Politika

Medojević: Do sad sam javnosti prezentirao manji dio dokaza o Spajićevim kriminalnim radnjama

Nebojša Medojević, Foto: gradski.me

Milojko Spajić je bio anonimni čovjek koji se na poziciji našao uz pomoć crkve koja ga je predložila, te na leđima DF-a i koalicije Za budućnost Crne Gore postao ministar, zato bi trebao da pokaže političku korektnost i da kritike koje upućujem shvati ozbijno, poručio je lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević, gostujući u Dnevniku Gradske RTV.

Do sad je, kako ističe, javnosti prezentirao manji dio dokaza koje ima o njegovim kriminalnim radnjama, ali za one najznačajnije je sve svoje informacije i saznanja dostavio glavnom specijalnom tužiocu.

“Postoji more dokaza za zloupotrebe položaja dok je bio na čelu ministarstva finansija. On je koristio svoju poziciju sa ciljem bogaćenja, nastavio je politiku DPS-a. Svu dokumentaciju koju posjedujem dostavio sam Vladimiru Novoviću”, kazao je Medojević.

Osvrnuvši se na Spajićeve veze sa farmaceutskom firmom “Glosarij”, Medojević navodi da su se u privatnim aranžmanima dešavale razne korupcionaške stvari, te da na prijave koje je tim povodom podnio iz tužilaštva još nije dobio odgovor, dok je u aferi sa kupovinom dva aviona Air Montenegra, kako tvrdi, Spajić oštetio državu za 11,2 miliona dolara.

“Tu je pitanje ekonomskih državljanstava koje su vlade i Abazovića i Krivokapića dijelili šakom i kapom, i ako brojni ljudi koji su ih dobili nijesu mogli proći bezbjedonosne provjere”, naglašava lider PzP-a.

Medojević dodaje i da je bivši ministar finansija umiješan u šverc cigareta i da je on imenovao Rada Miloševića na čelo Uprave prihoda i carina, iako on nije bio prvi na konkursu. Najavio je da će uskoro objaviti dokumentaciju koju posjeduje u vezi sa tim.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Penzionerka
Gost
Penzionerka

Znaci,ima jos toga?!
E jada crnoga,obogati se za 2 godine,sto ne mogu 3 generacije za citav zivot.Daj Medo sve ,ko zna sta jos krije.A narodu kao dijeli crkavicu.E glupi narod.

oooo
Gost
oooo

Povjerivacu ti kad vidim dokaze. Ovako ka vazda do sad samo lupas ka Maksim po diviziji. Ajde makar jednom budi covjek pa stisni i pokazi sto imas od papira za sve sto si do sad lupetao evo 30 god.

ivan
Gost
ivan

medo pljuje spajica na gradskoj tv 😀 svakoj budali ko ima iq veci od sobne temperature je jasno da je dps opet aktivirao svog spavaca iz zimskog sna

Cicka
Gost
Cicka

Daj Medooo sve što imas..raskrinkaj Mickeja, prodavača magle🙏

Zlatko Raicevic
Gost
Zlatko Raicevic

Medo burdi kandisat dps

BURŽOAZIJA
Gost
BURŽOAZIJA

Pa nego čiji je DF= dps

Ciao Vesna
Gost
Ciao Vesna

“Medo je sve u pravu” – stara slovenska poslovica koja danas dobija svoj puni značaj!

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Sve bolji od boljega a svi sa po deset stanova i tajnim bankovnim racunima !!

.Mila
Gost
.Mila

Jasno je zašto ovakvi napsdi ! Direktno ugrožava vašeg kandidata !

Vlado Cupara
Gost
Vlado Cupara

Bravo Medo ,svaka cast !!!

MNE
Gost
MNE

Ostavi ga na miru

Zoran
Gost
Zoran

Ti i Front ste ga doveli za ministra i to iz bezobrazluka, samo da kao maknete DPS, a doveli ste goreg 100 puta, moj Medo.

Send this to a friend