Politika

Marković o povratku opozicije: Parlament je mjesto za dijalog

Duško Marković

Zamjenik predsjednika Demokratske partije socijalista Duško Marković pozdravio je odluku Demokrata i URA-e sa jučerašnje konferencije za štampu u kojoj su izrazili spremnost da u okviru parlamenta rade na važnim pitanjima za proces integracija, na temelju posvećenosti EU vrijednostima i principima. On je pozdravio i već donijetu odluku ostalog dijela opozicije da se  vrati parlament.

“Sva pomenuta pitanja su aktuelna i važna u cilju jačanja političkog sistema, demokratije i napretka zemlje, kao i za evropsku budućnost Crne Gore, što je konstatovano i u izvještaju o napretku Evropske Komisije za Crnu Goru.  DPS je spremna da radi na implementaciji ovih pitanja kroz uspostavljanje posebne radne grupe u okviru Parlamenta kao jedinog mjesta za takav dijalog. Smatramo da je to pravi način, kao što je to uvijek bio stav Vlade i DPS, da se o svim važnim pitanjima razgovara u okviru institucija”, jasan je Marković.

On je poručio da je politička stabilnost koju Crna Gora ima temelj da u parlamentu, kroz konstruktivan dijalog, u zajedničkom interesu i uz učešće svih parlamentarnih partija,  rade na napretku zemlje, bez obzira na razlike, za dobro građana Crne Gore.

M.D.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
JAAA
Gost
JAAA

HEJ SEFEEE …..OZBILJNO….??????

Utva
Gost
Utva

Ako se ne vrate,marginalizovat ce se.

micika
Gost
micika

odlično

Send this to a friend