Politika

Mandić i Knežević u Rusiji: Ponosni smo na borbu zbog koje nas proganjaju

Tokom radne posjete Rusiji, delegacija Demokratskog fronta koju čine predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić i predsjednik Demokratske narodne partije Milan Knežević, danas se u Moskvi sastala sa Sergejem Nikolajevičem Baburinom, predsjednikom Međunarodne Slovenske akademije nauka, obrazovanja, umjetnosti i kulture i specijalnim izaslanikom Ruske Federacije za Balkan i tom prilikom potpisan je  sporazum o međusobnoj strateškoj saradnji.

Kako je saopšteno iz DF-a, kao jedan od najboljih poznavaoca prilika na Balkanu, Sergej Baburin je pohvalio napore i političku  borbu DF-a za očuvanje najboljih veza crnogorskog naroda sa bratskim ruskim narodom, posebno istakavši da danas potpisani sporazum ima istorijsku vrijednost za naša dva naroda.

“Predsjednik Međunarodne Slovenske akademije nauka, obrazovanja, umjetnosti i kulture pozvao je lidere DF-a Andriju Mandića i Milana Kneževića da u novembru prisustvuju Svepravoslavnoj skupštini naroda i da svojim učešćem doprinesu afirmaciji Crne Gore u ovoj organizaciji. Zahvaljujući se gospodinu Baburinu, lideri DF-a Mandić  i Knežević posebno su istakli da su ponosi na svoju političku borbu zbog koje trpe progon već dvije godine jer se zasniva na poštovanju jasne većinske želje crnogorskog naroda „najbolji mogući odnosi sa Rusijom“ što ih  samo dodatno učvršćuju u namjeri da istraju u svojoj borbi kako bi sačuvali duhovnu i istorijsku ravan odnosa naših naroda”, navodi se u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Roz
Gost
Roz

Znaju li izdajnici za ponos

Crmničanin
Gost
Crmničanin

E moj knezevicu,cega se budala ponosi,pametan se stidi,knezevicu potices iz ugledne komunisticke porodice,ako se ne varam djed ti je bio nosilac spomenice iz drugog svjetskog rata…. Dje ti da surujes sa cetnicima….. Ne prilici ti kuci… A ovog drugog nepomena(cetnickog vojvodu) necu da komentarisem….

Medovina
Gost
Medovina

Čuš, Baburin, ovo je Knežević iskoristio rođačku vezu, po imenu se vidi da je porijeklom iz Zete.Sjutra će ih primiti, Volov, koji je Mandićeva svojta. Što se tiče ove Akademije, to je NVO, a Baburin, nije član Ruske Akademije nauka, niti će ikad biti.Izgleda izvori iz kojih su crpili snagu za “borbu”su presušili, pa će ubuduće koljenice i bureke plaćati… Više »

Velimir
Gost
Velimir

PITAJTE CLANOVE VASIH FAMILIJA ,ALI ISKRENO DA VAM KAZU,
JESU LI ONI PONOSNI NA VAS,
IZRODI JEDNI I POGANI!

Sonja
Gost
Sonja

Ostanite tamo kod braće
Nama ne trebate

Bezumlje
Gost
Bezumlje

Vlast u CG salje poruku da je nasilan pokusaj upada u Skupstinu, pokusaj krvavog puch u saradnji sa stranim vojnim sluzbama nekaznjivo. Ocekuju razum, kompromis, milost od ruso-cetnicke strane? Ne vidim razlog da se ne ponovi u jos goroj formi sa istim ciljem

Bezumlje
Gost
Bezumlje

I dozvoljeno im je da putuju po svijetu !? Nakon onog pokusaja provale u Skupstinu nisu kaznjeni (u tom slucaju ih je Ranko odbranio).Prirodno i ocekivano ucinili su jos gore, tj saradjujuci sa GRU pokusali krvoprolice. Da ovo nije potvrdjeno iz svijeta i to bi se zanemarilo.Kako stvari stoje,sve dok ovi ne ucine nesto iz repertoara 90-ih ovoj vlast nece… Više »

Bazinga
Gost
Bazinga

Zašto skoro sve naše stranke imaju prefiks demokratija u nazivu, kad nisu uopšte demokratske?

Anonimus
Gost
Anonimus

Pošli na izvor da se napoje, rublje se brzo troše…

NBA
Gost
NBA

VI PONOSNI??? A, NASTO STE PONOSNI IZRODI! I TI KOD KOJIH IDETE SE SPRDAJU S’VAMA! NEDAJ BOZE DA SU MI OVA DVOJICA JA….A NESTO SVOJI,MORAO BI BJEZATI U AFRIKU…..

Velimir
Gost
Velimir

ISTO KAO DA JE PIPUN PRIMIO CEKA DACEVICA A MANDIC MITRA CVOROVICA,
SVE NEBITNE FACE,
VIDIM DVOJICU SA SLIKE STO CE BRZO U SPUZ!

lazar
Gost
lazar

Tuga i Jad zajedno u Rusiju,znali ovome majka dje je

Weknd
Gost
Weknd

“Veza crnogorskog naroda sa bratskim ruskim narodom, posebno istakavši da danas potpisani sporazum ima istorijsku vrijednost za naša dva naroda.” I Rus zna da su Srbi ne postoje i da su izmisljen narod na prostoru Crne Gore.

Surova realnost
Gost
Surova realnost

A s kojim glasackim tijelom iza sebe iđe idete i išta radite??? Sjedi đe si, ni za đe si, nijesi!!!

Mrgud
Gost
Mrgud

Čega se pametni stide,budale se ponose.

Betoven
Gost
Betoven

Kakve sporazume ova dvojica potpisuju. U ime koga?

460
Gost
460

Ne vrćali se.

Ivan
Gost
Ivan

U aps obojicu, a dođu u Cg

Trol
Gost
Trol

za saku dolara…

Rubalja
Gost
Rubalja

konvertovanih u dolare 😉

Send this to a friend