Politika

LP: Zabraniti proslavu takozvane Podgoričke skupštine u javnim objektima

Liberalna partija zahtjeva da se ne dozvoli održavanje proslave takozvane Podgoričke skupštine iz 1918. godine u objektima koji su vlasništvo ili sa njima gazduje, država ili opštine.

“Ove objekte finansira Crna Gora i svi njeni građani i eventualno održavanje ovih skupova u njima i slavlje povodom tadašnjeg gašenja crnogorske države, nacije, crkve,nacionalnog identiteta, bio bi strašan poraz, gotovo ravan onom iz 1918. godine. Shodno principima vladavine prava i osude pokušaja prekrajanja istorije i rađanja starih nacionalizama, možemo reći da je država na ispitu,poput stare partizanske vojne doktrine ”Prozor danas ne smije pasti“ ne bi li razumjeli važnost istrajavanja na rješavanju ove mučne pojave”, navode iz LP.

Iz ove stranke ističu da se mora odbraniti integritet i nepovredivost državnog i opštinskog vlasništva koje je javno dobro, odnosno sačuvati dostojanstvo države i svih njenih građana, i dodaju da, ako neko želi da organizuje provocirajuće proslave, neka druženja organizuje u svom privatnom objektu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bog
Gost
Bog

Zabranite to na CT ostali svijet pustite da slavi i veseli se kako zna i umije Daleko ste vi od Europe i demokratije vas treba zabranit sovinisti

Zivjela CG moja
Gost
Zivjela CG moja

Bravo, Liberali! Zivjeli prirodni Crnogorci, kakonas nazva Sveti Petar Ceetinjski! Zivjela Crnogorska pravoslavna crkva i Bog veliki naredio da se Crnogorci otrijezne i vrate svom imenu CRNNOGORSKOM, svojoj cistoj vjeri, i da nikad vise NE VJERUJU Srbima!

Glavaticic
Gost
Glavaticic

Lp saka jada.Slavko Perovic je vise valjao no svi vi zajedno.

Vaso
Gost
Vaso

Jes,vas ce neko slušati.
Podukljice i lijenštine.

Velimir
Gost
Velimir

LIBERALNA PARTIJA- BRAVO!
TREBA FUKARE I IZDAJNIKE MRSNUT I DAT IM DO ZNANJA KO SU I KAKO IM JE IME- IZDAJNICI I FUKARE!

gogo
Gost
gogo

LP ja više za opciju da slavi 12. jul

Vedran
Gost
Vedran

Valjda neće slaviti ovako nešto u javnim objektima,to bi bio totalni poraz države!

21 MAJ
Gost
21 MAJ

Podrzavam predlog liberala.

Send this to a friend