Politika

LP: Uprava policije da javno obrazloži zabranu skupova na Cetinju

LP

Liberalna partija zahtijeva od Uprave policije Crne Gore da javnosti obrazloži zašto je i pod kakvim uticajima odbila da odobri održavanje dva procrnogorska skupa na Cetinju, posljednji koji je najavio Crnogorski pokret i ranije Nvo Crnogorska kulturna mreža.

Tvrde da Zakon o javnim okupljanjima jasno dozvoljava svako okpljanje bez ikakve dozvole osim ukoliko postoji izvjesna opasnost, koju je ovdje teško uočiti.

“Uprava policije, koja mirno već mjesecima posmatra okupljana i narušavanje javnog reda i mira od strane SPC u crnogorskim gradovima, bez ikakvih dozvola, po sopstvenom priznanju, nije nikada našla za shodno da ne odobri neki od takvih skupova uprkos velikom riziku i po učesnike i po ostale građane. Ostaje nejasno zašto su onda skupovi onih koji drugačije misle na Cetinju ostali neodobreni i da li predstavljalju prijetnju za javni red i mir te ko su ti koji prijete javnoj bezbijednosti u slučaju organizovanja crnogorskih skupova? Bez obrazloženja, koja su izostala u oba slučaja na Cetinju, Uprava policije može nas dovesti u situaciju da svako nagađa i kreira svoju stvarnost te da zloupotrebljava ovakav stav policije protiv Crne Gore i crnogorskih pokreta i organizacija u nastavku obračuna sa našom državom”, poručuju iz Liberalne partije.

Dodaju kako država Crna Gora mora ostati čvrsto na kursu pravne države i vladavine prava, zakoni i pravila jednaki su za sve u svakom slučaju i u  svaoj situaciji bez diskriminacije bilo koga bez obzira na bilo kakvu pripadnost.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
gagi
Gost
gagi

Uprava policije su klasični izdajnici Crne Gore i lopovi bjelosvetski na čelu sa “Mojkovačkim klanom”.

oooo
Gost
oooo

Zasto policija dozvoljava blokade gradova po CG onima koji vise vole drugu drzavu i onemogucavaju normalan zivot i rad svima nama koji volimo svoju zemlju?????

Katuni
Gost
Katuni

A, da nije možda od eventualne mogućnosti da se ne pojavi dovoljno naroda;) da sprijece bruku partija, koje zajedno sa familijom broje 10 članova, nije momenat za totalno prosipa je;)

Budvanka
Gost
Budvanka

Prije će biti da policija smatra da su takvi skupovi bespotrebni u državi CG, jer mi Crnogorci nemamo što da dokazujemo u svojoj državi. Po ulicama neka šeta ona manjina koja pokušava da sruši državu, vukući se za mantijama popova milijardera.

Lav
Gost
Lav

Zato sto znaju da bi ekstremisti i slabici nasrnuli na taj narod koji brani svoju drzavu od ovih koji vise vole tudju.

ctct
Gost
ctct

sto su se naostrili ovi iz LP svi trojica sa purom na chelu 😀

Vojo
Gost
Vojo

E zamisli vama da se objasnjava zasto nema skupa a popovicu śedi jadan śedi pa ti ne bi okupio familiju

Vojo
Gost
Vojo

To mogu samo organizovati CETINJSKE PATRIOTE pa ti popovicu dodji da podrzis skup a ovi sto su šćeli da ovo organizuju neka oni to rade po svojim gradovima neka na CETINJE organizuju CETINJANI.Pozdrav svim CRNOGORCIMA i nadam se da se borimo za istu stvar ZA PRAVO ČAST I SLOBODU CRNE GORE.NIKAD VISE 1918👆👆👆👆👆👆

Nenad
Gost
Nenad

Nece vlast da se vidi koliko vas malo ima..privesci..ne mislim da malo ima crnogoraca..nego srbofobicara

Her Oto Flik
Gost
Her Oto Flik

Kombi stranka🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘

DPS HUNTA
Gost
DPS HUNTA

Zamislite da neko Puri, Damjanoviću iz CKM ili onim zaludnjacima iz Crnogskog pokreta polaže račune!

Ilija.
Gost
Ilija.

Dobro je da su liberali reagovali,ništa mi nije jasno izgleda da samo negatori Crne Gore mogu raditi što ih je volja.

Pravoslavka
Gost
Pravoslavka

Neartikulisani zvuci iz grla,jagma za bespatnim bonovima i pokojim sendvičem i vrlo malo ili nikako “patriota”.Knjige braco,knjige,a ne zvonci i praporci…

NBA
Gost
NBA

TAKO JE ! BRAVO LIBERALI! SVAKA CAST CETINJANI!

Send this to a friend