Politika

Makronov stav gura Crnu Goru u ralje Rusije i Kine

Emanuel Makron

Loša poruka za Crnu Goru i Zapadni Balkan stigla je sinoć od francuskog predsjednika Emanuela Makrona koji je saopštio da u postojećoj evropskoj strukturi nema mjesta da se govori o budućem proširenju i istakao da ni postojećih 28 članica ne može da se složi.

<<<Makron kategoričan: Nema proširenja EU, ni ovih 28 članica ne može da se složi<<<

Ovo je nimalo ohrabrujuća poruka posebno za Crnu Goru koja je viđena kao prva sljedeća članica EU.

Da je poruka Markorna zabrinjavajuća za CdM je potvrdio i predsjednik Liberalne partije Andrija Popović.

On ocjenjuje da stav francuskog predsjednika gura balkanske države, koje još nijesu ušle u EU, u “ralje” Rusije i Kine koje imaju nesumnjiv geopolitički interes da Crnu Goru i Zapadni Balkan podrede svojim interesima.

Andrija Popović

“Nimalo ohrabrujuća poruka Makrona iako takav stav ne dijele lideri ALDE (Alijanse liberala i demokrata za Evropu) sa kojima je bio u koaliciji na nedavnim evropskim izborima. To je jasno rečeno na upravo završenom Savjetu ALDE, kojem sam prisustvovao u Cirihu”, istakao je Popović.

On, ipak, vjeruje da će se poslije konstituisanja evropskih institucija i izbora novih njenih čelnika poslati drugačije poruke i da se neće dozvoliti izolacija Zapadnog Balkana, kao srca Evrope, iz neminovnih integracionih procesa.

“I Evropskoj uniji je jasno da bez država Zapadnog Balkana i Crne Gore, koja je najviše poodmakla u tim procesima, Evropa ostaje nekompletna i veoma ranjiva”, naglasio je Popović za CdM.

Stav o ovoj Makronovoj poruci za CdM jasno saopštava i izvršni direktor Građanske alijanse Boris Raonić.

Tvrdi da je stav Francuske poznat i da je viđen u svim ključnim momentima poput vizne libetalizacije ili otvaranja pregovora.

“Ono što je ključno je da nas ne obeshrabri u reformama, jer su one suština, a ne samo članstvo. Naš cilj je sređena država i svi koji joj žele dobro treba da nastave sa istim elanom da rade u tom pravcu”, tvrdi Raonić.

Boris Raonić

Kaže da postoje i rizici ovakvih poruka.

“Rizik je što antievropske snage, one kojima reforme ne odgovaraju i one koje ne baštine evropske vrijednosti, sada dobijaju vjetar u leđa i to u osjetljovom momentu u Crnoj Gori, ali i Balkanu”, napominje sagovornik CdM-a.

Prema njegovim riječima posebno zabrinjava što Makron osporava upravo demokratske procedure, jer nema moć kao što je ranije imala Francuska, a i njegov rejting koji se na zadnjim izborima za EU parlament pokazao niskim govori da će njegov stav biti manje značajan.

Koliko je važan proces proširenja nedavno je jasno poručio i predsjednik Crne Gore Milo Đukanović.

<<<Đukanović: EU mora prihvatiti Balkan ili će ga predati u ruke Rusije i Kine<<<

On je u intervjuu za Rojters kazao da EU mora brže da integriše Zapdni Balkan kako bi čuvala svoju budućnost, ali i zaštitila “tampon region” od ruskog i kineskog uticaja.

“Moskva kroz politiku i Peking, putem kredita, imaju za cilj da “spriječe NATO-a i EU širenje na Balkanu””, rekao je predsjednik Crne Gore.

Podsjećamo da su šefovi država i vlada EU su preksinoć poslije skoro 19 sati neuspješne rasprave prekinuli sastanak na kojem je trebalo da se postigne dogovor o imenovanju nosilaca ključnih funkcija unutar EU.

<<<Debakl samita EU: Bez dogovora oko kandidata za vodeće pozicije u Uniji<<<<<<

Samit će se nastaviti danas u 11 sati sa namjerom da se postigne saglasnost o imenovanju predsjednika Evropske komisije, Evropskog savjeta, Evropskog parlamenta, viskog predstavnika EU za zajedničku spoljnu politiku i predsjednika Evropske centralne banke.

Miraš Dušević

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
expert123
Gost
expert123

Crna Gora ne treba da se obazire na pojedinacne izjave politicara ia EU vec treba da nastavi sa sprovodjenjem reformi i usvajanjem standarda eU. Za ulozeni trud i postignute rezultate doci ce priznanje u vidu prijema u Eu prije ili kasnije . Sprovedene reforme i dostignutu standardi znacice i bolji kvalitet zivota svih gradjana . To je najvaznije.

Raulio
Gost
Raulio

Što Rusi i Kinezi imaju ralje a Evropa i Amerika nema. Amerika i Evropa valjda samo imaju onaj zadnji otvor, da ga ne imenujem.

Sigurica
Gost
Sigurica

Smijemo li reći Americi da nećemo pod nečije skute, nećemo da budemo nečiji interes, robovi,…. Makron je bio iskren,… a ovi komentatori su presmiješni,…. Rusija, Kina, Srbija,…

Prijatelj
Gost
Prijatelj

Mi u Crnoj Gori smo i 75% za članstvo u Evropskoj Uniji (slaboj i ne jedinstvenoj sa desničarima) i još da nam Makron kaže kako nema ni govora o proširenju. Alooo druže aj polako! 🇫🇷👎

Dejo japanac
Gost
Dejo japanac

Ako odem na alpe da radim kupujem bmw džip za prtljag. Radi se sezona zimi i ljeti sedam do osam mjeseci.

Dejo japanac
Gost
Dejo japanac

Ranka sanjao sam sinoć tebe i mladena da sedite u jedan bar u kotor. Ja idem u decembar da počnem da radim na alpe da perem suđe.

Marko
Gost
Marko

Sad vam Kina ne valja. A kad ste uzeli kredit od milijardu za autoput valjala je…

mojsilović
Gost
mojsilović

U ralje Kine kod čije Banke smo zaduženi milijardu €ura? O našim odnosima sa Rusijom suvišno je da govorim.

Ljuta
Gost
Ljuta

Vratićemo im ko što je njemačke platila nama ratnu štetu

Trt milojka
Gost
Trt milojka

Ljuta, vratice se sigurno , ovako il onako.

Dr xyz
Gost
Dr xyz

A mozda kao sto je Srbija odstetom namijenjenom Crnoj Gori,od austrijskog rata, platila Tomos Melentiju….Je li tsko, Ljutko?

Окле
Gost
Окле

Људи историја нема никакве везе са геополитиком. То је сурово користољубље и ништа више. Не мјешајте бабе и жабе. Израел је у врхунским односима и са Русијом и са САД-ом, Србија је доба и са Украјном и са Русијом, Турска купује наоружање од Русије а чланица је НАТО-а, што је директан удар на Америчк војну индустрију, Њемачка гради са Русјом… Više »

Joko
Gost
Joko

Francuska i Srbija su nam u istoriji najveći neprijatelji.

Trt milojka
Gost
Trt milojka

Joko, blago tvojima sa tobom

Mne
Gost
Mne

Kakav si sa roditeljima?

Mali Murko
Gost
Mali Murko

Jedino mi nikad da se otrijeznimo i ukapiramo. Jedino ko je bio uz Njemce za vrijeme ww2 moze u EU. A svi su na zapadu bili za njih. Od francuske do madjarske, rumunike, bugarske…

Klapo
Gost
Klapo

Poljska?

Joko
Gost
Joko

Samo se neznalica može iznenaditi. Srbi i Francuzi su najveći neprijatelji CG u istoriji.

Окле
Gost
Окле

Јоко, јако плитак коментар. Жалим што сам ти одговорио доље. Да сам ово прочитао не бих. Нијеси достојан расправе.

Joko
Gost
Joko

Ne znam što je plitko? I stina može da boli, ali da je plitka, nijesam čuo?!?

Marko
Gost
Marko

A Englezi vjerovatno prijatelji? A znas li da je na insistiranje engleza kralj Nikola morao povuci vojsku iz Skadra? A toliko ljudi poginulo

Ljuta
Gost
Ljuta

Vilson presjednik USA 1919g je prvi bio da CG prissjedi se sa starijim bratom jer je bio dobar sa Pupinom ….

Dr xyz
Gost
Dr xyz

Ljuta, niti je STARIJI, niti je BRAT!

murko
Gost
murko

Udariti sankcije Frncuskoj. Dok se ne opamete. Molice oni nas…

Vuk
Gost
Vuk

, 😂😂😂

Marija Stjuart
Gost
Marija Stjuart

Francuzi su nas jednom zeznuli prije sto godina..e nece vise…

Trt milojka
Gost
Trt milojka

Sad kad im rece, odmah menjaju poltiku.

Geneza
Gost
Geneza

hhahah ti i Milo ćete da ih sprjecite.

Окле
Gost
Окле

Није ово никакава новост, за све оне кои прате геополитику. Већ сам коментарисо, нема проширења ЕУ без Србије, једино у пакету са осталим државама је т могуће. ЦГ-ра је мала и непивлачно тржиште, без инфраструктуре и без радне снаге. Србја је привлачна за ЕУ али она не жели да уђе у њу, пошто имају највећи плив страних инвестиција на Балкану… Više »

Joko
Gost
Joko

Prosto da poželiš da živiš u Srbiji…hahahahahaha

Окле
Gost
Окле

Па није то поента коментара, Јоко. Није ваљда да си то тако разумио. Искоментарисао сам геополитичку сцену. Нема ту никакаве симпатије између држава, само користољубље. Мислим да Србија води одличну соољну полиику, а ЦГ-ра јако лошу, вјероватно, због покорности ка западним силама (предостављам). Ако се једна држава као шо је Њемачка или Француска окреће Русији, из чистог интереса (никад се… Više »

samoreciaaa
Gost
samoreciaaa

Na geopolitickoj sceni drmaju SAD (pruzili su ruku GB znaci i oni ce ostati sa vladarima)suprostavlja im se donekle Kina ?Rusija u povlacenju dok ostali slusaju ili biju bijeni.

Mne
Gost
Mne

Joko ajde paljba

Lako
Gost
Lako

Ne lupaj Okle života ti. Srbija je bijeda jedna sa 300 eura platom i ne igra nikakvu ulogu !

Marv
Gost
Marv

Prosječna plata u Srbiji je 450 evra. Od prvog kvartala sledece godine veca ce biti nego u cg. Njima prosjecna plata porasla za 4 godine duplo, a nama stoji. Minimalac im je za dvije godine povecan za 12%. Znaci kada mi povecamo naš tamo će opet biti veći. Oni se ne zameraju ni Rusima ni Kini, i opet Njemac tamo… Više »

Trt milojka
Gost
Trt milojka

Prijatelju, cg u ledja gleda srbiji oduvek, a usko ce i albaniji.

samoreciaaa
Gost
samoreciaaa

Hrvati prezaduzeni,Srbiji uvaljuju izgleda 10milijardi novog kredita,sve zajedno nam bivse drzavice SFRJ (Slovenci su se donekle izvukli) ocekuju strane investicije kao slamku spasa. Kada sam ja studirao ekonomiju ucilo se da privredu pokrecu domace razvojne banke sa povoljnim kreditima(koja od ovih drzavica imo takvu svoju banku). Neki dan u CG prodase zemlju Radoja Dakica i pravi se trzni centar-a masine… Više »

ABC
Gost
ABC

Okle ovaj Sumar, Bosanac, kod nas da komentarise. Mora da smo ga primili kao izbjeglicu, pa nam sad “ljubi ruku”, siromah!

Koko
Gost
Koko

Koji ne koi! Ko te to naucio? I ti komentarises politiku EU, a ne znas pisat!

mne
Gost
mne

srbija ne zeli da udje jer je srbiji dobro jel???? majko moja koliko imas ti godina 3?

Trt milojka
Gost
Trt milojka

Bili ti u srbiji, bolhe je tamo nego u cg, vjeruj

Ne ne
Gost
Ne ne

Ruse samo kao turiste, Kineze-pojma nemam za šta :))
Kako je ovo loše kad smo igračka, i moneta za potkusurivanje “velikih sila”, a u suštini nikoga nije briga za nas.
Svima njima odgovara da dođu i prošetaju se po Portu, svetom Stefanu, Porto-Novi, Luštica i da idu na žurke po jahtama razvratničkog sadržaja.

U se’ i u svoje kljuse!

Nikolaj Valujev
Gost
Nikolaj Valujev

Nije mala nije mala Kinezima obecana, i opet ce i opet ce biti Ruska i ako joj se nece! Ojhaaaa 🙂

Nenad
Gost
Nenad

Ne moramo se gurat u nicije ralje..nisam nikakav rusofil al imati plantaze koje izvoze u rusiju a onda im sankcije udariti to je ravno samoubistvu..isto smo kao neka kolonija..sankcije rusiji,priznajte kosovo, uradite ovo ili ono..i mi kazemo a ne bi mi ali morali smo..eto koliko smo nezavisni..a ovo za eu..mozda i bolje jer ako nas prime otici ce svi odavde… Više »

Peka
Gost
Peka

Juče MMF objavi da je CG pala na poslednje mjesto na Balkanu po ekonomskom rastu…što je ovo ljudi, sad Mila samo otimanje crkvi i sukobi medju narodom mogu ostaviti na vlasti

Marv
Gost
Marv

Dovoljno je imas osnove matematike da ti bude jasno kako stvari idu. najveci dug u BDP od preko 80% ,primjer Srbija ga spustila na 50%. To znaci nema povecanja plata, nema investicija i nema smanjivanja nameta, konstatan deficit. Negdje se te pare moraju namaci, ili da se jos vise zaduzimo. Kamate na tom zaduzivanju su visoke jer smo vec prezaduzeni.… Više »

Lako
Gost
Lako

Nazalost Marv, moram se sloziti sa vama

Trt milojka
Gost
Trt milojka

2,5% precera, oko 1 mozda

Vaka
Gost
Vaka

Vaseljenski patrijah i Makron su 2 najveća četnika i izdajnika CG. E viva.

Marv
Gost
Marv

Ma Srbi su opet krivi garant!

Eon
Gost
Eon

Ovo se odnosi i na vas

Pjer
Gost
Pjer

Bice kako velike sile odluce i uvijek je bilo tako neznam cemu cudjenje.

Globovanje
Gost
Globovanje

EU je u krizi , zbog nejedinstva najvise i zbog pobjede desnog krila u mnogim EU drzavama . Dovoljna im je podrska USA dje je isto pobjedila desnica . Ako se ovaj tempo nastavi , zaželjećete se brzo i Junkera i Hilari Klinton i Merkelove …

Geneza
Gost
Geneza

Goluba za ministra spoljnih poslova. Ovakvo znanje iz političkih nauka ni na Oxfordu nemaju.

Region
Gost
Region

Sada će Crnogorskog Mitropolita i za ovo da optuže

Bokelj
Gost
Bokelj

Hahahahahahha kakav naslov, pa mi ovakvi kavi smo ne trebamo nikome.

Ozezi
Gost
Ozezi

Makron bi trebao da se okane politike ako ne misli bit ucesnik rusenja EU.Bolje bi bilo da se posveti svojoj babi.

Pisar
Gost
Pisar

Ovaj Makron se nije pokazao kao bistrina

Niks
Gost
Niks

Bez majke…vise ove price tipa ralje rusije,duhovi proslosti,srednji vijek..kakva je ovo demagogija..a oni samo dzepove pune i odijela mijenjaju,biju se u prsa i puna im usta patriotizma

Gorjan
Gost
Gorjan

Je li ono Raonić komentarisao situaciju u Izraelu pa su mu očitali bukvicu?!

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Birala birka izabrala krivog mirka.na kraju nas ni rusija nece.niko ne voli poltrone i licemjere koji bivaju na kraju zrtvovani od svojih gospodara jer su slabi ljudi.

REPUBLIKASRBSKA
Gost
REPUBLIKASRBSKA

Cuj ralje Rusije i Kine pa gospodo novinari ja ne vidim nigdje njihove baze sem Americkih(nato) pa kako njoh da zovemo ?

marius
Gost
marius

Ovizi Makron je utripova, da je mali Napoleon. Kad bi se on pita, brzija dana bi i EU, se utulila.

Siramusmajo
Gost
Siramusmajo

Razumiju li te doma ?

marius
Gost
marius

Naravno da NE!

Nevjernik
Gost
Nevjernik

Ne no se mi pitamo?

Walter
Gost
Walter

Ništa dobro francuska politika nije Crnoj Gori donijela dobro. Od 1918 pa evo i sada se pokazalo šta možemo očekivati od prijateljske Francuske.
Merci boque.

Ozezi
Gost
Ozezi

Beaucoup

Walter
Gost
Walter

Beacoup, tako je

Leno
Gost
Leno

Beaucoup

Marv
Gost
Marv

Tipican DPSovac 😀 hahaha

Aloalo
Gost
Aloalo

Nista neobicno. Kad je Francuska bila prijatelj Crnoj Gori? Nikad. Pa ni 1918.

Sistem
Gost
Sistem

A mi njima

Geneza
Gost
Geneza

Oteli ste im Boku pa vam vratili.

crnogorac
Gost
crnogorac

Opušteno, biće kako kažu “veliki”

Mila K
Gost
Mila K

Obavezno ove stavove u zvaničnoj formi podijeliti sa Francuskom. Nasjekiraće se.

Giro D Shabo
Gost
Giro D Shabo

Valjda nam gospodjica ne odrice pravo na misljenje.
Radi se o nasoj Zemlji, nasim zivotima i imamo pravo na nas stav zar ne?!

Meho
Gost
Meho

Pa pravo na stav ima i prase …

gedža
Gost
gedža

Francuzi se ništa ne pitaju. Makron ni u svojoj zemlji ne može uvesti red.
Žuti prsluci………..

Gulag78
Gost
Gulag78

Samo opušteno, ne treba ni biti dio EU. CG jeste evropska zemlja i treba da ima dobre odnose sa svima pogotovo sa EU ali ne treba ulazit u uniju ni sa kim!

Musa
Gost
Musa

Makron je inace slabic.

Oli
Gost
Oli

Slab je na babe

Kme kme
Gost
Kme kme

Makron produzena ruka velikosrpske svetosavsko hegemonisticko retrogardne politike koja hoce da crnu goru skrene sa evroatlanskog puta i ponisti njenu hiljadugodisnju drzavnost ahahahahaha

atak
Gost
atak

A koja Evropa i unija pa raspast ce se prije nego mi dobijemo dozvolu za clanstvo, nema potrebe da brinemo o izjavama Makrona. Pobrinite se da Crna Gora krene putem vracanja dugova, jer drzave nece bit za koju godinu koliko se nasa vlast zaduzila a nemamo djavolje industrije ili zdrave firme.

Nikola
Gost
Nikola

Pa što uzesmo kineski kredit za autoput, ako su to ralje? Što će nam ralje? Što nam NATO ne napravi autoput? Jer mi smo faktor stabilnosti, Rusi hoće da udare na Filadelfiju preko Buljarica, al mi im ne damo.

Walter
Gost
Walter

Pa nije Nato građevinska firma da pravi auto puteve.

Ozezi
Gost
Ozezi

Nato je vojna alijansa koja se s vremena na vrijeme bavi srpskom hegemonijom na Balkanu

Kao slovenija
Gost
Kao slovenija

Da nije privatna drzava organizovane kriminalne grupe, crna gora bi odavno bila clanica EU

Mima
Gost
Mima

Što smo očekivali od Francuza?! Fino su nam pomogli kroz istoriju.

Geneza
Gost
Geneza

A ko ce vama jadnima i pomoći kroz istoriju kad svima koji jesu okrecete ledja.

Banja
Gost
Banja

Ne možeš da isplati minimalac od 222.e a bi t EU. Malo nerealno, zar ne.

Tomos
Gost
Tomos

Zar mi ne držimo Rusiju pod sankcijama, haha…

Mile
Gost
Mile

Kad smo idioti…

murko
Gost
murko

I onda ide sa Kalimero facom okolo i kuka sto Rusi ne kupuju vino. Pa kako da kupe kada su unisteni sankcijama.

Tomos
Gost
Tomos

“Ne gura bas Mskron”, bilo bi guranje da smo tamo među njima pa da nas gura. Mi smo sad tamo vazda i bili.
Zapto neko misli da bi se drugačije odnosili prema nama sada, ili prije 200g…

Ćivša in goj
Gost
Ćivša in goj

Tramp je prije par godina tisnuo iza sebe onog nepomenika, a on se smješkao i tapšao ga po raminima

123
Gost
123

Nema nikakvog “guranja u ralje” ovoga ili onoga. CG je poklopljena od NATOa, i ne može da mrdne. Vlast je ucijenjena od Zapada i mora da sluša. Što ti je, tu ti je.

Preśednik
Gost
Preśednik

Ne nidooo Bog… samo da ne ovo ne stefi

Delija
Gost
Delija

Rusija I Kina su danas napredne zemlje,nisu zatcane kao prije 30 god kad je amerika bila pojam za sve,pa sta je tu toliko strasno??

Markisa1
Gost
Markisa1

Znas li ti o cemu pricas

del boy
Gost
del boy

znam,nego ti sto nisi isao dalje od rijeke crnojevica,ti ne znas! Kinezi u sred amerike rade velike projekte,a mi se nasli pametni da smo protiv njih

Ozezi
Gost
Ozezi

Napredne zemlje gdje njihovi gradjani uzivaju u demo(n)kratiji,

Geneza
Gost
Geneza

A ti uživaš u demokratiji isto kao i ameri?
hahahah

AOOOOOOO
Gost
AOOOOOOO

sat će nato milo ka nato erdoan da kupi S 400

Notre Dame
Gost
Notre Dame

Refleksija izblijeđele imperije, koja je navikla da je slušaju pa se slabo snalazi u situaciji đe treba da se dogovara, ili još jedna od strategijskih zabluda čovjeka koji i na personalnom planu donosi bizarne odluke.

Avro
Gost
Avro

Ne znam za Kinu,ali za Rusiju je najmanje 70% pravoslavnog naroda u CG.

Mefisto autofek
Gost
Mefisto autofek

Đe ste baždarili tu vagu?

Bokelj
Gost
Bokelj

Nismo u Petnjicu i Rozaje sigurno

Ozezi
Gost
Ozezi

Nepravoslavni u CG nebi trebalo da imaju pravo glasa?

Geneza
Gost
Geneza

Vi ste realno minorni. Nivo LSCG.

Kašikovic
Gost
Kašikovic

Crna Gora je sa kreditom od milijardu eura vec u raljama kine ? Cime je garantovano vracanje kredita ?

Budimo realni
Gost
Budimo realni

“I Evropskoj uniji je jasno da bez država Zapadnog Balkana i Crne Gore, koja je najviše poodmakla u tim procesima, Evropa ostaje nekompletna i veoma ranjiva” Вјерује ли ова несрећа у ово или се само додворава власти?!

Gospava
Gost
Gospava

Nesreca, nesreca ! Predsjednik Francuske se dodvorava vlasti !!!! Kojoj ?

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Нијесам цитирао Макрона него Поповића. Него моја Госпава ако не читаш текст немој ни коментаре или се барем суздржи коментарисања јер онда показујеш свој незавидни степен интелигенције.

Draško
Gost
Draško

Gospava gleda samo slike,tekst je nebitan

Gospava
Gost
Gospava

Bolje bi bilo da ga vas dvojica nijeste citali kako ste ga svatili !!!

Vaše ime
Gost
Vaše ime

Zbunio si je komentarom pisanim sa dva pisma. Ti još nisi prelomio?!,😀

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Први дио је латиницом и у наводницима јер сам копирао дио текста. Други који сам ја писао је Ћирилицом. Није компликовано за оног ко је макар основну завршио. Нажалост пуно је таквих ко ти и Госпава којима би ваљало нацртат. Но будите ми здраво.

Gospava
Gost
Gospava

Budimo realni, ti si samo tračara !!

Gospava
Gost
Gospava

Popovic nista nije rekao, evo procitaj opet pa se uvjeri da nista nije rekao, sve sto pise u ovom clanku je potpuno nebitno i bez ikakve tezine, dovoljan je naslov !!!

Ozezi
Gost
Ozezi

Gospava,ako imas vise od 65 godina imas dobre sanse kod Makrona.Mozda nam uhvatis protekciju?

KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

napraviti im konkurentnu evropu tj napraviti novu jugoslaviju dje djesve clanice biti ravnopravne i saradjivati izmedju sebe itd itd…

Janik
Gost
Janik

Prvo bi morali da maknemo tita sa blazovoga mosta, pa da i mostu promijenimo ime, pa tek onda se ukljucimo u pricu o novoj jugoslaviji koje nikad biti nece !!!

Pomorac
Gost
Pomorac

Nikad vise!

Ozezi
Gost
Ozezi

A da toj novoj Jugoslaviji damo ime Srbistan?Da znamo na cemu smo.

Novosadjanin
Gost
Novosadjanin

Daleko bilo. Svako za sebe. Postoji CEFTA i to je maksimum sto se tice nekog saveza po pitanju ekonomije. Sta ce ti bolje.

Ozezi
Gost
Ozezi

Novosadjanina za predsjednika Srbije

Send this to a friend