Politika

Marković: Izvršna vlast ima moju podršku

U svijetlu skorašnjih dešavanja vezanih za razna tumačenja stabilnosti izvršne vlasti Prijestonice a sa ciljem sprječavanja daljih zlonamjernih tumačenja na ovoj temi, želim javno podijeliti svoje opredjeljenje o istoj, saopštio je odbornik Socijaldemokrata u Skupštini prijestonice Cetinje Petar Marković.

“Kao neko ko se nalazi u opozicionim skupštinskim klupama a spletom okolnosti je u mogućnosti da potencijalno odlučuje o daljim koracima lokalne samouprave koju u izvršnoj vlasti čine ,,SDP i građani” i ,,Stara Garda LSCG”. Smatram da je napravljeno više pozitivnih koraka iz niza oblasti upravljanja gradom, te da je pohvalno da su preuzete i mnoge dobre prakse iz prethodnog mandata”, naveo je Marković u saopštenju dostavljenom “Cetinjskom listu”.

Sudbine mnogih cetinjskih familija, po njegovim riječima, su na direktan ili indirektan način “upletene u izvršnoj vlasti, većina direktora tek izglasani”.

“Svima njima, mora biti pružena šansa da pokažu svoje vještine i interpersonalne kompetencije u skladu sa važećim zakonima. Ovom prilikom ističem da izvršna vlast ima moju podršku da odradi preostali dio mandata i smatram da je najpoštenije da za nešto više od dvije godine građani budu ti koji će dati svoj sud na izborima. Fokus djelovanja ove i svake naredne lokalne samouprave treba da bude na poboljšavanju uslova života građana i na zapošljavanju cetinjske djece koja predstavljaju budućnost našeg grada a sve sa ciljem kako bi sve zaustavio i dalje vidan odliv stanovništva. Na kraju, s obzirom da je zakonom propisano da svaki odbornik djeluje i glasa po svom uvjerenju samostalno, moj stav po ovom pitanju nije nužno i stav partije”, zaključio je Marković.

 

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
BujoSasaMico
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bujo
Gost
Bujo

Kakav poltronski tekst

Sasa
Gost
Sasa

Kaže “stručnjak” :Svima njima, mora biti pružena šansa da pokažu svoje vještine i interpersonalne kompetencije u skladu sa važećim zakonima”. Ajde da ne pominjemo sad te koji su izglasani da budu direktori (konobare, radnike na ležaljkama na plaži i sl.), nego da se baziramo na njegov profesionalni rad. Dok je bio zamjenik gradonačelnika, jedini posao koji mu je dao tadašnji… Više »

Mico
Gost
Mico

Sram te bilo, nije 400 ljudi glasalo da ti budeš sa Starom Gardom u koaliciji.
Kad si toliko stručan kaži što si radio dok si bio zamjenik gradonačelnika

Send this to a friend