Politika

Liberalna partija: Šovinističke uvrede i psovke sramotne, sankcionisati takve pojedince

LP

Liberalna partija oštro osuđuje šovinističke uvrede sa nacionalnom i vjerskom konotacijom koje su određena lica uputila potpredsjedniku Vlade Abazoviću, saopšteno je iz te partije.

Ističu da bez obzira na političke razlike, nikad ne smijemo dozvoliti da se takva vrsta uvreda učini prihvatljivom i normalnom.

“Takve pojedince treba hitno sankcionisati kao i bilo koga ko širi nacionalnu ili vjersku mržnju”, dodaju iz LP.

Prema njihovim riječima, Cetinje je pokazalo svoje lice nebrojeno puta, pa i prethodne neđelje kada je u svoje okrlje primilo sve ljude dobre volje iz svih krajeva države.

“Na mirnim građanskim demonstracijama bili su prisutni i govorili ljudi svih nacija i vjeroispovjesti uz opšte oduševljenje prisutnih građana. Izolovani incidenti ostrašćenih i neodogovornih pojedinaca nema nikakve veze sa istinskim duhom Cetinja već isključivo sa ličnom neodgovornošću i pogrešnim pogledom na svijet. Takvo nešto za nas će uvijek biti, u najmanju ruku, neprihvatljivo i za oštru osudu i sankciju”, zaključuje se u saopštenju Liberalne partije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tara
Gost
Tara

Sto se nijeste javili..kad je po srijedi crnogorska nacija..kazitemi kako nas nova vlada naziva..sa Dritanom..da mi nijesmo nacija,,jel tako
Ocemoli mi zatvoriti oci..a ne da uzvratimo..Kad je gospodin Vukovic napadnut od DF nijeste se javljali..vase postenje..me malo zabrinjava..

Send this to a friend