slobodi vjeroispovijesti

Sa jedne od ranijih sjednica SO Kotor

Liberalna partija je na sjednici Glavnog odbora u Kotoru juče podržala predloženi Zakon o slobodi vjeroispovijesti koji je nedavno usvojila Vlada.

Svečanom sjednicom povodom Dana nezavisnosti presjedavao je predsjednik Andrija Popović.

“Crna Gora je danas stabilna, multietnička i demokratska država, snažnog ekonomskog razvoja i bitno ojačanih državnih institucija i organa. Zakonom o slobodi vjeroispovijesti građanski koncept sekularne države dobija punu afirmaciju uz potpuno uvažavanje vjerskih prava i obaveza svih. Iskoraci u poboljšanju socijalno-ekonomske situacije ohrabruju a ogledaju se kroz dalje povećanje minimalne zarade koja će od 1. jula iznositi 222 eura, ali i minimalnih penzija što je poseban zahtjev Liberalne partije, kao i plata u javnom sektoru,posebno prosvjeti i zdravstvu”, dodali su iz partije.

Nakon održane sjednice, rukovodstvo LP je položilo vijenac na spomenik palim borcima NOR-a u Parku slobode u Kotoru i povodom Dana nezavisnosti odali počast palim za slobodu i za slobodnu Crnu Goru.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
124345
Gost
124345

Još malo i gotovo je sa mafijaškom crkvom ristovom.

Mrgud
Gost
Mrgud

To liberali pa iako nemate za hljeb..dobar dio gladujete i opet jedni te isti u foteljama .kad sjednes na dobru stolicu nema vise skidanja dok si ziv…e koliko smo primitivni . . .

Ivo
Gost
Ivo

To liberali,jedini koji su uvjek uz Crnu Goru.

Pura mali
Gost
Pura mali

Da im iz DPS-a kažu da su Turci, prvi bi Pura-beg glasao za to!

Ljuta
Gost
Ljuta

A kako se postaje beg?

Katunjanin
Gost
Katunjanin

Nego sto, zivjela CPC.

Send this to a friend