Politika

Mandić: Koncern Vijesti želi da dominantnu pobjedu srpskog naroda pretvori u tuđu pobjedu

Andrija Mandić

Predsjednik Nove srpske demokratije, članice Demokratskog fronta, okosnice koalicije “Za budućnost Crne Gore”, Andrija Mandić kaže da je opozicija u Crnoj Gori dobila izbore snagom srpskog naroda i da tu činjenicu niko ne može da prenebregne i poništi.

On je za TV Pink rekao da srpski narod ima interes da njegovi legitimni predstavnici budu zastupljeni u novoj vlasti, da budu zastupljeni na osnovu podrške građana koje su osvojili na proteklim izborima.

“Dominantna snaga je koalicija “Za budućnost Crne Gore” koja prema brojevima ima više od dvije trećine buduće vlasti i teško može pristati da bude ucjenjivana od strane bilo kog subjekta, posebno od subjekta koji ima nekoliko poslanika”, rekao je Mandić koji se putem skajpa uključio u program.

On je naglasio da je dobro što su izbor predsjednika parlamenta Alekse Bečića glasala četiri poslanika iz redova bošnjačkih i albanskih stranaka, koji su ranije bile u koaliciji sa DPS-om.

Većina koju sada ima nekadašnja opozicija, navodi on, ima sada 45 poslanika, a koalicija oko DPS-a koju predvodi Milo Đukanović pala je na 34 mandata.

“Vjerujem da će se ta razlika narednih dana povećavati u korist pobjednika na izborima i to će omogućiti da se mi i lakše dogovorimo”, naveo je on.

Kako kaže, neće dozvoliti da najmanji koalicioni partner određuje srpske predstavnike i vjeruje da će se kroz razgovor doći do zaključka da niko ne može da kadrira i da niko nikome ne određuje predstavnike.

“Ja sam srpski političar iz Crne Gore. Nemam želju, a ni organizacija na čijem sam čelu, da dozvolimo da bilo ko u naše ime i u ime naše organizacije postavlja ‘druge Srbe'”, rekao je on.

Upitan da li je tačno da je Dritan Abazović na sastanku kod mitropolita Amfilohija tražio vojsku, policiju, Agenciju za nacionalnu bezbjednost i da politički predstavnici Srba ne uđu u vlast i da je to Amfilohije podržao, Mandić je rekao da Abazović nije tražio već saopštio da ti resori ne mogu da pripadnu Srbima, a da u vladi mogu da uđu samo oni Srbi za koje on misli da treba da uđu, koje bi on probrao.

“Imamo ekipu okupljenih oko jednog medijskog koncerna oko Vijesti koji žele da dominantnu pobjedu srpskog naroda pretvore u tuđu pobjedu. Neki koji bi željeli da sa četiri mandata ne utiču samo na smjenjivanje Mila Đukanović već ako bi mogli da smjenjuju i po Srbiji i regionu sa četiri mandata”, rekao je Mandić.

On ne smatra da će biti problema oko formiranje nove vlade u Crnoj Gori, da neće podržati zahtjeve Dritana Abazovića, ali da se svakog dana povećava broj poslanika koji prelaze na stranu pobjednika izbora.

Mandić navodi da on i Milan Knežević i DF-a nikada ništa nijesu uradili bez blagoslova patrijarha srpskog Irineja i da je mitropolija i eparhija budimljansko- nikšićka dio SPC-a na čijem čelu je patrijarh.

“Ta crkva ima i svoj sveti arhirejerski Sabor i sveti arhijerejski Sinod. Pokušaj jednog medijskog koncerna da u Crnoj Gori postoji neka druga crkva, koja nije dio SPC nije samo na štetu crkve, već na štetu ukupnog srpskog naroda”, rekao je Mandić.

Navodi da se moraju poštovati pravila i da svi moraju da shvate da ne mogu da kadriraju unutar srpskog nacionalnog bića i da biraju srpske političke predstavnike.

“Kada to shvate, vjerujem da ćemo doći u poziciju koja će omogućiti da imamo brzo uspostavljenu vladu”, zaključio je on.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ide vuk
Gost
Ide vuk

Mandiću, zakačite ovih 27 mandata mačku o rep!

BMX
Gost
BMX

Kojom je to matematikom “dominantno srpska pobjeda na izborima” kad je koalicija Za buducnost Crne Gore koja se sastoji od preko 20 stranaka, partija i udruženja osvojila ukupno 32,55 % odnosno 27 mandata a SAM DPS – 35,06 % odnosno 30 mandata ?! Sa Demokratama imaju oko 45,08 % ili 37 mandata a DPS sa SD, i manjinama ima preko… Više »

hans
Gost
hans

Sam DPS je ostvario kao df i pola Demokrata skoro.Ura je prozapadno i pro crnogorska partija.Ne znam šta ovom tutumraku nije jasno?

mrkela
Gost
mrkela

Ura se ne bi mogla desiti u Srpskom narodu niti u narodu koji ima svoju crkvu !

Neko ko zna
Gost
Neko ko zna

Prepao si se ti mrčo svojoj g…ci. Vidio si da je DPS pao, pa vidiš da se i tvoj kraj nazire.

oooo
Gost
oooo

Ovom tipu slabo ide matematika ili je Abazovica i Crnogorce iz URA ubrojao u srbe, pa onda i kod Becica ima vjerovatno Crnogoraca i bez njih ovi su opet u debelom minusu. Pobijedili su samo zato sto su stvorili ovu nakaradnu koaliciju koja ce da pukne za manje od mjesec dana i onda ce opet da kukaju kako su srbi… Više »

Milosh
Gost
Milosh

Kod Becica ima pola procrnogorskih glasaca, u to sam siguran.

FENIKS
Gost
FENIKS

Evo vam koalicija sa jednim finim gospodinom, popio bi C. G. u čaši vode

Marko
Gost
Marko

DPS je zbio redove i samo ceka. Ne nadaj se da ce neko da preleti.

Budale
Gost
Budale

Zabrojao se jer mu ne idi ove arapske cifre,a vjerovatno ni rimske….niraju srpske smislit

Gaga
Gost
Gaga

Ne borite se Vi za narod srba u CG,oni nisu ugroženi to se zna ;Vi se borite za fotelje

Bazinga
Gost
Bazinga

Ko bi ovaj lik?

KarlitoBrigante
Gost
KarlitoBrigante

Koja dominantna politika srpskog naroda. Pa vas je 27 poslanika u parlament cak sa 5 poslanika Medojevica koji su tobos Crnogorski orjentisani to je vec 22 poslanika i odbi jos neke partije koje nisu cetnicke u vasu koaliciju i vi imate 18 cetnickih poslanika i to je maximum sto vise nikad necete dobit. Ostali su Crnogorski, jer ako su protiv… Više »

868
Gost
868

Nije dominantna pobjeda, dobili ste samo oko 30 posto, koliko vas u sustini i ima. Ostalo je pobjeda onih koji su opozicija dps-a. Ako cemo posteno, dps je i dalje dominantniji od vas

Jesen
Gost
Jesen

Acin miljenik ne miruje, samo sto vise da se dodvori svome predsedniku Vucicu ili kako ga zovu drugacije malom Seselju

Ide vuk
Gost
Ide vuk

Izgleda ih jos nisu upoznali da sad idu u zatvor na po 5 godina. Zvace vas Risto brzo da vam to saopsti. Budite fini.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Ti si samo politički srbin,a izgledaš ko da si iz emirata ili sirije,ti imaš slovenskih gena,koliko vulin vanzemaljskih,iako liči na njih.Ko te to tako otrovo nekim bolesno mitomanskim srpstvom,zar nije bolje i ljepše bit crnogorac,a isto tako bit dobar sa braćom srbima,što ti je to toliko bitno da mrziš crnogorce iz dna duše,šta su ti učinili????

-Patriota-
Gost
-Patriota-

Cijela moja porodica su Srbi. I svi mi smo protiv da se ovome covjeku da bilo koja ozbiljna funkcija, jer znamo ko je on. Onaj koji prica rijetko velike gluposti i isti je onaj od cijih se najblizih clanova porodice ne moze zivjeti u naselju Zagoric a i sire. Svako malo pucaju u nekog iz vatrenog oruzja i isti ovaj… Više »

Eto tako
Gost
Eto tako

Ne zna da broji

Rumija67
Gost
Rumija67

Sad ce svadja,pa popovi,pa Albanci,pa Bosnjaci,evo to su nam Problemi,bili i ostace,,,,,TUZNO

Milisav '57
Gost
Milisav '57

A neće.Podjele je pravio isključivo DPS 30godina.Vrijeme je za ujedinjenje naroda.

Milena
Gost
Milena

Srpskog je li.
Pući ćete kao tikva

Jelena
Gost
Jelena

Ovaj nema druge price osim “uhvatite lopova” ko god bio na vlasti. Prosto covjek ne umije nista bez da palamudi iz opozicije ili iz bojkota.

sreten
Gost
sreten

najbolje bilo za CG da sad u Vladu udju jocic zogovic knezevic mandic medojevic risto radovic carevic hrapovic to bi dovelo do brzog razrjesenja stanja koje je stvorila URA…. mada ce i bez njih bit brzo jasno jer kavajin drug dolazi na vlast najavom da nece bit plata i penzija boze mu pomozi… poranili su pazin i gordana sa bjezanjem

Zoran
Gost
Zoran

Vojvoda manda od kristala

Црна_Гора
Gost
Црна_Гора

Zivjela Njegoseva Crna Gora Srpska Sparta.
Sloboda i pravda za sve narode i gradjane CG.

Nikola
Gost
Nikola

Koja si ti budala

Milann
Gost
Milann

Koncern ili neko drugi necete kako ste zamislili da popovi iz Beograda kroje kapu

Pljevlja
Gost
Pljevlja

Pa jesi li u vladu , mrco mrcni, ne pa pokrij se usima i curi.

Petar
Gost
Petar

Samo ovako nastavi… sve ide u dobrom pravcu! Ne mijenjaj nista! A ako se nesto i treba promijeniti nista bez saglasnosti Irineja!

Црна_Гора
Gost
Црна_Гора

Crna Gora Srbija RS RSK jedna Familija.

mrkela
Gost
mrkela

Počelo pljuvanje srba na albanca – srećno ! Hapsi multimilionere Rakčevića i Perovića hitno jer su mafija lopovska ! Bez toga ve kao vlast priznati nećemo !

nlnja
Gost
nlnja

Zašto ovaj nije u zatvoru?

Opozicionar
Gost
Opozicionar

Zašto Milo nije u toj ustanovi? A da, u šumu je trenutno.

Cetinje
Gost
Cetinje

Zbog tebe su dobili izbore,jer narod voli df niste ono nacionalisti,volite svoj narod.dobro je anfilohije napravio vladu.

Podgorica
Gost
Podgorica

Koja dileja. Na ovim izborima su suverenisti dobili 60% glasova i mandata, DPS, SDP, SD, URA, PZP, BS i Albanci. Ko ne vjeruje nek fino sabere mandate ovih stranaka, a on govori o nekakvoj njegovoj dominantnoj pobjedi, i to još srbuje. Pa koliko samo neinteligentno. Kako možeš biti dominantan sa 22 mandata od 81 u skupštini? 5 mandata od tvoje… Više »

Turista
Gost
Turista

G Mandicu, shodno vasem rezultatu dobili ste premijera koji je po svim standardima srbin. Predsjednik skupstine je takodje covjek koji se osjeca tako. To sto bi ti u te fotelje, ili da naguras nekog nacionalistu, to je vec druga prica. Doci ce brzo naredni izbori, pa da ti ne obecam da cete ti i Knezevic biti kao sada SD, ali… Više »

BeKind
Gost
BeKind

Shodno vašem rezultatu ne sjekiraj se ti za novu vladu. Nego za šefom u šumu da pravite kuću na drvo.

Rumija67
Gost
Rumija67

Bice i Sume ako treba,ne boj se ti,kako ste poceli da pljujete na Albanca/Dritana/koji je Gospodin Covjek,to vam je u Krvi vazda bilo,ali necete uspjeti,a ovaj Mandic ne znam sto prdi,on bi trebao bit u Zatvor!!

Prč
Gost
Prč

Kad politicari za sve traze blagoslov od popova tuga i muka.pa skratite postupak da ro ide sto brze pa nek se od sad popovi ovlasavaju umjesto vas i nek sjednu u skupstinu umjesto vas.cudo da se ovakav politicki zivot vodi samo u cg.popovinse ne pitaju ni u srb ni u rs.propalo se

Surova realnost
Gost
Surova realnost

Toliko o iskrenosti i zajedništvu.. Srbi pa srbi. Pa što da su samo Srbi dobili izbore, što sa svima ostalima??? Da ih prognate?

Delboj
Gost
Delboj

A sto da ne prognaju ostale? To je normalno. Ili se posrbi ili nestani.

Marko
Gost
Marko

Ne lupetaj Gospodine Mandiću !!!!!!

Pljevlja
Gost
Pljevlja

Ovo ako je gospodin ja sam dzek nikolson !!! Hehehehe

POJK
Gost
POJK

Voditi stranku koja treba da predstavlja Srbe sa ovoliko mozga je stvarno poražavajuće. Ko ce biti kriv ako zbog takvog vodje jedne nacionalne stranke ponovo svi normalni ljudi u Crnoj Gori budu ispastali.

Niksic 1985
Gost
Niksic 1985

Polako te hahahahaha

Mongro
Gost
Mongro

Da ima išta muško u tebe i u Pipuna vi biste trebali i na Dritana pokazati, isto kao sto ste na dps poslanika Škrelju atakirali, junaci srpski😀 Dat ce vam Dritan da vodite PTT i mozda neku biblioteku?

Djoko
Gost
Djoko

E kako bih ja tebe sad ladno u Spuz poslao zbog drzavnog udara iz 2016

Rogi
Gost
Rogi

Ate kako bi ste vi to pobjedili da vam nije URE ? No polako nemoj te se puno radovati “sreća je lijepa samo dok se čeka” kratko traje. Tako i vas će URA da škartira ka zadnji papak.

Rumija67
Gost
Rumija67

ili obrnuto,,,bojim se,tada bi bilo sprdnje,zamisli,Skupstina pocinje sa POPOVIMA i sa Cobanom Amfilohijem,,,,,zalosna Crna Goro!!

1234
Gost
1234

Hheheh svi su Srbi ajde mana ne lupaj

Pojedinac
Gost
Pojedinac

Ne mogu Srbi u Crnoj Gori sami da dobiju izbore jer jednostavno ih nema toliko. Čak i glasovi koalicije ZBCG uključuju dosta glasova pravoslavnih koji se ne izjašnjavaju kao Srbi.

Voto
Gost
Voto

Dritan nije popustio Milu a nece ni tebe Andrija.Ako se ne dogovorite pasce vam rejting na dno.

Spc
Gost
Spc

Tako je sefe, nece nas ucenjivati hostapleri sa 4 mandata

Miso mne
Gost
Miso mne

E pa ti formiraj Vladu bez hostaplera.
A zbog takvog (Zvanja Sefe) nikada se necemo pomeriti sa mjesta.
E Crna Gori Crna li si….

Sefe Sefe e jad Bozi….

Rumija67
Gost
Rumija67

hoce,hoce ,ne moze bez Dritana,ne da on ni milimetar

Nmđ
Gost
Nmđ

A šta kaže Dritan na ovo ?

NK-man!
Gost
NK-man!

Bez šale, đe je Milo juče? Osta u šumu?

Delboj
Gost
Delboj

Gledaces ga jos tri godine a onda opet jos
5 ka predsjednik drzave.

Nkobitan
Gost
Nkobitan

@Daljoj
Samo da ne kidne u Dubai prije završetka lustracije 🙂

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Odma na kontra litije protiv rista,a ti mu ljubi ruku,kako vas je đedo preveslo,ja to nebih dozvolio!?

Mima
Gost
Mima

$edi đe si, ni za đe si nijesi!

Luka
Gost
Luka

Prijatelju,malo ko je glasao za tvoju politiku ,jer ti nisi ni učestvovao u kampanji.Knežević i Medojević ,takođe.Zato ne možete reći da su lju di glasali zao ono za šta se vi zalažete.Ljudi su glasali za priču o svetinjama isprepadani kletvama Amfija i za Krivokapića.

BabaIzSomine
Gost
BabaIzSomine

Ovaj ili radi za MIla ili ima IQ dovoljno nizak za jedan pogrdan naziv sa i.
Šta je dominantno u jednoj trećini

Marko
Gost
Marko

Što mlatiš .Pregovarajte,ako se ne dogovorite ide se na nove izbore,i to je to.Vi imate zahtjeve ,oni imaju zahtjeve ,a bez njihovih mandata,isto kao i bez vaših ,nema vlade.

mujo džeger
Gost
mujo džeger

ima sa bošnjacima i albancima kada im se da kulturna i politička autonomija i ende

mujo džeger
Gost
mujo džeger

ima i sa sdp i albancima koji će biti zadovolni sa svakom pozicijiom

IstinaBoli
Gost
IstinaBoli

Odlučno i Samo dosledno!
Xaxaxaxa

Boris B
Gost
Boris B

Kakvo ludilo! Milo vrati se

Senvič.parizer.
Gost
Senvič.parizer.

“…Poći ću u šume, da te opet tražim…”

Sreten
Gost
Sreten

Imas li sto pametnije budimska salamo?

Rogi
Gost
Rogi

Tamo ti je i mjesto

Rumija67
Gost
Rumija67

Po Sumama ste izgubili puno,samo se malo prisjecaj,,,,,,e koji ste vi Narod glup,nikad da naucite pameti,,,,,

Commentator
Gost
Commentator

I još bi nešto trebalo podsjetiti Mandića – ova 4 mandata su većina među “pobjedničkim koalicijama”; jer od njih zavisi vlada. Dakle, ako neće kako URA traži, nema ni vlade. Interesantna situacija. Biće lijepo gledat ih u ringu. A Risto sudija.

Bobo
Gost
Bobo

A sto na prosle i ove izbore ti neizadje da te glasamo carapanu nego se sakri iza drugih ! Jedino su carapani hrabri kad su pozadinci .

Commentator
Gost
Commentator

Ajde se sjetite jedne jedine stvari koju su uradili Mandić i Knežević a da nije išla na ruku Đukanoviću.

Onako samo
Gost
Onako samo

Kakva srpska pobjeda Mandiću. Vidiš li da su te preveslali i Abazović i Radović. A ti uviđajan i fin da ne naljutiš Mitropolita. Zabolje njega štap za tebe i Kneževića. Sad će vas lično on strpati u zatvor da ne talasate.

Commentator
Gost
Commentator

Hahah, nikad se neće dogovoriti. Spremajmo se za nove izbore.

SrbijaDOlovcena
Gost
SrbijaDOlovcena

ovo je igra Djukanovica, Rakcevica,Ivanovica, Perovica, Becica da se DF i srbi skroz izguraju, a da ispane kako je vlast promijenjena a u stvari nije vec samo drugi igraci za istu ekipu!!

Anonimni
Gost
Anonimni

Srbija do Bubanj potoka!!!

Loš
Gost
Loš

To su srpski ultranacionalusti koji nisu dobili podršku na izborima,jer nisu ni učestvovali u kampanji.Da su oni bili sa njihovom pričom ,pitanje je kako bi prošli.Iza njih ne stoji građanska volja.Ljudi su glasali za Amfilohija i Krivokapića,pa neka svetinje,ne za njih.

Burek
Gost
Burek

Hehehe Srbija do MOGA…😁☺️😄

Vasilije
Gost
Vasilije

Iskoristili ste gradjane. Manipulisali njima. Obećavali ste jedno a sad ispada drugo. Vi ste milovi i to svi znaju. Prodaćete se za par miliona jer ste gladni novca i fotelja.

Rozaj
Gost
Rozaj

Srpski narod u srbiju, sta ces u Crnu Goru

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Sto ce Bosnjaci u Crnu Goru nazad u Bosnu

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Srbi su okupatori ove zemlje, Bosnjaci su nasi prijatelji!

Sreten
Gost
Sreten

To pitaj njih. Meni ne smetaju, vjerujem ni tebi.

Laki
Gost
Laki

Srbi nam trebaju,a Mandić i Knežević su ekstremisti.Zato su i povučeni iz kampanje.Ovaj rezultat nije njihov,već Krivokapića ,,svetinja” i Amfilohija.Mislim na rezultat koalicije oko DF.

Djilas je Sbija
Gost
Djilas je Sbija

ovde samo treba zapretit da ce izaci iz sale kad bude glasanje za mandatara ako ne popuste i izadju im u susret, drugacije bi se ivanovicevi puleni ponasali!!

Mima
Gost
Mima

Ovde? Ajde ti, srce tamo gdje se tako govori. Ođe je Crna Gora, ni Milova, još manje vaša, nego nas Crnogoraca. Kome ne odgovara- široko mu polje.

Jeremija Krstić
Gost
Jeremija Krstić

Gde god crnogorac ode misli da je to njegovo.Od čojstva i junaštva ni traga ni glasa.Priča ya malu decu.To se zove bezobrazluk.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Pali traktor

Popis
Gost
Popis

Da su Srbi, ovo bi bila Srbija. Pošto je ovo Crna Gora, svi pravoslavci su Crnogorci. A neki su Posrbice.

Ivana
Gost
Ivana

blago tebi i tvojoj pameti😂😂😂

Mima
Gost
Mima

Žalosno je što to oni ne razumiju. Mžda neće ali prije mislim da nisu intelektualno dovoljno jaki da to shvate.

Mi smo
Gost
Mi smo

Hoće fotelju a ne zna to da kaže. Vazda mu je neko kao kriv pa eto on se bori za fotelju da nas odbrani.

jedan je MILO
Gost
jedan je MILO

Mandicu majstore to ti je lako.. kad dodje u skupstinu vas devetnaes ostanete uzdrzani pa neka zdravka glasa ta velika vecina mimo vas.. gledat te ne mogu i dabogda se sveli na popis iz 91 godine, ali za sve si ovog puta u pravu!!!

KNJAZ DANILO
Gost
KNJAZ DANILO

pa ja da sam ovaj vojvoda pozdravio bih i koncern vijesti i krivokapica i abazovica i moralo bi bit kako ja ocu ili novi izbori. cao zdravo!! sad im ne valja front ni vucic (koji dade 20 mil za ove izbore) sad bi da se odreknu vucica a da izgueraju ove koji su izgurali svo ovo 20 godina.. aaa kako… Više »

Mima
Gost
Mima

Knhaže, Vojvoda se plaši da sam ne bi ni cenzus prešao.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Šta je, Rajane, frka? Ispali te Risto, a? Idi kod Vučića i patrijarha Miroslava pa plači, ništa drugo ne možeš.. U to će i presuda, pa Spuž..😂 Nikad tužnijih “pobjednika” od tebe i Pipuna. Čak i moje tvrdo generalsko srce samo što ne zaplače nad vašom zlom sudbom😂😂😂

NKL
Gost
NKL

Ne znam gdje Mandic vidi dominantnu pobjedu srpskog naroda? Pobjedu im je donijela URA, navodno gradjanska i crnogorska. I Demokrate kazu da su gradjanska partija.

Dalibor_CG
Gost
Dalibor_CG

A dio DF-a je PZP isto Crnogorci!Nažalost PZP je malo zastranio,kažu da su zbog DF-a suspendovali svoj program.Nego nešto ne vidim da su ostali konstituenti suspenfovali išta,već su ubacili u 6-tu brzinu posrbljavanje!

nostradamus
Gost
nostradamus

pada vlast magistru u ruke, ko zrela kruška, samo strpljenja mu treba, vladat će tri mandata najmanje ahahahah

Mi smo
Gost
Mi smo

Koja je ovo nesreca Srpskog roda. Piiiii…

krso
Gost
krso

Ovaj stari saradnik Djukanovica treba da zna da je opoziciju,pa i njegov DF,glasalo puno onih koji nisu niti vjernici niti neki srbi iz CG,vec iz potrebe da se naprave promjene. Svaka izjava njega i njegovih izrecena ovih dana,samo potvrdjuje da on nikada i nije zelio smjenu vlasti(jer mu je bilo bolje onako) ali je SPC sve poremetila

Zeljko
Gost
Zeljko

Istinu govoris

Kondor CG
Gost
Kondor CG

Mandic i Knezevic su najgori Srbi, i to i pokazuju. Da su sami izasli na izbore ne bi ni cenzus prosli. Dritan car, svaka mu je na mjestu.

Mi smo
Gost
Mi smo

Evo ga biser.

Gaeta
Gost
Gaeta

Kojeg srpskog naroda?Je li vam Dritan srbin?Je li vam URA srpska?Jesu li bosnjaci i albanci,srbi?Dje ce ovaj vojvoda?Aaaa,u Kristal!malo si se zanio,ovo je CRNA GORA!!!

Anonimni
Gost
Anonimni

Ispade Dritan najveći Srbin!

vjecna da je
Gost
vjecna da je

kako je tuzno kad crnu goru brani ura i to iz stranih ambasada ….da nismo usli u nato vec bi bili glasacka pokrajina u srbiji tuzno

Nije nego
Gost
Nije nego

Gluposti pišeš totalne.

Anti DPS
Gost
Anti DPS

Vezi konja dje ti gazda kaze,dobri ti je dritan naredio

Edw
Gost
Edw

Dritan los politicar. DF ima pokrice za ovu pricu. To su manjinske stranke, I ne treba vise od toga.
Dritan se svom pokricu (patriotskom skupu) sprdao.

Kaktus
Gost
Kaktus

E bijede ove,na sta spane covjek od 60 godina da mu golobeadi dritan diktira sta moze a sta ne moze

Iskreno.Vas
Gost
Iskreno.Vas

A Milo? Spade na šume kojih i nema jer su ih oni iz DPS pośekli

KOCOBO
Gost
KOCOBO

Jos par saopstenja i kuknjave po medijima pa ti mozda i dritan da neko ministarstvo

Leart
Gost
Leart

Nit poslanik nit ministar,uvali vam ga abazovic dobro

Komita
Gost
Komita

Zasto se ovaj javlja kas je 81vi na poslanicku listu bio ?

Liberal
Gost
Liberal

E najbolje vama vojsku i policiju da damo,da naoruzavate vase ravnogorce

Komita
Gost
Komita

Vojvoda umislio da su srbi vecinski narod u Cg,neces do docekati dok Crna Gora postoji!!

CT guy
Gost
CT guy

Dragan Djilas podrzao novu Vladu. Sada se nazire otkud svadja u srpskoj koaliciji. Tu je moguce da imamo ekipu “Vucicevih Srba” (Mandic, Knezevic, Medojevic, Milacic, dio SNP-a) i ekipu “Djilasovih Srba” (Krivokapic, Amfilohije, Joanikije, G. Perovic, mozda cak i Becic?, zatim “prihvatljivi srpski eksperti”), pa se svadja izmedju politicko-poslovnih “klanova” Srbije prenosi i ovdje. E sad obzirom da kazu da… Više »

Sreten
Gost
Sreten

Potpuno tacno. Nijesi prvi koji to opaza

sigurnost
Gost
sigurnost

Sve da je to tačno, nama treba tajna služba mimo ANB koja će se baviti unutrašnjom stabilnošću i analizirati ove situacije, i tako djelovati, đe treba i skalpelom. I za to ne treba pitat niti nato niti EU.

Fratelo
Gost
Fratelo

Podrzao I Bosko Obradovic. Jos samo Solak da podrži i da se onda osvjestaju podrške.

Markoza
Gost
Markoza

A muci jado da ti nije Dritana i Amfilohija opet bi nedje iz prikrajka bljuvao vatru . Sve sto znas je da pljujes i blatis za to si rodjen drugo blage veze ti nemas o bili cemu drugom.

Montenegro
Gost
Montenegro

Ne bi ti danas bio tu i davao svakojake izjave po medijima da ti nije bilo crnogorskog glasackog tijela,koji na prevaru i iznudjivanje glasase za vas,na zalost,pa se sada kaju!!

dzonatan
Gost
dzonatan

ti si srbin zadnji na listi koalicije

adačuš
Gost
adačuš

Slabo mu ide matematika a radi po matrici srbijanskoj, što će reći,laži i otimaj đe stigneš.Isti odnos snaga je i poslije izbora kao i poslije referenduma,sa time da je jedan broj Crnogoraca ulio glasove Dritanu i Bečiću jer su bili ogorčeni načinom vladanja DPS-a.

Hleb
Gost
Hleb

DPS I DF su dva kancera našeg društva…tesko nama sa njima… Zar moraju funkcije da se dijele po nacionalnom ključu u građanskoj državi? To je radio DPS sa svojim satelitima…evo ti isto hoće i DF… Strasno…

Ko koga...
Gost
Ko koga...

Mandić i Knežević direktni predstavnici Vučića! Bruka i sramota! Mogu samo reći da veliki broj Srba ne podržava ovu trojku jadnu. Juče su bili pribijeni uza zid i morali su da podrže Krivokapića i Bečića inače padoše maske da su sluge Vučića a Vučić da igra za Đukanovića. Smiješno zvuči ali Vučić mlati sa Irinejom i sa ovom dvojicom a… Više »

Realno gledano
Gost
Realno gledano

Ako DF ne želi da bude opozicija, moraće da prihvati sve uslove URA-e. Džabe su krečili što bi neki rekli.

Jugo
Gost
Jugo

Iiip garema

marko
Gost
marko

O cemu lupa ovaj..kakva dominantna pobjeda srpskog naroda . .. da li zna da racuna ovaj mazgov …

...
Gost
...

Mandic i Knezevic su Milovi ljudi

Izvjestaj
Gost
Izvjestaj

Koju to dominantnu pobjedu ti pominjes stalno si govorio neistine a tri puta izgovorena neistina postaje istina da te posjetimo samo je jedan mandat u pitanju koji ti nece dugo trajati isto kao i ona okupljanha u pecenjaru i parkiranje vozila na mjesto ivalida odatle kupite seocke abrove i onda ih plasirate u skupstinu pravo zastidje

zoran
Gost
zoran

Imas bre 19 mandata i ti pricas o Srbima
Jedino ako ne racunas i Dritana i Becica u Srbe

Željko
Gost
Željko

Mandicu Milov si i Vucicev podrcko!

Hogar
Gost
Hogar

I podrčko i potrčko 😁

Bnjj
Gost
Bnjj

Profesionalni Srbin.Zna li šta drugo da radi osim što je Srbin. To je lično pitanje a kod primitivnih naroda nažalost to je glavno

Bez imena
Gost
Bez imena

Moram reći BRAVO! Ja sam Crnogorac, glasao sam na referendumu 2006 za nezavisnost i bukvalno u ŽIVOTU SVOM cijelom nisam imao nikakvu situaciju da nekom ističem to da sam ponosna Crnogorčina ili nešto slično. Ponosan Crnogorac uvijek i svakako, ali Crnogorčina NE. Prosto to je intimni osjećaj i definitivno smo mi Crnogorci racionalniji dio Crne Gore, u prosjeku. Kad vidim… Više »

Dijaspora
Gost
Dijaspora

Apsolutno se slažem, ovo je pobjeda Srpske svetosavske pravoslavne crkve i srpskog naroda . Da vam crkve nije bilo ne bi osvojili ni 15 mandata a kamoli 27, zato obavezno redovito kod Rista pod Ostrog da vas malo okadi tamjanom vodicom i kaže uputstva. Sad je otvoren put , počnite redom , uđite u institucijama sistema , onda svoje lojalne… Više »

Paloma
Gost
Paloma

Oprosti, ali dadoh ti minus jer ovo ni u šali ne mogu da zamislim 😱😱

Banjora
Gost
Banjora

Mandiću, sve liči da te apelacioni drži vani jer imaš posebne zadatke.

To mi pricas
Gost
To mi pricas

Kako izracuna mandate,veli 45 prema 34 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 bilo bi teško smaranje da nema ovog šarlatana u nedijima.”Vojvodo” loša ti je računica zato ti varničiš.

Ragnar
Gost
Ragnar

Kad budu novi izbori raznijece vas Becic i Dritan, i sa reformisanim DPS-om, SDP-om i manjinama zauvijek staviti pecat na velikosrpstvo!

Cedomir
Gost
Cedomir

Nikad ura,izdajnici!

Njegoš
Gost
Njegoš

😂😂😂😂🇷🇸🇷🇸🇷🇸

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Njegos je Crnogorac 😡🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Commentator
Gost
Commentator

Ovo bi bilo idealno rješenje

Gledam
Gost
Gledam

“Dominatna pobjeda srpskog naroda u tuđoj državi…” Dakle, on otvoreno govbori o okupaciji, ono kao Srbija_na_moru. Ali, neće ići, možete vi svašta na nivou polit.folklora ali CG nikad neće biti južna srp.pokrajina. NEVER!

Njegoš
Gost
Njegoš

Crna gora je srpska država. Bila i biće.

Danbo
Gost
Danbo

Hoće,hoće ali juče😂

mahala
Gost
mahala

Kad pominju Vijesti ovi pipunovići bi mogli da pomenu i SPC koja nije manje od Vijesti umiješana u formiranje Vlade.

Sasa ljumovic
Gost
Sasa ljumovic

Mandicu crni mandicu kad ste tako mocni probajte samostalno da odete na izbore pa se junacki izmjerite I posle izbora pravite koalicije .No bogomi o s straha junackoga ne mozete e znate da nebi ni census prekoracili.

Edw
Gost
Edw

Vec istiskaju Dritana. To vec nedjeljama predvidjam. Tako mu i treba, kad nije osugurao indipendisticku zaledjinu.

kombinir
Gost
kombinir

Dritan i Risto Radović i Krivokapić iako prividno djeluje kao da imaju podršku, su trenutno u presama, koje zavidavaju odzgo i odozdo.

S'ćoška
Gost
S'ćoška

Ne istiskaju no se bore da njih ne istino, dijele “fotelje”

Apokalipsa
Gost
Apokalipsa

Mandic i Frontovci su se posvadjali i sa Amfilohijem i sa Vijestima, njihov jedini mentor je Vučić

Segio
Gost
Segio

A on je dobar sa Milom, tako da što…

Salijeri
Gost
Salijeri

I Joanikije, ne treba zaboraviti.

Pollo
Gost
Pollo

Vojvoda Mandic je sad protiv Vijesti a zaboravio je koliko im je novca uplatio za kampanju za parlamentarne izbore 2016te godine

Apokalipsa
Gost
Apokalipsa

Realno je ocekivati da ova vlast ne moze trajti dugo i da ce puci vec na prvom problemu i neslaganju

Blenda
Gost
Blenda

Ako ima patriota ovakvu strategiju popova i cetnika ne bi smjeli dozvoliti.Izborni rezultat to ne opravdava.Srbi su dobili cistih 27 mandata, u preostalih 14(do 41) ima i procrnogorskih glasova,sto sa cisto suverenistickih 40 mandata cini ubjedljivu. drzavotvornu vecinu.Zbog toga ne dozvolimo pod izgovorom “narodne volje” da nam uruse drzavu -mora se naci nacin da se to ospori klero cetnickoj druzini.Ako… Više »

Commentator
Gost
Commentator

AKo uopšte i sastave vladu

Berane
Gost
Berane

Znači potvrđeno DF i Demokrate su Srpske partije.

marko
Gost
marko

Ali opet nije dominantno kako lupeta..sve da je tako ..a demokrate nijesu svi prosrpski

Badem
Gost
Badem

Vijesti su konačno razotkrivene kao zavisne novine! Sramota! Sad su se osilili pa mogu da se pokazuju!

Nakica
Gost
Nakica

Vijesti i Perovici bi da preuzmu kontorlu nad izvršnom vlašću u Crnoj Gori i ne prezaju od toga da je mijesaju tamo dje im nije mjesto

Pametnom dosta
Gost
Pametnom dosta

Tako je Andrija ne dozvoli Dritanu i Misku da vladaju nad srpskum narodim koji je uz DF i Anfilohija

Orlović
Gost
Orlović

Njima je najbitnija fotelja. DF sad brani “svoje fotelje” od URE

Nikola
Gost
Nikola

Oni će se pokačiti između sebe, veoma brzo… Mandić i Medo neće moći dugo sa Abazovićem.. Dosta su glumili

Teona
Gost
Teona

Svi ste vi isti kad vec mozete zajedno da sjedite i dogovarate podjele funkcija i resora

samo gledam
Gost
samo gledam

Vidjeces ti ta 4 mandata, mogu li ili ne mogu da trpe tvoje i Knezeviceve idiotluke.

hmhmmm
Gost
hmhmmm

Oni imaju 3 mandata, 1 pripada Civisu koji je pocket DF.

Mitar
Gost
Mitar

Nevjerovatno je da ogromna vecina ne vidi da je ovako pocelo i u bosni! Srpski politicari iz jedne zemlje idu po srbiji da kukaju i popaljuju narod! E vala sto nam manjine napravise sram ih bilo! No, kao sto znamo one ce bit prve na redu kad dodje srpski noz! Malo olaksanje!!!

SVAKACAST
Gost
SVAKACAST

Moram reći nešto, svaka čast ekipi iz DF jesu četnici jesu propagatori svega anticrnogorskog ali da su dosljedni svojoj politici jesu, i to im treba poštovati. Takođe im čestitam što su zavrnuli uši mladom političaru u pokušaju Dritanu Abazoviću, on jadan ne kapira da je već namagarčen, a još ga i lome napadom na njegove finansijere, doceli su ga na… Više »

Podgorica
Gost
Podgorica

Bitno.. Najmanje ko je zaslužan za pobjedu je Mandić, Medo, Knežević… Ovu pobjedu su iznijeli 1.Litije… Krivokspić, Bečić, Abszović… Vi da te se umjršali…. izgubili bi. Narod neće Mila…i nije ga briga ko će od vas koju funkciju dobiti. Tako…. dogovorite se i tražite šansu u sledećim izborima, za samostalnu pobjedu. Nakon izbora 2016g nudili ste manjinama ČITAVU VLADU, ako… Više »

U prolazu
Gost
U prolazu

A gde zu bili Mandic.Knezevic,Medojevic,Milacic,Dajkovic,Brdza,Danilovic I koji su nam I donijeli pobjedu

Podgorica
Gost
Podgorica

Ne znam gdije su bili, ali znam gdije nisu.
A posebno bi neko Milačiću dao glas

Baraka
Gost
Baraka

Drzavni izdajnik ne posustaje. Ovo je za njega “pobjeda srpskog naroda uCrnoj Gori”…!?…. Cerajte ovoga vise u zatvor,

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

…..i na kraju, Amfilohije prihvati zakon o vjeroispovijesi , ukine SPC , a proglasi CPC!!!@🤣🤣🤣🤣🤣

Hurem
Gost
Hurem

Bas sam srecna sto se nikad nijesam smatrala Bosnjakom,nego muslimankom,a prije svega CRNOGORKOM….DA JE VJECNA MOJA CRNA GORA.❤❤❤Poruka za DPS nikad ne vjerujte bosnjaku kazu kad pritisnes bosnjaka iz njega izadje deset …………

Gibanica
Gost
Gibanica

Ova rečenica u samom naslovu je ujedno i problem nesmjenjivosti vlasti u Crnoj Gori , proteklih 15 godina … svi su smatrali i zato nisu ni glasali za opoziciju , potuno opravdano , da će njihovo građansko mišljenje u vidu glasa na izborima biti okarakterisano kao pobjeda jednog naroda i koliko vidim tp se i dešava !

Broj 1
Gost
Broj 1

Puče ljubav

Podgorica
Gost
Podgorica

Svima vam je cilj smjena Dps-a, rekli ste “Podržat ćemo svaku Vladu u kojoj nema Dps-a”, i podržite je.
Pa na sledeće izbore za dvije godine borite se posebno

Techno Pop
Gost
Techno Pop

A na vojvodstvo od Spuža i petogodišnji mandat ne računaš?

rijana
Gost
rijana

Reformisaće sudstvo sa ciljem da ih oslobode Spuža. Sva njihova priča o sudstvu svodi se na to.

Ana Obradovic
Gost
Ana Obradovic

Oh my God
Sto velis Mandicu
Na zapadu nista novo a
😂

eu kolonija
Gost
eu kolonija

tako je mandiću. 70% glasova pobjednika nose dominantno srpske stranke a pošto su I demokrate većinski srpska stranka onda ta cifra raste I na preko 80%. to je volja naroda u crnoj gori ali I velike većine spoljnog faktora uključujući ameriku kao najbitniju. crna gora je I namjenjena da bude srpska a u nato paktu I samo tako može ispuniti… Više »

Nista novo
Gost
Nista novo

Malo matematika ne ide od ruke. 70% pobjednika CG je 30% CG.

Cedomir
Gost
Cedomir

Eu kolonija:tebi treba hitno doktor,psihijatar.

HR8
Gost
HR8

Koja mentalna dijareja.

Nije nego
Gost
Nije nego

Zato će čak 60% poslanika u ovom novom parlamentu da budu suverenisti… Pa na korak su od dvotrećinske većine suverenisti u CG parlamentu, ako nisi primjetio. DPS, SDP, SD, URA, PZP, BS i Albanci. Koliko je to mandata u ovom novom parlamentu Crne Gore? Oko 60%. A svi su za nezavisnu Crnu Goru, EU i NATO članstvo.

eu kolonija
Gost
eu kolonija

nisi nabrojao pingvine. 50%++ je srba u crnoj gori. još 10% tradicionalnih crnogoraca svjesnih svojih srpskih korijena. ostalo su manjine. uskoro ćeš se imati priliku uvjeriti. a na kraju krajeva čorbu su vam skuhali ameri tako da ćete je morati pokusati onako masnu I ljutu

Paloma
Gost
Paloma

I eto, dogadja se ono što se znalo od prvog dana, namakli su još četiri poslanika i biće vrlo brzo Dritanu jedno veliko zbogom, i bez njega će napraviti većinu 🙄
Tražili ste, gledajte…

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Tako mu i treba kada je rekao ja sam isao pod Ostrog da razgovaram sa ljudima. Eto ti sad budalo.

CT1918
Gost
CT1918

Ima da pjevas kako Albanac svira ili nista od muzike.
A ako krenes na nove izbore oba ste ga ugasili . Nije Milo vesla sisao 30 godina sokole

Sasa ljumovic
Gost
Sasa ljumovic

A svaka ti cast. Istog smo misljenja

džbmlika
Gost
džbmlika

Politika je opasan i posao, a i politika moći pregovaranja takođe. Trenutno je taj Albanac namagarčen, i izvrćen od strane DF Rista itd., dobar loš policajac a ovaj trči i potpisuje sve. Mali je on, sli nenpo godinama, nego po znanju, umješnosti i rszmišljanju. Nevin u svakom smislu, što za odlučivsnje o budućnosti države i nsroda je veoma loše.

milos
Gost
milos

“Mandić navodi da on i Milan Knežević i DF-a nikada ništa nijesu uradili bez blagoslova patrijarha srpskog Irineja” jedina istina koju je u životu izrekao

alo
Gost
alo

Ima li ko da plati ipsosu ili nekoj drugoj kompaniji za istrazivanje javnog mnjenja da provjeri raspolozenje naroda za planove df-a i postavljanje njihovih lidera na kljucna mjesta u vladi? BIlo bi interesantno vidjeti podatke. Glasaci ZBCG su glasali zbog Krivokapica i Amfilohija, ovi se nidje nisu vidjeli

razmisli
Gost
razmisli

Zašto kritikovati DF svi znamo njihovu politiku, njima treba ruku pružiti jer oni su otvoreni i znamo ko su i šta su. Treba napasti i kritikovati lažne Crnogorce i njima slične, politikante, parazite i one koji su na neki način svojim činjenjem i nečinjenem predali u ruke državu četnicima. Mislim na građaniste, lažne NVO, tj. ispostave tuđe politike, razne novinare,… Više »

Krsto
Gost
Krsto

Ooooooooooooop!!! Dosta ste i trajali😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

expert123
Gost
expert123

Koncern vijesti je u cvrstoj sprezi sa Amfilohijem im SPC a protiv je fronta i njegove clanove naziva izdajnicima, istovremeno je i protiv Vucica. Ovo je malo kontradiktorno a ali je za sada tako .

Dom
Gost
Dom

Dje bi se ti pitao nešto u državi ta država bi bila smijesna. Izadji sa Novom sam na izbore pa se izmeri koliki si!

Rade007
Gost
Rade007

Ma jel.on to vrijeđa svoje partnere i sponzore?

Prč
Gost
Prč

Cus dominantna pobjeda srpskog naroda sa dritanom.pitam se sto bi bilo da su izgubili za jedan mandat

Salinitet
Gost
Salinitet

Sastali se fasisti koji negiraju Crnu Goru, Becic koji samo da dobije fotelju, URA interests grupa od Abazovica koji mijesa licnu mrznju prema Milu, a za koji je spreman da pravi truli kompromis sa svojim ktitorimakoji samo zele da iz Druge postanu Prva familija. Sa druge strane kleptomani koji su zaboravili na zavjet koji su dali 2006. Ukratko, niko iz… Više »

Pjer
Gost
Pjer

Bravo ,upravo tako !

prolaznik
Gost
prolaznik

Jednom rijecju covjek ne spomenu Crnogorce i Crnu Goru. Srpski politicar, sprska crkva, sprski mandati, osta li nam ista kukavcima ako se ovaj bude pita.

alo
Gost
alo

Marka Milacica za ministra odbrane a Meda za direktora ANB-a. Ovaj prvi bi prvog radnog dana zapalio NATO zastavu a drugi bi objavio par desetina dosijea na Facebooku. Za ministra unutrasnjih poslova je najbolji Milan Knezevic.

SasaNK_ME
Gost
SasaNK_ME

Smrt fasizmu drugovi .

Медун - међа
Gost
Медун - међа

Побједа је ово српског народа на првом мјесту. Зато је и била оволика хистерија у редовима обожавалаца Томпсона и осталих који кличу E VIVA E VIVA !
Кривокапић се стиди да каже да је Србин , е па нека га тамо с Милашем и Ранком.
Живјело наше мило Српство , живјела Слобода !

Bijeli Pavle
Gost
Bijeli Pavle

Ko se nebi stidio onoga cime se srbi ponose

ivan
Gost
ivan

Koji si ti tuljan

Mima
Gost
Mima

Srbin iz Cuca, Stare Crne Gore? Pa ko se normalan ne bi toga stidio?!

Marko
Gost
Marko

Kad ti Dritan rece da skaces na jednu nogu ima skaces na jednu nogu ili si izdajnik vrlo jednostavno…

Tgd
Gost
Tgd

Nijesu svi srbi u tvoju koaliciju kao ni svi Crnogorci u drugim,što stalno potenciraš na nacionalnu pripadnost?U državi u kojoj živiš bori se za svakoga ko joj je lojalan,ako išta ima u tebi ljudsko

Bernini
Gost
Bernini

Vojvoda,slabo ti ide matematika. Procrnogorski glasovi su došli na 54%. To što ste 5,5% crnogorskih glasova preko URAe zaveli na vašu stranu je druga priča.

Zoran
Gost
Zoran

Tuga je da prosrpski glasovi imaju 45 pošto. Da je sreće i normalnog naroda bili bi na 10,15 posto. Kako im može biti bitnija Srbija od sopstvene države Crne Gore nevjerovatno.

Ivan
Gost
Ivan

Nema ti od toga nista merkelica je dritanu rekla ko ne smije da vodi te resore ako ocete pomoc od evrope a trebace vam onda morate slusati malog dritana sa 4 poslanika

gost
Gost
gost

Teško da će vaša vlada da traje

Srbo
Gost
Srbo

Pobjeda je čitavog naroda moj vojvodo ne samo srpakog. Ajde krenite raditi a ne samo mlatiti praznu slamu.

Srbin
Gost
Srbin

O cemu pricas ti vojvodo od kada je Dritan srbin, i demokrate u koje vas je malo jer nisu i ono mali velikosrbi glasali su za njih zbog promjena a ne velikosrbskog nacionalizma

MojaGora
Gost
MojaGora

jedno veliko PI!!!!

Mikeli
Gost
Mikeli

Ovim porucuje sto svako pametni vec zna: ceka se prva prilika da se URA skarta i da vlast preuzme klero-fasisticka koalicija df/spc sa drugarima. Cisto ako neko nije mogao ovo da poveze do sad, evo je vojvoda nacrtao

Boka Kotorska
Gost
Boka Kotorska

Nije Becić ništa bolji od njih samo viješt i čuti. DF I Demokrate su partije koje oce Crnu Goru da pretvore u Srbijansku pokrajinu.

Mikeli
Gost
Mikeli

Upravo tako, Becic ce da se djene dje bude bilo vlasti, a u slucaju da moze da bira izmedju pro-srpske ili pro-crnogorske opcije, naravno da ce vazda izabrati pro-srpsku

Gete
Gost
Gete

Dominantna pobjeda srpskog naroda? U konstelaciji snaga sadasnje parlamentarne pozicije tj vecine jeste vecina ali nije vecina u parlamentu, da je tako ne bi vam trebala koalicija.

Profesor
Gost
Profesor

Samo ti sanjaj…biće kako Abazović kaže.

Idea
Gost
Idea

Kadna je ova Crna gora na sta je spala,igraju se snjome kako zele.

Maximus
Gost
Maximus

To je pobjeda svih građana Crne Gore! I opozicije i onih iz DPSa koji su morali da ih glasaju iz bilo kog razloga!
Stigla je SLOBODA olovke!

Pomorac
Gost
Pomorac

Da si sam izasao na izbore imao bi 2.5% glasova.

Send this to a friend