Politika

Marković i Palmer: Crna Gora nastavlja snažno da napreduje

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković razgovarao je danas na marginama Foruma To Be Secure u Budvi sa vršiocem dužnosti zamjenika pomoćnika američkog državnog sekretara Metjuom Palmerom.

Glavna tema sastanka je bila evropska perspektiva Crne Gore i regiona i ukupni napredak naše zemlje u reformskim procesima.

Sagovornici su ocijenili da je naša zemlja posvećenošću reforomama zadržala lidersku poziciju u regionu Zapadnog Balkana, uz saglasnost da je prioritet dalji naperdak u oblasti vladavine prava.

Marković je informisao sagovornika o koracima koje Vlada preduzima i koje planira da preduzme na tom planu.

“Za ukupno unapređenje medijske scene, čemu će Vlada maksimalno doprinijeti u svojoj nadležnosti, neophodno i unutar medijske zajednice raditi na profesionalizaciji odnosno na daljem unapređenju nivoa medijskih sadržaja i to najprije kroz proces djelotvorne medijske samoregulacije”, dodao je on.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dukljanin
Gost
Dukljanin

Meni ka Crnogorci ovakva premijer ne treba…Vujanovic pa sad Markovic….tragedija jedne nacije..

xyz
Gost
xyz

Vršilac dužnosti zamjenika pomoćnika državnog sekretara! Imamo li mi tako visok položaj?

Cg..
Gost
Cg..

Sa vrsiocem duznosti zamjenika pomocnika americkog drzavnog sekretara? Pa ljudi, da je drzave ovoga bi trebao kod nas da primi direktor Gradskog saobracaja, da popiju kafu i da trazi donaciju za 2,3 semafora! A mi odmah udarne vijesti 🙂 jer je stigao lik koji je vise nego nebitan!!!! Au, koji autogolovi!

Izazvana
Gost
Izazvana

Gdje? Ako je u PM onda stvarno napredujemo.
A sto se tiče Palmera – pa kako vas Ameri nije sramota da ovakve vucibatine šaljete ovdje. Podrzavate ove lopove i ubice (evo ubiše sve živo, još malo i nas će) da bi ovi bili protiv Rusije. A oni bi vas prodali za saku rubalja…

Vladislav
Gost
Vladislav

Crna Gora je napredovala za ovih 12 godina i tek ce napredovati!

Mitar Litar
Gost
Mitar Litar

Napredujemo u mjestu, sve snažnije!

Lazar
Gost
Lazar

Ti si corav ili nesposoban za zivot pa tako pricas!

Send this to a friend