Politika

LP: Đeljošaj iz državne fotelje radi protiv albanskog naroda i širi mržnju

Liberalna partija sa ogorčenošću odbacuje poruke mržnje i ekstremizma koje širi poslanik Nik Đeljošaj, kazao je portparol LPCG, Ammar Borančić.

<<<Đeljošaj optužuje: Krivokapić, Konjević i Popović su neprijatelji Albanaca<<<

<<<Konjević: Đelošaj je obični sitni politički preduzetnik<<<

“Dižući buku, pozivajući na linč i optužujući građanske snage, liberale, za mržnju i šovinizam on pokušava da sakrije sopstveni šovinizam i netoleranciju. Jasno je da Đeljošaj zarad ličnih sitnih političkih poena radi direktno protiv interesa albanskog naroda i časnih građana Crne Gore svih vjera i nacija. Uvjereni smo da će uvijek mudri crnogorski građani albanske nacionalosti Đeljošaju odgovor dati na izborima u Tuzima i poslati ga u političku prošlost”, naveo je Borančić.

Kako je istakao, i građani kao i Đeljošaj znaju da u Crnoj Gori svako može slobodno da koristi svoja obilježija uz obaveznu crnogorsku državnu zastavu što je praksu u svim demokratskim državama svijeta.

“Da se Đeljošaj bavi manipulacijama i izmišljotinama govori u prilog i činjenica da poslanik liberala Andrija Popović uopšte nije ni uzeo učešće u glasanju za Zakon o javnom redu i miru u Skupštini a za koji ga Đeljošaj uz ostale i proziva. Da sve bude još sramotnije, Đeljošaj je visoki državni funkcioner, državni sekretar Ministarstva javne uprave koji na temelju laži i manipulacija širi mržnju protiv te iste zemlje i njenih poslanika”, kazao je Borančić.

Liberali su, ističe on, u svakom vremenu iskreni prijatelji svih naroda i svih dobrih ljudi Crne Gore, bez obzira na vjeru, naciju, jezik, porijeklo, i to odlično zna svaki Albanac i svaki građanin Crne Gore.

“Kada su liberali svoje glave polagali za prava svih naroda i za mir od Ulcinja do Bijelog Polja, Đeljošaja nije ni bilo na vidiku. Podsjećamo da je LP i poslanik Andrija Popović bio prepoznatljivi zagovornik autonomije Opštine Tuzi ali i Opštine Gusinje još od 1990-ih godina, dok Đeljošaj danas uživa plodove te liberalne borbe i iz udobne državne fotelje svađa građane raznim podvalama”, zaključio je Borančić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
R. Srpska
Gost
R. Srpska

Kosovizacija Crne Gore. Kako ste sijali, tako i žanjite.

Licina
Gost
Licina

Liberali su olicje postenja i tolerancije u CG,te sada LP.,naravno da je vodeća snaga DPS u CG.
Kada se pove partije sloze,ne može im niko nista i CG ce,uz dusno postovane drugih,biti vodeća država u regionu.
Volimo te Montenegro.

Ćita banana
Gost
Ćita banana

Hahahahahahahahahaha bolji komenter ne procitah odavno…

Ivantg
Gost
Ivantg

Valjda, “Volim te CRNA GORO”, zar ne?

Zoran
Gost
Zoran

Bravo za komentar liberali.

Misko
Gost
Misko

Moj Pura ovo je visoka politika,da li znas sta si ucinio ne izglasavanjem zakona.Danas mozda bolje vidis hladne glave,na zalost potpisa si ga zauvijek!

ANJA
Gost
ANJA

Drzava priapda po Ustavu svim gradjanima pa kako god se zvali, sta god vjerovali i koje god nacije bili, ako neko hoce to da dijeli i raspraca ovo malo naroda u CG na razne zastave taj se prevario i ne misli dobro ljudima. Tako i Nik Djeljosaj.

Ćita banana
Gost
Ćita banana

Anja džaba ti priča kad Crnogoraca nema 50%,državu su napravile manjine i one se nažalost pitaju i mogu kad god hoce da je ukinu,a sve zbog referenduma onakvog kakav je bio.

milos
Gost
milos

Sve sto je rekao Borancic i liberali i sdp potpisujem. Dje to ima u svijetu da se isticu na zgrade, ulice i ustanove sve tudje zastave osim drzavne, prodite po svakoj drzavi i nidje to vidjet necete. Naravno svako ima pravo od nacionalnih manjina na svoj simbol ali uz drzavni crnogorski, nikom to dos ad nije smetalo dok Djelosaj nije… Više »

Mne
Gost
Mne

Svaka cast za odg protiv albanske hegemonije!Stop velikoj albaniji!

Ćita banana
Gost
Ćita banana

Albanci su stvorili ovu drzavu,prema tome trpite i cutite sad kad vam srbi nisu bili dobri,sad nek vam zabranjuju da ulazite u crnogorske gradove…

Novinar
Gost
Novinar

Bravo Ammare! Ovog šovinisti Đeljošaja treba poslati u rudnik uglja u Pljevljima da kopa ugalj bar pola godine. Nadam se da to podržavaju i moji dragi prijatelji Albanci iz Tuzi!

milos
Gost
milos

Tako treba i odgovoriti na sijanje mrznje. Niko ni sad ne brani da nosi svaki narod svoje zastave ali zajedno sa crnogorskom, tako je u svakoj drzavi, u Americi, Njemackoj, Italiji, samo i ovi nasi nesto da izmisljaju. Ovi poslanici liberala i sdp su dobro odlucili.

Send this to a friend