Politika

Medijski tim: Krivokapić nije nagovještavao nove izbore ni u jednom trenutku

Medijski tim mandatara i lidera koalicije Za budućnost Crne Gore Zdravka Krivokapića demantovao je pisanje portala Nova.rs da je on bliži odluci da prekine razgovore o postizbornoj koaliciji, nego da popusti pod pritiscima i ne formira ekspertsku Vladu. Ističu da mandatar ni u jednom trenutku nije nagovještavao nove izbore kao mogućnost, jer ne postoji nimalo sumnje da će pregovori dovesti do onog što su građani čekali proteklih 30 godina – formiranje prve demokratske vlade Crne Gore.

<<<Nova.rs: Krivokapić ide na nove izbore ako ne bude ekspertske vlade<<<

“Navodi u tekstu koji se juče pojavio na portalu Nova.rs nisu mogli da poteknu iz ”kabineta mandatara”, jer takav kabinet ni u formalnom, a ni u suštinskom smislu ne postoji. Takođe, nisu mogli da poteknu ni iz najbližeg okruženja mandatara, jer se radi o konstrukcijama koje u ključnim stavkama ne odgovaraju činjenicama i trenutnom stanju pregovora. Izvor ne može biti bilo ko iz pregovaračkog tima profesora Кrivokapića, već se radi o proizvoljnim i vrlo zlonamjernim konstrukcijama smišljenim da se ostvare nečiji politički ciljevi”, navodi se u reagovanju Krivokapićevog medijskog tima.

Podsjećamo, Nova.rs je juče objavila da joj je izvor blizak Krivokapićevom kabinetu saopštio da lideri Demokratskog fronta Andrija Mandić i Milan Knežević, zajedno sa predsjednikom Pokreta za promjene Nebojšom Medojevićem, koče formiranje nove Vlade, jer po svaku cijenu žele da budu njen dio, te da je Krivokapić blizu odluke da ode na nove izbore.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gastos
Gost
Gastos

@Cetinje & Bodin

ako citate, molim vas da mi posaljete informacije o SPC u Svajcarskoj da potkrepite svoje tvrdnje ‘kako SPC nije platila porez, i bila je smatrana sektom’ od pre neki dan. Ja sam svoje uradio sa SAD i Britanijom.

Salamanca
Gost
Salamanca

Novi izbori su ovima najvece zlo jer su prevarom gradjana dosli do izdajnickih fotelja.

NEPISMENI
Gost
NEPISMENI

Znači Ipak će da poklekne pred pritiscima i napraviti političku a ne ekspertsku vladu znači biće ekspresno vlada koja će ekspresno nestati

Radosav
Gost
Radosav

I nek se cuje do nebesa nema vise DPS-a…
Kme kme kme

Vrhovni
Gost
Vrhovni

Bice tebe..kme..kme..kme

Gastos
Gost
Gastos

Naravno da nije, prvo mora da reši ovu DPS matematiku:

512 hiljada (izborni spisak 2012)
-437 hiljada (punoletni drzavljani CG koji zive u CG 2011.)
=75 hiljada (???)

Statistički
Gost
Statistički

Ne tvrdim da je birački spisak ispravan ali popis nije neko precizno mjerilo. U razvijenim zemljama kod popisa 3 do 5% stanovništva ne bude popisanu. Crnogorska statistika nije ni blizu onih najrazvijenijih. Državljani Crne Gore koji borave u inostranstvu sigurno neće biti popisani a imaju pravo da glasaju ako su privremeno u inostranstvu (nijesam siguran ali mislim manje od 2… Više »

Gastos
Gost
Gastos

Statisticki
ne kazem ni ja da je savrsen, ali 75 hiljada je velika margina greske.

Gastos
Gost
Gastos

Zvanicna izlaznost 70%, izlaznost u odnosu na punoletne drzavljane u CG 83%. Skoro kao u Severnoj Koreji.

vjecna da je
Gost
vjecna da je

bia i crkva pozuruju nestrpljivi su da zauzmu teritoriju

Baka pg
Gost
Baka pg

Bravo Krivokapicu. Brzo se dize tepih da vidimo koliko je dje prasine evo 30 godina

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Nije ni za bolje no tepihe da dize.

Send this to a friend