Politika

Medenica Bečiću: Vjerujem da ćete biti promoter sistema ustavne podjele vlasti

Predsjednica Vrhovnog suda Vesna Medenica čestitala je Aleksi Bečiću na izboru za predsjednika Parlamenta, izrazivši uvjerenje da će on biti promoter sistema ustavne podjele vlasti u Crnoj Gori, u kojem je sudska vlast samostalna i nezavisna, lišena uticaja zakonodavne i izvršne vlasti.

<<<Bečić izabran za predsjednika Skupštine: Sve je prolazno Crna Gora je vječna<<<

Kako je saopšteno iz Vrhovnog suda, Medenica je u čestitki Bečiću navela da se nada da će crnogorskom parlamentu donijeti mudrost, interes za sprovođenjem demokratskih procesa u društvu, kao i spremnost za primjenu započetih reformi u oblasti evropskih integracija.

“Vjerujem da ćete biti promoter sistema ustavne podjele vlasti u Crnoj Gori, u kojem je sudska vlast samostalna i nezavisna, lišena uticaja zakonodavne i izvršne vlasti. Takođe, očekujem da će sve tri vlasti držati svaku odgovornom u interesu društva kao cjeline i međusobno sarađivati, pogotovo imajući u vidu da se sudstvo stara da zakoni budu u skladu sa svim relevantnim ustavnim odredbama i pravnom tekovinom Evropske unije”, poručila je Medenica.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Surova realnost
Gost
Surova realnost

A ćao…

petar
Gost
petar

hahahahahaha….. Jeste vala bas, sko ko zeli prsvdu to si ti😁😁😁😁

Ad block
Gost
Ad block

Tu-tu-pa-pa…

Ida
Gost
Ida

Ja vjerujem da će pravda zakucati i na tvoja vrata, pa da ćeš vratiti sve što si nezakonito uzela od ovog naroda.

Send this to a friend