Politika

LP: Glasno ćutanje države na skoro 1000 duplo upisanih birača u Nikšiću

Nikšić

U medijima pojavila šokantna informacija da se u biračkom spisku u Nikšiću nalazi 954 lica koja mogu biti duplo upisani birači koji pravo glasa ostvaruju i u Nikšiću i u državi Srbiji, saopšteno je iz Liberalne partije.

Kako se navodi, sve ovo dešava se u samoj završnici izborne kampanje, a izbori su praktično za nekoliko dana. U takvoj situaciji ne bi smjelo da postoji ni tračka sumnje u ispravnost biračkog spiska.

“Javnost je obaviještena da su o svemu informisani i nadležni organi, Ministarstvo unutrašnjih poslova, Uprava policije, tužilaštvo, no još uvijek niko od nadležnih nije obavijestio građane o čemu se radi i da li je izborni proces u Nikšiću upšte regularan ili postoji sumnja u njegovu regularnost već sada? Kada na sve ovo pridodamo i miješanje zvaničnih vlasti republike Srbije i entiteta RS iz BiH, te veliko prisustvo njihovih funkcionera, poslanika i stručnjaka u Nikšiću, plašimo se da sve to ne doprinosi demokratskoj atmosferi a najveća odgovornost je na aktuelnoj Vladi”, rekli su iz te partije.

Pozivaju nadležne institucije i funkcionere koji su, kako ističu, informisani o ovom skandalu da hitno riješe ovaj slučaj i informišu građane o eventualnim nepravilnostima u biračkom spisku koje direktno utiču na legitimnost izbornog procesa.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
poskok
Gost
poskok

Као и увијек, фантомски бирачи ДПС-а !

Danilo
Gost
Danilo

ovi vec poceli da traze alibi za poraz ,sacekajte braco jos nedelju dana sve gotovo i jasno kao dan.

Danijel
Gost
Danijel

Ovi ne postoje u biračkom tijelu.

sanya261
Gost
sanya261

DPS dovodi ljude iz drugih glasova da odlucuju o sudbini Niksica na lokalnim izborima. Zaustavite to! Zaustavite prevare i kupovinu glasova. Sprijecite fantomske glasace da njihov glas igra ulogu na izborima. Ocistite biracke spiskove. Samo tako moze biti ispunjena volja naroda.

Boris
Gost
Boris

Čelnike Liberane partije boli što nikada nijesu ni imali stabilno biračko tijelo i od vajkada sede u političkom zapećku

PRAVDA
Gost
PRAVDA

Ono što je sigurno jeste da nećemo dozvoliti nikakve malverzacije na dan izbora. Nikšićani će se odlučiti za promjene i bolji život !

Milos87
Gost
Milos87

Крађи мјеста нема! За Будућност Никшића одлучно!

Minjoza
Gost
Minjoza

Ovakve stvari se ne smiju dešavati, mada se zna ko je krivac tih duplo upisanih.

Joja
Gost
Joja

Država da obijelodani ko je kriv za takve nepravilnosti.

LovceN
Gost
LovceN

Na sve moguce nacine ce pokusati da pokradu ove izbore. Zna Niksci za koga ce glasati i ko ide u proslost a ko za buducnost

Send this to a friend