Politika

Marković: Biće kadrovskih promjena u DPS-u, sporazum tri koalicije je politička farsa

Nosilac liste Demokratske partije socijalista na nedavno održanim parlamentarnim izborima, i aktuelni premijer Duško Marković, večeras je na Javnom servisu kazao da je nesumnjivo da je donošenje Zakona o slobodi vjeroispovijesti uticalo na pad podrške DPS-u. Najavio je kadrovske promjene u partiji. Sporazumu koji su potpisali lideri koalicija Za budućnost Crne Gore, Mir je  naša nacija i Crno na bijelo, Zdravko Krivokapić, Aleksa Bečić i Dritan Abazović, nazvao je političkom farsom. Najave mitropolita crnogorsko primorskog Amfilohija o gradnji na Cetinu nazvao je pustom željom.

“Zakon o slobodi vjeroispovijesti je “nepravedan” hipotetički jer je ukidao monopol Srpskoj pravoslavnoj crkvi. Uslijedio je svesrpski atak na Crnu Goru, navodno jer su štitili Srbe u Crnoj Gori, pod plaštom priče o odbrani svetinja. Nezapamćena i besprimjerena kampanja, uplitanje u unutrašnja pitanja Crne Gore, a SPC je sebe postavila kao ključnog političkog aktera, koja se uključila u izborni proces, kreiranje koalicije, svoje sveštenie uključila u izbornu kampanju, prijetnje, proklinjanje glasača DPS, bacanje kletve na pokolenja onih koji bi glasali za ovaj Zakon. Neviđena situacija”, kazao je Marković.

Zatrpani medijskim blatom

Kaže da je ovo bio neviđeni ambijent, atak na slobodnu volju građana.

Marković je rekao da je Crna Gora proglašena, sa brojnih adresa kao zemlja koja progoni vjernike SPC.

Marković je istakao da nijesu očekivali da će se toliko manipulisati sa tim zakonom.

Napomenuo je da je Crna Gora u prethodnoim periodu  bila zatrpana medijskim blatom i neviđenom propagandom i bili smo zaista zatečeni u jednom trenutku.

“Nažalost, veliki broj građana je povjerovao u njihovu argumentaciju i zato je izborni rezultat takav kakav je”, istakao je on.

Kazao je Marković da su imali grešaka u kadrovskoj politici, ali da se ne može umanjit činjenica da postoji i ogroman broj profesionalaca u državnoj administraciji koji su doprinijeli savremenoj i evropskoj Crnoj Gori.

Promjena u DPS-u mora biti

Marković je večeras najavio kadrovske promjene u Demokratskoj partiji socijalista.

“Ovo je rezultat DPS-a ispod naših očekivanja. Kadrovskih promjena mora biti. Predviđene su i našim statutarnim dokumentima kada se ostvare rezultati lošiji od planiranih. Ne mislim da je samo to ključno pitanje za DPS. Sada ćemo kao opoziciona stranka morati da definišemo pristup opozicione borbe. Sada nećemo biti u prvom planu da odgovaramo za teške odluke. Imaćemo priliku da budemo bliži građanima, da moralnost u političkom djelovanju bude osnovni kriterijum. Vidjećemo da li ćemo ići prema Kongresu. Sveobuhvatne reforme unutar stranke koja ima za cilj da ostane na svojim opredjeljenjima, ali i da se brzo vrati na vlast kada se za to steknu uslovi, bilo na redobnim ili vanrednim izborima”, jasan je bio Marković.

Kriza

Nosilac liste DPS dodao je da na početku ne prepoznaju puni demokratski kapacitet nove vlasti. Nada se da će se što prije formirati nova vlada, jer kriza razara ekonomsko biće cijelog svijeta i Crne Gore.

“Nova vlada i poredsjednik države moraju da sarađuju. Đukanović nema namjeru da opstruira rad nove vlade, već da doprinosi njenoj efikanosti u interesu građana”, jasan je Marković.

Neprihvatljivi napadi na manjine

Napadi na pripadnike manjina, dodaje, nijesu iznenađenje, već da traju u kontinuitetu, i to od jednih istih struktura.

“Nakon pobjede opozicije i slavlja, to je bio logičan slijed njihovog djelovanja. Tih dana je Crna Gora bila zasuta neprihvatljivim ponašanjiima. Vjerujem da će počinioci biti procesuirani i da se to više nikada u Crnoj Gori neće dogoditi”, istakao je on.

Kada je riječ o tome sa kime će sarađivati manjinske partije, Marković je kazao da nema dileme da zajedno sa njima ostaju na konceptu borbe za evropsku Crnu Goru, nema pomjernja sa opredjeljenja za koja su se zalagali svih ovih prethodnih godina.

Marković ističe da su lideri manjinskih stranaka slobodni da odluče da li će biti dio nove vlasti.

“Nemamo pravo na to da utičemo. To je njihova odluka. Svakako, naši odnosi su snažni”, jasan je Marković.

Govoreći o Sporazumu koji su postpisali lideri tri koalicije koje formiraju novu vladu, Marković kaže da na taj čin gleda malo drugačije.

Podsjeća da su rekli sporazumom šta neće raditi, a to su osim pitanja Kosova, sve pitanja koja su definisana Ustavom i bez dvotrećinske većine ne mogu mijenjati.

“To govori o političkoj farsi koja ima za cilj da za sto sabere one koji se ideološki nevjerovatno razlikuju”, jasan je Marković.

Neće se Mandić, Knežević i Milačić odreći Rusije

On je podsjetio da lider URA Dritan Abazović nije glasao za članstvo Crne Gore u NATO.

“Zar vjerujete da će u budućnosti  Mandić, Knežević i Milačić se odreći Rusije i okrenuti prema NATO. Jedina pozitivna stvar ovog sporazuma jeste što je potvrđeno ono što je uradio DPS. Vidjećete kada se formira vlada, koje će razlike biti i da će spoljnopolitički kurs nove vlade biti jako problematičan”, istakao je nosilac liste DPS.

Na pitanje zašto je EU toliko pasivna na dešavanja u Crnoj Gori, Marković kaže da to treba postaviti ambasadorima zemalja članica EU u Crnoj Gori.

Tražili ste, gledajte!

Marković je kazao da je više puta ponovio da će biti redovne plate i penzije i da neće biti smanjivane, a o poruci Zdravka Krivokapića da je moguće da u novembru ne bude novca za plate i penzije, kaže da on građanima saopštava da im slijede teška vremena.

“Kada bih želio da budem nekorektan, rekao bih, tražili ste, gledajte”, jasan je bio Marković.

Napomenuo je da bi prodaja EPCG bia izdaja nacionalnih interesa.

“Ima drugih modela. SNaćno ćemo biti protiv tog opredjeljenja”, jasan je bio Marković.

DPS neće šamarati političke protivnike i neće lomiti inventar

On je apostrofirao DPS neće lomiti inventar, neće napadati i šamarati političke protivnike.

Istakao je da će brojni funkcioneri nove vlasti imati mnogo problema da dokažu porijeklo svoje imovine.

Marković je kazao da nije zadovoljan mnogim pitanjima kojima se nijesu stigli baviti.

“Ipak, u mandatu ove vlade otvorili sva pregovaračka poglavlja, smanjivala se nezaposlenst, pokrenuli smo najveći investicioni ciklus, rasla je stopa BDP-a…”, naglasio je Marković.

Amfilohijeva pusta želja

O najavama mitropolita Amfilohija o gradnji kapele na Cetinju.

“Mauzolej na Cetinju je naša identitetska i kulturna vertikala. Ne vjerujem da će do toga dođe. Biće to samo pusta želja Amfilohija. Mauzolej na Cetinju je briga svakog Crnogorca. Ne vjerujem u bilo kakav pokušaj SPC u tom smislu”, jasan je Marković.

Kaže da su sve uradili kako bi epidemiju koronavirusa držali pod kontrolom.

Šta će raditi nakon što ne bude premijer, Marković jasno poručuje: ” O tome kada ne budem više premijer”.

M.Dušević

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Treba obavijestiti botove da je DPS pao i da nema više sendviča

gagi
Gost
gagi

Da je vjecna Crna Gora,cekamo te Donjomarcki pope oskopica da “pocnes”sa rabotom sramotnih Karadjordjevica i “povedi sinovca”osudjenog kriminalca u Srbiji koji ti je licni sofer i izigrava “tjelohranitelja” unego se malo “potavi”zajedno sa onim popom Perovicem o kojem su najbolje “rekli nedavno” bratstva Cuce i braca Katunjani.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Lijepo je vidjeti ovakvu nepismenost

XXI vijek
Gost
XXI vijek

gagi možda nije pismen po tvom ukusu Stara Podgorice, ali pretpostavljam da si ipak dovoljno inteligentan da shvatiš što čovjek poručuje.

Mili Mili Mili
Gost
Mili Mili Mili

Treba ih pustit jedno po godine da formiraju vlast A mi ćemo sa zadovoljstvom uz kokice gledat Mapet show svako vece…
Na kraju će se između sebe isamarat i napustit-od neznanja.
Moja CG je moja domovina,ja druge nemam!!!
🇲🇪🇲🇪🇲🇪❤️🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Fortuna
Gost
Fortuna

Tako je gospodine Markovicu sve ce doci na svoje, svaka cast za postignute rezultate, nastavite I dalje imate veliku podrku 🇲🇪👍

viki
Gost
viki

mili mili milijunnn…

Peco
Gost
Peco

Ova koalicije je Kao da napravis sporet za drva od dasaka.moze da se napravi Ali ne moze da funkcionise e ave izgore

Raki
Gost
Raki

BOlji je dps kakav god bio bR je davao redivne plate i penzije nego ovaj krivokapic vec poceo da prijeti gradjanima da nece biti redovne…zamislite to ljudi…a glasali su da bude svajcarska…na ulice svi ako didje do toga i vanredni izbori

Vauuu
Gost
Vauuu

Uz Krivokapića neće biti ni plata ni penzija do narednog marta…..ima da budemo bijedni , gladni i očajni!

Darina
Gost
Darina

Gospidine Markoviću, uvijek uz Vas.

Petar
Gost
Petar

Imao sam priliku da ga vidim triput uživo tokom proteklog mandata. Gospodin od čovjek, skroman u javnosti, milina mi ga je bilo vidjeti i slušati. Ne bih se bunio da nam je i ostao premijer još. Ali džaba, nArod voli da pljuje, na svakog, a pogotovo na one na vrhu, jer na njihovu žalost, taj isti narod im nikad neće… Više »

Sejo
Gost
Sejo

I kada ne budete premijer vi cete biti nas premijer Markovicu?Svaka cast i vama i nasem predsjedniku,nikad niste rekli da nece biti penzija i da smo u finansijskoj katastrofi,vec najavljuju kasnjenje penzija,kukala nam majka sta nas tek ceka,neka je Bog svima u pomoc,zivio nam ti i nas predsjednik jos 100god.samo jedno zamijeram predsjedniku a tj.trebao je ovu Bagru odavno da… Više »

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Bio je stvarno prosperitet i evropske plate svih ovih godina…

Hogar
Gost
Hogar

Pa evo,dočekao si prosperitet.Uživaj!

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Ne moze biti puno gore,sjasi murta da uzjase kurta..isto se vata,bar obicnom narodu..

Čegović
Gost
Čegović

Isto Duško smatra da su potrebne kadrovske promjene u stranci, ali samo na lokalnim nivoima je li tako ? On i Milo i Milutin ostaju na partijskim funkcijama. Da sam nekim slučajem ikad bio član DPS-a, napustio bih sad videći ovakvu drskost partijskog rukovodstva.

Jacg
Gost
Jacg

Vidjeli smo odlicno sta je drskost u ovo 20 dana od ovih pokvarenjaka ..vratit DPS. POD HITNO..makar se zivjelo u miru i civilizaciji ..a dritan neka vergla kuci praznu pricu i lelece

Eto tako
Gost
Eto tako

Bice promjena, vi stariji u penziju a mladji u novu partiju.

Gledam
Gost
Gledam

Srbije je više puta “branila” srbe u državama okolo. Ista shema-svugdje ! Do sada su u toj “obrani” dobili po prstima od sviju. Crnogorci moraju sami pokazati otpor. Nitko to neće učiniti za njih. Sda, barem znaju tko su kukavičja jaja.

Tuzanin
Gost
Tuzanin

Bajza Kopljik i Djakovica bice jače Opštine od nove Vlade naše,biće penzijoneri do Decebra da vise ispred Vlade za Penzije😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Lenjin
Gost
Lenjin

Crna Gora je najliberalnija zemlja na svijetu i tako i treba. Idemo !

MONTENEGRO
Gost
MONTENEGRO

Markoviću, premijeru naš!🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Primorac
Gost
Primorac

Nije iskreno radi crkve glasao sam dps 10god, a ovaj put samo nisam radi lose ekonomske situcije..malih penzija plata..i veliki je problem naci posao u Crnu Goru..to nje evropa u koju sam vjerovao i to je to
Samo.nas je 650 hiljada trebali bi zivjet svi gradjani CG bolje ..

Natalija
Gost
Natalija

Sad kad ne dobijes ni tu malu platu,bice ti bolje? Trazili ste-gledajte!

Primorac
Gost
Primorac

Zivim od turizma ne od plate

Jacg
Gost
Jacg

Tek ces sad u ludilu cistom da zivis i bijedi

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Ovo do sad je bio stvarno prosperitet i evropske plate,sta da radimo sada?malo nam je bila plata 250-300 eur,od toga se moglo lijepo zivjeti

Kosovo
Gost
Kosovo

Ipak je 250 više od 0, zar ne?

aleksandar Pg
Gost
aleksandar Pg

Aferim, i sve najveće pohvale i čestitke naš najbolji ikad Premijere ‘ E viva Montenegroooo

Trebaljevo
Gost
Trebaljevo

Sve kvalitetne ljude ste otjerali stavljajući na rukovodeća mjesta rođake i poslušnike, struka je stradala i povukla se,
Sve službe su poklekle…

CG CG CG
Gost
CG CG CG

Trebali su malo ranije da misle koga ce dje postavit i kako ce vodit sluzbe. Umjesto da su gledali kako da strucni vode sluzbe koji se razumiju u posao i u biznis, tamo je postao jedan javasluk i nerad lise naroda koji se opuci i koji stvarno radi posao.

Kokot
Gost
Kokot

Tu priču nekom drugom.Narod se muči da sastavi kraj sa krajem a onaj kovertu u džep i nikom ništa.E to je samo kap u moru koliko ste bili zabahatili.To je razlog što ste izgubili.

Natalija
Gost
Natalija

A popovi milione u dzepove,pa si za to glasao!?
Aj nastavi kukiriči

1111
Gost
1111

Zivo me interesuje kakvi bi rezultati bili da su partije izasle samostalno na izbore bez koalicija….onda bi se vidjeli pravi rezultati i volja gradjana….ovako…ovo ne prestavlja pravu i realnu sliku izbora…bar jedno desetak stranki ne bi preslo cenzus….ko bi glasao Jugoslovenske komuniste,partiju penzionera,pravu CG,partiju invalida i pravde…i ko zna koje jos partije…ne zna im se ni imena…sve je to napravljeno… Više »

PaliMiško
Gost
PaliMiško

90% penzija i plata su tolike da jedva ljudi kraj sa krajem sastavljaju,e pa gospodo ne bude li ih bilo, onda nam ne treba ni vlast ni opizicija i topla preporuka bi vam bila, da se gubite svi zajedno, jer i ovako samo narod o jadu zabavljate!

Posmatrac
Gost
Posmatrac

Gubitnicka filozofija.. Jos malo istorija

TonyZ
Gost
TonyZ

DPS mora malo da predahne, procisti pojedince, da preceslja cijelu Crnu Goru i pronadje ljude koji cekaju svojih pet minuta, da naprave kljucni iskorak za vodjenje drzave u EU i nakon EU. Puno je nesposobnih na odredjenim nizim funkcijama, to ljudi najvise vide, zato su reforme neophodne za DPS.

CG CG CG
Gost
CG CG CG

Puno nesposobnih i trosadzija koji misle da im je to “babo” ostavio a ne misle o tome da arce narodske pare.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Naprijed Evropska evroatlanska i multinacionalna Crna Goro!
Mantijasi tamo đe im je mjesto!

Црна_Гора
Gost
Црна_Гора

Brat je mio koje vjere bio, Sloga bice poraz vragu..
Mafiji i FASIZMU nije mjesto u multinacionalnoj pravednoj i slobodnoj i demokratskoj Crnoj Gori.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

A ti radi za 300 eur i lozi se na ovakve stvari

Dmajka 80
Gost
Dmajka 80

Sanele izedi nešto na ovu muku smej se smej.

Gibanica
Gost
Gibanica

Tri stuba , ili “Trojni pakt” kako ih zovu , je sastavljen od preko 20 partija , a od čega samo jedan “stub ” od 14 stranaka koje su programski udaljene milionima kilometara , a i ova druga dva “stuba” isto od po par stranaka . E sad , ko misli da može to da funkcioniše , neka to testira… Više »

Pojedinac
Gost
Pojedinac

Nema 20 stranaka nego 15, a i DPS bi mogao da vlada samo sa koalicijom od nekih desetak.

Marina
Gost
Marina

TRI STUBA SRAMA !mi je bila prva asocijacija.
Motiv?MRZNJA prema kulturi,odmjerenosti,toleranciji,ljubavi prema domovini personifikovanih u Milu prije svih,a i svima koji su takvi.

Marjan
Gost
Marjan

Placite.

Tuški
Gost
Tuški

Nova Vlada je unapred propast,koji Dritan Aleksa Pipun i Vojvoda sa Medom da vode Državu,

Црна_Гора
Gost
Црна_Гора

DRITAN za ministra policije da hapsi mafijase Dps.
Sve kriminalce na sud pa u Spuz.

Arlekin
Gost
Arlekin

“Sada ćemo imati priliku da budemo bliži građanima, da naša politika bude jednostavnija, da moralnost u našem svakodnevnom političkom životu i djelovanju bude osnovni kriterijum”. BEZ KOMENTARA

N.G.iz NK
Gost
N.G.iz NK

U životu žetimo ono što sijemo: tko sije suze, taj daje suze; ko god je izdao, izdaće ga.

Podgorica
Gost
Podgorica

Jedini spas Dps-u je marionetska opozicija,tu mislim na df.. Koji evo 20g glumi opoziciju i još će 20g.
Da Dps nije poktronska partija, grupa koja gleda samo da ugofi Milu.
I da sada kaže da je taj sramotni zakon da če biti povučen, vladali bi ste do 2150g

Marina
Gost
Marina

Kako vam isti zakon nije bio sramotan u Hrvatskoj?Ili u Srbiji?Tamo su se registrivali bez ikakvih protesta.Akde u Hrvatskoj mi je jasno.Bojite ih se.Pokazali su vam gdje vam je mjesto 199….
Ali sto ne protestvovaste u voljenoj maticnoj drzavi Srbiji?
I kako to da taj isti zakon nije sramotan ni za muslimane,ni katolike…?
Samo za SPC.Samo vas diskriminise.
A vi momopolisti pravoslavlja u CG.

Jovan
Gost
Jovan

Ko o crnu DPS o postanku,ali zamislite vodeću stranku koja se ne boji amfilohija a boji se pape? I to otvoreno kaže i onda ih Risto dobije i porazi sa svim skupim odijelima,hilikopterima,parnicama itd.. okrene narod protiv njih bez centa. Auu kako pametne glavice sa svim Markovićem na vrhu

Njegoš
Gost
Njegoš

DPS najjača stranka, tako da nije poražen, to samo prosipate šuplju priču.

Čegović
Gost
Čegović

Oćete li sad da se pravite da ste zadovoljni rezultatom ? Prije mjesec dana ste vikali ođe da ćete apsolutnu pobjedu.

marius
Gost
marius

Nije niono ruo na Rista jeftino ,ma ti Bog i Bozja vjera, a zlata i dzipova ima ka cesov poznati reper. Tako da po standardima su tu nedje.

Marina
Gost
Marina

Bez centa u blindiranom dzipu!

Vječna
Gost
Vječna

Rukovodeci kadrovi sekretari, pomocnici ministara, sefovi kabineta, direktori i pomocnici u javnim ustanovama, nanijeli stetu ugledu Dps a, svojim ponasanjem, neznanjem, bahatoscu i svim mogucim malverzacijama. Lojalno clanstvo ste trebali čuti s vremena na vrijeme. A ovi vec prelijecu, i neka ih, daleko im kuca, raščistite sve!

Baranin
Gost
Baranin

Iduce izbore moj Markovicu tesko da ce te preskocit 5 %

Sonja
Gost
Sonja

🤔🤔😂😂😂😂…. Što je babi milo….!

Marina
Gost
Marina

Ajde ne brigaj ti Baranine !

Arlekin
Gost
Arlekin

Jeste li vi obični gradjani koji podržavate dps normalni???

Sonja
Gost
Sonja

Ne, ti si !!! Ili smo mi neobični građani 🤔!

🇲🇪🇲🇪🇲🇪
Gost
🇲🇪🇲🇪🇲🇪

na cdm ne dolaze obicni gradjani… 🙂

Zmaj od Balkana
Gost
Zmaj od Balkana

Ako je normalno marširati ulicom, ljubiti drugog muškarca, a još sveštenika koji se zavjetuje na celibat, pjevati ratničke pjesme, pozivati na smrt jedne nacije, blagosiljati vodovod, slaviti zločince… onda sam ja ponositi ludak! Živjelo ludovanje! Aleluja!

Pojedinac
Gost
Pojedinac

Duško bi opet htio da se cijela debata svede na zakon o Slobodi Vjeroispovijesti, a da se ignorišu afere, upropašćena sezona, promašena ulaganja, nesposobnost da se napreduje u evropskim integracijama itd. Pa to je upravo ona taktika koju je pokušao i prije izbora i nije mu uspjela. Kažu da se pametan uči na tuđim greškama, a neko izgleda ne uči… Više »

Marina
Gost
Marina

Pa pametan uci!
Da se mozda ne prepoznajes medju njima?

Tuški
Gost
Tuški

Dusko je institucija druže za ove šizofreničare

N.G.iz NK
Gost
N.G.iz NK

Nikad ne radi sam one stvari koje neko drugi može uraditi za tebe.”

Tiški
Gost
Tiški

E kunem vam se ljudi da će se Bajza i Štoj sprdati sa ovom novom Vladom,zapamtite šta sam vam rekao ima da unište sve od neznanja,kako mogu oni da vode Vladu Pipun Vojvoda Abaz predratna dama i ostali,možemo lajati za dps al noge ne mogu oprati Milu Dušku i ekipi,još je zeleno i mladao Aleksa Bečić samo što zna da… Više »

Sefket
Gost
Sefket

😉😂😂😂😂😂😂😂

Stara zlica🧐
Gost
Stara zlica🧐

Psi su mudri. Oni otpuze do neko tihog mjesta, ližu rane i ne pridružuju se svetu dok nisu opet cijeli.

Gledam
Gost
Gledam

Netko tko je poražen nekoliko puta, ne ide u istu bitku da bi je izgubio ! osim, ako je srbin ! Oni slave poraze, jedini na svijetu ! 😀 😀

El Romero
Gost
El Romero

Teško je naći opravdanje za nesposobnost u sprečavanja djelovanja specijalnog rata pripadnika SPC protiv države i dugogodišnje svesrdno pomaganje iste. Ispostavilo se da bogaćenje ima veći prioritet.

Mi smo
Gost
Mi smo

Kao predsjednik vlade niti je obisao Pljevlja niti je nalozio policiji da rijesava incidente. A da ne spominjemo mjere nkt koje nije postovao….

Kovin
Gost
Kovin

Sram te bilo! Zbog Duška smo i postali korona free, sve zahvaljujući naporima njegove vlade u aprilu i NKT-a. Sve dok se nArod nije prodao za apartmane, jer tobože propade sezona jaooooo. I onda smo sada ovdje gdje jesmo. Ja mu nisam zaboravio šta je učinio za sve nas!

Locky
Gost
Locky

Njihova losa kadrovska politika, pogresni ljudi, prvenstveno oni koji su punili svoje dzepove, bili iz reda DPS a a sustinski Srbi u dusi, su zaduženi za ovakav izborni rezultat. Pocevsi od gradonacelnika Bijelog Polja pa preko ostalih. Pod hitno reforme u stranci, novi ljudi, mladi, perspektivni i nema greske. Covjek ima viziju, da vidimo kako ce se nova Vlada snaci… Više »

Baba vanga
Gost
Baba vanga

Vecih gospodina u vladi crne gore od djukanovića i Markovića nije odavno bilo. Gospodski se ponasaju i kad gube a ovi sto oce vlast će samo zlo donijet sa ristom skupa. Nit imaju znanja niti iskustva niti ce ih iko postovat. Sreća sto ce koalicija da im pukne brzih dana. Opet će Marković bit premijer brzih dana. Nisu najbolji nije… Više »

Cuca
Gost
Cuca

U ovoj SKUPINI s koca i konopca NEMA Jedne Kompletne licnosti, SVI SVE Znaju: “Milo je Kriv za sve” a ne shvataju da Nema Mila I Njegove Demokratije oni NIKAD ne bi izasli iz Misjih rupa..idemo sa Ristom I DALEKO cemo stici (u Ratove I 12-ti vijek kod svetog Sava) ..nazalost TAKO Je..

🧐a.k.
Gost
🧐a.k.

Mladi misle da su stari budale, a stari znaju da su mladi budale.”

🇲🇪😁👆♒
Gost
🇲🇪😁👆♒

Što god da se desi,budi to što jesi😁

Sport
Gost
Sport

Moj glas vazda imate g .Markovicu

Mili Mili Mili
Gost
Mili Mili Mili

I moj dovijeka!

🇲🇪😁👆♒
Gost
🇲🇪😁👆♒

Sam ides kroz sumu i od svega pravis uspjeh

Zora
Gost
Zora

Srusili su Dps sad vidite sta cete, dosad su primanja redovna bila ,zakasnite mjesec i mozete zakacit gace o klin onda ce narod jos bolje ukapirat da se nisu branile svetinje no da je bila borba za vlast .

Njegoš
Gost
Njegoš

Pa evo nema litija, a zakon je još tu i primjenjuje se, znači nijesu bile zbog radi zakona, no zbog veljesrpskog projekta.

Marina
Gost
Marina

Bice interesantno ako ne budu imali vecinu za povlacenje ili izmjenu zakona.Da li ce onda biti litija protiv aktuelne vlasti?

Vlado
Gost
Vlado

Uništi vaš Dritan.Vrlo ste nekorektno bili prema njemu i njegovoj partiji ali ipak on je kapacitet za dostinu iz DPS-a On je ipak doktor.Plačite imate vremena

Hurem
Gost
Hurem

Hahahahsaaaaaaaaaaa

Njegoš
Gost
Njegoš

Uuu nagrdi ih, DPS najjača partija, a dritan samo 3 mandata i to se ne pita ništa, taman koliko li srbija sa Kosovom 😂😂😂😂😂😂😂😂

Marina
Gost
Marina

:))))))))))))))))))))

Marina
Gost
Marina

Niko ga nije nazvao boljim imenom nego Milo!

Pg
Gost
Pg

Nešto najbolje i najlepše što se desilo crnoj gori u poslednjih trideset godina bio je čuveni i legendarni neponovljivi liberalni savez crne gore i Slavko Perović a ovo ostalo mucni pa prospi to je bila energija i hrabrost i ljubav ti mitinzi su bili nešto najljepše klicalo se Slavku i crnoj gori i ostaje veliki žal što nijesu uspjeli da… Više »

Mrki
Gost
Mrki

A moze se pogledati na you tube kako mu se Dusko smije kad prica Slavko o suverenoj CG

Hurem
Gost
Hurem

I Skavko ode zajedno sa CETNICIMA.Glasala sam liberale sve do tad a od tad i ubuduce samo za DPS

Njegoš
Gost
Njegoš

Mržnja prema ljudima, prije svega Milu, uništava ljude i partije.

Preko Morače
Gost
Preko Morače

Markoviću Krivokapić je saopštio istinu. Ostavili ste opustošenu i opljačkanu zemlju i vi nam pričate o poštenju i blagostanju pod vasim vodstvom

Njegoš
Gost
Njegoš

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Ostavili, pa nijesu utekli na Krf, evo ga čojek na RTCG, a rukoljub nije smio doći, ali zato trči na rts pink hepi vesti ….

Marina
Gost
Marina

Ko zna,nadje resenje
Ko ne zna nadje izgovor !!!

Prc MNE
Gost
Prc MNE

Markoviću jesi lj možda primijetio da ste izgubili na izborima i da od srijede možeš da cuvas ulaz u kuću svoga gospodara….???

mrkela
Gost
mrkela

Više od pola Crne gore je izgubilo ali ne mislimo biti četničko roblje !

Njegoš
Gost
Njegoš

Valjda pobijedili, 30 mandata, prvi do njih sljedeći BS i SD 3 mandata, ove pestokupljevine od 30 stranaka nemoš račinati kao jednu partiju.

Dmajka 80
Gost
Dmajka 80

Barumba rum Barumba rum.

Realnost
Gost
Realnost

Ništa vam auto put nije trebao okrenuli ste ga na pogrešnu stranu ,putevi i mostovi se grade da zbližavaju ljude izgleda da je kod nas sve OBRNUTO.

Njegoš
Gost
Njegoš

Biće i prema ljudima autocesta – AL, HR, KOSOVO.

Bjelopavlic
Gost
Bjelopavlic

Citam ti komentare, tebe je mrznja pojela, jadno

mrkela
Gost
mrkela

Na vlast dolazi Čarli Čaplin sa globusom ! Drtan a globus je crna gora !

Marina
Gost
Marina

Da.Da.Nije ti losa analogija.

S'ćoška
Gost
S'ćoška

Sporazum je odličan ali farsa je Df, jer se ta njih zna od vazda da sami glume opoziciju

Njegoš
Gost
Njegoš

Kakav sporazum??

Warior
Gost
Warior

Od toga sporazuma nema ništa.Izgleda će brzo novi izbori.Jedino zajedničko što su imali je bilo rušenje DPS a.I šta će sad.Ništa.Nema posla od te vlade

Prc MNE
Gost
Prc MNE

E tvoje puste želje hahahaha

Bambina
Gost
Bambina

@Prc MNE Vidjecemo sto ce biti, vrijeme ce pokazati. A o tvojoj inteligenciji dovoljno nick govori…

Marina
Gost
Marina

Nova vlast – pacija skola
“Nista vise ne nauci,pacirlija ta ….”

Pero
Gost
Pero

Zašto DPS ne napise “bijelu knjigu” o uticaju Srbije i SCP na predhodne izbore. Da ostane zapisano šta su sve radili i proklinjali. Da se knjiga posalje Vaseljenskom patrijarhu, svim poslanicima Evropskog parlamenta, svim ambasadama…

Hogar
Gost
Hogar

Bravo,to treba uraditi.Da znaš da sam razmišljao o tome još neđe proljetos,i tad je bilo dosta materijala.

Prc MNE
Gost
Prc MNE

Razmišljao si…..sa čime?????

Marina
Gost
Marina

Da.Moralo bi se to negdje dokumentovati i sacuvati.

Cetinje
Gost
Cetinje

Tako je Markovicu cetnicka politika je porazena

Sportista
Gost
Sportista

Limunada intervju….

Prc MNE
Gost
Prc MNE

Limunada političar,čovek priča budalastine

Marina
Gost
Marina

Jaki su ti argumenti za tu tvrdnju.Evo ne stigoh sve da ih procitam.

Plagijator
Gost
Plagijator

Becicu, ti li si?

Marina
Gost
Marina

Da.Zato novi premijer razbija !

Velimi
Gost
Velimi

Jednom gospodin,uvijek gospodin!
Sami mogu da zavide dusmani cetnicki I Dusku I Milu I svakome Crnogorcu!

Radosav
Gost
Radosav

Niste osluskivali glas naroda i nezadovoljstvo, bahatili ste se i to nas je kostalo. Na zalost ni vasi najblizi saradnici se nijesu ugledali na Vas lično. Sad gledajmo cetnike ili radimo kao nikad do sad da ocuvamo nasu naciju! Necemo dati da nas posrbe ima nas mnogo vise nego sto misle.

Svijest
Gost
Svijest

Ovo je sad Dritanova država,a mi se komatimo po forumu.Pi! Zavadi,pa vladaj.Narod – stoka.

Bjelopavlic
Gost
Bjelopavlic

Ma kakav vam je to vokabular, mrznja i pakost izvire iz vasih dusa pa nisu glasali ljudi iz Srbije na izborima koje ste imali nego vasi sugradjani, a sto vi ne mozete da se pomirite sa rezultati a to je vasa stvar. Mislim da bi vam malo pristojno sti u tekstovima dobro dosla

SRK
Gost
SRK

Mitrofan Ban i Risto Ćirov najveći izdajnici u istoriji Crne Gore! Podrška za kadrovske promjene u DPS-u! One koji su se prodali sankcionisati!

Branko D.
Gost
Branko D.

Nedostaješ! 🙂 🙂

Branko D.
Gost
Branko D.

Mislio sam u šali 🙂 🙂

Crni
Gost
Crni

A uticalo je i to sto ste pokrali ovu drzavu

Maki
Gost
Maki

tutu papaaaaaa…..

Mare
Gost
Mare

Zelja ce vas biti.

Baraka
Gost
Baraka

Tacno tako. Narode, glasali ste eksperte…..dobicete eksperte. Sada nema sto da fali, nema cega nece biti. Samo da se ovi ne pretvore, kao sto pocinju, u lelekace nad sudbinom i svakodnevnim pljucanjem po DPS, u kakvom je stanju ostavila drzavu. Nisam nesto ponesen za DPSom ali ni od lelekanja necemo imati nista

Aoo
Gost
Aoo

Misliš li da je narod toliko naivan da mu na volju utiče jedan zakon i ugroženost crkve? To je možda samo kap koja je prelila čašu, dosta je bilo!

mitkeSKI
Gost
mitkeSKI

@Aoo
Bravo!

Hogar
Gost
Hogar

Slaba je riječ “naivan”,pola ovog naroda je ekstremno glupo a pola od te polovine je polu-divlje.
Kako je demokratija puna mana,čak i takvi stvorovi imaju pravo glasa.

Nemanja pg
Gost
Nemanja pg

Ma samo ih pustite da rade najbolje sta umiju. Ja mislim da DPS ima losih poteza ali sve ono za sta je opozicija bila protiv vi ste ostvarili. Ni jedna vlada do sad nije napravila toliko puteva i investicija kao ova zadnje 4 godine. Nijesam za DPS ali mislim da su najbolji. Ni jednu ruznu rijec nijesu izrekli za 20… Više »

Ana Obradovic
Gost
Ana Obradovic

bravo

bozidar
Gost
bozidar

Dule postaješ dosadan i ajde sad u šumu ali ne onu u Majamiju nego neku u CG pa od tamo prijeti. A sad adio i više nikad !

Šok
Gost
Šok

Tebe Srbija proćerala pa ođe našao da ričeš?

Marina
Gost
Marina

Vidjite ovaj primitivizam! I ovo bi trebalo da je komentar na neki tekst!

Bozidar
Gost
Bozidar

Šok ajde pokušaj pročitati svoj nick name od kraja ako čitati znaš pa ćeš dobiti odgovor za šta si ti.

Marina
Gost
Marina

Evo vidji npr.ove primitivce.Uporedi njihov recnik i recnik npr.Duska Markovica .
Ajd papa,šuma,nikad vise….
Jel miguce da je neko toliko ogranicen i i tupav u 21.vijeku?

Prostakluk
Gost
Prostakluk

To nam je Sloboda i Buducnost, takvi likovi

Lovcen
Gost
Lovcen

Gospodin covjek!Bog mu zdravlja dao, nas DUSKO!

Maki
Gost
Maki

HAhahhahahaaaaaa tutu papa gosponu

AnkicaBD
Gost
AnkicaBD

Nikome ne želim loše ali ovaj čovjek zaista ne izgleda baš dobro. Mislim da bi trebalo da ide u penziju, da proživi malo.

Mitke
Gost
Mitke

E sram te bilo ankice. Kako li ti izgledas? Aj ti i ovi tvoji u penziju.

nebuloza
Gost
nebuloza

dobri striko… hahaha

KOCOBO
Gost
KOCOBO

Kosovo je najskuplja srpska rec kao recenica koja ce mi zauvijek opisivati svu sprdnju u unutar prosrpskog politickog bloka u CG. Samo crnogorac moze da zanesen rijecima crnogorca razmislja da brani kosovarima da imaju zemlju i to u korist srbije. Logika.

Jacg
Gost
Jacg

Zato je posrbicama crna gora najeftinija rijec pa nece moci nikako

Leart
Gost
Leart

Kolko vidim narod je dosta nezadovoljan j trebalo bi ponoviti ove izbore i uvesti pravilo da se tacno prije izbora svaka stranka naglasi svoje kandidate za vladu a ne za parlament,tako bi makar znali da mandic nece biti ministar npr policije i ne bi strahovali od izbora kao svaki put

Siguran
Gost
Siguran

Pušten je duh slobode… E kako bi se to DPSu obilo o glavu. Prošli bi ka u Budvu.

Jacg
Gost
Jacg

Ti ne kapiras da crna gora odbija da bude sluga iciji i kraj..neka objave nove izbore iznenadio bi se rezultatima

Dijamant
Gost
Dijamant

Vidjećeš na sledećim izborima.SD neće ni cenzus preći, a DPS će biti na nivou Demokrata.Niko vas već sada ne šljivi ni dva posto.

Milo
Gost
Milo

Sve te koji su pravili analizu treba upozoriti da sa velikosrpskim nacionalizmom nikad ne mozes biti optimista. Oni uvijek mogu gore…
Nadajmo se da ste sada naučili lekciju za navijek.

Komita
Gost
Komita

Kako se zove kad ljudi lojalni jednoj drzavi dodju na vlast u drugoj drzavi ? Za mene je to okupacija pa neka tumaci svako po svom osjecaju

Jacg
Gost
Jacg

Bravo👍

Marina
Gost
Marina

To se tako zove.

Liberal
Gost
Liberal

Srbija je preko spc sprovela tihu okupaciju crne gore

Marina
Gost
Marina

Tihu ?
Ona je otvoreni okupator.

Lazovi
Gost
Lazovi

Evo 30 god napad iz vazduha
🤣

Marina
Gost
Marina

Najgore je to sto ste i vi koji se sprdate i podrzavate i branite otvorene agresore na sve sto je crnogorsko, saradnici okupatora.Bilo da to radite iz Srbije ili jos gore iz Crne Gore.

Mika
Gost
Mika

Nikad se dps nece povuci i mi kao narod smo tu uz vas!!! 35% osvojenih glasova sve govori!

Makica
Gost
Makica

Koliko kupljenih i ucijenjenih? Bar: 20%

Jacg
Gost
Jacg

Vidjeces sledece ako preteknes sa dinarima..micite se vise sa pecinama i srednjim vijekom vecina nas ima porodice.neces mi ti hraniti ni amfilohije familju sa inkvizicijom i da jedem tamjan

Snjeg
Gost
Snjeg

Manje nego sto je df pokupovao.Malo sutra bi u Bd imali 14 mandata.A uz kupovinu prijetnje zastrasivanje revansizam.Prvo su arlaukali da je dps ukrao njihov plan rada a sada izlaze sa izjavom da ce ponistiti sve odluke koje je dps donio u zadnja dva mjeseca..A i dalje prijete .

Marina
Gost
Marina

Ti najbolje znas kako se to radi.
A ako ti nisi kupljena nego zastupas ovu nakaradu i propast,onda je samo znaci IQ u pitanju.

nebuloza
Gost
nebuloza

čekaj stvarne brojeve kad budu sledeći izbori

Linkoln
Gost
Linkoln

Sad jos 5 puta jace za Crnu Goru! 🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Zorka
Gost
Zorka

Risto je nama sve kriv, omadjiao je narod!

Maki
Gost
Maki

hahahahhahhahahaaha

Jacg
Gost
Jacg

Jeste ovaj sjever i irvase ove sa mozgom nije niti ce

Fossil
Gost
Fossil

Vraticere se jaci nego ikad! Vi ste nasi pobjednici.

Dosta.je.bilo
Gost
Dosta.je.bilo

Ja sam ih godinama glasao zbog posla. Ali nikad više, konačno sloboda olovke.

Provokatorka
Gost
Provokatorka

Sad ćeš ” morati zbog posla” da glasaš DF.
Tvoja Olovka nikad neće biti slobodna !

Maki
Gost
Maki

tako je…..

Jacg
Gost
Jacg

Nije sija nego vrat..sad moras biti srbin da bi dobio posao haha e sprdnje

Jama bez dna
Gost
Jama bez dna

Srbijanac četnik

marius
Gost
marius

Kako godj obrnes, nikad neces imat svoja JA. Vazda ce drugi razmisljatumjesto tebe.

Marina
Gost
Marina

Jak karakter!
Koliko sad kostas?

nebuloza
Gost
nebuloza

Možda neko zdravo krilce i uspije da se vrati

Mile
Gost
Mile

Ma kakav crni Nato, to im je foliranje kao sto i pisu po grupama da su napravili sporazum cisto da bi zamajali narod i da ce vrlo brzo da pogaze to i da izadju iz Nata, i povuku priznanje Kosova!!!

Deki
Gost
Deki

Je l iko procitao ugovor za NATO?😁 NEMA MRDANJA sledecih…koliko godina?😁 25?50?Ovi teoreticari zavjere znaju na koliko se ugovor potpisuje,pa nek kazu.I naravno…usput neka kazu da je isto tako nemoguce povuc priznanje Kosova.

Omegle
Gost
Omegle

Ja ne zelim da zivim u drzavi dje sam manjina! Ja kao Crnogorka se danas osjecam kao manjina.

nebuloza
Gost
nebuloza

idi u srbiju

Jacg
Gost
Jacg

I ja al ne planiram da se pomjeram nikome u svojij zemlji..💪

nebuloza
Gost
nebuloza

@Jacg Hoćeš da kažeš da je zemlja jednako tvoja iako si manjina… Mislim da to i druga strana tvrdi….

Bokelj
Gost
Bokelj

Ajde vozi vise

Jacg
Gost
Jacg

Mislis na autolitije ili dje da vozimo..traktore necemo vozat sigurno

Lilluu
Gost
Lilluu

Boji, ajde odleprsaj sa ovog portala. Odvezi se ti, srecni ti veliki put

Kokot
Gost
Kokot

Da si manje prijetio bolje bi prošao.

Booki
Gost
Booki

Ko prijeti? Df? Non stop.

Korset
Gost
Korset

Ovdje se desio atak na crnogorsku nezavisnost, na njeno postojanje!

Marina
Gost
Marina

Kad citam komentare tipa: “korset” sticem utisak kao da ste bili u nekom bunilu. Jeste li gledali prizore iz skupstine decembra prosle godine.Kad je sadasnja vlasr gazila i cijepala sa mrznjom u ovima ustav CG?Jeste li gledali one skupove po crnogorskim gradovima sa tudjim zastavama?Jeste li slusali sta su tamo lajali?Jeste li slusali otvorene rijeci podrske iz Srbije od strane… Više »

Dada
Gost
Dada

Jaci ste vi kao opozicija i iz prikrajka nego sto ce oni biti da im das svu moc!!!!

Eva_zuta
Gost
Eva_zuta

Dogodilo se isto ono sto se desilo nasoj nesrecnici 1918.godine! Ako ovo pustimo sad, nikad vise bi Crne Gore, a ni nas.

nebuloza
Gost
nebuloza

već drugi put smo prešli 1918 zaraženih u 2020. godini
ja bih da se ode ispod pa onda da možemo reći nikad više 1918

ivana
Gost
ivana

To ste nam ti i tvoji donijeli.

nebuloza
Gost
nebuloza

@ivana Zato je vas ovaj isti premijer pustio niz vodu kada je trebao pred skup da kaže da se ljudi ne okupljaju jer je korona nego je poručio “Da je vječna Crna Gora”. Svaki dan se oglašavao protiv okupljanja, a na dan prije skupa je bio dotadašnji rekord u broju zaraženih, nego je on bio u svojim brigama, briga njega… Više »

Marina
Gost
Marina

Razumijes li ti sam sebe covjece sto pricas?

Marina
Gost
Marina

Da li ti civjece razumijes sam sebe?

File
Gost
File

Crnogorci su sada ugrozeni u svojoj zemlji bez dps na vlasti!!!!

Poaro
Gost
Poaro

Dule vrati se! Vjerujemo u tebe! Ovo se mora rijesiti, mi necemo cetnike na celu Vlade.

nebuloza
Gost
nebuloza

Zato thompson u sred cetinja nije problem

Snjeg
Gost
Snjeg

Smeta tompson a ne smetaju cetnicke pjesme .Kakva je razlika izmedju cetnickih i ustaskih.Kad osudjujes osudi i jedne i druge.Cetnici nisu nista manje zlo od ustasa.

Marina
Gost
Marina

Tako je!Bravo!

nebuloza
Gost
nebuloza

@Snijeg Doveo nas DPS poslije 30 godina da biramo između 2 zla… i dalje mislite da ta zla nisu njihovo maslo.

Marina
Gost
Marina

Sad ste se sjetili da necete cetnike!

Badem
Gost
Badem

Svako ozbiljno pitanje je ova vlada otvorila, tako je htijela i zakon o slobodi vjeroispovjesti! Iz najbolje namjere! I to se vidi! Svaka čast Markoviću

Marina
Gost
Marina

I svima je zakon dobar i ne otima im vjersku imovinu samo” jadnim ugrozenim” Srbima i SPC ne valja.Samo se njima otimaju crnogorske svetinje.
Isti takav zakon im valja i u Srbiji i u Hrvatskoj.Registrovali su se bez rijeci.
Znaci da nisu bile u piranju svetinje nego unistavanje svega crnogorskog.

Wede
Gost
Wede

Nema nama bez Mila Evropske Crne Gore! Uskoro ce ovo postat srbija

Marina
Gost
Marina

Cujem li ja to “wede” neki pomirljivi ton u tvojem komentaru?

Agata
Gost
Agata

SPC je zlo koje je sve ovo napravilo! Unistise nam sve ono za sta smo se borili!

Marina
Gost
Marina

Kako ljudi govorite “unistice nam sve za sto smo se borili”
Pa kako mogu da uniste sko se i ti boris da ti ne uniste?
Oce,naravno,ako ih pustimo.
Oni se za to vjekovima spremaju.

Zaza
Gost
Zaza

Zdravko mozda nije los covjek ali nikad nece bit dobar i evropski politicar kao sto je Milo Djukanovic!

Divljina
Gost
Divljina

Iz pećine ne moze nikako

Marina
Gost
Marina

Na osnovu cega cijenis,mooolim te mi reci,da mozda nije los covjek?
Na osnovu toga sto on sam za sebe kaze:majke mi dobar sam!
Kako moze biti dobar covjek koji se druzi sa koljacima i teroristima i koji su mu uzor?

Snjeg
Gost
Snjeg

Mozda nije los a sigurno nije dobar covjek.Covjek na svakoj tv drugu pricu prica .Znaci ne govori istinu a onaj ko lagi ne moze biti dobar.

Tika
Gost
Tika

Krivokapic samo plasira lazne informacije da bi jos vise uplasio narod i dokazao im da su donijeli tobos pravu odluku!

Mandzukic
Gost
Mandzukic

Znamo da su pristalice srpske pravoslavne crkve samo cekale razlog da prave nerede. Zakon o slobodi vjeroispovjesti je bio samo okidac.

Rajka
Gost
Rajka

Markovicu vi ste dobar i posten covjek, uz vas smo i kad gubite!

Ispran.mozak
Gost
Ispran.mozak

E slabo ga ti poznaješ za razliku od mene. Hahahaha

Snjeg
Gost
Snjeg

Sto da ti nije mozak isprao Markovic.A prije ce biti neki pop.

Maca
Gost
Maca

Zlatio se .jedan jedini👍👍👍👍💟💙💟💙

Nera
Gost
Nera

Sa kadrovskim promjenama ste vrlo zakasnili,možda ste ponekad trebali oslušnuti biračko tijelo i informisati se što misle o lokalnim kadrovima ali ne u partijskim odborima,nego direktno razgovarati sa članstvom.
U glavni odbor su delegirani pojednici kojima je važnija Crkva od države i tajno su priželjkivali ovakav rezultat i ovo im je bio poslednji put da glasaju DPS ker dalje nemaju interesa.

Mirko
Gost
Mirko

Dpsu je potrebno ovo bilo da bi dokazali da nikad nisu bili kupljeni izbori, ovo vam je podsticaj da se jos jace borite!

Srbo
Gost
Srbo

Sve mi se čini da je vaše prošlo Dule.

LoveMNE
Gost
LoveMNE

Snila baba…

Jacg
Gost
Jacg

Zadnji put glasah dps prije vise od 15 god a sad sledece i sledece DPS kraj dok se ne pojavi normalna opcija sa civilizacijskim strijemljenjima a ne srednji vijek..zlatio se DPS pri df u u i uri folirantskoj i srbijancima pokvarenim

Marina
Gost
Marina

Pa ko te prevario od ovih?
Ali bolje da si se i sad osvijestio(la) nego nikad.
Mnogi su se vec otrijeznili.A tek kad “strucnjaci” pocnu da “uredjuju drzavu”…..

Tile
Gost
Tile

Neuspjesno odbranjena Crna Gora od nasrtaja velikosrpskog nacionalizma ali se necemo predati nego cemo do kraja se boriti uz dps!!!!

Marina
Gost
Marina

Ima tu jos iskrenih suverenistickih stranaka.Nije samo DPS.
Ubuduce treba znati prepoznati laznjake.Kao npr.URA.Nije ga bez razloga “stari lisac” nazvao,kako ga je nazvao.
Namirisao ga je.Iskustvo.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Ljudi moji,dps je”izbirikan”kakva god da je,zbog ristove galame i izmanipulisanog naroda,mi sami sebi skačemo na stomak,čuli ste premjera?

Kotoranka
Gost
Kotoranka

Oni su pokrenuli pitanje tog zakona iz najbolje namjere. A znali smo da SPC neće lako podnijeti to, da moraju biti legalni!

Marina
Gost
Marina

Ma sto oni imaju da podnose ili ne podnose.Po cemu oni treba da budu privilegovani?Svima valja(svim vjerskim zajednicama)samo njima ne valja.
A pita li se ko u ovoj zemlji kakva je nepravda napravljena CPC? U centru nam je crkva tudje zemlje.A nasa?
Dje su vase litije za nasu crkvu?

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Bilo kako bilo,sad ste proslost,na iducim izborima necete imati ni 15 mandata

Jacg
Gost
Jacg

Moj glas odma dobijaju iako prije nijesu TACKA..NEK JE VJECNAAA

Marina
Gost
Marina

Jaci si ti Crnogorac!Bar stavi pod znake navoda.

ElPatron
Gost
ElPatron

Kadre, kreni od sebe prvo 🤣

Mekartni
Gost
Mekartni

A cime se ti bavis u zivotu te si tako uspjesan da bi komentarisao radne, vrijedne ljude? Osim sto po vas bijeli dan visis ovdje.Botu DFovski.

Snjeg
Gost
Snjeg

Placaju ih .Obicno su na portalu vijesti – vesti.

Anja
Gost
Anja

Postovani g-dine Markovicu,nadam se da ce te se vrlo brzo vratiti na mjesto predsjednika Vlade.

Nera
Gost
Nera

Donijeti zakon o slobodi vjeroispovjesti u izbornoj godini je prosto nevjerovatno,čak i za početnike u politici a kamoli za stare političke vukove.

Zorica
Gost
Zorica

Vidjelo se da smo i na ovim izborima morali braniti nasu Crnu Goru od nasrtaja velikosrpskog hegemonizma i nacionalizma

Dragutin51
Gost
Dragutin51

Jedno je politika koju reprezentuje DPS siguran put u miran i stabilan put i dalji razvoj Crne Gore, nadam se da ce se sto prije vratiti na vlast

Bokelj
Gost
Bokelj

Samo se nadaj

Jacg
Gost
Jacg

Vjeruj vidjeces..takli ste nam u zemlju u drzavu i identitet tu vam je KRAJ!

Marina
Gost
Marina

Dovoljno ti je da cujes nacin obracanja ovih kao Dusko ,pa da pomislis : ovo je premijer!
Buduci premijer- da se sakrijes pod krevet od stida.
Stvarno me je sramota da kazem da je taj covjek premijer moje zemlje.

Ivanka
Gost
Ivanka

Siguran sam da nova vlast nece dugo izdrzati zajedno i da ce ta koalicija puci vec za koji mjesec

Marina
Gost
Marina

Oni su bruka ove zemlje .

Anita
Gost
Anita

Dps je pokazala demokratski kapacitet i mirno i dostojanstveno priznala poraz i prizila ruku sto je za primjer. Koliko znam to opozicija za citavih 30 godina nije uradila nikad

Anita
Gost
Anita

Tek ce se vidjeti da je bila velika greska dati povjerenje novoj parlamentarnoj vecini koja ce ugoroziti drzavnost i suverenost nase drzave a bojimnse i promijeniti joj dalji kurs

Munir Suljevic
Gost
Munir Suljevic

Ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ip milojka ajde Duca ne mlati sva CG je vidjela tvoju viziju i 85% gradjana CG nije bilo za priznanje Kosova a mi vizionari DRPSA ga prinasmo vi ste i 1916 izgubili izbore kakva Crkva te spopala cekaj dase vlast smijeni pace i revizija nestanka CG i referenduma 2006 da vidimo koje i odakle glasa suverenitet

Fer igra
Gost
Fer igra

O$etili ste malo kako je kad vi manipulišete 20 godina, jeli Duka. A i ovo je ništa, pri tome sta vi radite. Neka magla. A kako ste lijepo znali reći:”ko gubi, ima prava da se ljuti”, što je sad muka?

Marina
Gost
Marina

Muka?To bi voljela(o) da si vidjela nicas?
Dje vidje muku da mi je znati?
Ja mu do veceras,naprotiv,nikada nijesam vidjela zube.Covjek je miran,raspolozen,vedar .

Marko76
Gost
Marko76

SPC je na najruzniji i najbrutalniji nacin izmanipulisao vjerujuci narod Crne Gore i predstavili su da je glas za DPS glas protiv Boga. Sto je sramna formulacija

Marina
Gost
Marina

Pa sto ti to govori?
Koja vrsta ljudi moze da vjeruje u te rijeci?
Primitivni i neobrazovani ljudi!
Tako su manipulisali ljudima kad su bili na tom nivou da misle kad grmi da se Bog ljuti. A to je bilo u srednjem vijeku.
Mnogo je takvih ljudi kod nas.Sad se to najbolje vidjelo.

😬😬😬
Gost
😬😬😬

Svi nas evo 30 godina napadaju, ne znamo dje cemo prije da se branimo

Mi smo
Gost
Mi smo

Zaboravih: kao zeko hophophop.

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

dajte imena ljudi koji su crkve i manastire zemlju i kad upisivali na srpsku crkvu ….

Mi smo
Gost
Mi smo

Veliki Štrumf je opkolio DPS. Nema gladnih, nema siromasnih, nema mini centrala, nema koverte, nema zaposljavanja po partiji, nema možure, nema kriminalaca bliskim vlastima, nema nesposobnih, nema preplacenih!
Živio Gargamel na celu sa DPS-om.

Aoo
Gost
Aoo

Priznaj poraz

Never
Gost
Never

Nikad.

Ada maxe
Gost
Ada maxe

Ada priznali su poraz čoče!!Evo da vidimo kako ce nas Medojevic spasit i Krivokapic covjek bez mrlje a sniman na vrlo “neobicnim skupovima”,a rodjeni Crnogorac

Send this to a friend