Politika

Ljuljđuraj: Joković griješi, nezavisnost Kosova je gotova stvar

Kolja Ljuljđuraj

Predsjednik odbora SNP Tuzi Kolja Ljuljđuraj smatra da ta partija ne bi trebalo da se uključuje u inicijativu koja ima za cilj prikupljanje podrške za poništenje odluke Vlade Crne Gore o priznavanju nezavisne države Kosovo, jer je to, kako navodi, već završena stvar.

Na poziv Srpskog nacionalnog savjeta SNS juče je tim povodom održan sastanak na kom su učestvovali predsjednik i potpredsjednik SNS-a Momčilo Vuksanović i Ljubomir Peković, kao i lideri parlamentarnih partija Nove srpske demokratije Andrija Mandić, SNP-a Vladimir Joković i Demokratske narodne partije Milan Knežević

Prema riječima Ljuljđuraja, SNP, kao građanska partija, koja okuplja pred stavnike svih vjera i nacija, ne treba da se uključuje u ove i slične aktivnosti, jer je to stvar koja je završena.

“To su završili Evropska unija i SAD. SNP je građanska partija i nije potrebno uključivati se u takve stvari. Ta inicijativa je formalan posao, koji ni na koga ne utiče i ne predstavlja ništa strašno. To je inicijativa koja nema nikakve veze. Na sjednici Glavnog odbora mi iz OO Tuzi smo kazali da nijesmo za takav potez, ali morali smo ispoštovati odluku GO. Zvali su iz Srpske pravoslavne crkve, to se radi zbog toga”, kaže Ljuljđuraj.

Na jučerašnjem sastanku, kojem su, osim predstavnika Srpskog nacionalnog savjeta prisustvovali lideri NSD-a, SNPa i DNP-a, bilo je riječi i o, kako su naveli, zajedničkom obilježavanju najznačajnijih manifestacija i praznika srpskog naroda u Crnoj Gori Velike Podgoričke skupštine i Dana ujedinjenja Crne Gore i Srbije, Mojkovačke bitke i Svetosavskih svečanosti.

Ranije je ovodom najave Momčila Vuksanovića o organizovanju svečanosti povodom 100. godišnjice od održavanja Podgoričke skupštine i Dana ujedinjenja Crne Gore i Srbije, visoki zvaničnik crnogorske Vlade saopštio nezvanično da Vlada neće dozvoliti afirmaciju datuma koji su poništili državnost Crne Gore.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Verica
Gost
Verica

Ovo snezana zbori

crnogorac
Gost
crnogorac

EU još ne zna kako će proći dogovori između Beograda i Prištine ali Ljuljđuraj zna! Treba li su ga uzeti za konsultanta.

Randolf
Gost
Randolf

Mislim da je jasno da Ljuljdjuraj treba da predje u neku gradjansku partiju, SDP ili Demorkate.

Cg4Ever
Gost
Cg4Ever

SNP gradjanska partija? Ovaj covjek mora da je zivio u pecini svo ovo vrijeme.

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

To ti stalno pricam ti sad priznajes da si pecinski glodar

Velimir
Gost
Velimir

JAKO ME CUDI OD OVOG JOKOVICA DA JE USAO U OVODRUSTVO CETNICKIH KOLOVODJA I ZALUDJENIKA,
MOZDA STVARNO COVJEK ZELI DA UGASI SNP,ALI OD DF-a GA NIKAD NISTA DOBRO NECE SNACI!

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Dje si veljo stara izlapotino?

21 MAJ
Gost
21 MAJ

Stop izdajnicima…

Anad
Gost
Anad

Izdajnici su oni koji su pljunuli na slavnu tradiciju Crne Gore, i kojima su bliži Albanci od vjekovnih saveznika, koji zavode sankcije Rusiji, priznaju lažnu državu Kosovo, koji šalju izaslanika da slavi zločinačku ,,oluju”, koji su uvukli državu u NATO koji nas je ubijao… e to su izdajnici.

CrnaGoraAneMont
Gost
CrnaGoraAneMont

Zavisi kako gledas, muslimani i albanci u CG su vazda bili sa okupatorom protiv pravoslavaca i pravili zlocine tako da se to nikad nece promijenit pa sve sto si naveo je za njih dobro a ne izdaja. A s’obzirom da nisu vodili CG ni kad smo pod turcima bili a sad je vode, mislim oni se najvise pitaju ne treba… Više »

Olujko
Gost
Olujko

Nato nas je ubijao a cetnici nijesu je li?

Send this to a friend