Politika Predsjednički

Mandić: Bojanić bio na protestima, protiv je NATO-a i govori srpski

Predsjednički kandidat Demokratskog fronta i dijela “građanske opozicije” Mladen Bojanić počeo je kampanju na sjednici stranačkih organa Nove srpske demokratije.

Bojanić

Bojanić je prisustvovao sjednici proširenog sastava Izvršnog odbora Nove, kojom je predsjedavao Milutin Đukanović, a pored čelnika te stranke, članice Demokratskog fronta, prisustvovali su i predsjednici opštinskih odbora, objavio je portal IN4S pisanje Slobode.

Bojanić nije juče odgovarao na telefonske pozive i SMS-ove redakcije Pobjede, ali prema pouzdanim saznanjima tog lista predsjednički kandidat DF-a, Demokrata, SNP-a i GP URA prisustvovaće stranačkim sjednicama svih konstituenata koji su ga podržali u predsjedničkoj trci.

Za danas je predviđeno prisustvo Bojanića na sjednici Izvršnog odbora SNP-a u proširenom sastavu.

“On je kandidat koji ima i snagu i znanje da rukovodi državom. To je čovjek koji je zajedno sa građanima “gutao suzavce na protestima oktobra 2015. Takođe, njegovo zalaganje protiv NATO integracija prepoznato je u javnosti. Čovjek je koji govori srpskim jezikom, ali isto tako ima kontakte sa mnogim evropskim zvaničnicima i njeguje crnogorske vrijednosti “, rekao je lider Nove Andrija Mandić, predstavljajući Bojanića.

Andrija Mandić
Mandić

Dodao je da DPS ima velike probleme u svojim redovima zbog ujedinjenja većeg dijela opozicije.

“Ovo je istorijski dogovor za opoziciju u Crnoj Gori. U DPS-u dobro znaju koliko je to pogubno za njih”, rekao je Mandić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Realno
Gost
Realno

Natovci ,zelenaši ,montenegrini…spremite se za poraz,biće da kmečite kao sto ste kmečali u beranama…

FreeMontenegro
Gost
FreeMontenegro

Ako su vam berane pobjeda vi starno zivite u zemlji snova, no nije ni cudo, cirilicni dinaroidi su veeeliki mitomani, poznato je 😉

Anita
Gost
Anita

A Mandiću vi ste ekipa grdja od nagrdjenih!
Ja vjerujem da ni Milić iz snp-a neće doć na tu sjednicu iako je proširena,jer ga sramota da ga ko vidi sa vama.

Realno
Gost
Realno

Normalno da Milic neće doći jar je dps doušnik…

Anita
Gost
Anita

Sa svim Bojanicevim sposobnostima koje si nam naveo Mandicu, mozemo lako zakljuciti da on kao predsjednik nebi proputio daleko. Mozda tu do sela i šuma dje se tebe ono auto pokvarilo kad si bio po terenu da vodis predizborne razgovore sa gradjanima. Nisam sigurna ni kod Vučića nit da bi stiza nit da bi pozeljan bio.

ccccccc
Gost
ccccccc

Haha…baš ga kanali…. po principu jmalo te predlažem jmalo te pljujem.

Mirjana J
Gost
Mirjana J

Znači Dritan da ugasi partiju. Barem kod nas na Cetinje.

Biohazard
Gost
Biohazard

Pomogo mu je bas , to mu je sigurno i bio cilj …

Bata Gašić
Gost
Bata Gašić

Mandić, tipični UDBA saradnik i spavač, al kolko je budan, više se ne može nazvati ni spavačem, namjerno stavlja akcenat na stvari koje bi mogle da odvrate procrnogorske birače da glasaju za Bojanića, jer zna se šta je saradniku UDBA-e glavni cilj- da Milo vječno vlada Crnom Gorom.

Zoran beograd
Gost
Zoran beograd

Znaci bojanica za novog vodju velikosrpskih
glasača u crnoj gori.

mojsije
Gost
mojsije

Mandic je saopstio angazovanje Bojanica u politickim zbivanjima u Crnoj Gori i u svemu dijeli stavove Fronta.Tako je lice i najlicje Bojanica rsvijtljeno.Dio tzv.gradjanske opozicije slijedi takvu politiku i tme su su razotkrili svoj pravi inditet.O Bojanicu je suvisno govoriti,jer je prepozntljiv i kao bizmisen i kao politicar i kao covjek,uglavnom kao promasena licnost.

21 MAJ
Gost
21 MAJ

Crnoj Gori treba perdsjednik Crnogorac koji govori crnogorski jezik i postuje razlicitosti….

Gost
Gost
Gost

Jedino se u nasoj zemlji mogu podrzavati kandidati koji su protiv nase zemlje i svega naseg. Izrodi.. i jos se ponose sa takvim stavovima..

tebra
Gost
tebra

u pravu si gost! protiv lazne crne gore!

Trebjesaa
Gost
Trebjesaa

црна горо неволимте више кад ти шербо историју пише

Gost
Gost
Gost

Onda je odlican kandidat, ali za predsjednika Srbije, ne Crne Gore.

Mina
Gost
Mina

Evo i ja sam protiv NATO saveza,i srpski govorim,ali cu glasati Draginju,jer je ona bolji kandidat od Bojanica.Uostalom,ona je obecala da ce napustiti partiju,kad pobijedi na izborima,upravo da bi bila predsjednica svih gradjana Crne Gore.

FreeMontenegro
Gost
FreeMontenegro

Draginja je upravo obecala gore navedeno, jer zna da nece pobijedit, a imace odlican izgovor da se udalji od ranje…..svi su se udaljili od njega a Draginja bi i zvanicno to da odradi…..;)

Boli istina
Gost
Boli istina

Bojanicu, Bog ti vreće dao,Ajde skini ova go…. da nam ova djece bar sreće vide kad nas unistise….dps bagra i lopovi…

Gost
Gost
Gost

A ovaj ce te usrecit…Po komentaru dolje vidim da si bolesnik kao i vecina tvojih istomisljenika. Pih.

Boli istina
Gost
Boli istina

Gost,pih je lijepa riječ za tvoj opis,govedo jedno ortodoksno!!!!

FreeMontenegro
Gost
FreeMontenegro

@gost: ovaj sto ga istina boli je inace jedan od mini lidera df-ovaca……mislim da je radun u pitanju…ovakva kultura samo njima prilici…obijesnim nariljanim cetvrtanima!

Orah
Gost
Orah

Sada će da jača kandidat SDPa, Ranko je odlično odigrao, svka mu čast.
A ovaj Milov čovjek, bolje da je ćutao, sada je samo dokazao ko je i što je!

cvet
Gost
cvet

Cus Mandic Milov cocjek, kakve su to gluposti? Ovaj ni sam ne zna dje ce, ne mijesajte babe i zabe.

Orah
Gost
Orah

Samo li malo Milašu zatrese evo ga Amfilohije ili ovaj da stabilizuju tlo….

tebra
Gost
tebra

ne, cveticu sareni nije uopste… samo mu je kumara ahhahah

FreeMontenegro
Gost
FreeMontenegro

manda je najvjerniji lomijev igrac…..i jos dvojica mini lidera df-ovaca…..

Brendon
Gost
Brendon

Ja mislim da ako ovi iz DPS-a odluce da neizaberu kandidata i preskoce ove izbore da bi ovi nekako uspjeli da i te izbore izgube.

jala
Gost
jala

Hahahaha, a oni svakako gube jer su vjeciti gubitnici. Kandidati kao nestranacki a svi promijenili partija i partija, kao da je narod glup i pada na njihove fore i manipulacije.

maxima
Gost
maxima

Bojanic ce imati manje glasova nego sto bi imao ijedan drugi opozicionar jer je realno nekvalitetan kadar, pasivan i potpuno nebitan. Sa takvom pojavom nema kud u trku sa kandidatom DPS-a

Stevo
Gost
Stevo

Pa cekaj je li on nestranacki, zasto dolazi na sastanke Nove??? A bio je i u Pozitivnu prije, pa kod Milacica… Odje se ne zna ko pije ko placa.

svrcka
Gost
svrcka

Prosto nije normalno da predsjednicki kanidat bude neko ko sebe ne smatra crnogorcem, neko ko ne govori crnogorskim jezikom, neko ko ne postuje crnogorske simbole, neko ko je bio protiv nezavisnosti ove drzave, protiv NATO-a i sve tako u nedogled. Licno mi Bojanic ne smeta ali nidje veze njegova kandidatura

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Po toj logici Crna Gora do prije 10 godina, nikad ne bi imala predsjednika.

xxy
Gost
xxy

Po zadnjem popisu mnogo vise ljudi govori srpski nego crnogorski , pa je logicno da bude presjednik drzave koji govori kako i vecina naroda.

tebra
Gost
tebra

aha nato je jako bitan preduslov

Nikola I
Gost
Nikola I

PA FINO SI MU POMOGAO SA OVOM IZJAVOM DPS-ov covjece!!

Mark
Gost
Mark

Sta je ovi brate mili Milo podrzava Bosance URA Srbofile

Obilic
Gost
Obilic

Važno je da ne pripada stambenoj gusinjsko-cetinjskoj koaliciji.Jako je bitno da nije Dukljanin-Montenegrin već izdanak junaka sa Vučijeg Dola. Vazno je da nema ništa sa komunistima.Važno je da srpski piše i zbori.Najvažnije je da nije pobornik gusinjske CG i cetinjske Sekuline….

Mrgud
Gost
Mrgud

..i da su mu je Kačavenda i Pahomije,još i ostatak vladika na koje se osnovano sumnja duhovne vođe. Pomenu stambene,da nisu Amfijeve zgrade gotove. Koliko po m2. Može li kod njega 1000+ stanova akcija.

Gost
Gost
Gost

Sta fali komunizmu? Smeta jedino onim ispranim mozgovima koji velicaju Amfija, Kacavendu i slicne moralne gromade.

Musa
Gost
Musa

Nekad se pitam radim li i ja u DB?

Boli istina
Gost
Boli istina

Nije ovo Montenegro,no junačko srpsko leglo,srpska Sparta….dolje zelenaši i montenegrini,još malo pa nestalo je vasega zuluma,kao sto ste pali ‘18-te tako će te i sada ….

MAJA B
Gost
MAJA B

Gospodo draga, ovo je Crna Gora, 1918 je bila prije tacno 100 godina. Takodje, CG je postala nezavisna medjunarodno priznata drzava 21.maja 2006.godine, pa tako ima svoje drzavne simbole, svoj jezik i kulturu. Dakle, kome ne odgovara, za Srbiju vam viza ne treba

Boli istina
Gost
Boli istina

Treba će tebi viza poslije izbora…nego neznam ko će ti je dati go…. jedno separatističko….kako ste ugušeni ‘18-te tako će i sasa biti, na Kosovo i Albaniju će te to su vam saveznici!!!!

Gost
Gost
Gost

@Boli istina eto kako se vidi da si bolestan i ti i tvoji istomisljenici, nidje nema da te neko cera iz svoje drzave! I vi da nam vodite drzavu, e kuku krvnika… To dje vam se moze, odje ne!

Mrgud
Gost
Mrgud

Bravo srbine,a šta bi mogao pametno očekivati o takvih..500 godina je učinilo svoje. Kladim se da si garav ko Anadolac.

Musa
Gost
Musa

Svakako dobar dio ‘Crnogoraca’ ima srbijanski, bosanski, hrvatski i druge pasose. Malo nas je ostalo koji sjedimo na jednu stolicu.

Mrgud
Gost
Mrgud

Vojvodin đak. Ovako se tjeraju ovčice u Milov tor.

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Cist Srbin Bojanic-kontra Crnogorca…Tako cemo znat pravi istinu. U CG….Sprstit ce ga Milo….

Ukradose mi ime
Gost
Ukradose mi ime

Ja se taman ponadao jedan gradanski kandidat kad ono protestovao protiv nato govori srpski vjerovatno cita i pise samo cirilicu iako zna i latinicu vidim ja da je on kandidad one malo gradanskije gradanske opozicijje

H2o
Gost
H2o

Sjetite se samo Vojvode kad je strajkovao glađu 2008 zbog priznanja kosova..u toku štrajka je i jeo i pio vodu..glumio je žrtvu a u stvari ubrao politicke poene ..tada je zaveo narod na pogresnu stranu i napravio podjele u CG koje i dan danas razaraju drustvo i Crnogorce..on je najveca prevara u istoriji CG

FreeMontenegro
Gost
FreeMontenegro

manda ti je takozvani pripejd srbin….glavni lomijev igrac 😉

duda
Gost
duda

Ovaj duduk od Vojvode misli da će ovakvim izjavama pomoći Bojaniću?

H2o
Gost
H2o

Ovoga Mandica treba strpati u zatvor u korist i vlasti i opozicije…izdao je svoje izdat ce i vase..nit je voda nit je vino..

BumBum
Gost
BumBum

Bojanic jeste mozda protiv NATA, ali je za C.G. u E.U. Vidim ga kao dobrog kandidata.

Beti bup
Gost
Beti bup

Kao Vučic.

Sasha
Gost
Sasha

Vučić je u 2017 godini donio 7 milijardi eura direktnih inostranih investicija, što je za 4 milijardi više nego u 2016, VW ili neka druga Njemačka autoindustrija dolazi u Srbiju-pored Fijata, Siemens otvara najnovije postrojenje u Srbiji, IKEA je otvorena, Alibaba najveći magnat za internet prodaju ulazi u Srbiju. Bilo koji kandidat da uradi ovako nešto za CG bio bi… Više »

Beti bup
Gost
Beti bup

Eto ga tebi za vazda zajedno sa Vucicevicem iz Informera..Maricem i Bebom. Koliko su ih sj…li ništa im neće biti o prese.

Huxley
Gost
Huxley

@Sasha
Jes’ to na Pinku vidio ili u Informeru pročitao???
Gukni “Pinkova Zvezdice”

Sasha
Gost
Sasha

@Huxley
Ako iole čitaš novine,portale a i gledaš tv siguran sam da ćeš naići na te informacije.
Jedino ako si slijep pored oba oka.
Uostalom najnovija vijest je da njemački Continental otvara razvojni centar u Banatu 😉

And
Gost
And

Mandicu, pocela kampanja za Mila a? duso prodana…opet potenciras podjele za racun druga ti Mila

Huxley
Gost
Huxley

@And
Tek ćeš viđet kad Risto okadi srbstvom Bojanića tamo neđe 2-3 dana pred glasanje.
Čisto da Milu ugodi.
Elem Mijlentije nema većijeh saveznila od “Vojvode od Kolenicu i onog bradatog gremlina Rista.

FreeMontenegro
Gost
FreeMontenegro

Kaze manda: “To je čovjek koji je zajedno sa građanima gutao suzavce na protestima…” dok je isti manda gutao kolenice po zabjelskim restoranima 😉

amo
Gost
amo

Bojanic je inace KVD(kako vjetar duva),a to sto govori srpski ne daje mu pravo da bude kandidat za predsjednika crne gore.

Mirko
Gost
Mirko

Ocete li ic zajedno sa Pipunom da branite Kosovo 🙂

Mirko
Gost
Mirko

Jeli bio sa tobom u Kristal uteka posto ste izgleda ista fela 🙂

William Wallace
Gost
William Wallace

Treba ustavom zabraniti bavljenje politikom svim sadasnjim akterima crnogorske politicke scene jer svi zajednickim snagama rade protiv interesa prosjecnog gradjanina CG.

Stari
Gost
Stari

Bravo

Tale
Gost
Tale

Pa sta ako je bio protiv NATA, i predsjednik Ceske Republike je protiv NATA, i opet je izabran za drugu mandat.

Sreten
Gost
Sreten

Svima je uzalud sto se kandiduju!
DRAGINJA DO POBJEDE!!!!!!

helena
Gost
helena

Je li ovo Ranja kupio Draginji botove?

Garavi
Gost
Garavi

Kako URA podrzava covjeka koji protiv svega za sta se oni zalazu ?

Čevo
Gost
Čevo

Ova njegova izjava najbolje ilustruje čiji je on zapravo vojnik.

Papratine
Gost
Papratine

Ovaj mandic vise pomaze milu. No citav dps. Jeli on normalan , prica da je srbin i ako je to nesmijes da ispoljavas.

Daks
Gost
Daks

Neko reče jednom davno Dritane što ćeš sa četnicima? On demantova sve na plenumu a sad se vidi ko je bio u pravu!

Zarija
Gost
Zarija

Da zna da ce pobijediti nikad Mandic ne bi postavio Bojanica kao predsjednickog kandidata, nego bi bio on ili bi eventiualno gledali trku za kandidata u opoziciji !

Realno
Gost
Realno

Jesi listi onaj Zarija Franovic iz bara sto nikako da ga neko pita odakle mu toliki kapital sirom cg….

Marko
Gost
Marko

Po ovim karakteristikama rekao bih da je Bojanic trebao da se kandiduje za predsjednika matice srpske

Realno
Gost
Realno

A ne nego islamske zajednice….Ajde se poturci,govedo jedno nepismeno!!!

Biohazard
Gost
Biohazard

Realno je pravi srbijanski licemjer 😂 kakva lunja sto je ovo

FreeMontenegro
Gost
FreeMontenegro

…pati od opasne nehebice….ni jedna ga crnogorka nece a serbijanke ga fermaju dok su na more, al ipak ne daju;)

Mrgud
Gost
Mrgud

Opet si se otkino. Vidim da grizeš.

Boli istina
Gost
Boli istina

Ugrižen ti mene za k…. majmune

Bond
Gost
Bond

Ujedinjenje opozicije je velika prevara, narod je to vidio tako da vjerovatno i sami znate da je za vas to pogubno.

Realno
Gost
Realno

Veće prevare u Evropi nema od dps-sekte….toliko godina vam ispitaju mozak ,da i pored preživljavanja mislite da živite u izobilju….

Mrgud
Gost
Mrgud

Đe si na privremenom radu u Crnoj Gori. Na građevini,u kanalu. Vas je preko dvadeset hiljada iz bogate Srbije u najmu kod nas. Kako je da je,za vas zapad. Strpite se sad će plantaže.

Boli istina
Gost
Boli istina

E … pa ti jadan od svojega bijesa ne znaš sto lupaš….mozak ti je izgorio od mržnje…

Ilija
Gost
Ilija

Kad vidim kako ste poredstavili Bojanica bolje da ga nijeste ni predstavaljali, vi se ponosite time sto on prica srpskim jezikom, sto je gutao suzavac, sto je protiv NATO-a, pa sto se onda kandiduje za predsjednika drzave jer sve ovo sto ste nabrojali nema veze sa CG?

lenka
Gost
lenka

Bio protiv NATO-a, a ako bi nekim slucajem postao predsjednik morao bi da posjecuje sastanke gdje se govori o NATO-u i da bude sa liderima drzava clanica i jos niz nekih stvari. Uostalom, CG je punopravna clanica NATO-a, pa mi nema bas logike ni njegova kandidatura

Realno
Gost
Realno

Doći će vrijeme kada će se raspisati referendum o članstvu u NATO,kao u svim demokratskim zemljama,a ne da režim određuje sam.Nasa je muka trajala dosta dugo a vaša će dovijeka kad doplovite u duboku izolaciju jer će vas narod pljuvati na svakom cosku….a polako samo!!!

Biohazard
Gost
Biohazard

Pitanje izlaska iz NATO-a za jednu clanicu , moze da dodje na red tek poslje 20 godina od ulaska čobane

Realno
Gost
Realno

Trpimo ovu torturu evo 30 godina skoro,proći će i tih 20 pod NATO agresijom,mada sumljam da će nam biti gore nego sada!!!!

Orange
Gost
Orange

Bojanic znaci, ne moze biti predsjednik svih gradjana Crne Gore.

Pjer
Gost
Pjer

E tajse nije rodijo odje da zadovolji sve.Nego ko bivsa Jugoslavija 6 sto clano presjednistvo ili jos bolje BORD presjednika ljepse zvuci pa na cemovsko polje dase dobro pobepaju i koji prezivi da bude zajednicki.Eto ja ne vidim drugog resenja a ni postenijega.

CG 4ever
Gost
CG 4ever

A kako Pjer druze se nije rodio, evo ti ga Hajdukovic.

Stari
Gost
Stari

Slazemse ali i on mnogima smeta nazalost

Pjer
Gost
Pjer

Ja podrzavam Hajdukovica sto ne znaci dacega podrzati pola CG

Mlatunjanin
Gost
Mlatunjanin

Pola države je nepismeno, druga polovina je zadrta. Zato Hajduković nema šanse

Realno
Gost
Realno

A ko treba da bude,dps kandidat po tebi,e pa neće moći ovog puta….odzvonilo je vaše,od straha neznatne gdje udarate ….

lolipop
Gost
lolipop

Kako shvatih Bojanic je bio i radio sve sto nije trebalo. Ne shvatam kako neko ko zeli da bude predsjednik jedne drzave govori jezikom druge. Konfuzno

William Wallace
Gost
William Wallace

Predsjednik mora da voli svoju drzavu, ali ne i da mrzi druge. A sto se jezika tice, kojim jezikom se govori u SAD, Kanadi, Australiji…?
Treba malo prouciti istoriju pa onda diskutovati o nekim pitanjima.

soki
Gost
soki

Mora da voli svoju drzavu, druge da postuje ali ne moze da voli drugu drzavu a svoju prezire. Sto se tice jezika, sigurno srpski ne govore

requiem
Gost
requiem

Posto amerikanci imaju svoj standard za engleski jezik, koji se razlikuje od izvronog britanskog, zivo me interesuje kako bi reakcija bila na takvu postavku stvari (primjeri color vs. colour, organization vs. organisation, learned vs. learnt, hood vs. bonnet, apartment vs. flat). Ono govorimo srpsko-hrvatskim jezikom, po crnogorskom standardu. Siguran sam da bi svi bili presrecni.

Vitez
Gost
Vitez

a yasto to sto je neko srbin ynaci da je lose_ yar su samo pripadnici crnogorske nacije dobri? ynaci li to da svaka pripadnost naciji sem crnogorske je losa?

Orange
Gost
Orange

To znaci da je ovo drzava Crna Gora, suverena, medjunarodno priznata i predjsednik ne moze biti neko ko po sred Crne Gore priklamuje druge vrijednosri, prica drugim jezikom i nosi zastavu Crne Gore.

Trebjesaa
Gost
Trebjesaa

учиио си ћирилицу караџића вука

Makili
Gost
Makili

Ne znaci da je iko los, svi smo jednaki, ali nije za ponos da kandidat za prvog covjeka drzave govori jezikom druge drzave, velica drugu drzavu i bude potiv odluka u drzavi gdje se kandiduje za predsjednika

Lalaland
Gost
Lalaland

Zamisli da se za predsjednika Francuske kandiduje neko ko govori njemacki jezik

Vitez
Gost
Vitez

Mandic radi samo za svoje dupe, ne za opoziciju..

Kapetan Leši
Gost
Kapetan Leši

Za koga ti radis Mandicu,miniras sopstvenog kandidata?!!

kroko
Gost
kroko

Kako to sopstvenog kandidata? Ja sam procitao da je Bojanic nestranacki kandidat

Zelenasi
Gost
Zelenasi

E pa super sto si ga raskrinkao. Bojanic NECE dobiti podrsku zelenasa jer je posrbica.

Milorad
Gost
Milorad

Kako ga pohvali ovaj sad te bas necu glasat. Bojanic bio protiv NATA protiv EU protiv SAMOSTALNE CRNE GORE govori Srpski i majka mu Rusija. On ima sve ono sto je protiv intetesa CG sramota jos ga hvali tako.

Vitez
Gost
Vitez

A zasto neko ko govori sprski jezik znaci da je protivnik crne gore?

Dana
Gost
Dana

Ne znaci da je protivnik Crne Gore, ali svi ovi su vec pokazali svojim djelima da su protiv Crne Gore.

Milorad
Gost
Milorad

Viteze da se malo ranije odvoio od ove druzine sto ga podrzavaju i od mene bi imao glas ali ovako nemogu nikako da ga prifatim jer kad vidim ko je uz njega nema sanse da me dobije . Glasam za onu iz SDP i ako Ranju ocima nemogu vidjet ni ove iz DPS a takodje i one iz DF isto… Više »

delboj
Gost
delboj

Ovo je bitno prepoznati. Odmah Mandic u startu minira Bojanica toboze ga hvaleci prosrpskim glasacima. Stari je to udbas.

Mitar
Gost
Mitar

Evo ga Veliki Vojvoda i Veliki partner DPS’a
Zna da se na veliku zalost mi dijelimo na Srbijance i Crnogorce i sad onu koji su protiv DPS politike glasat ce opet za njih jer je Bojanic Srbijanac. E Mandicu,tvoja djeca i tvojih partnera imala rucak kakvih danasima 60% porodica u Crnu Goru da crnja ne moze biti

Eto tako
Gost
Eto tako

Zar ne vide ostale stranke da je ovaj covjek takav teret da vuce sve da potopi, strankabim je pred izdisaju, razdvojite se slobodno pa cete vidjeti sto ce se desiri, strasnu ce ih kazniti biraci za ovu lakrdiju sto su radili zadnjih godinu dana

Vitez
Gost
Vitez

najmanje je bitno ko govori kojima jezikom. to uopste nije kriterijum da li ce neko biti dobar predjsednik ili nece

Jovanka BD
Gost
Jovanka BD

Pa ovo je za URU strašna vijest. Mogu ključ u bravu, bolje da su na vrijeme svezali one crvene kravate.

Prle
Gost
Prle

Nijeste vi nista bolji od njih , ali oni moraju jednom da odu sa vlasti !

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Kandidat za Presjednika je ANTI’CRNOGORAC…ovoga nema nigdje u svijetu…Jede Dukljanski KRUV…a ne zbori Lingva Montenegrina…Protiv Nato je (A Nato je garant mira u cg…Tragedija jedne nacije…Presjednik Kandidat je ANTICRNOGORAC..

tebra
Gost
tebra

ne jede dukljanski kruv nego bokeljsku kastradinu 😉 put pastrovica gore i ne silazite!

tebra
Gost
tebra

i hercegovacku pogacu 😉

Realan $$$
Gost
Realan $$$

Pa kako ja da glasam za njega navodno gradjanske opcije kada podrzavam Nato,ne gutam suzavce ne govorim srpskim jezikom i djecu odgajam da voli i postuje drzavu u kojoj su rodjeni i zive.

Bistri
Gost
Bistri

Ha ha vadi ga ovo što govori srbski, odbaciće do 15% samo ako ga DF podrži 100%.

Bhf
Gost
Bhf

Spojilo se nespojivo građanska opozicija i nacionalistička opozicija zarad dolaska na vlast

free samples
Gost
free samples
Hood
Gost
Hood

Gutao je bojanic suzavce dok si to mandicu gutao koljenicu u kristal

Biohazard
Gost
Biohazard

Hohohohohoho

Obilic
Gost
Obilic

Za mene je najvažnije da je protiv Natoa,da govori srpskim jezikom i da je za kanonsku crkvu.Važno je da nije sljedbenik … zločinaca … i da nema nikakve veze sa cetinjsko-gusinjskom koalicijom.

Durmitor
Gost
Durmitor

O cemu ova baba od vojvode trabunja,isti je kao Vojvoda Paja iz drzavnog udara

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ovo je presmiješno. Reče Mandić” Njeguje crnogorske vrijednosti”. A Bojanić je protiv svega crnogorskog a uz to prevarant sa berze. Nema šanse da će neko glasat za njega ako ga poznaje.

Durmitor
Gost
Durmitor

Ne lupaj Mandicu obraza ti,sta ce ti sada priča oko jezika i Nato-a,namjerno dijeliš glasače i razbijaš opoziciju

Marko
Gost
Marko

najpametniji komentar. Bravo

Dzidzi
Gost
Dzidzi

Slicni komentari bi bili da je kandidat procenogorski orjentisan,naravno to df i druge prosrpske partije nikad nebi podrzali,da je za nato i tako to.i onda mi opozicija prica o zajednistu i rusenje vlasti.pa nije moguce ujediniti toliko razlicite stavove.pogledaj mo sto je osnova za kandidata? Kojim jezikom govori i koja crka i jeli za nato ili nije? To su reference… Više »

Roza
Gost
Roza

Dobro si, on hoce srbina

Ivana
Gost
Ivana

Sto se ti ne kandidova Manducu?! Da vidis sta narod misli o tvojoj politici?!

Ćotek
Gost
Ćotek

pripejd vojvoda, DPSov čovjek 🙂

Dario
Gost
Dario

Bojanicu, povlaci se dok te ‘ujedinjena opozicija’ nije izbrisala sa politicke scene Crne Gore. Ne dozvoli da te potrose da bi ssbe sacuvali. Ti ces im na kraju biti kriv, kao Lekic Frontu prije nekoliko godina.

Realno
Gost
Realno

Bliži se kraj torture građana od strane rezima dps-a…biće kmeeee kmeeee kao u beranama!!!!!

Zelenasi
Gost
Zelenasi

Sto kmecis izrode?

Realno
Gost
Realno

Biće tebi kmeee kmeee poslije izbora go….zelenasko…mala će vam biti cg!!!!

gmt
Gost
gmt

Mandić je najisplativija investicija DPS-a ikad.

Eto tako
Gost
Eto tako

Potpuno se slazem!

Stari
Gost
Stari

Dede pogurajga malo ali u suprotnom pravcu od pozeljno.Tesko nama svima sa vama svima.Prodjenam vecini zivot u palamudjenju i nemastini.No konamje kriv.

Montegora
Gost
Montegora

Bojanic je je položio sve testove koje jedan političar u CG može da položi: nije kupljen kada su drugi kupljeni, nije bježao kada su drugi bježali, nije okrenuo leđa kada su se drugi pravili ludi, nije propustio da kaže ono što je trebalo reći. I pored toga možda nije idealan kandidat, ali je najbolji trenutno od ponuđenih. Svima je žao… Više »

Racko
Gost
Racko

Bolje da ne ide grlom u jagode. Mandic ga je vec sahranio.

Vartolomej
Gost
Vartolomej

Ovaj ga odmah diskvalifikova

Trol
Gost
Trol

Oce li iko objasniti ovome covjeku da on koga preporuci niko ga u pamet glasat nece… Nemas ti kome, Andro, pricat o gutanju suzavca jer si ti tad guto koljenicu… Toliko si mrzak posto narodu da izadjes javno i reces podrzavam kandidata DPS-a ni ovi iz DPSa ga glasali ne bi u inat

Papratine
Gost
Papratine

E kad je srbin , onda cemo draginju.

Papratine
Gost
Papratine

Najbolje bi bilo da ti nista ne pricac, s tobom on nema srece. Oces da istaknes da je srbin a nama treba da je crnogorac.

free samples
Gost
free samples

ima li ko da ovome nesretniku Mandicu kaze da ne progovara do kraja kampanje ….a bogami i duze!!!

\"nezavisni inte
Gost
\"nezavisni inte

Svaka mu čast, ovo što govori “SRPSKI” i što je protiv NATO…Eto ga Dritanu i Bečiću, nama ne treba…

Pecicanin
Gost
Pecicanin

Mandicu mudra glavo iz Kristala sve nam rece o tvom predsjednickom kandidatu ali nam ne rece koliko je procenata crnogorac a koliko srbin .

rrrr
Gost
rrrr

Ovaj Mandic je najblizi Milov saradnik. Pa da tebe nema penalu Mila bi davno makli sa vlasti, ajde izgubise nedje ……………….nije moguce da je ovako glup………….nego samo igra za DPS .

POJK
Gost
POJK

Je su li svi u ovaj DF ovako bandoglavi kao ovaj Mandić kad mu dopuštaju da ih on vodi. Što drugi gradiše 30 godina, on razgradi za 1 minut.

ND
Gost
ND

E zbog tofa sto je tebi i maminom sinu dobar,u CG neema sanse. Kao i uvijek!

Blavor
Gost
Blavor

Ne treba mu neprijatelj pored ovakvih prijatelja

z d
Gost
z d

Zaboravio je da kaže koliko je Bojanić para zgrnuo zajedno sa svojim gazdama, vlasnicima “Vijesti” sa onim prevarama oko akcija i Berze.

Tako je to
Gost
Tako je to

Bravo Mandiću srbine

Roko pajser
Gost
Roko pajser

Tako je vojvoda. Odma ga ozrači i podmetni nogu, pa podji na hamburger u krunu..

Ivan
Gost
Ivan

Znači Bojanić i zvanično četnik.

free samples
Gost
free samples

Evo ovog najvjernijeg DPS igraca poceo je da kopa Bojanica…..Eh ko je danas sve opozicija majko mila

Send this to a friend