Politika

Mandić: Napadom na Bratić, napadnuta je svaka žena u Crnoj Gori

Andrija Mandić

Jedan od lidera aktuelne koalicione vlasti, Andrija Madnić najstrožije je osudio, pojavu neukusne karikature novoizabrane ministarke Vesne Bratić, poručujući da je time napadnuta svaka žena Crne Gore, kao i cjelokupno državno uređenje.

“Brutalnim, primitivnim i kukavičkim napadom na ministarku Bratić, napadnuta je svaka žena u Crnoj Gori, a napadnuta je i Vlada čiji je ona član, sam Ustav i državno uređenje.Ovi virtuelni nasilnici kriju se iza navodne slobode govora koju koriste po potrebi kao štit za mizoginiju i kaljanje svega što je vjekovima čuvano kao sveta vrijednost u Crnoj Gori”, poručio je Mandić.

Ovim nastupima, kako kaže lider NSD-a, udara se direktno na državu i demokratiju, krši se Ustav kojim je zabranjena zloupotreba ličnih sloboda da bi se crtale mete na čelo žrtava.

“Demokratija nije brisani prostor u kojem svako radi što hoće, već sistem u kojem su svi zaštićeni od nasilja i zloupotrebe prava. Ovakvi izlivi govora mržnje nemaju mjesta u pravno uređenoj državi. Vlada mora oštro da reaguje na svaki ovakav ispad i privede pravdi odgovorne. Mora se poslati jasna poruka da žene u Crnoj Gori neće služiti kao poligon za iskaljivanje nemoći mračnih snaga poražene kvazipolitike”, istakao je Mandić.

Mandić je nagovijestio da će slični potezi biti najstrožije sankcionisani.

“Svakom nasilniku mora biti stavljeno do znanja da Crna Gora nije besudna zemlja na čije uređenje mogu da udare nekažnjeno, lažno se kunući u brigu za državu”, zaključio je Mandić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
🇲🇪bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪bernini🇲🇪

Montaža je vulgarna, nema šta. Vjerovatno je zbog nje bila potrešena, pa nije bila na sastanku sa veselim direktorima, nego posla prvog “apostola” pod gasom da lupa i prijeti crnogorskoj prosvjeti!

Pedja*
Gost
Pedja*

Tek cete biti napadani , sedi i nezagadjuj okolinu izdajnice .

Nikac
Gost
Nikac

Vojvodo ne lupetaj.
Nije vama do Bratićke no do onoga popa u pozadini.

Edw
Gost
Edw

Nova vlada je napad na svaku ženu u Crnoj Gori. I karikatura to odlično predstavlja.

Dolina Bogova
Gost
Dolina Bogova

Mandiću, Bratićka je uvreda za svako normalno biće kao i ti zajedno s njom .

007
Gost
007

Ti češ, da pričaš, lomivši po skupštini, organizirajuči udar u CG i nepriznavajuči CG! Ti si odavno trebao u prdekanu ili još bolje napustajuči CG!

Gost9376
Gost
Gost9376

nemoj moju majku,sertru,babu i porod mijesati sa tom kreaturom

Zoran
Gost
Zoran

Jeli i tvoja napadnuta. Ako je, onda je ista kao i ona.

Rajko Subotić
Gost
Rajko Subotić

Ti si Mandiću sad neki Robin Hud. Kako si ti dobar ,kao dobroćudni tumor. Znamo ko si i šta si . Ti si folirant i izdajnik Crne Gore i Crnogorskog naroda !

vjecna da je
Gost
vjecna da je

ti si bas zabrinut za zene crne gore a posebno za crnu goru i njen ustav ….kakvi sibicari skupljaju jeftine politicke poene ….ko ove moze da glasa

Miso
Gost
Miso

Dobro se prepoznade junacino 🙂

Stevan
Gost
Stevan

Nije zato što ono nije žena. Ono je uvreda za svaku ženu!

marius
Gost
marius

A kad ste vi ono napali u skupstinu na poslanicu Martu Scepanovic, onda nikom nista. E sva je nekultura u ovu nasu nekad lijepu CG usla, s vasom pojavom na politickoj sceni. Licemjeri jedni .

Black
Gost
Black

A njen napad na Crnogorce nijeste komentarisali?

Natalija
Gost
Natalija

Ljudi ,drzite se 10 bozjih zapovijesti i ne brinite!

Send this to a friend