Politika

Marković: Situacija ozbiljna, zabranićemo javna okupljanja u slučaju pojave koronavirusa

Premijer Duško Marković kazao je da je situacija veoma ozbiljna, ali da na sreću u Crnoj Gori još nije zabilježen nijedan slučaj koronavirusa. Ukoliko se koronavirus pojavi u Crnoj Gori, dodao je on, javna okupljanja će biti zabranjena.

“Nadamo se da će tako ostati. Bojim se da su male šanse, zbog toga što se ta zaraza primakla našim granicama“, rekao je Marković novinarima nakon konferencije o autoputu.

<<<Lažna vijest da će Vlada uvesti vanredno stanje, koronavirusa nema u Crnoj Gori<<<

On je ukazao na ozbiljnu situaciju u regionu, činjenicu da je cijela Italija u karantinu, kao i da su registrovani novi slučajevi u Sloveniji, Hvatskoj, BiH, Makedoniji, Srbiji i Albaniji.

Marković je kazao da je juče održao sastanak sa nadležnim službama gdje su dogovorene nove mjere o kojima je javnost obaviješetna – mjere zabrane putovanja u države koje su pod snažnim uticajem virusa, kao i druge mjere preporuka i upozorenja.

On je pozvao građane da ozbiljno shvate situaciju, da izbjegavaju rukovanja i grljenja, da vode računa te da svi zajedno se sačuvamo od ove opasnosti.

<<<Ministarstvo prosvjete: Suspendovati ekskurzije u inostranstvo<<<

“Zabranićemo službena putovanja državne administracije van zemlje osim u izuzetnim slučajevima kada to nalažu opravdani državni interesi i uticati na promjenu navika i ponašanja građana u ovoj situaciji. Ozbiljna je situacija, zabrinut sam, u stalnom smo kontaktu sa nacionalnim timom koji je formiran po tom pitanju i pokušaćemo da uradimo sve da zaštitimo našu zemlju i naše građane“, rekao je Marković.

Na pitanje novinara da li je dovoljno osloniti se na preporuke građanima da izbjegavaju javna okupljanja, premijer je kazao da su već zabranjena javna okupljanja na sportskim događajima.

Rekao je i da će on otkazati svoja službena putovanja kao i druge događaje na kojima se predviđa veliki broj učesnika.

“Tamo gdje imamo direktan uticaj nastojaćemo da se smanje javna okupljanja, da se izbjegnu takve aktivnosti, da sugerišemo i upozoravamo građane da i oni promijene način ponašanja i vode računa o tome. Ako se pojavi virus u Crnoj Gori onda ćemo zabraniti svako javno okupljanje i procjenjivaćemo kojeg nivoa i karaktera će biti – da li će se to odnositi na škole i na neke druge funkcije u zemlji. Nadamo se da do toga neće doći“, kazao je Marković.

On je ukazao i na to da opasnost od korona virusa nije samo samo opasnost po javno zdravlje, iako je ono najvažnije, nego i po cijelu ekonomiju, standard i kvalitet života.

“Vlada i medicinske vlasti će uraditi sve da Crna Gora ne bude pogođena virusom korona, a da ako bude pogođena, to bude u najmanjoj mjeri”, poručuje Marković

<<<Troje državljana Crne Gore došlo brodom u Split iz Italije<<<

<<<Zabranjeni dolasci i odlasci iz Italije, Španije, Irana i Kine, izbjegavati javna okupljanja, zaposleni u zdravstvu ne mogu na godišnji odmor…<<<

Zbog trenutne epidemiološke situacije u svijetu, regionu a naročito bližem okruženju, u Kliničkom centru se obustavljaju elektivni, odnosno, planirani operativni programi i procedure koje bi zahtijevale intenzivni tretman i liječenje.

<<<Zbog moguće pojave koronavirusa: U KCCG se obustavljaju operacije koje zahtijevaju intenzivno liječenje<<<

Trenutno se pod zdravstveno sanitarnim nadzorom u Crnoj Gori nalazi 381 osoba koje su tokom prethodnih 14 dana boravile na području sa široko rasprostranjenom transmisijom virusa.

Od početka dešavanja, u laboratorijama Instituta za javno zdravlje, testirano je 39 osoba za koje se sumnjalo da imaju koronavirus, a svi rezultati bili su negativni.

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Miđi
Gost
Miđi

Naravno da ćemo i dalje šetati kao do sada. Ko meni može zabraniti da šetam? Sve do pada tiranije i diktature.

Herceg Novi
Gost
Herceg Novi

Ovi DPS zbirovi su isti ko i njihova vlastela.Prvo sto pomisle na mogucu pojavu virusa je odlaganje litije….Strah je cudo!

Budimo realni
Gost
Budimo realni

И ако власт забрани литије и ако МЦП то испоштује ја ћу ипак отићи и прошетати од Топле до Белависте, а сигуран сам да нећу бити једини.

Onaj drugi
Gost
Onaj drugi

Poslijedna studija laboratorije kompanije “MCP comtrade” doo Cetinje pokazuje da u Litijama i molerbanima neće moći da se prenosi Corona virus od litijaša na molerbanta i obratno. Rukovodstvo te firme je prokleo Coronu virus i isti ne može više da ulazi u njihove poslovne prostore ili da bude dio njihovih privrednih aktivnosti. Toliko od mene.

Lipovo
Gost
Lipovo

Javna okupljanja je već trebalo zabraniti, preventivno, jer zdravstvo kaže da inkubacija traje do 14 dana, a mi ,,čekamo,, prvog zvanično oboljelog koji je mogao stotine zaraziti u medjuvremenu, da primijenimo ono što normalan svijet radi. Lično, ne vjerujem da nema bar 2 oboljela do sada.

marko
Gost
marko

s obzirom da je mali broj testiranja , svega 39 , virus je sigurno medhu nama. Okupljanja jectrebalo zabraniti , skole raspustiti .

Lisac
Gost
Lisac

TEBE MARKOVICU LITIJE ZABRINUSE A DJECA U SKOLAMA VRTICIMA
STO SA NJIMA ???

Hmmm...
Gost
Hmmm...

Lisac, sjutra u litiji ti, nemoj nikoga pitati. Posljije toga Corona virus tebe ne može ništa, kad vjeruš RIkija moš i mene da vjeruješ.

prijatno
Gost
prijatno

Jesi li pojeo sve?

HR8
Gost
HR8

Litije zabraniti. Njihova mentalna bolest je gora od virusa i moze ostaviti trajne posledice na psihu oboljelih a i fizicke posledice za one u okruzenju.

ElPatron
Gost
ElPatron

Ovi zeljenasi paroliraju NEMAMO SVETINJE NEMAMO SVETINJE 😂🤣😂😂😂😂🤣

Jasarko
Gost
Jasarko

imamo imamo 🙂 sve po zakonu no ih vi svojatate posto ste s turcima drugovalli i mijesali se 500g

ElPatron
Gost
ElPatron

Ti imas Dzamije ne plekaj se dje ti nije mjesto

Crni
Gost
Crni

Tebi su samo.lotije u glavi…a sta sa skolama…zar ne treba prvo o djeci brinuti

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Evo,kazu,da je stigao i kod nas.Jedno u PG,jedno u BD.Od preksjutra djeca ne idu u skolu.

Cici
Gost
Cici

”Pandemija španske groznice (gripe), od januara 1918. do decembra 1920., bila je neuobičajeno smrtonosna” e ovoga treba da se paze to je njihov nivo dostignuca nece njih ovaj virus iz 21v. nistu evoluirali da im se primi corona.

ElPatron
Gost
ElPatron

Ili ti ŠPANJOLKA

45bilionaDfiat
Gost
45bilionaDfiat

Obrade moramo odigrati jedan maus. 💚

Konik
Gost
Konik

Oće li se plivat na Moraču za virus?

Avokado
Gost
Avokado

Pitaj Miraša.

Konik
Gost
Konik

Nemam što da pitam Miraša, Crnogorci nikada nijesu plivali za nekakvo parče drveta. To su svetosavci izmislili unazad 20 godina.

Maki
Gost
Maki

Haha izmislili ocito da si ti neka druga crkva,zato pusti ti nas ….

Ljuljim Shalja
Gost
Ljuljim Shalja

Nije on crkva,on je sa Konika 🤣

Ero šerif Konik
Gost
Ero šerif Konik

Koničani skaču na glavu u Ribnicu ljeti kad presuši, zato su tako pametni.

trener Stevro
Gost
trener Stevro

Trebalo je da plivaju Miraševci na Slano jezero kod Nikšića pa je došao samo jedan plivač i odloženo je za dogodine!

FreeMontenegro
Gost
FreeMontenegro

Zabraniti crnjacke litje,ti primitivci se svi iz jedne kasike pricescavaju i non stop celivaju il nesto il nekoga!Zaraza!

HR8
Gost
HR8

Litije zabraniti. Njihova mentalna bolest je gora od virusa i moze ostaviti trajne posledice na psihu oboljelih a i fizicke posledice za one u okruzenju.

Dajković
Gost
Dajković

Čuva Bog litijaša svog!
Pa ovo je čisti dokaz da ima Boga, jedino u Evropi ovdje litije i molitva ne daju virusu da priviri. Krst ćera svak nekrst i galat, tako će i ove sa vlasti. Vjera pročišćava talog ljudski.

Hmmm...
Gost
Hmmm...

Sjutra u litiji, Dajkoviću, tebe čuva Bog. Aj mi reci, šta može tebi neki sićušan virus?

Cecilija
Gost
Cecilija

Pa kako to da jedino kod nas nema? Ili litije i Bog zbilja pomažu, ili su ovi DPS kadrovici po kliničkom nesposobni da ga otkriju. Trećeg nema.

Jasarko
Gost
Jasarko

Njima pamet ne smeta sto se korone tice, Amfi je bacio magiju 3 puta i 3000 puta. Korona normalno utekla…njima virus iz 21 vijeka ne moze nista. Ali sa druge strane neka se paze ovog virusa u skladu je sa njihovom emancioacijum i intelktualnim nivoom:
“Pandemija španske groznice (gripe), od januara 1918. do decembra 1920., bila je neuobičajeno smrtonosna” izvor Vikipedija.

jole
Gost
jole

zabraniti litijase

Hajro
Gost
Hajro

Pa vi ne šetate, nemate kontakt sa nama litijašima, nećete se zaraziti. Ne damo svetinje!

Njegose ustani
Gost
Njegose ustani

Briga nas za korona pivo

Njegose ustani
Gost
Njegose ustani

Svi na litije .ne damo svetinje i tacka.

Jasarko
Gost
Jasarko

Pamet ti ne smeta.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Treba risto da prokune virus,i spašeni smo.

45bilionaDfiat
Gost
45bilionaDfiat

”””””””Zvezda tera meseca”””””””””

Dkdk
Gost
Dkdk

VIŠE VOLI DA ME KORONA VIRUS UBIJE NEGO DA UMREM OD GLADI…. AKO BUDE TREBALO SAM ĆU PETATI ČETVRTKOM I NEDELJOM NA LITIJU

45bilionaDfiat
Gost
45bilionaDfiat

Jelena ””””’zvezda tera meseca””””””

Bokelj
Gost
Bokelj

Je li u karantin bio preśednik po povratku iz Majamija?

Šetač
Gost
Šetač

Nama na litijama Corona ne može ništa, Bog i Amfiliihije uz nas.

Milojko
Gost
Milojko

Mozel se u aljine sa zenom poc ili da se lijeze odvojeno

Msim
Gost
Msim

Kasno je kada se pojavi, sad treba blokirati sve. Šta imaju litijaši da se bune, korona je božija volja.

KAMENI
Gost
KAMENI

Nije korona božja no đavolja volja

Goja
Gost
Goja

Znači bog ne može đavolu ništa?

Gibanica
Gost
Gibanica

APEL ZA VLADU CRNE GORE : Da se obrati našim KINESKIM Partnerima da pošalju TIM LJEKARA u Crnu Goru a i Srbiju i čitav Balkan i da Crna Gora još jednom u SVOJOJ DUGOJ istoriji bude INICIJATOR i Pokretač Borbe , a u ovom modernom vremenu to bi bila borba i prevencija protiv virusa !!

Corona
Gost
Corona

Ima da šetamo, nama ni Milo ni virus ne mogu ništa. Svi na litije.

Gibanica
Gost
Gibanica

Obratiti pažnju na ovakve ☝️ ‘ pokretače ‘ po društvenim mrežama obavezno , pošto je to jako bitno po meni !

BLUE THUNDER
Gost
BLUE THUNDER

GOSPODE BOZE AKO ME CUJES CUVAJ CRNU GORU I SVE NJENE GRADJANE A OVE STO NAPADAJU DRZAVU MOLIM TE GOSPODE BOZE NEKA IM OTEKNE JEZIK ZLO JE USLO U POJEDINE LJUDE ZLO IM NA JEZIK IZLAZIO!!!! AMIN

Bozo
Gost
Bozo

Sto je lavovska genetika??

Goran
Gost
Goran

Drzava je odgovorna i dobro bi bilo da nema okupljanja bilo kakvija dok se stanje sa koronom u svijetu ne stavi pod kontrolu.podrska Markovicu

Цуца
Gost
Цуца

Колико је ово премијер довољно говори то што сматрате да му је потребна подршка .Таква вам је и држава .

Nenad
Gost
Nenad

Virus se pojavio..procurela informacija..a vi niste spremni ni sa karantinom i ni sa cim..vama je crkvena imovina udarila u glavu ..objavite da imamo zarazenih

Neurolog
Gost
Neurolog

Tebi je velikosrpstvo udarilo u mozak, gore od moždanog udara.

Nenad
Gost
Nenad

Vala j vas vise velikosrpstvi

Majo
Gost
Majo

Aj ne izmišljaj.

Nenad
Gost
Nenad

Ne izmisljam i nisam jedini koji je cuo i to je izaslo iz vlade a ne iz instituta..ja de iskreno nadam da je lazna inf.

Zadar2
Gost
Zadar2

Nenade do danas Vi u Serbiji imate 5 zarazenih.

Marina
Gost
Marina

BRAVO MARKOVICU IMAS MOJ GLAS NA IZBORE A NISAM GLASA DUGO OVO JE ODGOVORNO PONASANJE DRZAVE BRAVO

Baranin
Gost
Baranin

Samo se vi ophodite prema svima koji hoce da udju u CG-ru onako kako se ophodite prema Srbima i nema sanse nikakav virus da nam prodje granice.

prijatelj
Gost
prijatelj

Tako je! Treba zabraniti ulazak strancima u državu, kao što je zabranjen odlazak u druge države, sva masocna okupljanja, koncerte, proteste i ostalo. Održavati uvijek ličnu higijenu, stanove , kuće, ulaze zgrada, firme, poslovne prostore, podizati imunitet i nikada neće biti ta bolest u Crnoj Gori 👍🙂

Nikšić
Gost
Nikšić

Treba ih pusti da šetaju, Amfilohije će ih spasiti i ovi popovi. Oni su Bog na zemlji. Pošto ne priznaju CG, ne priznaju ni Corona virus u CG. Znači, niko im ne može ništa. Ugodna šetnja.

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Nikšić, davno je Sveti Petar Cetinjski rekao ,,šta će straže, kome Bog pomaže”. Vidimo se na litiji.

Stara
Gost
Stara

Ja izadjo pred kucu reko dobar dan komsija a on bjez u kucu leti virus oko kuca.pazi da ti ne predje na tu tvoju penziju od 120 e dobro je zakrij.hahahahaha😂😃😃😃

gazi sve
Gost
gazi sve

Ja ne bih zabranjivao litije, nek virus malo to prorijedi.

Blesko
Gost
Blesko

I onda setaci odu kucama i na posao i zaraze sve ostale…

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Gdje je tamjan virusa nema.

Delboj
Gost
Delboj

Buahahahahahah

Dajko
Gost
Dajko

Teško se mi možemo prorijediti, puno nas je!

Staxe
Gost
Staxe

Ništa strašno i da se zabrane litije zbog aktuelnog virusa,nastaviće se tamo gdje su istale,ali najveći problem je što država nije spremna da se suprostavi virusu.Jedino zašta je ova vlast uvijek spremna i orna je da se obračuna sa neistomišljenicima…

Маратонац
Gost
Маратонац

Хитно поништити закон.

Milica
Gost
Milica

Kakvi zakon jadan odje se radi da se zastiti zdravlje naroda od korone kakvi te zakoni spopali

Drakce
Gost
Drakce

Axaxaxaxaxaxaxaxa presmijesno,presmijesno, sto uradise svete litije,od muke se neki porazbolijevase,a joj a joj axaxaxaxaxaxaxaxa.Pa ovih litija da nema,trebalo bi ih izmisliti,a i zastititi kao rijetku vrstu,kako poispadase svi moguci virusi na sve strane,axaxaxaxaxaxaxaxa…

Baranin
Gost
Baranin

Blago tebi Drakice, vidim da ti tesko litije padaju.

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Maratonci definitivno trce pocasni krug

Nikola
Gost
Nikola

Bravo Markovicu Drzava se mora postovati

Baranin
Gost
Baranin

Pa sto je onda ne postujete ni ti ni Markovic. Da je postujete, povukli bi zakon.

Stara
Gost
Stara

Mi smo davno oboljeli kad su nam penzije 120 e

Penzioner
Gost
Penzioner

Ti nijesi ni radila, pa hoćeš penzijj 1000 €, a bježi

Korona spas
Gost
Korona spas

Ako se pojavi zabranit cemo vec u četvrtak inace, jer znamo da ce se pojaviti bas sjutra!!!

THUNDERBOLT
Gost
THUNDERBOLT

NEKA BOG CUVA CRNU GORU I SVE NJENE GRADJANE!!!! AMIN

Bog 🎃
Gost
Bog 🎃

Oću , oću.
Ka’ i sve ostale , ni manje , a ni više.

BLUE THUNDER
Gost
BLUE THUNDER

GOSPODE BOZE AKO ME CUJES CUVAJ CRNU GORU I SVE NJENE GRADJANE A OVE STO NAPADAJU DRZAVU MOLIM TE GOSPODE BOZE NEKA IM OTEKNE JEZIK ZLO JE USLO U POJEDINE LJUDE ZLO IM NA JEZIK IZLAZIO!!!! AMIN

MNEkonvertit
Gost
MNEkonvertit

Ja cu da slusam jedino mitropolita Amfilohija.

Maki
Gost
Maki

SLIJEPAC PORED OCIJU

Marko996
Gost
Marko996

Nasao si koga ces slusat

Gibanica
Gost
Gibanica

Bilo je i vrijeme više , da je RAZUMA u amfilohija , trebo je prije 15 dana jos zamrznut litije , ali imam osjećaj da on želi žrtve u CG , a sa time i loše Crnoj Gori !!!

Baranin
Gost
Baranin

i imas osjecaj, ne budali.

LSCG
Gost
LSCG

U KBC ima oboljelih.Ali,ne zele da objave,to ce uraditi sutra.Hvale im sobe i vozila za premjestaj.

fejk njuz
Gost
fejk njuz

Ajde ne širi dezinformacije.

LSCG
Gost
LSCG

Sutra ovo napisi

Lijecenje
Gost
Lijecenje

A ti sutra se javno,imenom i prezimenom, izvini za sirenje dezinformacija i panike…Mada,mozes i sad.

Poglavnik
Gost
Poglavnik

Ne može onaj ko je 400 godina bio pod okupacijom a za to vrijeme nije ni ton povisio a kamoli digao ustanak da shvati da je neko drugi slobodan sve to vrijeme, to je muka.

Baranin
Gost
Baranin

Ti sto su dizali ustanke su bili Srbi, a na te sto ti mislis, tada nijesu ni postojali.

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Javljas li se iz nabdiskupije

Blesko
Gost
Blesko

Oboljelih ima desetak, za koje se zna. Ako bukne virus u PG, prosirice se na svu populaciju u CG do ljeta.

Marko996
Gost
Marko996

Izvor?

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Ovima iz Srbije koji dolaze obavezno karantin ili zabraniti ulazak tamo je u veliko virus,a iz Sumske ni pod razno me dozvoliti ulazak oni kriju da ima korone tamo

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Ramo, čemu tolika mržnja?

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Kakva mrznja covjece gledas li slike iz svijeta ili si samo na Pink I Svetigoru

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Ramo, mnogo je više slučajeva u Italiji, Hrvatskoj,pa njih ne pominješ. Očita mržnja.

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Da Italijom jeli vec zabranjeno,Hrvackoj vise vjerujem oni su odavno prijavili normalno I stroga kontrola I od tamo

Psihoo
Gost
Psihoo

Blago tebi u pamet.

Taksista
Gost
Taksista

Vec je dosla corona kod nas. Samo imate ljudi kao sto sam ja koji imamo temepraturu, povracanje,glavobolju, kasalj i ne idemo kod doktora nego se kuci lijecimo.

Lola
Gost
Lola

Obican grip nazvan korona

Aorist
Gost
Aorist

Taksista , doktor , što si još?

Zbun
Gost
Zbun

” pod zdravstveno sanitarnim nadzorom u Crnoj Gori nalazi se 381 osoba…” i “Od početka dešavanja, u laboratorijama Instituta za javno zdravlje, testirano je 39”.
Testirano 10% od ovih koji su rizični, i sa sigurnošću nema COVID-19 u CG…

Podgorica
Gost
Podgorica

Samo je pitanje monenta, u par sati možda, kada će naslov biti “U CG 4 slučaja”, a to je puta 100, već tog monenta

venus
Gost
venus

Dako preteknemo.

Podgorica
Gost
Podgorica

Suština je da je virus “već tu”

andjelo
Gost
andjelo

treba sad odma djelovati danas a ne cekati da se pojavi virus,zatvoriti sve granice

Torino
Gost
Torino

A sto rece predsjednik najace svetske sile g Tramp!!!da je korona virus isto sto i obican sezonski grip to je bilo sinoc na dnevniku!!A sta radi svedska propaganda i farmaceutiska industrija!Oce narod da izlude!Fino im ga Tramp spusti i jos ovo je rekao da je prošle godine u SAD vise ljudi umrlo od običnog gripa nego od korone pa niko… Više »

Vesko
Gost
Vesko

Rece I oni doktor u srbiju da je ovo najsmesinij virus te da srbi imaju lavovsku genetiku🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Nenad
Gost
Nenad

Ne bi me cudilo da se neki vas bot zarazi sam za 20e nadoknade samo da bi litije stopirali..na sve ste spremni

Giorgio
Gost
Giorgio

To su litije ka jesam li ja Đani Versaće.

Čović derpe
Gost
Čović derpe

Ja da se pitam ne bih vam litije stopirao nego vas ohrabrivao da ste vi zasticeni, vas nece, vi ste litijasi.. no cete vi prvi pobjeci prije negonse objavi.. takvo ste vi..

Prc CG
Gost
Prc CG

Dps moli boga da se pojavi corona virus,E ovo nema nigdje na svijetu,džabe su vam stotinu corona narod vam vise ne vjeruje ZAVRŠILI STE,papapapa….ćao!

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Ja cu sa sulundarom u cetvrtak.Dobro ga nabiti na glavu i visociji staviti,koljeno okrenuti kontra vjetru I preko njega staviti filter od vate koja je natopljena tamjanom

Podgorica
Gost
Podgorica

Da zabarana okupljanja, što Litije da zabrani…
A da dozvoli škole, vrtiće… Koga je razlika..

Podgorica
Gost
Podgorica

Ukoliko se prekinu škole, vrtići….onda je logično i druga okupljanja.
Ali dozvoliti škole, vrtiće koje traju satima u zatvorenom prostoru… a zabraniti recimo Litije koje traku 1h, i koje su na otvorenom….besmisleno je…

4cccc
Gost
4cccc

ja bi dozvolio samo litije, a ostalo zabranio. Njih štiti Amfilohije, virus im ne može ništa.

Solo
Gost
Solo

Zabrana svih javnih okuplanja ka svuda po svijetu. Što ti nije jasno?

Podgorica
Gost
Podgorica

Beka kaže da li su škole i vrtići javna okupljanja ili redovna stvar

marius
Gost
marius

Što čekat da se pojavi? Što prije zabrani, i što više edukacije naroda sa stručnih adresa, to bolje za sve. Ni malo nije bezazleno.

Mrki
Gost
Mrki

a litije ,molebani,plivanje za casni krst…inace su to stari obicaji i nasi stari su to bas cesto radili

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Hahahaha stari su vise ronili

KAMENI
Gost
KAMENI

novače skloni brašno sa astala zacenićeš se

Mirko
Gost
Mirko

Ada pojavio se

Aorist
Gost
Aorist

Imaš ga?

Tamo neko
Gost
Tamo neko

A kako misliš da zabraniš litije od 200.000 ljudi? Koliko bi ti onda trebalo policije?

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Bilo je vise na one slike iz Washingtona, mozda i meleon hahaha 😂

KAMENI
Gost
KAMENI

To će rešit betmen veljović u trik majci – arilje i zastavom na balkonu

Litijas
Gost
Litijas

Slobodno odmah zabrani, jer se vec pojavio samo nije registrovan (nemoguce da samo mi nemamo u cijeloj Evropi). Ceraju me iz partije da idem na Litije, a mene je strah za svoje zdravlje i zdravlje moje porodice. Volim Amfilohija i Srpstvo, ali jos mnogo vise volim moju porodicu i sebe.

Haris
Gost
Haris

Nema ni Kosovo, hajte tamo pa ga branite, a ne iz CG.

Poglavnik
Gost
Poglavnik

Pa i kad je cijeli ovaj dio Evrope bio pod Turcima, CG je bila slobodna, šta ti nije jasno? Znam da je tebi to teško shvatiti, Srbi su pod Turcima bili 400 godina bez da su se posvađali a kamoli digli kakav ustanak.

Neka čoče
Gost
Neka čoče

Ovaj već ima temperaturu,…. Ali kad vidi Litije.

Game over
Gost
Game over

Nijesu to litije nego politučki protesti. Novokomponovani vjernici. A do juče nijeste znali što su Božić I Vaskrs.

komesar
Gost
komesar

do juce ??? ne znaju mnogi i danas

Titograd
Gost
Titograd

Nemojte nam litije zabraniti, nas čuva sveti sava od virusa!

Haris
Gost
Haris

👍😂😂😂😂😂😂

Slavko
Gost
Slavko

Da vidimo kako cete zabraniti 400.000 ljudi.

Seka
Gost
Seka

Hahahaha,ti si vec zarazen,haluciniras….

Spajderman
Gost
Spajderman

Šetajte slobodno, nema problema. Ali kad se budete razboljeli idite u Srbiju pa se tamo liječite.

Dan
Gost
Dan

Normalno. Ko je pametan nece mu zabrana trebati. Sjedis kući jedno vrijeme. Nece ovo godinu dana trajati.

Dragan
Gost
Dragan

To sam zelio da procitam

Send this to a friend