Politika

LP: Hitan sastanak lidera opozicije, ne smijemo ostaviti narod sam

Liberalna partija (LP) poziva lidere svih opozicionih, državotvornih partija, na vanredni sastanak povodom aktuelne političke i društvene situacije u državi. Apel posebno upućujemo DPS kao najjačoj partiji opozicije koja bi trebala biti i domaćin takvog hitnog susreta proevropskog bloka, saopšteno je iz LP.

“Potrebno je dogovoriti i usaglasiti naredne korake parlamentarne opozicije u teškim danima pred nama. Urušavaju se temelji suverenosti i stabilnosti Crne Gore kao i sve osnovne vrijednosti i principi stečeni i postignuti u posljednjih 15 godina ,od obnove nezavisnosti Crne Gore”, navode u saopštenju.

Prema njihovim riječima, narod je danas uspio u Podgorici i drugim gradovima, da izvrši pritisak i sa dnevnog reda Vlade skine nakaradnu Odluku o uslovima za sticanje crnogorskog državljanstva kojom bi se potpuno promijenila nacionalna struktura stanovništva.

“No, plašimo se da je to samo kratak predah u ovoj borbi a da se agonija Crne Gore nastavlja. Zato narod ne smijemo prepustiti samom sebi, moramo podržati ovakvu jasnu volju građana i biti podrška u daljoj borbi za očuvanje građanske države i demokratskih principa za koje se narod bori na ulici”, ističu iz LP.

Zaključuju, kako nemamo nikakvih iluzija da bi predsjednik Skupštine Aleksa Bečić mogao sazvati sjednicu Skupštine, koja je u redovnom zasijedanju, kako bi javnost čula istinu i argumente povodom ovih događanja i skrivenih pokušaja Vlade, zahtijevaju hitan sastanak svih partnera u opoziciji.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Cetinje
Gost
Cetinje

Ako ovaj Andrija ne spasi nece niko,ahahaha

Mermi
Gost
Mermi

Formirati Vladu u sjenci. Ova je ionako u tehnickom mandatu.

marius
Gost
marius

Tako je. Ne treba pod “tepih” gurat probleme koji se gomilaju iz dana u dan. Ostavite se vise medjusobnih optuzbi,i prepucavanja, jer sad svi treba da budete okrenuti samo prema drzavi CG. Vremena za gubljenje nema , i narod od Vas to i ocekuje.

Ivan
Gost
Ivan

Treba da zasijedate 24 sata dnevno,biti ili ne biti je za Crnu Goru.

Anonimni
Gost
Anonimni

👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆

Seka
Gost
Seka

Tako je

Podgorica
Gost
Podgorica

Hahahahhh vazi

maja markovic
Gost
maja markovic

Tako je..svi zajedno sa narodom crnogorskim🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Mags
Gost
Mags

Ajmo Crnogorci dizite se! Necemo dat nasu voljenu i jedinu domovinu!!!

Send this to a friend