Politika Sastanak svih stranaka potpisnica Sporazuma

Lideri DF-a: Tražimo sastanak zbog izjave Katnića da ima podršku Abazovića

Lideri Nove srpske demokratije (Nova) Andrija Mandić, Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević i Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević iniciraće održavanje sastanka predsjednika svih stranaka potpisnica koalicionog sporazuma kako bi se odredili prema, kako tvrde, “pokušaju legalizovanja puča u tužilaštvu i policiji”.

<<<Katnić: Abazović nam je pružio bezrezervnu podršku>>>

Oni su to odlučili, zbog “skandalozne press konferencije GST-a Milivoja Katnića i zamjenika direktora policije Zorana Lazovića“, na kojoj su saopštili da imaju bezrezervnu podršku Dritana Abazovića da nastave sa obavljanjem svojih funkcija.

“DF kao stožer koalicije Za budućnost Crne Gore već je saopštio da nakon izbora Vlade Zdravka Krivokapića više neće trpjeti nikakve ucjene, niti će dopustiti da oni koji su progonili naše glasače i nas u ime Mila Đukanovića, nastave sa obavljanjem najodgovornijih funkcija u tužilačkom i bezbjednosnom sektoru. Jedino još imamo obavezu prema SPC i našim glasačima da glasamo za Zakon o slobodi vjeroispovijesti, a oni koji bezrezervno podržavaju Milivoja Katnića i Zorana Lazovića, više neće imati našu podršku”, navode u saopštenju.

Ovo će, dodaju, biti njihova platforma na sastanku koji će održati i nemaju sumnju da će dobiti većinsku podršku za odbranu programskih i ideoloških načela oko kojih smo se okupili u koaliciji Za budućnost Crne Gore.

“U istoj vlasti ne mogu istovremeno biti DF i Milivoje Katnić i Zoran Lazović. Mi nismo isto društvo, a izbor je jednostavan: DF ili mafija?!”, navodi se u zajedničkoj izjavi.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Crnogorac
Gost
Crnogorac

Tragedija u svakom smislu

Mrcio se
Gost
Mrcio se

Jeli tužilaštvo nezavisno ?

lludak
Gost
lludak

de se mogu kupiti ovakva tri priveska za kljuceve od crkve

gangrena
Gost
gangrena

onda morate da ljubite noge dps-u kako bi vam dali dvotrecinsku vecinu za novog tuzioca 😂😂😂

MILAN
Gost
MILAN

Svu trojicu u zatvor pa da pocinemo malo!

S.A.
Gost
S.A.

Kace ovi vise u spuž..??

zoran
Gost
zoran

Kako cas Dritan……..

Marina
Gost
Marina

“U istoj vlasti ne mogu istovremeno biti DF i Milivoje Katnić i Zoran Lazović. Mi nismo isto društvo, a izbor je jednostavan: DF ili mafija?!”, navodi se u zajedničkoj izjavi
1.😂pa vi i nijeste u vlasti !
2. Naravno da nijeste isto drustvo !
Vi ste uizdajnici i teroristi !!!Vi ste najveca ljudska sramota !!!
3. DF = MAFIJA

Polakotee
Gost
Polakotee

Hahaha kako ih Katnić upali .Trk !!!

marius
Gost
marius

Vas tri ste izgleda dobili specijalni zadatak , da svojim izjavama obmanjujete CG javnost, o toboze vasem neslaganju sa novom vladom . Dzaba vi sva prica. Crnogorci vam ne vjeruju. Iz iste ste vi kuine izisli.

Mina
Gost
Mina

Gradjani ce vam dati ocjenu na izborima koje neprekidno trazite.Osim sto cete zavrsiti u Spuzu ,vasa druzima ,zvana DF nece proci cenzus.

DejoDejo
Gost
DejoDejo

Ozone je jasan DC ili madina hahahaha.
Rece li to ovaj posteni vojvoda od koljenice I mister pipun.
P.s. 5g se ne osudjuju posteni ljudi,no mafijasi 😘😘😘

Send this to a friend