Politika

Marković: Istrajaćemo na boljim uslovima za nove strane investicije u Boki

Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime Kotorankama i Kotoranima Dan opštine.

“Ovogodišnji praznik Opštine dočekujemo uoči obilježavanja dvije godine rada 41. Vlade Crne Gore. Istorijski rezultati koje smo postigli na vanjskopolitičkom planu, u prvom redu članstvo u NATO-u, i unutrašnjem planu kroz kontinuirani ekonomski rast, markantni su pokazatelji uspješnosti naše razvojne vizije. Ohrabreni ostvarenim, a vođeni odlučnošću da u svakodnevnom radu doprinosimo unapređenju životnog standarda, Kapitalni budžet za narednu godinu biće snažno usmjeren na unapređenje infrasturkture koja će značiti bolji kvalitet života za sve građane širom Crne Gore”, navodi premijer u čestitki.

Predsjednik Vlade je poručio građanima Kotora da Vlada realizuje svoja programska opredjeljenja i da će svi državni organi posvećeno raditi na stvaranju uslova za realizaciju projekata saobraćajne i sportske infrastrukture, na projektu vodosnabdjevanja i drugim pitanjima koja opterećuju svakodnevicu građana Kotora.

“Uvjeren sam da ćemo istrajati i na potrebi da u ovom mandatu stvorimo još bolje uslove za nove strane investicije u Bokokotorskom zalivu. U takvom ambijentu, a sa ojačanom infrastrukturom, Kotor ćemo zasigurno učiniti boljim mjestom za život i rad”, navodi se u čestitki Markovića upućenoj Kotorankama i Kotoranima povodom sjutrašnjeg Dana opštine.

Send this to a friend