Politika

LP: Transparentno i nepristrasno postupati u aferi Knežević

Popović

Liberalna partija poziva pravosudne organe i Agenciju za sprječavanje korupcije da na osnovu svojih nadležnosti i obaveza obavijeste javnost o dešavanjima u aferi sa Atlas bankom i objavama njenog većinskog vlasnika Duška Kneževića te da  preuzmu potrebne radnje u skladu sa zakonima Crne Gore, a posebno zbog osjetljivosti teme, transparentno i nepristrasno.

“Pozivamo i političke partije, čiji to nije posao i nadležnost, posebno one koji ne poštuju ni crnogorsku državu ni institucije sistema, da prestanu da uznemiravaju javnost i uzbunjuju građane demagogijom i neutemeljenim ocjenama”, saopštili su iz ove stranke.

Liberali se, kako ističu, u svom političkom djelovanju oduvijek zalažu za vladavinu prava, pravnu i pravednu državu u kojoj ne može biti nedodirljivih ali i za odgovoran pristup javnosti, istinu, poštovanje institucija i zakona.

<<<Stijepović o snimku Kneževića: Riječ je o smišljenoj podvali<<<

Podsjetimo, predsjednik Atlas grupe, Duško Knežević, dostavio je u petak nekim medijima video snimak na kome se vidi kako bivšem gradonačelniku Podgorice i funkcioneru Demokratske partije socijalista DPS Slavoljubu Stijepoviću, predaje kovertu, a  nakon toga reagovao je Stijepović koji je kazao da je riječ o smišljenoj podvali.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rusofil
Gost
Rusofil

Pura,ovdje su dva aktera – aktueliziranog slučaja.Tako,nemojmo prejudicirati ništa-prije finala.Inače,iznenađen sam i ja zarad “puknute tikve” i nedoslednosti narodne po(r)ukr da -“Vrana vrani oči ne vadi”.
Tako,jednom “liberalu” ne priliči presuđivati prije – presude.(PravniciSlavko i Miko nisu te tako učili).Mada i ono može važiti:”Ne sudi,da ti se ne bi sudilo!” Biće Crne Gore i bez ove dvojice “zaslužnih”aktera našeg blistavog egzistirsnja…u

Ljuta
Gost
Ljuta

Valjda u aferi dps i stijepovic djukanovic potrcko

Cirilo
Gost
Cirilo

MISLIS U AFERI MIGO…

Lukase
Gost
Lukase

A bjezii fikuse,tebe ce da pitaju

eto
Gost
eto

jedino normalno saopstenje u vezi ove “afere”

Send this to a friend