Politika

Medenica: Kolašin vraćen tamo gdje mu je mjesto

Kolašin

Nakon lokalnih izbora 2018. godine Kolašin je iz ruku opozicione vlasti vraćen gdje mu je mjesto, a mjesto mu je tamo gdje su Socijaldemokrate, kazao je predsjednik lokalnog odbora te partije, Nikola Medenica, na sjednici kojoj je prisustvovalo rukovodstvo stranke.

Kako su saopštile Socijaldemokrate, predsjednik partije Ivan Brajović zadovoljan je rezultatom SD u Kolašinu, te je konstatovao da su i parlamentarne i lokalne izbore dočekivali kao opozicija na lokalnom nivou i da je zato dobar rezultat stranke u Kolašinu značajniji.

“Zahvaljujući tom rezultatu, Socijaldemokrate su, sa koalicionim partnerima, danas lokalna vlast u ovom gradu”, istakao je Brajović.

On je rekao da rezultat Socijaldemokrata na državnom nivou ima dvije odlike po kojima je partija jedinstvena – od osnivanja do danas na svim izborima bilježe trend rasta podrške.

“Na svim izborima, u svim lokalnim parlamentima, stekli smo parlamentarni status. Takav uspjeh nas, sve zajedno, čini veoma ponosnim, ali i obavezuje da opravdamo ono povjerenje koje su nam građani dali”, zaključio je Brajović.

Medenica je pak istakao je da od aktuelne lokalne vlasti očekuje da mandat provede radeći u interesu svih građana opštine Kolašin, te da dobrobiti od aktivnosti, kako lokalne samouprave, tako i Vlade, građani Kolašina već osjećaju.

“U predstojećem periodu Socijaldemokrate će marljivo raditi kako bismo rezultate koje naši kadrovi postižu na svim nivoima predstavili sugrađanima i tako povećali podršku našoj partiji u Kolašinu”, zaključio je predsjednik OO SD Kolašin.

Sjednici su, između ostalih, prisustvovali i generalni sekretar SD Danilo Mirotić i menadžer OO SD Kolašin Dalibor Milošević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mila
Gost
Mila

Pogledaj ulice po Kolašinu provozaj se malo okolo pa se zapitaj!? Da li je to mjesto kakvo treba da izgleda u 21 vijeku, polomljeni trotoari, rupe po ulicama, ulice bez trotoara i rasvjete? Kako vas bre nije sramota da ovaj narod la..te. Tako mali grad treba da blista od ljepote i uređenosti.

Pol
Gost
Pol

U praistoriju

Vuksan
Gost
Vuksan

go oo sd Kolasin su obilazili gradjane i pozivali hi da glasaju sd a za uzvrat nudili im posao .Samo par njih je dobilo posao a glasaca ima trista.Ne znamo odakle njima tolika moc da mogu nekoga zaposliti!

EL_Gordo 🇲🇽
Gost
EL_Gordo 🇲🇽

Odlicno je u Kolasin ne pricajte, cim ga ugledas u komu da panes od depresije !

modera
Gost
modera

Nikola medenica je inace kolasinac koji je svake ali bas svake lokalne izbore mijenjao politicku partiju, te je od snp-a dosap do sd-a. Tako je na proslim lokalnim izborima u kolasinu slavio pobjedu nad dps-om i bio odbornik sdp-a. u medjuvremenu su mu porasli apetiti koji su prevazilazili sdp i funkciju odbornika, pa se presaltao u sd i dobio mjesto… Više »

Milovan
Gost
Milovan

Da neće brzo u Bošnjake?

modera
Gost
modera

rezultate koje njihovi kadrovi postizu? hhahahhha mislis li na Limenku, ili pak na Ramadu? hahahha

sivi
Gost
sivi

A ti dobio 50.000 eura od države da kupiš stan. I stan ti je na mjestu.

Kralj Nikola I
Gost
Kralj Nikola I

Jeste, u 17 vijek… necete bre ljudima da ocistite put do sela a pisete i trubite svaki dan kako cistite sredjujete i pravite ifrastrukturu.. tacno pravite ali do privstnog skijalista 1600 a znamo i za koga.. a ovi sto su glasali opet ste ih prevarili..

Lipovo
Gost
Lipovo

Ovako je Zeljka Vuksanovicc hvalila ,,napredak,, KL. Ista sskola?

Send this to a friend