Politika

Martinović: U moru gnusnih laži Konatara ova je jedna od najgorih

Vladimir Martinović

Miloš Konatar nastavlja u svom primitivnom stilu crtanja meta. To je i njegov primarni zadatak, a to je potvrdila i sjednica Odbora na kojoj je pokušao da najuvredljivijim izrazima izazove moju reakciju, ali, na njegovu žalost, neuspješno, poručio je poslanik Demokrata Vladimir Martinović reagujući na navode poslanika URA-e Konatara da iza sajta “izdaja.me stoje Aleksa Bečić, Boris Bogdanović, Milojko Spajić, Jakov Milatović i Zdravko Krivokapić”. Poslanik Demokrata rekao je da je “u moru gnusnih laži Konatara “ova jedna od najgorih.

<<<Konatar: Iza fašističkog sajta izdaja.me stoje Bečić, Bogdanović, Spajić, Milatović i Krivokapić<<<

“Ovaj provokator i sijač laži nastavlja sa širenjem mržnje i neistina, uostalom – kao što bi svako ko je odlučio da zbog 21 miliona izda građane”, dodaje on.

Martinović ističe da je “u moru gnusnih i ogavnih laži ovog poslanika” ova, kako je rekao, jedna od najgorih.

“Evo, pošto njegov šef koordinira bezbjednosnim sektorom, neka ponudi jedan dokaz da je ovo kreirano od strane Demokrata, te da iza ovoga stoji bilo koji čovjek iz Demokrata, istog trena ćemo ga relaksirati od našeg učešća u politici. Naravno, od njega ne očekujemo istovjetnu ponudu, jer je čovjek koji je na godišnjici velike narodne pobjede, prije samo par mjeseci, obećao da neće rušiti Vladu sa DPS-om. Dakle, svaka mu je istina kao i ova. Zajedno sa svojim sadašnjim i bivšim drugovima, upisao se u knjigu sijača lažnih vijesti i dokazanih obmanjivača javnosti”, zaključuje Martinović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Goga
Gost
Goga

Oli večeras na proteste ? Javi mi kad završite da vam rezervišem par stolova tu da pojedete cevape,svi kolko vas je svratite,bice mjesta ( s obzirom na odziv ) 🤣

Konkord
Gost
Konkord

Zašto ćuti Joanikije???

Send this to a friend