Politika

Mandić i ranije ilegalno prelazio granicu Crne Gore?

foto: Arhiva DN

Jedan od lidera Demokratskog fronta i predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić i ranije je ilegalno napuštao Crnu Goru, istim putem kao i prije nekoliko dana, saznaju Dnevne novine iz više izvora iz DF-a.

Prema saznanjima ovog lista, Andrija Mandić je prije dva i po mjeseca takođe ilegalno otišao u Srbiju gdje se sastajao sa nekim ljudima, o čemu je obavijestio i neke članove Predsjedništva Demokratskog fronta. Posljednji put, kada je uhapšen u prijepoljskoj opštini, Mandić nije računao na snijeg i na to da će njegov ilegalni prelazak granice trajati dugo.

Podsjećamo, Andrija Mandić priveden je sa još nekoliko osoba jer je pokušao ilegalno da pređe granicu sa Srbijom. Mandić je bio u Pljevljima gdje je prisustvovao promociji knjige “Život i stradanje paroha kosaničkog Božidara Ćosovića”. Zajedno sa njim priveden je i Milan Lekić, bivši direktor Vodovoda u Pljevljima. Iz Nova srpske demokratije su odmah poručili da se ne radi o bjekstvu. Na drugoj strani, i sam Mandić je rekao da mu ne pada na pamet da bježi iz Crne Gore..

Prema saznanjima Dnevnih novina, Specijalno državno tužilaštvo danas će inicirati da vijeće Višeg suda u Podgorici, kojim predsjedava sutkinja Suzana Mugoša, Andriji Mandiću odredi pritvor do kraja suđenja za pokušaj terorizma, nakon što je u četvrtak veče pokušao da pobjegne, ilegalno prešavši granicu Crne Gore sa Srbijom.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dnevna doza
Gost
Dnevna doza

Nama ne treba drzava. Nije problem u Mandidcu i Demokratskom frontu, izdajnika je uvijek bilo u Crnoj Gori. Istorija se ponavlja. Problem je sto se kriminalno ponasanje Df relativizuje u medijima, nevladine organizacije sute, URA i SDP ih smatraju uglednim parlamentarcima, vlast nedorasla trenutku.

ooog mene
Gost
ooog mene

jes, kako nije, ta seljacka prica ne prolazi.. sad mi treba da ukapiramo kako on ide i vrace se i kao i sad bi se vratio.. vazi.. da ga nisu ufatili ne bi ga vise vidjali, a evo knezevic prijeti sve kako nece ic u zatvor na izdrzavanje kazne jer je mislio da ce i on u ilegalu pa ce… Više »

Animus
Gost
Animus

Dobro zboris, mada sa zarezima bi se lakse procitalo :p

BartKO
Gost
BartKO

Svaki normalan i slobodan čovjek se divi veličanstvenoj i hrabroj borbi DF-a protiv ovoga zla i tiranije.

Tako je to
Gost
Tako je to

Izvini ja nisam normalan kao ti ,a slobodan jesam .Mada ja im se divim kako ce da nestanu nerpijatelji Crne Gore i njenih gradjana.

Dikens
Gost
Dikens

Ja sam slobodan covjek, a imam papire da sam normalan, ali se uzasavam da se neko suprostavlja drzavi i njenim insitucijama i da niko ne reaguje. DF ismijava drzavne insitucije, priznaje ih kad mu odgovara, dnevno vrse krivicna djela. I nista im se lose nije desilo. Gdje je tu tiranija, molim te reci mi!

SewaY
Gost
SewaY

Mandiću, puna podrška za tebe i DF. Borba koju vodite je hrabra i časna, i dovešće do slobode!

ooog mene
Gost
ooog mene

njega posebno!!! SAMO JOS MALO i imat ce veliku slobodu u Spuzu!!

Ulcpl
Gost
Ulcpl

Mozes li objasniti sta je po tebi sloboda! Kako mislis da najmanje 55 % neslobodnih pretvoris u vecinu?

IRFAN
Gost
IRFAN

nije bitna partija sve je ista bratija….

21 MAJ
Gost
21 MAJ

Ovi frontovci se sprdaju sa drzavom…sve im ptolazi…

William Wallace
Gost
William Wallace

Kao prvo, niko ne postavlja sledece pitanje. Posle privodjenja od strane srpske policije, a zatim i pustanja, na koji nacin, kojim putem se Mandic vratio u Crnu Goru? Nemusto objasnjenje da ga nasa policija nije mogla privesti jer je to vec uradila srpska policija je smijesno. Ako je sve ovako kako je nama predoceno, on je morao biti priveden. Ali,… Više »

Lobovanje
Gost
Lobovanje

Svaka cast za komentar. Ovdje se svi sprdaju sa drzavom. Sad ce ici nalog za hapsenje, pa on je dosao na drzavnu granici po povratku iz Srbije.

Prle
Gost
Prle

Znali su oni da je i ranije prelazio granicu ilegalno. Onakve stvari izlaze na viđelo samo kad se sprema neka krađa , izbora naprimjer !
Žalosna Crna Goro !

Sve li ti znas
Gost
Sve li ti znas

Zemljaci moji, slabi smo mi narod za to su i oni ovakvi, fora je u tome sto on nije ni prvi ni zadnji olosh ove nase domovine, hocemo li ovo ispravljati mi pitam ja Vas ?

Milorad
Gost
Milorad

Stasao za SPUŽ ako ga sad ne zatvore onda smo banana drzava i nemocno.

sprdnja
Gost
sprdnja

Pretužni su likovi koji brane ovoga demagoga i laž…

ukradoše mi ime
Gost
ukradoše mi ime

nije ga on mrčio preko granice no ovaj put no oće da pusti priču kako je odlazio i vraćaose da ispadne da nije bježao no da je pošo da kupi vreću krtole a bogami i koju koljenicu da je uspio neprimijećen uć u srbiju ne bi se on nikad više vratio u milu mu crnu goru

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Pa evo i ovaj jedan put sto se vratio je dovoljno. Treba bit potpuno ispranog mozga pa vjerovat da je ono za sta se sudi Mandicu istina. Samim tim treba bil:lud, glup ili naivan pa vjerovat da ce Mandic nedje bjezat. Isto tako ne vjerujem ni da je Mandic ranije ilegalno prelazio granicu jer rizik je veliki. Da ga je… Više »

Gaso
Gost
Gaso

Legenda Crne Gore! Živio Mandicu!

Olujko
Gost
Olujko

Dabogda ti sin njegov doselio u komsiluk

gagi
Gost
gagi

Zaboravio si titulu,cetnicki vojvodo Mandicu,dobri Gaso.

,,,
Gost
,,,

Jel to ona legenda sto je jela koljenicu u Kristal dok ste vi svi dobijali po bubrega a prethodno vas ta legenda nahuskala na nase policajce da ih gadjate sa svim i svacim? Ako jeste e onda je legenda Mandic!

Lidys
Gost
Lidys

Podrška za DF i Mandića!
A ovim tekstom, bilo ovo istina ili ne, sami pokazujete da ovdje nema namjere da se bježi iz CG.

gagi
Gost
gagi

Lidys,zna se ko prelazi granicu “ilegalno”lupezi,sverceri,ubice,kriminalci i sl.a ovaj Andrija nema dokumenta,pod istragom je i sl.dakle prekrsio je zakon,i neka plati kaznu,ali on to radi namjerno da bi se sprdao sa institucijama Drzave CG,i treba kad nam je ovakvo pravosudje i zakoni o emigrantima i sl.

eviva
Gost
eviva

kakvu nam poruku salje tuzilastvo ako ne uhapsi ovog kauboja? da mozemo da radimo sto ocemo?

ukradoše mi ime
Gost
ukradoše mi ime

jest ali pod uslovom da se baviš politikom i to onom antidržavnom

tragikomedija
Gost
tragikomedija

koliko me zabolje ko prelazi granicu.ne mazite oci narodu.ovi lopingeri sa vlasti neka idu polako odakle su dosli.dosta je vise tracarenja, spletki.ovakvi tekstovi su namijenjeni za budale.ko se na ovo lozi taj nema grama mozga.daj malo uozbiljimo se.ovakvim tempom postadosmo najgori narod u regionu.sve seljacine

aleksandar leso
Gost
aleksandar leso

Neko ga je vrnuo vjeru ti dajem svaka mu dala ko je to učinio ali nije ni on ni strikan Miljan vrijedan pažnje a ista su sorta. Kapa Jovo ni kost ti ne sagnjila.

,,,
Gost
,,,

Mislis njegovi ga prijavili jer nema ko drugi.

Dali
Gost
Dali

zasto ponizavate policiju sa ovim tekstom ,samo sebe demantujete jer vam izvori daju kontradiktorne informacije ,samim tim sto sad kazete da je i prije prelazio granicu ,znaci da je mogao i tada da pobjegne tako da je ovo dokaz da se ovi iz opozicije sprdaju kad mogu i kako hoce a vi se pecate na sve mamce.

Kondomčić
Gost
Kondomčić

Zakuni se da doživljavaš CDM kao ozbiljan medij ???

Vukasin V.
Gost
Vukasin V.

Jednom ih je prevela, sa obje strane, pa se nadao da će i opet. Seljačka posla ili je u dogovoru, što bi rekli.

Sovacku
Gost
Sovacku

Čim ovom tzv. lideru padne rejting neko mu ga sa ovakvim informacijama digne ! Čisti yoyo efekat !

Send this to a friend