Politika

Marković: Rožaje je uvijek davalo oslonac putu napretka Crne Gore

Duško Marković

Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime predsjedniku opštine Rahmanu Husoviću, predsjedniku Skupštine opštine Almiru Avdiću, odbornicima u Skupštini opštine i građanima Rožaja Dan opštine.

„Čuvajući multinacionalni sklad i njegujući ljubav prema našoj Crnoj Gori, Rožaje je uvijek davalo oslonac evropskom i putu sveukupnog napretka naše zemlje. Putu koji podrazumijeva slobodu i nezavisnost i znači više demokratije i bolji život naših građana“, piše u čestitki.

Vlada je, kaže Marković, u prethodne četiri godine predano radila na unapređenju ukupne društvene infrastrukture u cilju valorizacije prirodnih potencijala ovog kraja.

“Završetak izgradnje novog ski centra Štedim-Hajla postaviće Rožaje na mjesto koje mu pripada na crnogorskoj turističkoj mapi. Uvjeren sam da će vaš grad u kratkom roku biti primjer ekonomskog uspjeha i sveukupnog razvoja na našem Sjeveru i šire“, napisao je Marković u čestitki.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Budvanin
Gost
Budvanin

Sjedi dolje Markovicu, jedan!
Jos imate obraza da se oglasavate!!??

Staxe
Gost
Staxe

Davalo doprinos vašoj partiji na izborni dan…

Ridjo
Gost
Ridjo

A sto ste ulozili u rozaje za ovih da budem skroman.10 godina.Ne samo u rozaje nego na sjever crne gore.Nista.

D.D
Gost
D.D

Nesto si pobrkao legendo,kad si zadnji put bio tamo,ili nijesmo prolazilo kroz isto rozaje,mozda imaju dva?jeza da te uhvati kad prodjes,nasta grad lici.ako nas je rozaje guralo ka evropi,nije ni cudo dje smo trenutno

Gavrile
Gost
Gavrile

Komedija e finita!

Send this to a friend