Politika

Mandić i Knežević: Božović nije rekao ništa što ne misli svaki Srbin u Crnoj Gori, Srbija da zaustavi dukljanske naume

Foto: Arhiva RTCG

Ambasador Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović nije saopštio ništa što ne misli i ne govori svaki Srbin u Crnoj Gori, saopštili su večeras lideri Demokratskog fronta Andrija Mandić i Milan Knežević. Oni su, dodaje se u saopštenju, kao politički predstavnici srpskog naroda iz Crne Gore razgovarali sa sprskim predsjednikom Aleksandrom Vučićem i srpskim državnim vrhom o “sramotnoj odluci odlazećeg crnogorskog režima da protjera srpskog ambasadora”.

“Ali da je odlazeći režim Mila Đukanovića želio da njegovim protjerivanjem nepopravljivo i trajno poremeti odnose naše dvije bratske države. Slijedeći nacionalne interse srpskog naroda u borbi za njegov opstanak u Crnoj Gori, lideri DF se snažno zalažu da buduća vlast napravi radikalni zaokret u spoljnoj politici i odnose Srbije i Crne Gore podigne na najviši nivo”, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da su lideri DF-a srpskom državnom vrhu iznijeli mišljenje kako bi Srbija trebalo uraditi sve sto je u njenoj moći da se zaustave ovakvi i slični antisrpski dukljanski naumi, i tako stvorila pretpostavke da se nakon 2. decembra, u najkraćem mogućem roku odnosi dvije bratske države unaprijede i podignu na najviši mogući nivo”.

Podsjetimo, ambasador Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović proglašen je juče za personu non grata i od njega je zatraženo da napusti Crnu Goru.

Ministarstvo spoljnih poslova Srbije postupilo na recipročan način i ambasadora Crne Gore u Srbiji, Tarzana Miloševića takođe proglasilo personom non grata, ali je premijerka Srbije Ana Brnabić večeras saopštila da povlače tu odluku.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Milos
Gost
Milos

Knezevicu bitno je da ti je zgodna vjerenica bas je lijepa pa pusti pricu hahahaha komedije od njega ako nije u pravu katnic da ne mozes nacuditi sa kim je

Marko K.
Gost
Marko K.

@Nikolass

Vjerovatno si mislio da gospodina Knezevica voli 80% gradjana CG. Tu si u pravu.

cista istina
Gost
cista istina

Cetnici, ako vi se nesvidja izadjite iz Crne Gore, vrata su vi otvorena nevidjeli se nikad vise!
U PAMET SE CRNOGORCI !🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

nole
Gost
nole

ovoj dvoici treba kupiti kartu u jednom pravcu i staviti ih u avion koji leti za Beograd nepamo vise problema

Bar
Gost
Bar

Ovi ljudi ili su stvarno blesavi ili dobijaju debele pare od nekoga

Rumija.
Gost
Rumija.

Mandic, Knezevic i Bozovic su ista pašta. Mrze sve što je Crnogorsko! Sram da ih bude,jer ne priznaju istoriju i zlocine koje je srpska vojska vrsila u CG od 1918.

1918.
Gost
1918.

A imaju li Crnogorci pravo da misle drugačije, a klerofašističkosvetosavskolitijaški četnici?

Marika
Gost
Marika

Srbi iz CG su projekat Srpske pravoslavne crkve, to je laz na kojoj Srbija pokusava da prosiri teritoriju, a pomognuta izdajnicima iz CG.

Laki
Gost
Laki

Ajd sada ti to objasni Njegosu i Vladici Danilu koji su toliko srbovali i zaludijeli dio svog potomstva da jos vijeruju u to da su oni dio Srbskog naroda

Nika
Gost
Nika

Da nam je vas dvojicu proćerati,da osvježi i provedri nad Gorom Crnom!Sve bi mam ljepse bilo!Ajte gore,uz skute Vućiću,śedite i ne vrċite se.😒

Valuta
Gost
Valuta

Počinuo bih samo da ih ne gledam.

Sara
Gost
Sara

Oprosti tzv vojvodo,ja sam potomak pravih ,pa se pitam da li se Crna Gora petlja u politiku susjednih republika i eto Srbije na kraju..i drze im govore o politici i istoriji,mozda..

Srbin u CG
Gost
Srbin u CG

ti nisi niciji predstavnik i pricaj samo u svoje ime!! ja prvi ne mislim tako hvala crnogorcima sto su izginuli do zadnjeg na Mojkovcu dok smo mi podvili rep i pobjegli od duplo manjeg broja neprijatelja, mi sa 80 hiljada u bjezaniju a Crnogorci sa 6 hiljada protiv 40 hiljada i zaustave ih!! to ne mogu bit srbi!! jos jednom… Više »

LJUBAV me
Gost
LJUBAV me

Tako cijeni i razmislja normalna osoba, sa takvima crnogorci nemaju problema a ni oni sa crnogorcima jer mi smo u sustini tolerantan narod,cak i previse zato nam se mnogo toga obija o glavu.
Pozdrav Srbin u CG !!!!

E Viva
Gost
E Viva

Dobrica Cosić, književnik, član SANU, bivši predsjednik države, ,otac srpske nacije”, napisao je sljedeće:

-,, Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.”

– Laž je srpski državni interes.”

Mesija 'No.1'
Gost
Mesija 'No.1'

E Viva lazovcino ahahahahahahaaaa to uopste nije tako napisano ali to ste vi patriJote ni stida ni srama.

Bozur
Gost
Bozur

Podrska za DF

seljacino
Gost
seljacino

bozur ti ulazna vrata krasio 40 dana!!

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Hvala što ste konačno priznali da svaki Srbin u Crnoj Gori mrzi Njegoša i dinastiju Petrović. Tako treba, samo iskreno.

Tivćanin
Gost
Tivćanin

Četnici i izdajnici se poistovjetili sa svima koji se osjećaju srbima.

Tgd
Gost
Tgd

Zašto stalno govorite svi srbi u CG?Možete vas dvojica da pričate samo u ime četnika i izdajnika ka što je ovaj božović

Lion
Gost
Lion

Možda to misli svaki Srbin ali ne i Crnogorac.
Ovo je ipak i dalje i za vazda Crna Gora .

Laki
Gost
Laki

Evo zadnji izbori pokazase koga ima vise u Crnoj Gori, montenigera ili Crnogorskih Srba. Uz sve manjinske narode opet vas je manje. A sada dok se poniste fantom glasaci i odradi pravi popis stanovnistavavidjece se jeli ovo ponosna Srpska Sparta ili montenegro sa istorijom od 1945

1234
Gost
1234

Da si ucio istoriju manje bi mlatio gluposti

nenad mne
Gost
nenad mne

“Srbija da zaustavi dukljanske naume”…. iz koje su zemlje ovi političari, ako se mogu nazvati političarima! U Srbiji navijaju za povratak Dušanovog carstva, a Duklja im je neka neprijateljska država? Moraju se Vučiću pare opravdati!

Kurjak
Gost
Kurjak

A idite više put Srbije paraziti jedni,šta treba da vas država ova hrani a vi da pljujete i gazite na svakom koraku…

Nikolass
Gost
Nikolass

Pipune kakav je je osjecaj kad te mrzi 80% drzave u kojoj zivis, i na zalost radis! Ne mogu ni da zamislim

Veki
Gost
Veki

Vi ste nebitni eto vas i rukoljub ignorise

Lavica
Gost
Lavica

Ma trebalo je i vi zajedno s njim da idete i da za života više ne kročite u Crnu Goru, ionako je dokazano da ste državni neprijatelji… pa pošto niste pošli na robiju onda treba i vas ispratiti.

Marko
Gost
Marko

Ja sam srbin iz Crne Gore i za razliku od vas veoma dobro poznajem istoriju. Ne volim falsifikate već istinu……

gangrena
Gost
gangrena

tako misli svaki srbin u crnoj gori,to svi znamo. ali takodje znamo da je to jedva 30% crne gore. to znaci da tako misli jedna manjina u crnoj gori. onda se postavlja pitanje pipunu i vojvodi od kristala: ,,kada se time mjerite,onda morate postaviti sebi pitanje sta o tome misle hrvati u crnoj gori od prevlake pa do budve? ili… Više »

Sreto Sretni
Gost
Sreto Sretni

Mozda svi Srbi u CG i misle kao Bozovic, ali Srbi nisu vecina u u Crnoj Gori. Koljenice neka vam je to na umu..

Branko
Gost
Branko

Najvaznije je princip kaznjavanja svih koji pljuju na drzavu Crnu Goru. Non grata zlatilo se pravilo i dozivotni zabran ulaska u CG pa da vidi. I neka mu zaplijene svu imovinu u Crnoj Gori koju ima i rasprodati na javnoj aukciji. To ce mu biti najveca kazna.

Uroš
Gost
Uroš

e nesrećnici, mislite da vas oni cijene, gledaju vas kao na izdajnike, što i jeste

Dragan
Gost
Dragan

E bitange jedne vi zelite dobro Crnoj Gori,a vi bi da je pripojite srbiji posto ste prodali kosovo pa da nadoknadite

Cuca
Gost
Cuca

Jasno mi je zašto srbi oće da budu crnogorci-slavna istorija, junaci, hrabrost, ponosna nacija, ali mi nikad neće bit jasno zašto crnogorci oće da budu srbi?

Sjeverna Koreja
Gost
Sjeverna Koreja

Konkretno Mandic zbog koljenica

Grone
Gost
Grone

Svi koji tako misle znači ne žele dobro Crnoj Gori

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Srpska posla!!

Goci
Gost
Goci

Dva lika koja ne vole ni jedna ni druga ni treća strana.. Ma ne vole ih ni doma, a što se ove bestidne izjave tiče, ma daće bog da jednog dana odgovaraju po zakonu za ovo izražavanje mržnje protiv države

Max2
Gost
Max2

Njima je i kanada srbska. Nju će isto da posrbe!
Kukavni kanadjani serbski!

2020
Gost
2020

Krivokapicu imas li hrabrosti…postavi jednog od ova dva “junaka” za ambasadora u Pristinu…tek toliko da vidimo kako ce se tamo ponasati…smiju li tamo progovoriti “takozvano” Kosovo a da ne budu procerani…

KOMIT
Gost
KOMIT

“u najkraćem mogućem roku odnosi dvije bratske države unaprijede i podignu na najviši mogući nivo”.
E je li ikome normalnome jasno šta je ovaj htio ovime da kaže?Šta misli kad ovo kaže?

nenad mne
Gost
nenad mne

Mislili su da svi budemo posrbice i da se pripojimo Srbiji, sve manje od toga njih ne bi zadovoljilo,! Ma, nešto neće moći!

Gaga
Gost
Gaga

Molimo Vas zabranite više ovim dvojici da daju izjavre To je zaluditi ,i oni i ova korona ostavite nas da mirno živimo u našu državu skinuli ste DPS a znase kako na prevaru preko crkve i sad što više hoćete nemožemo više gledati i slušati

PG 081
Gost
PG 081

Jeste bili gore po izjavu ili ste sami uspjeli

Pisoner
Gost
Pisoner

Možete misliti što god hoćete, nikoga nije briga za srpsko mišljenje, ali lažavine o Crnoj Gori ne mogu proći.

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

Kako vas boli Duklja !!!

Estomirece
Gost
Estomirece

Ako.vi i vama slicni predstavljate Srbe,onda nikad srece medju bracom.Fotelja se srecom nijeste docepali jer vas citaju svi i znaju kakva ste fela.Nadam se da u skorije vrijeme necete postojati(politicki)i.da nas vase slike po portalima nece prepadati i.iritirati.

Lazar
Gost
Lazar

Kuda ovo sve vodi kad su se Mandic i Knezevic nasli da ovo izjavljuju

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

Srba u CG nema ima samo posrbica- izdajnika.
Koliko ste “mocni i casni” pokazali ste kad je CG i Makedonija priznale Kosovo iz Srbije su jedino protjerani ambasadori CG i MA, a sve ostale zemlje koje su isto uradile nijesu imale takve reprekusije , eto vam casti i junastva samo se osilite na male- BIJEDNICI!

Techno Pop
Gost
Techno Pop

U Spuž vas dvojica, šta se čeka više? Pa tamo srbekajte.

Ina
Gost
Ina

Kakvi su ovo sklopovi mozgova od Mandica i Knezevica?

Pa je li?
Gost
Pa je li?

Svi ti iz Srbije, sto se busaju, masu trobojkama i slicno…svi su oni iz Crne Gore. Svima su djedovi odavde. Zapamtite, sve polazi iz Crne Gore i sve se sa njom zavrsava. Svaki koji ovdje dize tri prsta je u Srbiji persona non grata, koji cete im djavo tamo?

Helga
Gost
Helga

Mandic i Knezevic kad ovo kazu 100%je istina.Daj ne sprdajmo se sa ovakvim izjavama!

Helga
Gost
Helga

Mandic i Knezevic kad ovo kazu 100%je istina.Daj ne sprdajmo se sa ovakvim izjavama!

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Duklja boli Srbe sa istorijske strane. To nam nikad neće oprostiti. Duklja negira lažnu istoriju koja se pokušava nametnuti.

Loš
Gost
Loš

Duklja je potpuna okrenutost zapadu i ne mogu je nikako povezati sa Srbijom.Vojislavljevići su bili katolici i po poveljama koje su ostavili koristili su isključivo latinicu.Koliko ljudi ovo zna?

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

Ja znam , nadam se i jos dosta ljudi, ali je sigurno mnogo njih ne zna a trebalo bi !!!

Kikikiki
Gost
Kikikiki

Od kad su se izbori zavrsili sve sto citam je “odlazeci rezim”…ko god nesto izjavljuje, manita i lupeta koristi “odlazeci rezim”…prejako! Nego, kad se sva ova farsa oko, toboze, nove Vlade zavrsi, i kad se izigraju to pola godine, godinu, pa se vrati sve na staro, hoce li onda DPS biti “dolazeci rezim”? Pitam za druga 😂

Licno
Gost
Licno

Eto vam ga rukoljub…ćutite da vas ne izbaci iz skupstine
Srećom nijeste crnogorci

Katunjanin
Gost
Katunjanin

Sram ve bilo

freeMNE
Gost
freeMNE

Jadni su oni koje vi predstavljate.

Cigani
Gost
Cigani

Ovratni

Ada
Gost
Ada

Oće da budu opozicija opoziciji. Čudo je navika

cefo
Gost
cefo

E sto cine ministri😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Pero
Gost
Pero

Evo ja sam Srbin u CG, pa ne podržavam Aleksandra Vučića, Pipuna, Mandića i Joanikija.
Šta ako si ljevičar, to te automatski diskvalifikuje da budeš Srbin?
E bože ludih li glava

Blaki
Gost
Blaki

Niko kao Srbi. Dobro je Ćosić rekao, da bez laži Srbi ne mogu da žive.
I bježanija preko Albanija u I svjetskom ratu proglašena je junakom epopejom. Ostaviti nejač, roditelje, babe i đedove na milost i nemilost neprijatelju. Dali se i sa tim Srbi diče u Crnoj Gori. Ako se diče, ne malo ih. VELIKI KUKAVIČKI ČIN.

Dimo
Gost
Dimo

Znace moja unucad jednog dana da su u nasoj drzavi postojali ljudi koji su se predstavljali drugim narodom i kojima je tudja zamlja bila draza nego ona u kojoj su rodjeni .

Caramdjordje
Gost
Caramdjordje

Izdanici vazda izdajnici.Kako vas vise nije sramota?

Libero
Gost
Libero

Milo mi je da si konacno priznao sto Srbi iz CG misle o CG.Peeporuka nek se Srbi iz CG bave politikom Srbije a ne CG.Kad vec ne priznajete CG u koju zivite zaradjujete skoluje te se itd. zasto se zaboga jos nalazite tu dje ste.Sto polako pa put pod noge tamo dje vi je milije a nas kumim Vas bogom… Više »

Zoran
Gost
Zoran

Posto su i jedan i drugi veliki “vjernici” neka im se sve vrati po zaslugama …

Ali kako izgelda malo su tanki u tim zaslugama, izdajnici jedni obicni …

ibijo
Gost
ibijo

ovi dvojica su ga naucili naopako da prca o crnoj gori

Izvjestaj
Gost
Izvjestaj

Ižljubite se sa njim i putuj polako

mačor
Gost
mačor

Srbi su nacinalna manjina,nikad neće biti narod u CG !

Pero
Gost
Pero

Mnogo bitno sta vi mislite…

jesusmf
Gost
jesusmf

više ne znam je li mandić indoktrinisan kao regularni crnogorski srbi, ili sad već bukvalno radi posao po nalogu

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Zar izdajice umiju da misle?

Gargamel
Gost
Gargamel

Vidji strumfovaaa,a nijedan nije ministar.
Kako vas prevesla Rukoljub🤣🤣🤣🤣

Rade007
Gost
Rade007

Izađite hahahahaah

Bobija
Gost
Bobija

A kako ste nebitni svjesni nijeste. Vece dvije pometine trenutno nema na Cg politicku scenuc

Hulk
Gost
Hulk

Čudno da Medojević ,,veliki,, Crnogorac ćuti.

istina
Gost
istina

Eto zasto nikad nijesmo, niti cemo biti braca…samo dobri drugovi 😉

To mi pricas
Gost
To mi pricas

Mislite posrbljeni Crnogorci?

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

“Sramotnoj odluci” odlazecih- ja bih rekla da je sramotno sto to nijesu davno uradili.

Petrovic
Gost
Petrovic

Vi nikako da shvatite da smo mi drug à zemlja da nismo Srbija Dali vi milite da Srbija vodi racuna kako se Crnogorci osjecaju u Srbiji?

delboj
Gost
delboj

Vasi su preci na koljena ljubili skute srpskim zandarmima dok su se Crnogorci borili i ginuli za zemlju koju su vasi preci izdali, sto zbog para, sto zbog straha.

za po ure
Gost
za po ure

ni jedan Srbin u Crnoj Gori ne misli u opste .

Jokso
Gost
Jokso

Jedan je Đukanović Milo.

Mister no
Gost
Mister no

Vazda bio i ostao!

Montenegro
Gost
Montenegro

Ako vam se ne svidja vi izadjite

Libero7
Gost
Libero7

Vidji pipuna kao korleone iz zete

zoran
Gost
zoran

Lolek i Bolek

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

Necete sigurni budite, no cemo mi zaustavit svetosavske naume. Ne obrcite pricu kako ste navikli, vise vam ne prolazi. Cinjenice su cinjenice a vi ste izdajnici.

Zivjeli mi svi dabogda slozno i bratski, (izludjeli ste ovaj narod) ali bez vas politickih zlotvora no pakujte politicke kofere jer necete dugo u foteljice.

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

Istina živa.

Prč
Gost
Prč

Svaki cetnik a ne srbin.ogromna je razlika vojvoda

Snjeg
Gost
Snjeg

Ali ovo je CG pa je najvaznije sta misle Crnogorci.

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Xaxaxa vazda i bilo!

Sanja
Gost
Sanja

U čije ime vi pričate, okanite se više naroda

Send this to a friend