Politika Povodom Dana Opštine

Marković primio Mašovića: Čestitam na posvećenosti razvoju

Kontinuirana posvećenost razvoju i odlučnost u sprovođenju razvojnih politika, pogotovo u sjevernom regionu, kakvoj svjedočimo u Andrijevici, uvijek će zavrjeđivati podršku i Vlade i mene lično, kazao je predsjednik Vlade Duško Marković, čestitajući građanima, odbornicima u Skupštini opštine i lokalnom rukovodstvu sjutrašnji Dan opštine Andrijevica.

Kako je saopšteno iz Vlade, Marković je povodom tog praznika primio predsjednika Opštine Andrijevica Srđana Mašovića i njegovog prvog saradnika Miodraga Ivanovića, koji su mu predstavili uspješno okončane i projekte koji su u toku, pri čemu je posebno bilo riječi o brojnim aktivnostima na valorizaciji turističkih i poljoprivrednih resursa.

“Marković je iskazao punu podršku Vlade daljem obogaćivanju ponude Parka prirode „Komovi“ i završetku projekta Kuće voća, kao i na radovima na unapređenju lokalne infrastrukture”, navodi se u saopštenju.

Podsjećajući na prošlogodišnji sastanak, na kom je Opština Andrijevica istaknuta kao primjer odgovornog odnosa, predsjednik Vlade je kazao da je zadovoljan činjenicom da je od tada u Opštini registrovan dalji napredak i stvaranje nove vrijednosti u turizmu, poljoprivredi i korišćenju energetskog potencijala putem malih hidroelektrana. Od toga, naglasio je, benefit imaju i opština i njeni građani.

“Na sastanku je bilo riječi o više razvojnih i infrastrukturnih projekata koji bi trebalo da doprinesu daljem unapređenju turističke ponude Andrijevice i njenom boljom infrastrukturnom povezanošću. Marković je sa zadovoljstvom prihvatio poziv Mašovića da uskoro posjeti Andrijevicu i na licu mjesta se uvjeri u ostvareni napredak”, dodaje se u saopštenju Vlade.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bnjj
Gost
Bnjj

Predsednik vlade propale države koja je pri dnu u Evropi i presednik jedne od najpropalih opština u toj pripaloj državi jad i tuga na svaki korak ka dva crna gavrana žalosno je viđet Cg

Velimir1966
Gost
Velimir1966

Samo bez imena trga palikuće Karađorđevića!

Bnjj
Gost
Bnjj

A šta bi sa onom kasarnom

Bnjj
Gost
Bnjj

Lijep marketing i samo i malo uređivanja trgova i ulica a života niđe, livade u An preuzima šuma to je realnost

Send this to a friend