Politika

Marković: Konstatovali smo da je manipulisano pismom koje je papa uputio Irineju

Premjer Duško Marković, nakon posjete Vatikanu, kazao je da je sa kardinalom Parolinom zajednički konstatovao da je bilo zloupotreba i manipulacija pismom u ovom segmentu koje je papa Franjo uputio Irineju i naravno koje ja dobio od kardinala. Kako je istakao ovo je bila prilika da jasno kažu  da ovdje nije prostor manipulacijama, nego dijalogu i razumijevanju i najvećem stepenu usklađenosti.

<<<Papa Franjo dolazi u Crnu Goru sljedeće godine<<<

“Mislim da je Crna Gora to već i uradila”, kazao je premijer novinarima u Vatikanu.

Na pitanje da li je o ovom Zakonu razgovarao sa papom Franjom, premijer Marković je rekao da nije konkretno o Zakonu ali da jeste o drugim aspektima vezanim za ovaj akt kao što je sloboda vjeroispovijesti i položaj Katoličke crkve u Crnoj Gori.

Kardinal Parolini, dodao je premijer Marković, je rekao da je potreban najveći stepen usaglašenosti, što je i cilj i države Crne Gore i Vlade u pripremi ovoga zakona. Premijer je na sastanku saopštio da smo, slijedeći taj cilj, već dugo imali permanentne konsultacije sa svim vjerskim zajednicama u Crnoj Gori, pa i sa Srpskom pravoslavnom crkvom.

Marković, koji je bio u zvaničnoj posjeti Svetoj Stolici, kazao je da je razgovor sa papom Franjom bio interesantno dug i veoma sadržajan te da ga je iznenadilo njegovo poznavanje Crne Gore i onih politika koje naša država promoviše, a koje su u skladu sa politikom i naporima Svete Stolice.

To se odnosi na ona pitanja koja se tiču najsiromašnijih, izbjeglica, ekumenizma, klimatskih promjena i ekologije.

“Ono što je najvažnija poruka iz tog razgovora je da je papa Franjo potvrdio dolazak u Crnu Goru iduće godine. To nosi veoma snažnu emociju u Crnoj Gori kroz različite aspekte i samo je pitanje utvrđivanja datuma posjete zbog agende koju Sveti Otac ima”, kazao je premijer Marković novinarima u Vatikanu.

On je dodao da je imao sastanak i sa državnim sekretarom Svete Stolice, kardinalom Pjetrom Parolinom, sa kojim je imao dug i sadržajan razgovor o svim pitanjima naših odnosa i saradnje. Sastanku sa Parolinom prisustvovao je i sekretar za odnose sa drugim državama Pol Galager.

Konstatovani su odlični odnosi i komunikacija na najvišem nivou, a na sastanku je razgovarano i o otvaranju rezidencijalnog predstavništva Vatikana u Podgorici.

“Saglasili smo se da ćemo u idućoj godini uraditi sve zajedno da u Podgorici otvorimo apostolsku nuncijaturu”, rekao je premijer.

On je dodao da je razgovarano i o aktuelnim pitanjima koja se tiču donošenja Zakona o slobodi vjeroispovijesti ili uvjerenja i pravnom položaju vjerskih zajednica.

“Zaista je bila dobra prilika da predstavim kardinalu Parolinu šta smo sve radili na tom planu posljednjih četiri, pet godina, do kakvog smo Zakona došli – do Zakona sa najvećim standardima u ovoj oblasti koje poznaju najrazvijenije demokratske zemlje današnjice, verifikovane od najvažnijeg savjetodavnog tijela Venecijanske komisije, sa željom da Crna Gora nakon nezavisnosti i ovo važno pitanje uredi zakonom jer, postojeći Zakon je kao što znate, onaj iz 1977. godine”, rekao je predsjednik Vlade.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Drobnjak
Gost
Drobnjak

Na svašta su oni spremni !
Ista u va ideologija što nam je iz crkve srba pripovjedačku je zapalila Balkan , srušila u krvi SFRJ , oni su na svašta spremni , u pamet se Crnogorci !

DANGRAD
Gost
DANGRAD

Hita mila gora ka katolicanstvu. Samo naprijed. Preci su stotinama godina odolijevali da ih ne prevedu u islam, ali ce zaljubljenici u lik i djelo milentija djukanovic rado poljubit ruku Papi. Sto bi rekao Vladika – Nek ad prozdre, pokosi satana

Crni
Gost
Crni

Vi manipulisete narodom evo 30 god.

Gradjanin
Gost
Gradjanin

U pravu je Marković, ipak su oni eksperti za pisma.

MIGO POLAZNIK
Gost
MIGO POLAZNIK

Za kuverte doktori, sad je vidiš, sad ne vidiš. Bilo 97500, nestalo 50000.

Petar
Gost
Petar

Evidentno je da Premijer uziva veliki povjerenje u medjunarodnoj zajednici, rekao bih i vece od Predsjednika drzave.

NiksicankaMNE
Gost
NiksicankaMNE

Samo naprijed, Premijeru, Zakon se mora usvojiti, da malo ovi svetosavci primire u Crnoj Gori! Svaku su mjeru presli i ne mogu de vise trpjeti !

ROKI
Gost
ROKI

Kako si to konstatovao, svega ti ? Ako usvojite taj zakon onda cu ja sa grupom mojih komsija da registrujem crkvu. Izgleda onda da svako to može.

Haris
Gost
Haris

Naravno.

Dubrovnik zlo
Gost
Dubrovnik zlo

Gospodine bilo bi pozeljno da nastavimo mirno da obilazimo Crkve katolicke pravoslavne I dzamije Zar nijeste osjetili ljepotu zivota u svom djetinjstvu Zar nijesmo obilazili katolicki Bozic isli u goste na Bajram ???? Oni nam uzvracali ljubavlju GOSPODINE PRISJETITE SE DJETINJSTVA JER JA ZELIM DA MOJA DJECA TAKO ZIVE DOSTA NAM JE TUDJEG NAMECANJA BILI SMO MNOGO PAMETNIJI I MIRNIJI… Više »

Djekna
Gost
Djekna

Poci u Vatikan po instrukcije o zakonu koji se tice prevoslavne crkve je skandal. Ali ipak sam ocekivao od pape, kao vjerskog poglavara, da ih opuci zbog ovog zakona, ili u najmanju ruku da kaze da treba svi da imaju iste uslove.

Mijo
Gost
Mijo

Papa ce podrzati ovaj zakon, to ti je sad zabetonirano. Vrlo mudar i drzavnicki potez Premijera. Svaka cast.

Torsades
Gost
Torsades

A ti se razumijes u ovaj zakon mogu misliti…

Stab milionera
Gost
Stab milionera

SVE SVE ALI MILONCICE U KOVERTE I NE BOJ SE RODE

ElPatron
Gost
ElPatron

CDM a bice te ugaseni kad tad pa se šurdulite do mile volje 😂😂😂😂😂

Williams
Gost
Williams

Ako je tako zašto Vatikansko glasilo kaže drugačije? Vatikan news ima sasvim suprotnu priču.svako ko želi može da pročita njihovo saopštenje.Papa je vjerski poglavar i može doći u CG samo na poziv Mitropolije.Tako je to uredjeno u hrišćanskom svijetu.I to je njihov zvaničan stav.A sve ostalo je čista manipulacija

Stab milionera
Gost
Stab milionera

Mozda pare ucine svoje

Haris
Gost
Haris

Na poziv spc mitropolije može u srbiju, vođe ne odlučuje spc, nego je dobrodoša svaki dobronamjerni čojek.

Belika
Gost
Belika

Odlučuje bogami, nego se ti ne razumiješ u vjersku politiku, došao bi davno papa ali ne može bez odobrenja pravoslavnog poglavara. A on zna ko je ovdje poglavar, ova priča za unutrašnju upotrebu o nekakvoj CPC ne pije vodu na međunarodnom planu. Nikada u istoriji papa nije kročio nogom na ove prostore, e pa nijesmo ni mi pametniji od prađedova,… Više »

Naucnik
Gost
Naucnik

Vili, ne cvili, to nije tacno. Na poziv mitropolije srbijanske da dodje u Crnu Goru….hahaha. Svašta!

cinik 🇮🇱
Gost
cinik 🇮🇱

Ja prosto ne mogu da verujem da je BG patrijaršija lagala!!

Naucnik
Gost
Naucnik

Uffff, taman posla, kako oni da slazu? Cuj, da slazu? Ps ono od toga zive u CG.

Bnjj
Gost
Bnjj

30godina uništavanja Cg naroda, pljačke, laži, besjonačnih fotelja, funkcija, privilegija, novca nije dovoljno organizovananoj grupi nego hoće i Crkvu da dijele narod koji je na dnu Evrope po svim kriterijumima

Haris
Gost
Haris

Vala bilo je i 100 godina okupatorske crkve dosta. Vakat je.

Mina
Gost
Mina

Sto ce Markovic u Vatikanu?Zar Papa treba da ga nauci sta da radi sa pravoslavnim crkvama u Crnoj Gori?Sto nije posao kod Vartolomeja?Vecina gradjana je pravoslavne vjere,i normaalno je bilo da ode tamo,ali od DPS ,mozem ocekivaoti nemoguce.Pod uslovom,da im vecina gradjana dozvoli.

Pencilin
Gost
Pencilin

Mina, što ćeš ti na cdm?

Stab milionera
Gost
Stab milionera

Mina zar ne primijecujes da sada treba ponovo ” neki novi udar ”
Nikad vise 2016

Tajnovidac
Gost
Tajnovidac

Bart mu je školski pa je izuzet zbog moguće pristrasnosti. 😉

Dragan
Gost
Dragan

Zato sto Vartolomeja niko nista ne pita, ka ni Amfilohija.

Румија
Gost
Румија

Нажалост господин премијер не жели да прихвати реалност него и даље манипулише, константује како му одговара. Толико агресиван наступ са контрадикторним саопштењима. Човјек упорно гура ову напаћену земљу уназад 30-40 година умјесто да идемо напријед. Поштовани господине ослободи себе прије свега а и јавност Црне Горе од пропалих комунистичких испада.

PONOVO BULJE
Gost
PONOVO BULJE

Bi on nego Milo mora da se sacuva pa bolje narod huskati

Haris
Gost
Haris

Eee da je prije 30-40 godina završio sa svetosavcima, đe bi ni bio kraj danas, ali još je na vrijeme.

Dubrovnik zlo
Gost
Dubrovnik zlo

A da si ti bio na Dubrovnik kad je Milo volio Amfilohija danas bi bolje pameti bio

Torsades
Gost
Torsades

A ti se ne predstavljaj lazno jer si duhovni brat onima Sto su ubijali Dubrovnik

Pencilin
Gost
Pencilin

Rumija, misliš da savremeni zakon koji daje slobodu vjeroispovjesti je nazadan a stanje đe SPC nije registrovana u CG i gdje negira sve Crnogorsko napredak?

Naucnik
Gost
Naucnik

Prvo se opismeni…Rumijo s Romanije!

Dusan
Gost
Dusan

Konstatovali smo da kad god vam nesto ne odgovara, vi konstatujete da nije tako

Jos koji dan
Gost
Jos koji dan

Kaze cedem da vise nemas vecinu. Brini dusko o tome.

Aco i Braco
Gost
Aco i Braco

Manipulacija, u koverti nije bilo 47500 eura nego 97500. 50000 pojela maca!

Stab milionera
Gost
Stab milionera

Greska je u nekoliko milioncica
Sitnica za narod

ZORAN
Gost
ZORAN

Dule,svaka čast ! Ti si sjajan državnik , dobar čovjek i dijete časnog i poštenog Golootočkog mučenika !

Dusan
Gost
Dusan

Zorane svaka cast, ti si veliki poltron..

Dule Mraković
Gost
Dule Mraković

Javi se Zoki, završićemo ono.

Stab milionera
Gost
Stab milionera

Ostavite sto I za mene
😂

Toronto
Gost
Toronto

On kod Mrakovica kupuje samo najeftinije nije jos dobio konzularno mjesto

Stab milionera
Gost
Stab milionera

Ali je bio Golootocki pacenik Ada sad ce Duje biti Golootocki dobitni BINGO Sad ce pare familije dobit Dako I meni padne sto sa Mamule .pola familije su mi poslali tamo ovi papini Dati se Duje sjetio da napomene

Nenad
Gost
Nenad

E markovicu dosta se nas brukali..ja cu prvi izaci da protestujem i to bi mi bilo prvi put da izadjem na proteste posle 89 te.
Vi ste unistitelji cg vise nista ostalo nije da se unisti osim vjere..a da nije bilo vjere ne bi ni crne gore bilo..

NK 21.12.
Gost
NK 21.12.

Potpisujem.

Snovi moji
Gost
Snovi moji

Takodje

Haris
Gost
Haris

Potpisujem, trebalo je davno se trsit svetosavske sekte. Nikad više 1918.!!!

Stab milionera
Gost
Stab milionera

Tako je Harise nikad vise 2016

Vučica
Gost
Vučica

Pravoslavna crkva u Baru natpis “lscg” to je bilo davne 92-93god ko je to uradio?

Nikad vise 2016
Gost
Nikad vise 2016

Dobro je da se cijela drzava digla na noge, da zastitimo Crkvu od ostataka komunizma.

Jelena Savojska
Gost
Jelena Savojska

Haha, snovi pusti…

PONOVO BULJE
Gost
PONOVO BULJE

Snovi postaju java
Tako I 2016

Razumijem it
Gost
Razumijem it

Objavljeno je pismo. Ko manipulise??

Vrteska
Gost
Vrteska

Politika

Igalo
Gost
Igalo

Moj glas vise neces gledati.

Vrteska
Gost
Vrteska

NI MOJ A NI BRATSVO MOJE NECE VISE NIKAD 2016

C vitamin
Gost
C vitamin

Neka, kravataši…

Tajnovidac
Gost
Tajnovidac

Znači i u pismu bilo tradicionalnih popovskih izmišljenija. Ko bi se tome od Riste nadao, on je megapreosveštan…

Vaseljenski poz
Gost
Vaseljenski poz

Markovicu, sta nije tacno sto je Mitropolja rekla za pismo????

PONOVO BULJE
Gost
PONOVO BULJE

Nije znao papi prevesti

Naucnik
Gost
Naucnik

Dodji da ti šapnem!

papiric
Gost
papiric

sto vam je ljudi bog ne postoji opusteno samo

Eh eh
Gost
Eh eh

Postoji neunistivi pravoslavni narod
Ako ne znas postoje I druge vjere
Pozdrav nevjernice

Pretjerali su
Gost
Pretjerali su

Ja i moj porodica idemo u Niksic. Ovo je preslo svaku mjeru. Istoriju ime i crkvu nikom ne dam

Haris
Gost
Haris

Tako je, nikad više 1918.!!!

Diktaorski trik
Gost
Diktaorski trik

Harise
Nikad vise 2016
Pozdrav

Fileopg
Gost
Fileopg

Amfilohije veli da je u Nikšiću samo mole an sa procesijom…

Jelena Savojska
Gost
Jelena Savojska

A je li..????e zamisli ni ja svoju drzavu nikome ne dam…dosta je bilo onih 100 godina…

Nevjernik
Gost
Nevjernik

U moje i ime moje porodice nijesi bio u Vatikanu,Markovicu. Mene i moju porodicu krštenu u našoj crkvi,u kojoj mi je i prađed kršten tako blatit nijesam ti dozvolio. Ti i tvoja bratija mene i moju porodicu ne predstavljate. Sramno je to što radite. Od koga ćeš još tražiti podršku da se uništi sve ponosno,čojstveno i dostojanstveno u ovoj državi!!!???

Haris
Gost
Haris

Pa on je i išao tamo đe ti je pranđed kršten.

Haris junior
Gost
Haris junior

Harise ostavi se vise kuckanja
Vidis da nas je vecina ..

Drazen Hrvatin
Gost
Drazen Hrvatin

Tacno se vidi da ste seljaci pravoslavni

Eh eh
Gost
Eh eh

Seljaci su posteni ljudi a ti katolicko politicki snob

Dusan
Gost
Dusan

Tacno se vidi da kucas iz staba..

Stab milionera
Gost
Stab milionera

Odje stab vrhovnog komandanta Mila milionera
Sto imate protiv

Berane
Gost
Berane

Ovakvi napadi na crkvu koja je stvorila drzavu i gdje su mu krsteni djedovi, nije dobra. Ovo je los put za drzavu.

Kralj Nikola
Gost
Kralj Nikola

Dosta je bilo izmisljanja istorije, sijanja podjela. Dps vise nema vecinu. Nije ovo stari vijek da nas diskriminisete. Prava za sve. I ustav se mora mjenjati.

Haris
Gost
Haris

Oklen ti Nidžo, zar te nije karađorđe i spc proćerala iz rodne grude???

Anonim
Gost
Anonim

Odmori malo Hari, jadan ne bio. Pusti pravoslavlje pravoslavcima, ako išta u tebi ljudsko ima.

Stab milionera
Gost
Stab milionera

Haris je danas prekovremeno
Dupla dnevnica I jos treca smjena
Ufff necija plata

Dosta je bilo
Gost
Dosta je bilo

Ko zna italijanski, vidio je sta pise u pismu. Premijer manipulise. Krio ga je pola godine

Petko Petkovic
Gost
Petko Petkovic

Dobrica Ćosić, “otac srpske nacije”, je rekao kako Srbi lažu i da je to neodvojivi karakter tamo njihove nacije.
Slagali su u vezi Vartolomeja, slagali su u vezi Pape Franja, otimaju crnogorsku istoriju, na novčanicama drže Njegosa , kao da je njihov! Imaju li oni mjere u tim svojim lažima?

Mile
Gost
Mile

Zato su katolici naplacivali srebrenjake i zlatnike za Dokument koji služi za “sve su ti gresi oprosteni” PA kako se zove ta vrsta pljacke PS. U juznoj Americi nije stigao HRIST nego anti

Cikota
Gost
Cikota

Zar Njegos nije zabranjen kod nas u Crnu Goru !

Komita
Gost
Komita

Njegosa su stavili na najmanju novcanicu kolko su vezani za njega

Jelena Savojska
Gost
Jelena Savojska

Njegos je samo orudje…evo ti kao dokaz ovo sa mostima Sv. Vasilija slava mu i milost, i sto je najjace ljudima je toliko ispran mozak od strane SPC da to i podrzavaju…

21.12
Gost
21.12

Pismo vaseljenskog citali, ugasio vas, papino pismo citali, i on vas sredio….zivite u mitovima. Pravoslavlje pobjedjuje

Mladen
Gost
Mladen

Ko papagaji ponavljate jedno te isto. Dobrica Cosic nije otac nacije. To sto je izjavio to je njegova stvar i to nije relevantno.

Haris
Gost
Haris

Ako vi nije Dobrica otac, onda je Murat.

Williams
Gost
Williams

Ja sam tvoj ćale Hari …😎

Fileopg
Gost
Fileopg

Pa i nije bitno ko je rekao no bitno je da rekao je istinu….

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

To je Dule i tvoj patrijarh ,a ne neki Irinej

Haris
Gost
Haris

Vakat je. Nikad više 1918.!!!

Lale
Gost
Lale

Dodji ti da nam kazes vakat je,sokole.

Williams
Gost
Williams

Vaistinu Lale

Haris junior
Gost
Haris junior

On ti nece doci jer mu sef neda inace se Haris krstio u SPC
Evo mene evo mene Bogu da se pomolim

Dosta je bilo
Gost
Dosta je bilo

Nikad vise 2016

Stab milionera
Gost
Stab milionera

Tako je
Nikad vise 2016
Dosta sam se nakrpio I odo u penziju
🤗

Avro
Gost
Avro

Odeš u Vatikan da ogovaraš svoju crkvu i vjeru. Još kažeš da vrhovni autoriteti te crkve manipulišu nekim pismom. Zar tu postoji elementarna pristojnost,s obzirom da je ta ista crkva,godinama najpopularnija među registrovanim organizacijama pa čak i ministarstvima iz Vlade,koju Marković predstavlja.

Haris
Gost
Haris

Ne treba da ideš, jednostavno pošalješ pismo iz druge države – npr. iz srbije iz beograda i u tom pismu ogovoraš drugu državu i njenu crkvu – npr. državu Crnu Goru i Crnogorsku Pravoslavnu Crkvu.

Stab milionera
Gost
Stab milionera

Harise
Primio si povisicu I ajd zahvali se u SPC
VAKAT TI JE

Fra Oprem dobro
Gost
Fra Oprem dobro

Manipulacije,neistine,podmetačine,bajke,mitovi,fatamorgane…očekivan rukopis srpske crkve.

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Fra, na zvaničnom.sajtu Vatikama piše nešto potpuno drugo, tako da se vidi ko manipuliše, govori neistine i podmeće.

čisto onako
Gost
čisto onako

đe se može pročitati taj novi prijedlog zakona o vjeroispovijesti , da vidimo o čemu se tu radi….

Sova
Gost
Sova

Na sajtu skupštine.

ToniPecovic
Gost
ToniPecovic

Vaso Pavicevic +🍷= nebi katolici to su posteni ljudi 😂😂😂😂

Lale
Gost
Lale

PRAVOSLAVLJE ILI SMRT !

ToniPecovic
Gost
ToniPecovic

Vaso Pavicevic +🍷= nebi katolici to su posteni ljudi 😂😂😂😂

Jole
Gost
Jole

-laž je srpski državni interes – Laž je u samom biću srbina – u ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina- srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž ! D. Cosic

Marks
Gost
Marks

Bogu hvala pa diktatura ne moze zabraniti internet, pa svako moze otici na zvanicni sajt Vatikana i razobliciti lazi diktature.

Perun
Gost
Perun

Cudi me vala to od Irineja i bratije da oni manipulisu, oni su istinoljubivi strasno🤣

Svjefol
Gost
Svjefol

Nema vecih prevaranata od ovih iz SPC. Nista im nije sveto, a istina za njih ne postoji. Manipulisu Papinim pismima, manipulisu Vartolomejevim pismima, manipulisu svim i svacim ocekujuci da ce se, cak, i narod potuci izmedju sebe, zarad njihove blagajne…

Beli
Gost
Beli

Sve je istina što je objavljeno bote, niko nije falsifikovao pisma, niti bi se to moglo, a niti to ko kaže, nego je DPS na aparatima što je to uopšte objavljeno.

Sparta
Gost
Sparta

A sto si odma posa u Vatikan kad su te zvali posle pisma sto ne kažeš istinu zbog čega su te zvali!!!Znas ti odlično sto si te zvali i zbog čega!!!

vuk
Gost
vuk

No nismo znali da je Irinej pisao papi i koju pomoć je trazio samo znamo neku podršku no neznamo ni istinu o tom pismu jer je opet Srpska crkva manipulisala..ka što radi sa svim..od istorije do običnog prevoda zemljišta….tako ako ti znaš nešto više a da nije Srbska manipulacija onda napiši…

Sparta
Gost
Sparta

Bas zbog tog pisma su ga i zvali i zbog zakona o crkvi!!!

Japaj
Gost
Japaj

Papa dolazi a patrijarhe niko ne docekuje. Daleko cemo mi dogurat! Da se zna ko je koje vjere. Umotani u rukavice dijaloga , razumijevanja, tolerancije prihvatamk ono sto nikad nije bilo nase. Ne moze nam biti blizi neki papa od bilo koga pravoslavca!

ZDS
Gost
ZDS

Duklja, preteča današnje Crne Gore, bila je katolička zemlja!

Japaj
Gost
Japaj

I majmuni su po Darvinu pretece ljudi, pa ti si onda sta?

Sova
Gost
Sova

Papa je šef države, a patrijar, za sad, nije. Zato papu primaju državnici, a patrijarha ne.

Japaj
Gost
Japaj

E pa hvala. Ja nesto umislio da on ima veze sa nekom vjerom…

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ha ha, takva je cijela srpska istorija. Kad im nešto ne odgovara, oni promijene.

Japaj
Gost
Japaj

Ha ha ha ha ha

Japaj
Gost
Japaj

Ha ha ha ha

Bora Bora
Gost
Bora Bora

Ja volim papu Franja..

Japaj
Gost
Japaj

I on tebe

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

Ako je to tako to bi trebalo da izjavi lično papa ili neko od njegovih službenika kojima je to dužnost, a ne neko drugi.Ako se lično ne demantuje,onda je to što je napisano i objavljeno,istina.

vuk
Gost
vuk

Ma nemoj onda ni Srbska crkva i Irinej nije imala pravo da iznos pismo u javnost no opet papa lično…neka sa manipulacijama…

Fileopg
Gost
Fileopg

Znači Irinej je malačko manipulisao ma ne mogu vljerovat da je na to spreman ajde da je Amfilohije ali i irinej čisto svašta. Ma čuš Irinej iz srpske crkve manipuliše me ne mogu vjerovat.

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Može li se znati šta je to sa čime se manipulisalo?

Fileopg
Gost
Fileopg

Kad god žvaknu tri dvije su već slagali…

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Fileopg, na sajtu Vatikana piše suprotno od izjave naših čelnika. Neko ne govori istinu.

Sova
Gost
Sova

Vjerovatno sa prevodom. Bilo je “kreativno” prevođenje.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Nema veze bitno da ne izgubim rad. mjesto COBAN

Komita
Gost
Komita

Dako i vi iz vlasti ukapirate vise sa kakvim podmuklim neprijateljem imate posla i pocnete da primjenjjete zakon nista vise!!!!!

Pencilin
Gost
Pencilin

SPC se pomamila što ce se vratiti Crnoj Gori oteto 1918.. umjesto da se pokriju po ušima, oni prijete nasiljem. Ima li iko od njih stida i srama pošto straha od boga nemaju!?

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Duje mozda uspijem sa prodajom u prestupnu Vele ne valja se vjencavat I velike odluke donosit Sto da radim…ako ne budu do Nove god na neciji sto onda moram u prestupnu Tesko mene koliko cu prestupnih docekat sa njima

Brđanin
Gost
Brđanin

Patrijarh se poziva na papu? Jadno.

Nekulturan
Gost
Nekulturan

Ja uporno tvrdim da poštari otvaraju koverte i manipulišu s pismima

Danko
Gost
Danko

😂😂😂😂😂😂😂😂

Majko svetinjo
Gost
Majko svetinjo

Najvece svetinje C.G. su MAJKE
Kad ce Duje poceti majke da primaju nadoknade

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Dujeeee
Ocete li bacit prvu lopatu da pspa podigne crkvu u Pg …Javi da budemo dio lopatanja
🤗

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Evo Duje VIDJI nepravde
Ovi minusi nece crkvu

Sova
Gost
Sova

Katolička crkva u Pg postoji odavno. Ne prave oni crkve kako ti to zamišljaš.

Dubrovnik zlo
Gost
Dubrovnik zlo

Nikad od viska ne boli glava
Tako da jos jedna neka se zori

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Dujeeee
Moji jarici su prodati 🤗

Glava
Gost
Glava

A sta bi bilo da je protiv zakona?

Kotor ko tor
Gost
Kotor ko tor

I sto sad Duje
Mi ne znamo da treba da cuvamo pravoslavlje a on ce da cuva katolicizam
Ajd ne mutite vise leba vi pravoslavnog I SV Nikole koji nailazi

Anonimous
Gost
Anonimous

Ne mutite vise leba? Popara?

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Hleba ima ….kruha malo A leba mrvice ostanu
Ni za poparu

Katolicizam
Gost
Katolicizam

Naravno Duje da Papu zanima katolicizam
Ada boli nhega uvce za pravoslavce. Dolazi da malo podupre katolike a Vi rusite pravoslavlje a on ce siritii svoju vjeru

Peruta
Gost
Peruta

Zna li ovaj čovjek da se zacrveni. Prosto ne mogu da vjerujem da je u Mojkovcu čuo za apostolsku nuncijaturu. Još će da je lično otvori. Ima li nekoga kući da ga malo prikoči?

Obavezno Zakon
Gost
Obavezno Zakon

Nemoj se mnogo kočit, peruta…Stop srbizaciji Crnogoraca!

Send this to a friend