Politika

LP podržao koaliciju u Nikšiću sa DPS, SD, PKS: Snažno se suprotstaviti grupaciji negatora vrijednosti građanske CG

Predsjedništvo Liberalne partije pružilo je snažnu podršku odluci Opštinskog odbora LP Nikšić da na lokalnim izborima zakazanim za 14. mart nastupi u koalicionom savezu Zajedno mijenjamo grad na bolje- koalicija Evropski tim za Nikšić. Predsjedništvo je ovakav nastup podržalo jednoglasno, saopšteno je iz LP-a.

Liberali će na lokalnim izborima u Nikšiću nastupiti sa koalicionom izbornom listom državotvornih stranaka i nezavisnih intelektualaca.

“Koalicionu listu će činiti Demokratska partija socijalista, Liberalna partija, Socijaldemokrate, Patriotsko-komitski savez kao i nezavisni intelektualci. Liberalna partija kao snažan promoter proevropske, građanske, moderne i progresivne političke svijesti, kako u Crnoj Gori tako i Evropi, kao članica ALDE saveza, shvatajući važnost ukrupnjivanja onih partija koje baštine takve i slične vrijednosti, podržala je ovakav politički savez”, poručuju u saopštenju.

Ovakva odluka, ističu Liberali, naročito je važna u smislu aktuelne političke situacije koja prevazilazi lokalni karakter.

“Sada je neophodno snažno se suprostaviti grupaciji negatora naše države i njenih građanskih vrijednosti okupljenih oko nove vlasti u državi a sve uz podršku država regiona i centara moći iz inostranstva”, zaključuju u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sanja
Gost
Sanja

Da je Vjecna Crna Gora.

Zevs
Gost
Zevs

Do.pobjede,da vratimo crnu gory

Cura
Gost
Cura

Pobjeda kad se konačno ujedune suverenisti!
Idemooo

Rasputin
Gost
Rasputin

Imali ste previse vremena da vodite i ozivite Niksic. Niste iskoristili to nego ste ga razorili i vratili 30 godina u nazad.

Zoja
Gost
Zoja

Neka je sa srecom! Zivi bili! Da je vjecna Crna Gora!

Send this to a friend