Politika

LP Kotor: Ako Snežani Jonici porastu apetiti hoće li predsjednik Opštine i sebe razriješiti?

Vido Drašković

Otvorila se “Pandorina kutija” heterogene kotorske koalicije, kojoj su građani Kotora dali povjerenje da obavlja vlast za mandatni period 2016.- 2020. Njenu “blagodat“ osjetio je Ljubenko Borović. Srbi Srbinu skrojiše sudbinu, kako se kaže, saopštio jepredsjednik kotorskog odbora Liberalne partije Vido Drašković.

Podsjećamo predsjednik Opštine Kotor Vladimir Jokić je smijenio Ljubenka Bojovića, člana Socijalističke narodne partije, dužnosti predsjednika borda direktora DOO Komunalno Kotor i imenovao Snežanu Jonicu, bivšu poslanicu SNP-a.

<<<Jokić smijenio Borovića i imenovao Jonicu<<<

Drašković smatra da Borovićev primjer treba da je opomena drugim funkcionerima vladajuće koalicije u Kotoru da je opasno misliti svojom glavom, tj.imati svoje mišljenje.

“Možda je smijenjen što je primijetio da je građanima Kotora dosta da izdržavaju svoje kadrove i da im se ne mora stavljat na teret da izdržavaju i kadrove iz drugih opština. Ovi kadrovi iz drugih opština se ne zadovoljavaju jednom funkcijom, ili misle da Kotor nema dovoljno stručnih kadrova pa je tako  Snežana Jonica, kadar SNP-a, uz rukovodeće mjesto u Luci Kotor AD i novi predsjednik borda direktora DOO Komunalno Kotor”, kazao je Drašković.

No razrješenje Borovića, kako navodi, može i da je “nagrada” od predsjednika opštine za njegov doprinos izboru, najslabije rangirane kandidatkinje, za vršioca dužnosti direktorice Centra za Kulturu.

“Postavlja se pitanje ako Snežani Jonici poraste apetit i poželi funkciju predsjednika opštine-da li će predsjednik opštine i sebe razriješiti.? Tačno je da predsjednika bira Skupština pa ga i razrješava, ali i članove borda direktora bira i razrješava Skupština Opštine. No kad je u pitanju Jonica sve je moguće. Zbog ličnih interesa i borbe oko funkcija zaboraviše na obećanja data u predizbornoj kampanji da će biti posvećeni poštovanju zakona . Primjeri iz Kotora demantuju one koji tvrde da su Srbi u Crnoj Gori diskriminisani, kao što se vidi oni vladaju, razrešavaju, imenuju, funkcionere, kroje sudbinu pojedincima, a sjednicu skupštine održaće kad se stvore uslovi, koji izgleda njima i ne trebaju”, zaključio je Drašković.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mileva
Gost
Mileva

JOKIC STRANI DRŹAVLJANIN.KOTORANI TO STE I ZASLUŽILI. SAMO VI PAMETNO GLASAJTE.PIPUN ĆE VAM BRZO BIT PREDSJEDNIK

Randolf
Gost
Randolf

Nikad više glasa za SNP i Demokrate!

Goran
Gost
Goran

Takvi ljudi kao Jonica nisu potrebni SNP, stete ugledu partije.

Goran
Gost
Goran

Bruka sta rade! Nikad vise moj glas!

kamper
Gost
kamper

Sneža ih je sve postrojila…hahahha a kako je smijesna ova vlast u Kotor – qq nama

Brko
Gost
Brko

Ovo je prvi put da se slazem sa LP…Ali realno nek LP pita DPS za Limenku i ostale afere i eto kredibiliteta za pitanja opoziciji

Send this to a friend