Politika

Ljuljđuraj bivšim članovima stranke: Na SNP-u ste zaradili sve što imate

Član Predsjedništva Socijalističke narodne partije Kolja Ljuljđuraj poručio je danas bivšim članovima te stranke, koji su posljednjih dana napustili tu stranku, da su na SNP-u zaradili sve što imaju – i nacionalne penzije, i poslaničke mandate, i mjesta gradonačelnika, i ostale privilegije koje uz to idu.

<<<Troje odbornika i jedan od osnivača SNP Kotor i zvanično napustili partiju<<<

<<<Funkcioner SNP-a vratio člansku kartu; SNP nezvanično: Po instrukcijama Snežane Jonice<<<

“Javnost Crne Gore ovih dana se bombarduje informacijama da neki članovi, među njima i osnivači partije, napuštaju SNP. Osjećam ljudsku obavezu da im se ja, kao jedan od osnivača partije, ovim putem obratim. Gospodo, obraćam Vam se kao Vaš dojučerašnji partijski drug i saborac u svemu što je SNP od svog osnivanja pretrpjela. Zajedno smo prošli i napade i ucjene i prijetnje i svako drugo maltretiranje, kako od vlasti tako i od partijskih kolega koji su iz ovih ili onih razloga napuštali SNP”, poručio je Ljuljđuraj.

Kako je dodao, vrlo je začuđen danas, nakon svega, da neki od njih, koji, kako kaže, politički postoje zahvaljujući SNP-u, tako nastupaju.

“Pozivate i prozivate, a ne znate ni vi sami zašto. Da vam nije bilo loše od SNP-a, možda? Na SNP-u ste zaradili sve što imate. I nacionalne penzije i poslaničke mandate i mjesta gradonačelnika i ostale privilegije koje uz to idu. Jedino Kolja Ljuljđuraj nikad ništa dobio nije. I neka nisam, jer vas sve zajedno danas mogu pogledati u oči, i vas i cijelu Crnu Goru. Nisam izdao i nisam se prodao nikad, a znate i vi vrlo dobro kroz šta sam sve prolazio, ja i moja porodica i moji prijatelji. I prijetili su, i ucjenjivali, i nudili, ali uvijek sam rekao ne, jer vjernost SNP-u i politici koju ona zastupa, nema cijenu”, kategoričan je član Predsjedništva SNP.

Tako su, naglašava, i oni razmišljali, zna jer su tako govorili.

“Što vam bi sada, nije mi jasno. Ne možete reći da je vama svima bilo teže nego Kolji Ljuljđuraju u Tuzima, ili Zaimu Ličini u Petnjici, ili Andriji u Ulcinju. Na kraju, znate i vi, gospodo, da bez SNP nema nove vlasti. SNP je, nakon svih udaraca do sada, još jača i još odlučnija u svojoj borbi za bolji život svih građana Crne Gore. Tako je bilo od osnivanja do danas, tako će biti i ubuduće. Zato, ostavite se prozivanja i pisanja. Znamo se dobro”, poručio je Ljuljđuraj.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mojsije
Gost
Mojsije

Procjene o urusavanje ove stranke su se potvrdile.Bastine u sustini program i politiku Milosevica,sa pokusajima distanciranja.

E, odvalih se
Gost
E, odvalih se

Baš greota – zarafili penzije zalazuci se za unijacenje i ponovnu prodaju Crne Gore…HARAM VAM BILO!

Niksic
Gost
Niksic

Puce i ova stara izdajnicka koalicija

Nenad
Gost
Nenad

Kolja legendo

SNP
Gost
SNP

Oprosti Kolja, a od kad SNP ima predsjedništvo..jesu li te unaprijedili u nesto sto ne postoi da te malo zadovolje

Kicko Slabinac
Gost
Kicko Slabinac

A koloko ti imas kao clan Predsjednistva? Sve volonter do volontera. Pitaj sad glavne kako i od cega prezivljavaju,nego je iskrenost i od toga skuplja.

urmileta
Gost
urmileta

Svaka TI čast Kolja! Treba biti borac i čovjek od autoriteta,kao što si t ,pa ovako saopštiti. tvoje mišljenje jeli svaki dobromisleći član SNP-a a ovi šićardžije,pa i njesu za komentar.Bog ti dao svako dobro!

Stara Varoš
Gost
Stara Varoš

A i Kolja sve si im ljudski, pošteno iskreno rekao i svaka ti čast na praktičnim riječima

Mašan Perov
Gost
Mašan Perov

Svaka čast Nikola. Ne postoji većeg političkog fukarluka i beščašća, nego dobiti mandat i sve privilegije koje idu uz njega, od jedne političke partije, a potom prevrnuti korito i zadržati odbornički ili poslanički mandat. Kao da su ga dobili od svoje familije. Kada ga lično i direktno dobiju od građana, neka onda idu đe im je volja. Strvi im se… Više »

E, odvalih se
Gost
E, odvalih se

….ni onima sto idu, ni onima sto ostaju – kruska pod krusku, a dje drugo…

Send this to a friend