Politika

Marković sa Vukićevićem: Žabljak bez dugova

Premijer Duško Marković čestitao je Žabljačanima Dan opštine, 17. septembar poručivši da će Vlada nastaviti da podržava razvojne projekte, posebno u Sjevernom regionu, koji direktno utiču na podizanje životnog standarda građana.

Rukovodstvo Žabljaka predsjednik opštine Veselin Vukićević i Skupštine opštine Vidoje Tomčić i potpredsjednik Opštine Vasilije Jakšić informisali su Markovića o realizaciji opštinskih projekata među kojima su II faza rekonstrukcije vodovoda, rekonstrukcija i izgradnja više puteva i saobraćajnica, javne garaže i gradskog trga.

“Konstatujući da Žabljak redovno izmiruje sve obaveze prema zaposlenima, državi i izvođačima radova i da nema ni centa duga predsjednik opštine se zahvalio predsjedniku Vlade na njegovoj posevećenosti razvoju Sjevernog regiona”, saopšteno je iz Vlade.

Marković je zaključio da je Žabljak i u protekloj godini predstavljao jedan od primjera uspješnih projekata i odlične saradnje sa Vladom sa ciljem unapređenja turističke ponude, jačanja lokalne infrastrukture i kvalitetnog odgovora na potrebe građana.

Send this to a friend