Politika

Marković kaže da smo u 2017. stvorili pouzdan oslonac za optimizam

Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je građanima naše zemlje Novu godinu, ističući da smo u 2017. stvorili pouzdan oslonac da sa optimizmom dočekamo nastupajuću godinu, spremni da ekonomski i društveni razvoj u narednom periodu učinimo dobrom koje će osjetiti svaki pojedinac.

“Pored uspjeha na vanjsko-političkom planu, koji je krunisan članstvom Crne Gore u NATO-u, godinu iza nas obilježio je posvećeni rad Vlade na jačanju unutrašnje solidarnosti u pogledu temeljnih vrijednosti crnogorskog društva”, poručio je predsjednik Vlade u novogodišnjoj čestitki.

Uvjeren da su političke razlike sve manje prepreka, i da već danas nadjačava svijest da živimo i stvaramo zajedno, a ne jedni pored drugih, premijer je izrazio želju da zajednički budemo posvećeni daljem sveukupnom napretku.

“U ime Vlade Crne Gore i u svoje ime čestitam vam Novu godinu, i želim dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću”, naveo je Marković.

Ž.N.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sveto M iz BG
Gost
Sveto M iz BG

Monte Carlo…Miloša mi

daga
Gost
daga

A gospodine Premijeru,fala Vam na cestitci,ali da Vas zamolim,nemojte nas”GLADITI DRACAMA”,te price tamo u Mojkovac,evo od PRVOG januara 2018 god.klepi nas po dzepu i svemu ostalome,da bi DPS i druzina opstali na vlasti.

Ćotek
Gost
Ćotek

Deri Vlado i u Novoj 2018 – zaslužili smo još više 🌠🎇🎆

EXS DPS
Gost
EXS DPS

DPS je sa PDV i gorivom sebi skocio nogama u stomak, glasao sam za DPS od samog osnivanja, a, ovim su presli svaki nivo pristojnosti, nikad vise za DPS !

Sekicetnik
Gost
Sekicetnik

Boljih nema sad za sad…a kada ce bolji doci to ne znamo….

Toni
Gost
Toni

Zato vam je tako kako vam je. Nikad ga ne dolazili što se mene tiče. Vama ih želim zanavijek.

Pyer
Gost
Pyer

Bojimse da zaobilazis istinu

mne dukljanin
Gost
mne dukljanin

Gos.Marković..ja sam star i sirotan
.ništa nijesam zaradijo u CG..Čude se kako tako bogata resursima a surota Evrope..Bolje da ništa ne radite jer smo sirotinja…CG je izgubila svoj put…Znaju u Evropi za CG..a znaju i za siromaštvo(sirimašno donosi kriminal..primitivnost..akljkavost..mizeriju)..u tajvom smo mi društvu?

Sekicetnik
Gost
Sekicetnik

Po svim nekim parametrima jos nama nema ullaska u evropu…evropa nece nesredjene sisteme kakav je crnogorski…mada rumunija bugarska imaju korupciju pa ssu cllanice…nema pravilla za eu familliju…mada crnoj gori je bolje u evropu..mnogo bolje….

Pyer
Gost
Pyer

Rumunija nema mnogo Bugarska slicna nama

Send this to a friend